Černý den svobody


Příspěvek byl publikován v rubrice Bavorovy poznámky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

36 reakcí na Černý den svobody

  1. bob napsal:

    Tady se neměří jenom dvojím metrem,
    Některé skupiny jsou nedotknutelné, zatímco prezident, premiér, Putin,Trump,Rusko, Čína, Češi se mohou urážet co hrdlo ráčí, Dokonce i ve veřejnoprávních médiích.
    Házení vajíček po prezidentovi, premiérovi je projev demokratického vyjádření názoru.
    To, co se dělo kolem ombudsmana, to byl nefalšovaný hon na čarodějnice.
    Hysterie kolem rady ČT (tam je zřejmě etalon správného radního Šarapatka)
    Atd..atd…

    To se mi líbí

  2. Minorita napsal:

    Nejde o onu pomoc Řecku, přislíbenou tím geniálem v čele ministerstva vnitra ??? On, a nejen on, ničeho jiného nejsou schopni, nic jiného neumí – takto dle nich vypadá policejní práce v reálu 😁😉 … Takto se staví vůči imigrantské vlně a nájezdům – leda, že by na té řecké hranici formou stanného soudy zavírali řecké policajty za podezření z podněcování k nenávisti, či nedej bože předsudečné nenávisti … 😁 …
    Aneb kdo a co všechno dnes může rozhodovat a vládnout… Popravdě nám to patří …

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Já bych nevinil ministra. Ten nejspíš ani neví, že některý jeho podřízený je takto debilně aktivní. Spíše jsem zvědav, jestli a jak bude reagovat.

      To se mi líbí

      • Minorita napsal:

        Al Hamajda tohoto ducha ztělesňuje, doslova instruoval jemu podřízené složky, tudíž je bezpředmětné ho jakkoli omlouvat 😉

        To se mi líbí

      • blbíš napsal:

        Stařec a Hamáček, a neb, jak to dopadne, když se jezdí pro radu do Bruselu.

        Včera sem psal Bavorovi, že uvidím, co jako Hamáček a spol. v tom Bruselu vymyslej, ale skutečnost, předčila moje očekávání, protože čtu, že Hamáček řekl, že Česko Řekům na problematickou hranici posílá pomoc, která obnáší:

        poslání 8 /slovy osm/ policistů a humanitární pomoci za 2,5 milionu v podobě přikrývek a dalšího nezbytného materiálu.

        Už jen to, že ten, kdo očekává agresi, zamýšlí těm agresorům poslat humanitární pomoc je na klecový lůžko, nikoli na ministra vnitra, ale shrňme si to:

        Hamáček, potažmo Česko, pošle 8 /slovy osm!!!/ policistů, který budou zřejmě podléhat velení Řecka a je tedy pravděpodobný, že budou vzhledem k tomu Hamáčkem vyslanýmu mohutnýmu počtu přičleněný k nějaký skutečně existující policejní jednotce Řeků, která třeba dostane za úkol hájit nějakej hraniční úsek se zátarasy, žejo!

        A ti policajti zřejmě tuší, že ty zátarasy budou prolamovány velice agresivním připrchlictvem, který si bude vybíjet ten svůj světabol a vztek právě na těch policistech, žejo?

        A protože známe zákon akce a reakce, tak se dá předpokládat, co ten trouba Hamáček ani netuší, že policajti, který se dostanou do takovýto vřavy použijou všechny dostupný krajní donucovací prostředky a možná i zbraně, pokud se tedy nebudou chtít stát dobrovolně oběťmi útočníků, žejo?

        Až sem mi je všechno celkem jasný, ale pak se mi fakt už nedostává fantazie! Copak, mohutnou sílu 8 policistů si umím představit, ale co si vůbec neumím představit, jakej můžou mít vůbec Řekové, potažmo těch našich 8 policajtů, zájem nabízet tomu agresivnímu davu u „plotu“ ty Hamáčkovy humanitární deky? Nebo si snad ten náš geroj myslí, že ti naši taky zřejmě u těch zátarasů pomlácení policajti začnou ihned po odražení agresivních útočníků do těch humanitárních Hamáčkových dek humanitárně balit před malou chvílí jimi zmlácený a na zemi ležící z agresivních útočníků náhle proměněný ubohý běžence? No kurva, přátelé, představa hodná sympatizanta humanitárního bombardování!

