Obrátíme řeky a zatopíme to prokleté Rusko ….!!


Docela nedávno mi jedna z mých čtenářek přátelsky vytkla, že pro překlady vybírám vesměs negativní události, šířím poplašný zprávy a vůbec nejsem poslem dobrých zpráv a že bych měl přijít s něčím osvěžujícím… Nemůžu si pomoci, svět už je takovej a právě se chystá (v podobě, v jaký jsme ho znali) zmizet v nenávratnu. Nicméně, abych učinil po vůli, vybral jsem dva materiály, který přestože popisují vlastně zvrhlost myšlení, vyznívají ve finále docela komicky až směšně…

Jako první jsem zařadil, jak jinak, materiál z Ukrajiny, kde míra „svidomizmu“ (pochází z polštiny a znamená „uvědomělý“, nebo ale taky „tupý“- je jakýmsi klišé pro označení ukronacionalistů):

 Zvlášťě „svidomí“ občané dočasného územního nedorozumění, od jisté doby nazývaného Banderovskou Ukrajinou, vyvěsili na síti petici adresovanou Porošenkovi, pod kterou sbírají podpisy pro návrh na smetení ruského města Taganrog Rostovské oblasti…  Pokochejte se textem petice v níž požadují:

            Proložit podél pobřežní linie Azovského moře neizolovaný kabel vysokého napětí a v případě výsadku agresora kabel připojit do sítě…

            Provést částečné převedení vod řeky Dněpr kanály do Azovského moře, což způsobí průplach Kerčského průlivu a zničení písečných ostrovů a ruských umělých hrází, zatopení města Taganrog i nížinné části Arabatské kosy, okupované Ruskem.

Plán zatopení města šokuje svou velkolepostí a předpokládá vychýlení toku Dněpru tak, aby vtékal místo do Černého do Azovského moře… Stejně tak nápad s oním oholeným vysokonapěťovým kabelem, zakopaných v pobřežní čáře Azovského moře …

Přátelé, vidíte ty fantastické perspektivy, které se otvírají dalšímu rozkradení veřejných peněz? To už nejsou jen nějaké příkopy a ploty z ostnatého drátu podél hranice s Ruskem… To vše v této chudé, zmlácené zemi, nazývané vlastí banderovců. Zemi s takovými zahraničními dluhy, které budou splácet ještě pravnuci dnešních Staroukrovských ekonomů… Takže dosud nezanikly giganti myšlení, kteří šokují prostě féerickým idiotizmem a bezednou hloubkou velkolepých plánů na tvrdou pomstu Rusku a Putinovi osobně, kteří navíc byli natolik drzí, že se odmítli dostavit na válečné pole Donbasu do Velko-Ukry vyhlášené války, kterou geniální plukovníci – ti světlonošové strategického myšlení Nezávislé Říše – nepochopitelně dokázali paradoxním způsobem úspěšně prohrát…

Zkoušeli jste se někdy kousnout do zadku? Že ne? A vidíte, Ukrajina to dělá lehce a s nenucenou grácií…

A jako bonus tweet jistého Pavla Šehtmana:

            „Pokud se Putin rozhodne zaútočit na Ukrajinu, musíme vyhodit do povětří atomovou elektrárnu. Jako ekolog vám říkám – vaťáky to zfoukne jako vítr.       Lalalala.“

 Zvlášť mě potěšilo jeho „La-la-la-la“ na konci zprávy … Féerický idiot …

Zdroj: http://novorus.info/news/analytics/46030-razvorachivaem-reki-vspyat-utopim-klyatuyu-rossiyu.html

hroch-hlava

Příspěvek byl publikován v rubrice hroší kůže se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

56 reakcí na Obrátíme řeky a zatopíme to prokleté Rusko ….!!

  1. tata napsal:

    OT k tomuto,ale souvisí to co to je vlastně za lidi.
    Ukazovali záběry ze soudu stou Ukrajinskou pilotkou…………který souzený si dovolí gesta jako ona,FAKÉ…………..DOST TO VYPOVÍDÁ

    To se mi líbí

    • lujjza napsal:

      A navíc to ani není pilotka, jak ji furt prezentují…

      To se mi líbí

      • Sims. napsal:

        Když se soudný člověk podívá na video s touto „dámou“, tak se neubrání přesvědčení, že by si s ní měli dát práci psychiatři. Cvok s psychopatickými projevy jak vystřižený. Nechápu pak, že se ti naši „moralisté“ střihu Sobotka, Zaorálek za ni mezinárodně berou.
        Celá její kauza je obestřena mainstreimovou clonou neproniknutelnsti, kdyby o ní napsali v čem to nešťastné děvče jelo, tak by u nás musely vznikat petice za její potrestání. Jestli se chovala, tak jak prezentovala nějaká její oběť, tak ta holčina patří do Haagu před tribunál. Ale to by jí museli soudit jinde než v Rusk, proto je nyní hrdinka a obět.

