450-Projekt Navalnyj vyvedli na novou oběžnou dráhu


Zpět do Ruska ho nelze pouštět!

Jistě jste už viděli dojemné selfíčko z nemocnice Charité ruského profesionálního opozičníka Navalného v kruhu svých blízkých., který jako biblický Lazar vstal z mrtvých, kterým měl spolehlivě být, pokud by byl skutečně otráven smrtelnou otravnou látkou. Blogger navíc měl prohlásit, že se chce vrátit do Ruska… tomuto tématu se věnuje ruský kanál „Suť věščej“ – „Podstata věci“.  (překl.)

Projekt Navalnyj vypustili na novou oběžnou dráhu. Jeho nelze do Ruska pouštět. Překvapuje, jak chytří lidé, dokonce poučení životem, se vyjadřují s bezprostředností chovanky ústavu šlechetných panen. Dokonce ani moje naivita nestrpí takovou prostotu na úrovni hlouposti.

Jde, mj. o výzvu doktora Mjasnikova, aby se Navalnyj zachoval férově a řekl celou pravdu, zastavil hrocení situace a zabránil uvalení nespravedlivých sankcí.

Jde-li mu o pravdu, tak proč tu zahradu tenkrát oplotili? Ale pravda je taková, že projekt Navalnyj pěstovali rukama Browdera*¨) kvůli zpracování obyvatelstva, aby vytvořili kritické množství bezduchých bytostí, které podpoří vnitrostátní převrat pro změnu státní moci. Když se (Navalnyj) v roce 2012 příliš horlivě vrhl na barikády, řekl mu Browder na rovinu „…mládenečku, pracuj pro budoucnost…“ – a dnes přišla chvíle k vyvedení Navalného na nejvyšší dráhu mezinárodního známého opozičníka vůči Putinově režimu. Tak zvaná „domnělá otrava“ je jedním ze způsobů řešení takového úkolu, plus k tomu mu umožňuje přidat aureolu nevinné oběti krvavých čekistů, což vyvolává asociace s Lubjankou**), s věznicemi, sedmatřicátým rokem, a všemi těmi strašáky.

Důkazy otravy nejsou důležité, přestože je lze načmárat. Důležitá není ani přesvědčivost, protože objednatel se nechystá nikoho přesvědčovat. Tak zvaná otrava Navalného je potřebná jako mediální obraz a politická funkce. Medicína s tím nemá nic společného – ta je vůbec od toho všeho velmi vzdálena – je to legenda.

Poslechněte, tak přece nelze – jestliže se federální orgány a omští lékaři usilovně snažili dokázat cosi Německu. Oni na naše vysvětlení kašlou! Stačí si už hrát hloupé hry – to nemá smysl a je to ponižující! Je třeba přemýšlet, jak zneškodnit tento projekt, který ze hry na sociálních sítích přerostl v politickou hrozbu, která je příštím krokem tohoto projektu. A ten není vyhlášen samotným Navalným, ale jeho autory prostřednictvím New York Times – je to návrat Navalného v zájmu pokračování boje proti režimu, ale už s novým statutem. On se předběžně setká s lídry západních zemí, poskytne sérii rozhovorů hlavní masmédiím, a vrátí se jako vůdce „svobodného Ruska“, uznaný světovým společenstvím, bez milionového auditoria. To už není Kasparov, Němcov, Kasjanov – to už je úplně jiný rozjezd.

Zřejmě je to sázka na jeho legitimizaci jako figuru rovnou Putinovi, ať to vypadá jakkoli komicky.  No a co? Udělali přece ze ženy bloggera (běloruského) alternativu Alexandra Lukašenka, která už vyhrožuje vůdcům Běloruska a Ruska. Nikoli nadarmo Putinův mluvčí Peskov prohlásil, že: – nevidí potřebu setkání Vladimíra Putina, nebo představitelů administrativy Kremlu s Alexejem Navalným v případě jeho návratu do Ruska. To ale znamená, že za takové setkání kdosi lobuje, možná i sám Peskov…