        Možná ale, že de ze strany Hamáčka vo v Bruselu vymyšlenou fikanou lest, která obrátí davy připrchlíků zpět do náruče Erdogana! A tak se chci zeptat nějaký zdejší mlátičky z Národní 89, nebo stratéga vltavskýho loďstva našeho admirála oha, když se na nás už vykašlal náš kchodl, jestli by mně to Hamáčkovo myšlení nemohli trochu přiblížit, nebo dokonce objasnit, za což bych předem poděkoval!

        To se mi líbí

        • blbíš napsal:

          taky si tedy myslím, že těm 8 policajtům mohl dát alespoň nějakou bojovou šalinu, ta by se totiž dala těma dekama alespoň vycpat a dokonale by je tak ochránila před kamenama, kterejma projevujou ti ubohý běženci vděčnost svým budoucím živitelům.

          To se mi líbí

          • Bavor V. napsal:

            Osm policajtů od nás je je momentální „kvóta“ rozdělená mezi ostatní státy EU. Celkem tam pojede kontingent větší. Na nás vyšlo 8. Bylo připraveno 50. Je to věc Řeků, jejich hranice, jejich území. I to je nutno respektovat. Takže vaše kritika je momentálně zcela mimo mísu. Chtělo by to sledovat i něco jiného než Racochejla.

            To se mi líbí

            • blbíš napsal:

              Tak to zkusím jinak, Vy zastánče utlačovaných. Trvám si na tom, že motat dohromady humanitární deky s vysláním úsměvného, byť dohodnutého, kvótového EU-policejního kontingentu Řekům, na odrážení Erdoganem poslaných připrchlíků, je výkon hodný opravdu jen pacientu klecového lůžka, nebo taky Hamáčka.

              Pokud ovšem Hamáček měl na mysli humanitární pomoc, tak si dovolím předpokládat, že se snad (i když u něj si nejsem jistý už ničím) týkala již v Řecku se vyskytujících připrchlíků a to, jak snad sám uznáte, jsou dvě zcela odlišné záležitosti, které by snad měl ministr ČS vlády svými vyjadřovacími schopnostmi umět rozlišovat a zvládat! Hlupec jako já, klidně může ty jeho humanitární deky použít jak jsem v žertu již naznačil a jak jste Vy ani náhodou nepobral.

              A pokud jsme u toho Racochejla, tak tvrdím, že pokud se jedná o naší/vaší prohlašuji zcela otevřeně, že Racochejl od ní úplně stačí (tedy alespoň mně!). A pokud se týká Vaši duchaplný poznámky mých zdrojových informací mimo Racochejla, tak uznávám, že polopatická, níže uvedená ukázka od „našich“ psavců, ostatním zde taky (ne)insiderům něco snad naznačí, když Vám to, příteli, to nehrozí!

              Takže:

              Podle Hamáčka je situace na řecko-turecké hranici kritická, přes Turecko proudí desetitisíce migrantů. „Turci jim nebrání a Řekové jsou na to sami,“ uvedl ministr. Česko je podle něj připraveno Řekům pomoct. „I pro nás je klíčové, aby Řecko zvládlo masy volně proudících nelegálních migrantů zastavit,“ zdůraznil.
              &
              Turecká policie uzavřela přístupové mosty k řecké hranici. Kolem hlídkují těžkooděnci a nikoho na řeckou stranu nepouštějí. Na místě jsou naši reportéři.
              Turecká policie dnes uzavřela přístupové mosty k řecké hranici. Na místě jsou těžkooděnci a nikoho na řeckou stranu nepouštějí. Na místě jsou naši reportéři

              Až zjistíte, Bavore, že Hamáček & Brusel (natož „naši psavci“) ani náhodou nejsou ti, kdo něco zmůžou či docílí s tím svým úsměvným kvótovým EU-policejním kontingentem (natož dekami) na hranicích s Tureckem proti hlavnímu nebezpečí, kterým je Erdogan ovládající připrchlictvo, tak mi zase někdy napište. Já, když dovolíte, zůstanu u Racochejla s tím, že si počkám na oficiální komuniké ze setkání Putin & Erdogan, které každou chvíli s Racochejlem očekáváme.

              To se mi líbí

              • blbíš napsal:

                .. a když ste na rozdíl vode mě ten neracochejlovatej insider, jistě Vám nebude činit potíže nám blbíšům zjistit, kolik celkově že vlastně policajtů koštuje ten v Bruselu hamáčky dohodnutej EU-kontingent?
                Kdybyste byl od té dobroty, děkuji.