        To se mi líbí

        • Bavor V. napsal:

          Do Haagu jít nemůže, protože na Ukrajině přece nebyla válka a tak by ji nemohli soudit za válečné zločiny. Oni všichni dobře věděli, proč se tomu termínu „válka“ tak bránili.

          To se mi líbí

    • oh napsal:

      Také k tomuto tématu se pro Parlamentní listy, tento nelidský, odporný server © J. Čulík, vyjádřila Lenka Procházková, bývalá disidentka, signatářka Charty 77.
      http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Lenka-Prochazkova-Prichazeji-grazlove-a-zabijaci-Potopa-Savcenkova-Ja-pri-hladovce-nevysla-schody-a-ona-427232
      Skoro se mi tomu ukrajinskému ekologovi, toužícímu vyhazovat do vzduchu jaderné elektrárny chce doporučit, ať to tedy zkusí. Nejlépe osobně. Na světě bude o jednoho blba míň a Ukrajina bude mít betonovou jistotu, že nějakých 10000let nikdo nebude o její území (a ani o pobyt ukrajinských ekologů na území svém) jevit ten nejmenší zájem.

      To se mi líbí

  2. Cech napsal:

    Celkem začínám chápat ideu, že je nutné provést částečné převedení vod řeky Dněpr kanály do Azovského moře, což způsobí průplach Kerčského průlivu a zničení písečných ostrovů a ruských umělých hrází, zatopení města Taganrog i nížinné části Arabatské kosy, okupované Ruskem.
    Zde pro realizaci tohoto projektu zbývá pouze z naší strany zabezpečit samofinancování tohoto projektu Ruskem a vše bude realizováno.
    Protože některé projekty jako odpojení od elektrické energie, plynu a vody jsou schopni Rusové postupně eliminovat.
    Ba co dokonce se po našich agentech žene sám Putin a to je celkem nepříjemné.Né že by nás to vzrušovalo ale přeci jenom to zdržuje.
    http://cz.sputniknews.com/svet/20160318/2617520/putin-clovek-zmareni-vystavba-krym.html
    Tož to zaplavení je opravdová bomba, to již Rusové nerozdýchají.

    To se mi líbí

    • blbíš napsal:

      … jak pro koho, cechu, ale věřím, že v poloze „cechovské“ to bomba může i být, ale ruku na srdce, podobných krávovin bez šance se i pousmát je i na našich webech přehršel.

      To se mi líbí

  3. tata napsal:

    http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/398247-u-palmyry-se-tvrde-bojuje-zasahuji-i-ruska-letadla.html

    už jsou trapný jak zduraznují miminka a vždy jen při RUSKÝCH NALETECH,jee to samozřejmě hrozné na druhou stranu oni to použivají jako štity……….valka je vždy hrozná

    To se mi líbí

  4. pepano napsal:

    Mám dojem, že pro ten poslední tweet jsou u nás někteří typu Sralbotky, Zvorálka, Štětiny, Němcové a dalších hlasovat.Co je jim do lidstva, hlavně že potrestají Putina.

    To se mi líbí

  5. vittta napsal:

    To ti naši sluníčkáři, vykřikující do světa pravdy o kulturním a ekonomickém obohacení pomocí migrantl, jsou ještě celkem v pohodě, jak koukám.
    Nic méně bacha na to, do této fáze absolutní debility dospějí také!

    To se mi líbí

  6. Slim napsal:

    Docela nedávno mi jedna z mých čtenářek přátelsky vytkla, že pro překlady vybírám vesměs negativní události…
    Nemůžu si pomoci, svět už je takovej a právě se chystá (v podobě, v jaký jsme ho znali) zmizet v nenávratnu.

    No, já mám dojem, že „čtenářka“ měla v mnohém pravdu (něco bych formuloval jinak). Zhoršení stavu světa není důvodem k tomu, aby nám těžce zhrubla rétorika, nebo dokonce logika.