Správnější by bylo nepustit Navalného do Ruska a označit ho za zahraničního agenta (důkazy viz.: druhá část záznamu –  min. 05:30 až 07:50 – pozn.překl.) a spolupracovníka v nepřítomnosti odsouzeného podvodníka Browdera, zveřejnit důkazy, účty, nazvat jeho otravu inscenací. Zablokovat všechny zdroje jeho „Fondu pro boj s korupcí“ (FBK), všechny jeho spoty a rubriky, a tím maximálně zavřít kyslík jeho protistátním lžím.. Projekt „Navalnyj“ může zafungovat i ze zahraničí, přes Ruskem nekontrolované sociální sítě, a „Roskomnadzor“  bude muset jeho spoty blokovat přes soud. To vše ale umožní omezit jeho prozápadní propagandu a jeho vliv na Rusy. V takovém případě málokdo poleze do „šedého“ netu hledat spoty FBK. No, a stát a patriotické síly mají na čase diktovat formu a program v sociálních sítích, vystupovat s iniciativami, které najdou odezvu u mladých lidí, vychovávat je a vysvětlovat jim lež západního výplachu mozků.

  1. část:

Existují naprosto přesné důkazy, ať si dnes říkají, co chtějí Navalnyj a Browder, o jejich stycích a jejich činnosti. Mezi statisíci souborů a agenturních zpráv pracovníků CIA a CI-6, jsou například:

23.12.2007 – „Šéfovi tajné výzvědné služby od „A.Belt“: – hlášení agenta „Solomona“ o ukončení studia Navalného a o přidělení mu pseudonymu „Freedom“. Konal se rozhovor na šifrovaném spojovacím kanálu mezi pracovníkem SIS a “agentem „Solomon“. Agent dostal souhlas k tajné spolupráci s Alexejem Navalným. Navalnému bude nezbytné zajistit finanční podporu ke splnění jeho úkolů v operaci „Třes“ k podkopání stávajícího ústavního zřízení v Ruské federaci (RF). Navalnému přidělen pseudonym „Freedom“.

Agent A.Belt

 Agentem „Salomon“ je William Browder, šéf investičního fondu „Hermitage Capital“ – iniciátor tzv. Zákona Magnitského, podvodník, odsouzený ruským soudem. Svůj pseudonym pro agenturní práci, dle informací, dostal Browder ještě před odjezdem do RF:

„12. července 1995 jsem uskutečnil tajný kontakt s Williamem Felixem Browderem. Během besedy s panem Browderem mu byl přidělen pseudonym „Solomon“.

                                                                                                          Martin Flint“

Do operace „Třes“  tajné služby zapojily i „Solomona“ i „Freedoma“. Tato operace byla vypracována v Langley už v roce 1986. Dokumenty s razítkem „Přísně tajné“ byly podepsány tehdejším ředitelem CIA Williamem Casey. Na úvodním listu je i hlavní cíl: -„Změna ústavního systému ve Východní Evropě a v SSSR“. Uvnitř jsou úkoly už rozepsány podrobně – viz.např.:

„4.    Změna ústavního a politického systému státu.

  1.  Dosažení kontroly nad finančními toky a vytažení aktiv z ekonomik rozvojových zemí.    

        Provedení akcí pod společným kódovým názvem „Třes“.

 Sovětský svaz byl rozbit před čtvrtstoletím, ale operace „Třes“ uzavřena nebyla – jak se připomíná v hlášeních i dnes…

 

https://www.youtube.com/watch?v=-vlZRPNdpi4

*) Browder – americký obchodník, který z občanů Ruska podvodně v 90.letech vylákal miliony dolarů. Byl spolupracovníkem uprchlého miliardáře Chodorkovského, a iniciátor amerického „Zákona Magnitskij“ (2012), který vyhlásil sankce vůči řadě občanů RF.
**) Lubjanka – sídlo ruské a sovětské tajné služby KGB, nyní sídlo ruské FSB
Příspěvek byl publikován v rubrice hroší kůže se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