                To se mi líbí

              • čtenář napsal:

                jak jsem před půlhodinou z úst premiéra slyšel tak chtěli 8 a materiální pomoc,stejné počty chtěli po Polsku,Slovensku,Maďarsku,16 našich tam je už z dřívějška
                premiér se také diví tomu proč ten počet je terčem kritiky,když nemohou poslat nic víc než je žádáno.
                další 4 s termovizí ještě odjedou.

                celková nabídka za nás ale byla 50.
                ——-
                Ministři vnitra EU podpořili Řecko. Česko okamžitě posílá materiální pomoc, nabízí 50 policistů a 1 milion EUR
                https://www.mvcr.cz/docDetail.aspx?docid=22238666&docType=ART
                ——

                To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                Dík. Já jsem teď měl lepší povinnosti – byl jsem se podívat na našeho dalšího prince, jak se mu doma daří. A tak mne nějaké Řecko vůbec nezajímalo.

                To se mi líbí

          • vonrammstein napsal:

            Mě by zajímalo, kde ten černej sajrajt bere ten slzák. Válí se náhodně podél hranic?

            To se mi líbí

        • vonrammstein napsal:

          Podívej se na film „Národní třída“, dědo. Uvidíš, že není co řešit.

          To se mi líbí

    • vonrammstein napsal:

      Co to melete, člověče??? Pošle tam celých OSM, slovy 8 policajtů! Dovedete si snad představit efektivnější pomoc?

      To se mi líbí

      • Minorita napsal:

        To číslo, vyjadřující na „hlavu“ postavené nekonečno , mne odzbrojilo 😵😂, volejme z plna hrdla: Hosana – Hamáček odvahu má . Když je v Řecku poldů málo, pošle posil plné éro 😁😎 … ( Tedy aero taxi, ale je plné .. )

        To se mi líbí

        • Bavor V. napsal:

          https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/recko-migranti-bezenci-turecko-hranice-cesko-jan-hamacek-policie_2003060956_ako
          Vyšle vláda do Řecka policisty, kteří by pomáhali řešit situaci na hranicích? A kolik by jich případně bylo?
          Ano, v první fázi nás požádali o osm policistů. Jsou připraveni odjet a odjedou pravděpodobně v pondělí. Pokud by Řecko požádalo o další policisty, jsme připraveni vyhovět, ale vždy to musí být na žádost řecké strany. Policisty tam nemůžeme posílat o své vůli. Řekové musí požádat, v této fázi požádali o osm policistů, kteří odjedou v pondělí.

          To se mi líbí

          • Minorita napsal:

            Není mojí ambicí „zpochybňovat“ mezinárodní jednání, byť je vede za Bohemii z neštěstí ministr. Ten jedinec je proslulý na mnoha frontách, včetně velkohubosti, a nevyužít příležitosti si rýpnout, by byl hřích – potažmo v momentě, když tématem článku je, pane domácí, oficiální snaha ostrakizovat negativní náhled na imigranty. A kdo že si na přesné tomto písečku hlava nehlava buduje pochybnou kariéru, kdo prostřednictvím médií a kamer doslova vyhrožoval obyvatelstvu trestním postihem ( a to opakovaně ) za nesouhlasné a negativní názory vůči valícím se příchozím neurochirurgům ? Kdo že to téměř synchronizuje v tomto směru svoje kroky s neziskovým sektorem a pochybnými spolky typu Milión chvílemi, dokonce s nimi jedná a snad se účastní jejich akcí ? Které že to ministerstvo otevřeně špehuje vlastní občany, respektive jejich el.komunikaci, který ministr veřejně deklaruje podporu bezbřehého boje proti rasismu, a slibuje zostřenou činnost bezpečnostních složek ?
            Mohl bych pokračovat dále, v případě tohoto „charakteru“, jinak dle mne vlastizrádce a vychcaného Mizery .
            Tedy v jeho případě škoda každé rány, která padne vedle, a drobné vtipkování na adresu této pochybné persony není vůbec ničím záporným, naopak.
            Nikdo ho nepodřezává, ani se nemocná jeho vytékajícím mozkem, jak velkoryse ten samý týpek včetně jeho a jím instruovaných podřízených v případě pouhého prezidenta demonstrativně přehlédl …

            To se mi líbí

          • cobolik pacholik napsal:

            ja by grekom napisal mozeme poslat na start dvesto policajtov s plnym vybavenim a logistikou ktoru dohodneme s vasou stranou s plnou vyzbrojou za zradlo pre nasich zaplatime ubytovanie proste vsetko mozete nas vyrozumiet cez ambasadu,ci priamo na linku ministra vnutra v cesku kedykolvek a vec vybavena ked cesko nema zdroj ci moznost do 48 hodin postavit taku jednotku tak sa vy antikristi radova holota zacnite uz teraz modlit k alahovy.