    A navíc, tady se obojí změnilo daleko nadproporcionálně vůči té změně okolností, která skutečně není potěšitelná. Jak jsem znal lidi co zažili fašismus/nacismus, tak jejich slovník tak velkou proměnu neprodělal. Ale ani ZDALEKA ne!
    To je prostě jen oblíbený, ale mylný Bavorův argument, rovnou řečeno výmluva

    A že by to byl „konec civilizace, jak jí známe“ ? To říkával už sir Humphrey, když třeba hrozilo, že ve státní službě se bude vyvozovat odpovědnost za chyby. 😀

    To se mi líbí

    • oh napsal:

      To záleží na tom, jak „konec civilizace, jak jí známe“ chcete definovat. Někdo by mohl tvrdit, že tím koncem bude jedna „normální obchodní dohoda.“
      http://www.literarky.cz/politika/svet/21731-ttip-americke-koncerny-maji-v-eu-diktovat-zakony
      Sir Humphrey měl nepochybně pravdu – kdyby se ve státní službě měla vyvozovat odpovědnost za chyby, musel by prezident z důvodu přeplněnosti věznic vyhlašovat amnestii každí druhé druhé úterý v měsíci. A některé úřady by musely být přesunuty do Valdic, na Bory a Mírov.. 😀

      To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Byl byste tak laskav a upřesnil ten můj mylný argument až výmluvu? Nějak si neuvědomuji, kde co používám.

      To se mi líbí

      • Slim napsal:

        Že ztvrdnutí rétoriky zde, je DŮSLEDKEM okolností, tedy „stavu světa“. To jsem od vás vícekrát četl.
        (Nejsem si ale úplně jist, od koho z vás dvou je ta poznámka italikou na začátku dnešního článku. V každém případě jsem to už dřív slyšel o vás.)

        To se mi líbí

        • Bavor V. napsal:

          A vy si myslíte, že není? Ano, za tím si stojím. A co se týká té poznámky, je samozřejmě hroší. Ke své bych se vždy přihlásil podpisem.

          To se mi líbí

          • Slim napsal:

            Ano, Bavore, myslím. A přehlédl jste podstatný výraz „daleko nadproporcionálně“.

            A Vittovi bych rád vyřídil, vaším prostřednictvím, pane předsedo 🙂 , že to zdaleka nebyl jenom on, to si poněkud fandí. (U něj si naopak považuji jisté původnosti úvah, i když s nimi většinou nesouhlasím, jsou to většinou těžké simplifikace.)

            A taky vůbec nejde jen o slovník, ten je jen příznakem.

            To se mi líbí

            • Bavor V. napsal:

              Jsem prostý člověk a chudý šlechtic. Vaši myšlenku tedy vůbec nechápu. Ale fakt je, že je tu celkem dost otevřená diskuse a já nehodlám dělat totéž, co jinde, že budu každého hned nějak okřikovat. Ostatně na to ani nemám tolik času.

              To se mi líbí

            • vittta napsal:

              Teď bych asi měl požádat Pana Bavora, aby vám vyřídil, že samozřejmě jsem si vědom, že to nejsem jen já.
              Jmenoval jste konkrétně dva, koho máte ještě v hlavě nevím, tak dobrý zase nejsem.
              Ale je mi nepříjemné někoho jmenovat, i když to někdy dělám.
              Moje simplifikace pak je poněkud komická, protože jinými slovy říkáte, že jsem blbec, co ničemu nerozumí, nic méně jsem si konkrétně u vás ještě nevšiml, že byste problém pojal od A až do Z, i když, možná to víte, ale nepovíte.
              Myslím ale, že možnosti tohoto prostoru vylučují události prezentovat úplně komplexně, a též NIKDO z nás (možná vyjma vás) nemá takové informace, aby toho byl schopen.
              Co se týká toho slovníku, to je ironický příklad, to totiž sluníčkáři mají jako hlavní argument, celá ta jejich fašizace, o které mluví a píší dnem i nocí seovšem týká jen slov.
              Takže….nebudeme mít prostředníky, co myslíte, a vystavovat je trapným situacím.
              Když mě budete chtít něco vzkázat, adresujte mi to přímo…aby to pak nedopadlo jako v tom filmu-Kulový blesk!