9 reakcí na 450-Projekt Navalnyj vyvedli na novou oběžnou dráhu

  1. cobolik pacholik napsal:

    kus som pocital velice z lehka ,jasne jak prase,ze su za nim tajne sluzby cudzich statov,clanok sa mohol volat navalnyj ,rusky kristus vstal na treti den z mrtvych ,obraz uz je,je okolo neho aspon sa tu pise jeho rodina ja obrazok nevidel a ani ma nezaujima,bo jaka to on opozicia s kym on chce vladnut v rusii,jeho odjebe obycajna ruska holota a nie nejaka tajna sluzba ruska,to taky kokot jak ja pepku vyskoc s pomocou cudzich penazi a jeho robenia image na zapade ala opozicie ,to len taky podjebavacek,ktoreho v rusku jebu do ucha bo ja tiez.to vlastne obycajny kolaborant ,ktory pracuje v zaujme cudzieho statu proti svojej zemi,jak tie chvilky v pepikove,nic konstruktivne,ci nejake zazraky ekonomicke nedokaze,len taky podjebavak,pokial mu niekto picu pekne nerozbije…

    To se mi líbí

  2. Bavor V. napsal:

    Zdá se, že ani na Západě nevěří na pohádky.

    To se mi líbí

  3. oh napsal:

    Nejnovější verze otravy Alexeje Navalného: podle jeho týmu byl otráven vodou z lahve v hotelovém pokoji. Novičokem.
    Tenhle úplně nový novičok má naprosto fantastické vlastnosti – tedy kromě toho, že jako smrtelný jed je prakticky nepoužitelný. 😀

    To se mi líbí

  4. Slim napsal:

    OT
    Chtěl jsem to dát pod Franze Josefa, kde nebyla celkem žádná diskuse (abych se vyhnul výkladům o „spinování“), ale je tam zavřeno a všude jinde taky.

    Narazil jsem na pěkný, kompaktní a úplný výklad volby US prezidenta, mohlo by to některé z vás zajímat. Je to hodně odlišné

    https://www.novinky.cz/volby/usa/clanek/jak-je-volen-americky-prezident-40336547

    To se mi líbí

    • brtnikvbrlohu napsal:

      Joo Novinky jako Novinky – mají tam věcnou chybu, dál něž k ní jsem nečetl neb tím to ztratilo věrohodnost.

      To se mi líbí

      • Slim napsal:

        Kdehle? nevšiml jsem si. Všiml jsem si jenom jedné matoucí dormulace

        To se mi líbí

        • oh napsal:

          Nevím, co brtníka, ale mě zarazilo toto tvrzení: „Kandidát, který získá ve státě nejvíce hlasů v přímé volbě, získává všechny volitele přiřazené danému státu.“
          Když jsem se naposledy díval, nebyla zákonem stanovena povinnost volitele hlasovat podle počtu hlasů v daném státu; je to „jen“ zvyk. Redakce novinek by to měla vědět velmi dobře, tím spíš, že v tomtéž článku má odkaz na článek z roku 2016.

          To se mi líbí

          • Slim napsal:

            Všechny státy, kromě Nebrasky a Maine, se řídí pravidlem vítěz bere vše(chny hlasy elektorů daného státu). Proto taky může dojít k rozporu mezi „popular vote“ a skutečným vítězem. (Došlo k tomu 5x, v moderní době jen 2x, 2000 a 2016). I v tenise můžete prohrát, ač vyhrajete víc gamů, že?

            Ale elektoři mohou hlasovat jinak, než mají, jak vám článek říká hned o větu dál, takže v čem vidíte problém?? V článku není.
            (Stává se to, ale ne v moc velkém měřítku, nikdy to neovlivnilo výsledek. Minule uteklo asi 5 nebo 7 volitelů Hillary a asi 3 Doníkovi. Přehled kolik jich kdy bylo, najdete ve wiki pod heslem „faithless electors“. Uvidíte, že větší problém nikdy nevznikl.)

            To se mi líbí

  5. brtnikvbrlohu napsal:

    Matoucí drmolivost čo chyba jedno jest

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.