            To se mi líbí

        • Lex napsal:

          Viz Bavor.
          Ale i tak, příteli Minorito, tady furt opakujete číslo osm. Jenže je třeba si uvědomit, že tam se maká „auf drei Schichten“, tj. dva ranní, dva odpolední, dva noční a dva mají volno, takže aktuálně použitelní vždy celí dva – chtěl jsem napsal „muži“, ale nevím., nemůžu z důvodu genderu napsat ani „dva muži či ženy“, protože bych mohl urazit všechny ty „trans“ atd.
          Tedy „dvě postavy“.
          A napadlo Vás, k čemu jsou tak asi dobré ty dvě postavy mluvící česky na šichtě?
          Mě ano – JAKO PŘEKLADATELÉ, jako tlumočníci. Dá se totiž jistě očekávat, že v těch hordách probíjejících se do schengenského prostoru se budou vyskytovat i fikaní čeští důchodci maskující se jako syrští uprchlíci /afričtí ne, to by se poznalo, až by nátěr vixu slezl z ksichtu/, aby tak dosáhli na sociální dávky a všechny ty vymoženosti, na co mají připrchlíci „nárok“.

          To se mi líbí

          • Bavor V. napsal:

            Lexi
            vy se domníváte, že současní policajti neumí jazyky? Angličtina je univerzální, i ti krimigranti ji ovládají. A o nasazení bude rozhodovat řecká strana. Takže veškeré poznámky k počtu jsou opravdu naprosto zbytečné a poté, co jsem tu dal ten rozhovor i nehodné intelektu zdejšího osazenstva.

            To se mi líbí

            • Lex napsal:

              Bavore,
              a Vy se domníváte, že ti čeští připrchličtí důchodci umí anglicky?
              Jo, Bavore, a nejste trochu přepracován, když nepoznáte srandu?
              L.

              PS
              Vy se domníváte, že čeští policisté UMÍ jazyky? Svatá prostoto! Jistě, někteří ano. A lze se domnívat, že k vyslání na takovou misi je znalost angličtiny výběrovým předpokladem.

              To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                Tohle mi jako sranda tedy moc nepřipadalo. Zejména když je někomu podsouváno něco, co neudělal. Tedy třeba to, že Hama rozhodl o počtu vyslaných.

                To se mi líbí

              • Lex napsal:

                S tím přepracováním to myslím vážně.
                Já jsem snad někde napsal něco o „Hamovi“?
                Mensch!

                To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                Celkově ty náznaky jsou dost jasné. Nejen od vás.
                Nicméně, doporučuji oddech u dalšího povídání. Je také zajímavé.

                To se mi líbí

              • cobolik pacholik napsal:

                to by som chcel vediet kolik policajtu by ma rozumelo ked zajebem sarisky …

                To se mi líbí

          • Minorita napsal:

            Popravdě Vážený Lexi, až tak sofistikovaná úloha pro českou jednotku rychlého policejního nasazení ( při vší úctě k faktu, do jakého prostředí jsou vysílání, a čemu budou čelit – oni terčem nejsou … ) mne neťukla 😉 …
            Zaujala mne 8-ka, co by o 90° otočený symbol nekonečna, a od tohoto prostého faktu nemotorně vtipkoval, a díky profilu onoho ministra plus původnímu tématu diskuze jsem nastínil dle mne nejpravděpodobnější, a asi i v Bohemii nejvíce zvládnutou disciplínu – pravda, komikem jsem se nenarodil 😉 …
            Ovšem Vaši fikaní, maskovaní čeští důchodci za plotem v Turecku, jsou bez nadsázky ranou na komoru, a lesk mých stejných soudů náhle pohasl … 👍

            To se mi líbí

            • Lex napsal:

              Psssst!
              Nemá se ani naznačovat.
              A u dalšího povídání je to prý taky dobré.
              Nevím. Mě počasí nezajímá – vyjma těch keců o „globálním oteplování“, co prý je důsledek toho, jak si lidi topí, aby se ohřáli a udělali elektriku, a vyjma toho, jak před rokem 1775, kdy se v Carolinu začalo měřit, byla v Praze průměrná roční teplota vyšší jak dneska.
              L.