              To se mi líbí

            • blbíš napsal:

              No Bavore, trochu odvahy, nebudu za Vás všechno vymejšlet! 😀
              Trochu se do toho položte, nebuďte srab, třeba Vitttu vystrašíme tímto okřikem 😀

              Vittto, Vittto. kdybys byl jen zhrublej chlap,
              i po střechách nám lezeš, jako smrad.

              Novou fasádu sýkorkám na truc stavět
              a zedníky na to, chtěl bys přitom shánět.

              Na ošklivé demonstrace chodit, přitom komunisty volit,
              připrchlíky nechceš brát, cikány a Ondru nemáš rád.

              Je toen Vittto přece jenom zádumčivej chlap,
              když po střechách leze, ten náš zhrublej chlap.

              To se mi líbí

            • blbíš napsal:

              myslím, že jsme mu to, Bavore, pořádně vytmavili a dokonale ho vystrašili! 😀

              To se mi líbí

            • vittta napsal:

              S váma je legrace, když na to přijde, Blbíši, jen co je pravda!
              Fakt jsem se zasmál.
              To mě vynulovalo ten hrozný zážitek z přečtení kdesi mnou výše uvedeného textu z PL o názorech nestora veškeré bóží pravdy-Jardy Štětiny!

              To se mi líbí

            • blbíš napsal:

              … jednoduchá rada, nečtěte Štětiny(!), ale jiné literáty, třeba mě 😀

              To se mi líbí

            • cobolik pacholik napsal:

              druhy budem ja don vitolde,nemam sajnu co je slovo simplifikace,simply,to lapem to spieva ta cierna tina a je to moj oblubeny hit,druhe tak trochen a vobec nemienim hladat na tom skielku tu,aby som sa nezhadzoval,ze neviem,bo mam u tej cobolskej riti a neviem pochopit,preco kopa pouziva cudzie slova,ked nasa rec bohata na vselijake vyrazy a v mojom prizemnom slovniku napisem zrozumitelne a chytry pochopi,dalej so mnou cuklo,ze dona vitolda vyviedlo z miery simplifikace,bo ked si niekto mysli,ze pouziva rozne paradne vyrazivo,ze ho opravnuje poucovat,ze druhy,ked pise jak dlazdic myslim seba,ze nema sajnu co drista,bo nepouziva paradne zjeby to uz davno mam za sebou toto usmernovanie a neznesiem,ked sa najde nejaky simply the best a bude poucovat bo je napakovany jak nosa uhlia na teryho chatu,ja viem do konca zivota budem len to haviadko a vzdy rad citam,bo sa ucim od prechytrych,ale nie namyslenych a este stara krabica,nemaj take prizemne tahy do dona vitolda,bo sa tiez mozes zosmiesnit a bavore fifth,ty slechto chudobna,ani nevies jak ty mas bohateho ducha a ja ,co tu najviac bohujem a pouzivam prizemnu mluvu,prekukujes to,dobre viem a keby si ma zahaltoval,len by som si pomyslel,co pisem ovorene bez najmensieho ostychu a nedaj boze nejakeho strachu,ze by si bol v prave a uznal by som to a nie preto,ze si slechta chudobna,ale to druhe bo ja mam prebohovu empatiu…
              PS: a este slechto to slaba vyhovorka,ze nemas casu,co ta napadlo a napisem za teba,chuj po tom niekomu,jak sa drista na tvojom blogu,daj precitat vnukom,ked uz vedia bo ked budu emigrovat z toho raju tam,prida sa im vo svete ,ked stretnu drotara,to myslim hlavne,aby vedeli bohovat,bo hned maju oko u drotarov…

              To se mi líbí

        • vittta napsal:

          Jinak ještě tedy Slime, a ti tři, co vám zatím na text výše dali kladný hlas, protože je asi též znepokojuje zhrubnutí…
          Já tady vidím….JÁ, píšu za sebe- tedy já tady vidím značnou snahu Pana Bavora regulovat tenhle prostor jako místnost určité úrovně a slušnosti.
          Úderná témata jsou prokládána fotkami stromů a ptactva,(vč.tématu) bajkami a krásným vyprávěním Pana Knoppa, též je věnována pozornost tématům hudebním.
          To je-a nebojím se to napsat- dost ojedinělé.
          Abyste rozuměl, tenhle váš kec, jakésí obvinění, se mě silně dotklo, i když se mě to v podstatě netýká.
          Máte nevymáchanou…..ústa!
          Pro pokrytce je tady cenzura a banování, pro hrdé občany jsou tady problémy.
          A není snadné takový problém řešit v tak složité mezinárodní situaci…i když je to problém virtuální, jednoho malého prostoru.

