Čí to bude vina, až se bojovníci Islámského státu vrátí zpět do Evropy?


Příspěvek byl publikován v rubrice twitter se štítky , , , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

5 reakcí na Čí to bude vina, až se bojovníci Islámského státu vrátí zpět do Evropy?

  1. bob napsal:

    Moje důchodcovská hlava to nebere.
    Kdyby existovala a doopravdy fungovala ta protiteroristická koalice, tak už je dávno hotovo.
    Prosím omluvte můj zjednodušený pohled.
    Ale v např. v Sýrii bojuje syrská armáda (spolu s Rusy) proti „umírněné opozici“(které evidentně IS nevadí). Tu mj. podporují Američani.
    Ano Američani a Rusové si občas „vyzkoušejí“ rakety a vojenskou techniku a odpálí to na nějakou základnu IS. Ale chybějí kanonenfutteři, kteří by práci dokonali.
    Do toho Kurdové (ti si spíš hájí „své“ území), Turci údajně s IS obchodovali a řeší si též svoje problémy.
    Do toho si na syrské území odpálí sem tam raketu Izrael, který bojuje proti Iránu, tč, syrskému spojenci.
    Hlavně Američanům jde (dnes už lze říct šlo) o to zlikvidovat Asada a ovládnout prostor,
    A Rusům zase udržet Asada a ovládnout prostor.
    No a co se týče navrátilců, tak přes děravý schengenský prostor se do svých non go zón snadno dostanou.
    Evropští lídři jsou, resp.budou dobří na to, až bude zase nějaký průser, aby se semkli

    To se mi líbí

  2. strejda napsal:

    Asi mnoho čtenářů pobouřím, ale propuštění bojovníci Islámského kalifátu v Evropě jsou zcela marginálním problémem, který má zakrýt problém velký. Řešení bojovníků je jednoduché, omezit je trvale na svobodě a tím jim zcela znemožnit páchání teroru.
    Hlavním problémem je trvalý a nezastavený přísun cizího etnika do Evropy. Je zcela irelevantní že se vesměs jedná o lid neútočný a mírumilovný. To je hlavní argument vítačů. Je to lid, který chce a bude chtít žít podle svých pravidel, zákonů a náboženských zvyklostí. Bude také na to mít právo a zbytek původního obyvatelstva to bude muset respektovat. Při zhruba 30% populaci nově příchozí ovládnou politickou scénu, budou jednotní. Budou v policii, armádě a dalších mocenských pozicích a společnost se změní podle nich. A procenta budou nezadržitelně přibývat.
    Nebudou muset používat teror, rája – to je původní obyvatelstvo – si zvykne. Bude se světit ramadán, ženy budou mít podřadnou úlohu, bude mnohoženství (co ale s těmi přebytečnými mladíky?), náboženství získá hlavní moc a nevěřící nebudou. Tak či onak. Průmysl upadne, rozvoj se zastaví a společnost se vrátí zpět. 🙂 s menší uhlíkovou stopou, aspoň něco 🙂
    A to je ten hlavní problém. Sto členů islámského státu je menší problém než 50 údajných sedmnáctiletých sirotků, kteří zde budou bez kontroly volně žít a vyznávat své vlastní hodnoty. A tak můžeme již dnes děkovat KDU-ČSL, ODS, TOP 09 a Starostům za jejich podporu dovozu cizí nekompatibilní omladiny s cílem zničit klasickou Evropu. Jejich nenávist vůči vítězům voleb jim zatemnila mozky. .

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.