              To se mi líbí

              • Minorita napsal:

                Jako v té slavné pohádce : už mlčím, už mlčím …
                Však víte, že na počasí si nejen dnes stěžuje kde kdo, téměř každý … 😉
                Tedy pokud se nenajde „umanutý jedinec či nová instituce“, která začne mnohé hodnoty pravidelně zaznamenávat – > jenže právě ta data boří novodobé mýty…
                Sakra, jaký to obor lidské činnosti v sobě nemá zárodek konfliktu, že ….

                To se mi líbí

  3. Cech napsal:

    Co dodat, není to Íčkovo ministerstvo a stále má ODS – > Jiný pohled na Smetanu a jiný pohled na Karlu Maříkovou.
    Není třeba dlouze psát, lépe je představit ODS_áckého námezního manipulátora :
    https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=746679
    Tož holt Maříková Dostane ne 100 hodin jako Smetana ale 300 hodin, možná že to třeba ta současná nová JUDr.Markéta Langerová zmákne na 2 roky.

    To se mi líbí

  4. Hudec napsal:

    U Okamurů mají Vánoce. Nic lepšího je nemohlo potkat.
    🙂

    To se mi líbí

  5. cobolik pacholik napsal:

    jak sa fajne kurva dozijem,ked demokraticky vyjebany politruk dojebuje niekoho jeho volnost vyjadrenia sumenia,kto svojim pocinanim chrani svoju holotu a zem,tisice ludi stoja na hranici europy nie aby ustavili gulometne hniezda a jasne dali holote na javo,ze pozor ja kurva nikoho nechcem zabijat ja kurva sanujem druhu holotu ja sam holota,ale kurva ked ho pustim postavy svo kostol svoju skolu a nebude spievat moje buciny,ale kurva alahovat,tak boha budem musel strielat,ja len zbezne kukam na to divadlo poniektore prehlasenia zodpovednych to by som len z boka prisiel a strelil mu do ucha abo oka kokotovy,bo viem ze on kurva vacsia hrozba pre mojich jak ta holota na care grecka,uz ich je najebanych tam dost a dalsi cakaju,ked feferoni ked isili prve vlny jak prvy kraj vyslal army to kurva halo orban kokot armadu na potrebujucich,tu nema co pisat uz je na obzore len jedno riesenie bude treba strielat najprv tych svojich aby nejebal mater o holubickach a pomoci a potom v grecku najprv vystrazne a ked nepomoze rovno do nich ze som kokot pre dakoho mu neberiem ja len videl z dronu zabery ked isla prva vlna cez chrorvatsko to kurva vo mne jeblo a dalsie co vo mne jeblo jak madarske jebacky v policajnych uniformach davali alahistickej malej holote vodu a nejake tartranky a ich rodicia to hadzali na zem to nie jeden a tie ich tvare co tu davas do pice mojim detom ty zajebany krestan oni deti alaha tak nech jich alah ochranuje ked ich dorvem kurva jak dotknu moju holotu len alah im bude svedkom bo kurva ja sanujem druheho,ale moja holota to prva moja kultura,moj kostol moj jarek ja na to neprisahal to vo mne.hej a este poznamka editora ja jebem co si kto o mne mysli.

    To se mi líbí

  6. cobolik pacholik napsal:

    tym co si vazia svoju holotu a svoju zem za za tie moje skurvene vyrazy ospravedlnujem keby ich to urazalo a ty co maju holubici povahu nech ide do pice a nezavdzaju mi a slechto fifth ked toto mi prejde myslim ze sanujes moju volnost havadskeho vyjadrenia a si muj clovek bo ja nemam vela clovekov a preco tak pisem bo potom staci kuknut na historiu mojej zeme jak jej holota potom plakala a umierala za svojich pre dajake politrucke kurvy julda mal pravdu lide bdete a jebem ja jeho ideologiu do ucha a tych novych dvakrat bo to moja zem moj jarek a moja holota.

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.