          To se mi líbí

        • st.hroch napsal:

          Nějak jsem nepobral chod Vašich myšlenek. Nicméně, pro pořádek se zeptám: „Co kouříte?“

          To se mi líbí

    • vittta napsal:

      To já, Slime, klidně to napište.
      Od té doby, co sem pravidelně píšu, to tady zhrublo.
      Už jste to jednou napsal, tak co, je na čase ukázat prstem!
      Ani válka není důvodem pro vulgarity a ztrátu logiky.
      Vždyť i nepřítel je pořád jenom člověk!

      To se mi líbí

      • cobolik pacholik napsal:

        ja neviem jak to mam chapat,takych ludi,co si myslia,ze sedim niekde v zakope osraty od strachu,tazko dycham,bo neviem minuty,kedy mi tu palici nepriatel s nazvom clovek odstreli,ci zajebe mojich a ja mam vystrcit tie usi zo zakopu,ci z poza murika a pekne povedat pan nepriatel clovek , ja som vas nepriatel clovek usmejeme sa na seba,urobime si selfie a opytame sa spravneho ci dobre nam poslo,ked to tak niekto mysli,ze ,ked sa vrazdi holota medzi sebou,bo ju nahuckano na seba,nenavist bezmezna,bo zabito mojich ci chce zabit mojich,tak ja neviem bud som ja jasny pripad,alebo niekto ma pomylene docista,to ostatna reakcia tu,bo mi v momente tuklo,ze marnim svoj drahocenny volny cas.

        To se mi líbí

        • blbíš napsal:

          … blbě to napsal, to jó, proto si to, čobole, dle mýho i blbě pochopil. Mám dojem, že Vittto nemyslel nepřítele v rovině pif-paf, ale v názorový rovině zakomponovaný do válečný rétoriky, si tedy myslím! Prostě ti milý lidi mají na sebe nějakou paf-pifku z nějaký válečný stezky, nic jinýho bych v tom nehledal.

          Zajímavější je, co mrazy u vás, už asi polevily? Asi už jó, že jo? Když si psal, žes´ už slyšel zpívat u vás ty vaše třešňový vorly!

          To se mi líbí

          • vittta napsal:

            Úplně přesně to byla ironie, slovo válka jsem použil jako tu nejsilnější nadsázku, jaká se dá použít, protože nejhorší věc, co se může stát je právě válka.
            No a ti lidé, mezi které, ač nerad, musím zařadit i Slima, si děsně potrpí na slovník a skladbu vět a konkrétně Slim se diví, že to tady „zhrublo“, a vlastně nemá ani moc proč.
            Přitom civilizace se hroutí a válka, opravdový masakr- je na spadnutí, a tihle lidé řeší hrubou rétoriku….(a majitele, který jí toleruje, což jsem si přeložil jako návod na odklizení některých obzvlášť hrubých jedinců)
            A jak píše Čobolík, ta cizí slova…..to také je někdy nad míru.
            Simplifikace, Čobolíku, je zjednodušování, a to je vůbec blbá poznámka, protože přece nikdo nemůže úplně přesně trefit jádro věci, a i kdyby mohl, text by asi byl příliš dlouhý a složitý.
            Hned jsem si vzpoměl na motto lháře největšího-Čulíka.
            „Skutečnost je vždy složitější“.
            Jasně, to je, jenže když na to někdo bombasticky poukazuje, myslí ty ostatní, kteří skutečnost…ehm…simplifikují.
            Oni sami hledají-a nalézají-a učí své „závěry“ ostatní.

            To se mi líbí

            • cobolik pacholik napsal:

              ja nenavidmi poucovatelov co ma hlavu nabitu specialnymy vyrazamy,tvari sa jak special force a kure nevie hlavu odrubat,co sa tyka mojho dristania to docista jednoduche dristy,bo ja jednoduchy,bo tak ma zivot naucil.

              To se mi líbí

          • cobolik pacholik napsal:

            pondelok stara krabice je rano minus 1 a v stredu na obed 25 plus a jasne uz neni taka kosa a co sa tyka nepriatela ja aj v case mieru,taky co ma mocne reci by som zajebal.

            To se mi líbí

      • blbíš napsal:

        Jen si klidně pište Vittto dál, buďte klidnej, bez obav.
        A když hrubý slovo sem i vlítne, literát z toho nechcípne.
        A když přece jenom chcípne, bude toho zřejmě více.
        Více čeho nevím však, proto klidně pište zas! 😀
        P.S.
        to máte ode mne, Vittto, na dobrou noc, abyste se nám z toho Štětiny nerozechcípal! P.P.S.
        doufám, že si všimnete, jak jsem na rozdíl od někoho, jednoduchými literárními prostředky obratně obešel zhrubnělinu slova „neposral!

        To se mi líbí

    • cobolik pacholik napsal:

      retorika hrubne,bo sa hrubo holotu lakuje a logika?ta bud je jasnejsia,alebo tmavsia,podla hrubky retoriky.

      To se mi líbí

  7. Bavor V. napsal:

    Tak abych to trochu opravil:
    SYMPOSION
    Ve vlnách vína utopme svou vášeň !
    Ve vlnách vína stopme zmatky duše !
    Ve vlnách vína utopme svou vášeň !

    je všechno vyčerpáno, co jsme žili !
    Pocitu není, jenž by zvlnil nitro !
    Je vsechno vyčerpáno, co jsme žili !

    My poznali jsme, jak je všechno bidné,
    Co žíti lze . . . My všeho okusili,
    My poznali jsme, jak je všechno bídné

    Můj Agathone, jenž jste stále pyšný
    Na věnec básníka a triumfy tak skvělé,
    Můj Agathone, jenž jste marně pyšný.

    Včerejší sláva dnes je nad stín bledší,
    Na skráních scuchány jsou stuhy vínku,
    Včerejší sláva dnes je nad stín bledší.

    Alkibiade, krásou svou se skvící.
    Když růží krev vlas potřísni vám tmavý,
    Při symposiu krásou svou se skvící,

    Zdaa necítíte‘, jak vše smrtí páchne,
    Hnilobou stejně jako věnec slávy,
    jak maso stejné brzkou smrtí páchne? . . .

    Aristofane, k čemu výsměch stálý?
    To sevšednělo naší duši dávno!
    Dnes k líné pohrdě nám výsměch stálý!

    Životu vraťme. čím nás sklamal bídně . . .
    Sokrate, u konce je moudrost tvoje . . .
    Životu vraťme, čím nás sklamal bídně. . .

    Krev vraťme mu, kterou jsme plýtvat chtěli.
    Ať vezme sobě vzpurné síly těla,
    Krev vraťme mu, kterou jsme plýtval chtěli

    Ať sobě vezme vzdory našich ňader !
    Blesk myšlénky a vzěty našich duší!
    Ať sobě vezme vzdory našich ňader!

    Apollodore, blouznění stop v číši!
    Sicilských výmluvností zanech, Faidre!
    Apollodore, blouznění stop v číši!

    Nač dojat být a k čemu dojímati ?
    Teď čas je nehnut být jak mrtvý v hrobě . .
    Nač dojat být a k čemu dojímati ?

    Hyény vyjí, v hladu krajem bloudí . . .
    Hoďme jim stravu … to jsou naše spleeny,
    Skvrnité hyény, jež duší bloudí . . .

    Nevěříš, Glauku? Pochybuješ ještě?
    Ty rád máš jistotu, rád zříš v dno všeho . .
    Věříš teď, Glauku? Pochybuješ ještě?

    Co moudrost Sokrata? Lež Hippiova
    Má stejnou cenu: oba byli v klamu . . .
    Co moudrost Sokrata? Lež Hippiova?

    Vstříc nepůjdeme ničemu již více !
    Vstříc rukou nezdvihneme touze žádné !
    Vstříc nepůjdeme ničemu již více!

    V netečný popel změníme své mozky!
    V uvadlé růže změníme květ srdcí!
    V netečný popel změníme své mozky !

    Ve vlnách vína stopíme svou vášeň!
    Ve vlnách vína stopíme svou duši!
    Ve vlnách vína stopíme svou vášeň!

    Je všechno vyčerpáno, co jsme žili!
    Pocitu není, jenž by zvlnil nitro !
    Je všechno vyčerpáno, co jsme žili!

    My poznali jsme, jak je všechno bídné
    Co žíti lze . . . My všeho okusili,
    My poznali jsme, jak je všechno bídné

    Ve vlnách vína stopme svoji vášeň!

    Jiří Karásek (ze Lvovic)

    To se mi líbí

    • blbíš napsal:

      … to je na hovno, Bavora, než jsem to přečetl do konce, zapomněl jsem o čem byl ten začátek, takže za mě jste toho zas tak moc neopravil 🙂

      To se mi líbí

      • cobolik pacholik napsal:

        a co som hovoril ty reklamany poriadok?jses jasnej. bije s tebou perkinson,ja pamatam z tej dristacky len vino,uhadni co bije so mnou?

        To se mi líbí

        • blbíš napsal:

          … víš, ty tající rampouchu, já jsem to vo tom chlastu nechtěl napsat naplno, tak jsem to raději nechal v rovině perkinson, takže to s náma bije asi podobně. Hle, ty moje rozzářená záře, stejně by mě zajímalo, jestli perkinson propustí vůbec nějaký životem získaný dobrý životní návyky, třeba ten chlast, ztrácení se v přírodě, nemýt se (zbytečně), a tak podobně? Pokud jó, tak nevím, proč bych to měl řešit!

          To se mi líbí

    • st.hroch napsal:

      Palec nahoru – Pantáto!

      To se mi líbí

    • vonrammstein napsal:

      Naprosto vynikající.

      To se mi líbí

      • Kamil napsal:

        A to je právě ta slimplifikace, jak se kdosi výše dotazoval…

        To se mi líbí

        • Kamil napsal:

          Slime, to není na Vás, ani na kohokoliv jiného. Lákalo mne udělat ráno pokus o vtípek.
          _______
          A chci poznamenat, že mi včera okolo 21 h nešlo ani po opakovaných pokusech odeslat komentář k
          článku o Nesvobodě, tak to zkusím tady, i když to má být ke Slimovi 19:19 h.
          K předchozí diskuzi:
          S tím A. H. je to asi tady, když ne, tak se omlouvám, ale je tam mnoho dalšího o T. G. M., bohužel uváděná tvrzení nejsou příliš dobře doložena, jen nepřímo a spíše spekulace. Nicméně za přečtení to stojí:
          Je to na ulozto, prihoda masaryk studie vyvolencovy kryci legendy
          A s tím řádem BL se to dá vyguglit, informace se objevila naposledy při udělování vyznamenání loni nebo předloni, viz také wiki, kde je toho o Mussolinim více.

          To se mi líbí

          • Bavor V. napsal:

            Kamile
            antispam si na vás zasedl a rozhodl se, že to nepustí. A já to zjistil až dnes ráno na podkladě tohoto komentu. Někdy holt sedne na bránu blbec a nepustí a nepustí…

            To se mi líbí

            • Kamil napsal:

              Děkuji za informaci, opakovaně jsem zkoušel vložit příspěvek s odkazem na „ulozto“, což byla asi příčina problémů. Když jsem dnes ráno odkaz vyhodil, a přidal pouze několik klíčových slov, už to fugovalo – viz výše.
              Ještě jednou děkuji, pěkný den všem. K.

              To se mi líbí

  8. cobolik pacholik napsal:

    ze slechta da taky clanok o tom,jak niekto chce polozit kabel do vody a to na ukrajine,ci nejaky dristac ,co nevie ohna urobit okolo jarku a JE ide vyhodit do luftu?oni holota nemaju na topenie prachy a velmi rad im da IMF a vsetci ty slovutny uzernici,co uz teraz cuju,ze prachy to tak skoro neuvidia,nieco treba napisat,ale ze by ukrajina bola toho schopna,sak to holota,jedine ,ze rusi vyhodia a polozia kabel,to by sa dalo skor predpokladat,oni nemaju na zapalky a nie vodu obracat,pritom cely cas obchoduju s moskalom a hot chocolate king petro,to mozno vie balit karamelky,ale provadit holotu to nema sajnu,bo ak si zapad myslel,ze chochol bude v unii a v nato,okolo ruskeho traktara,ty traktarici pustili vela krvy a potu,aby toto dovolili,toto musel vediet poradca us prezidenta,ci akykolvek ludia,co robia nejaku strategiu a bu,bu na rusa,ze z toho sa traktar neposerie,ale ukrajina uz dosrata az po paty,jak politicky,ekonomicky a vojensky,tam akykolvek peniaz z coho by mala tazit ukarajinska spolocnost sa ukrdne a este nie je urceny k comu by mal sluzit,teraz kukam,ze som sa rozpisal a nalapal sa na taku smiesnu prupovidku,o nejakej peticii,co je docista chora.

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.