Černá hodinka – Rasista?


Jak se to tak vyvíjí, asi jsem. Podle aktuálních definic. A čím dál víc. A nehodlám to měnit.

A co vy?

hudec

Příspěvek byl publikován v rubrice Černá hodinka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

57 reakcí na Černá hodinka – Rasista?

  1. Miluše napsal:

    Pane Hudče, budete asi muset začít sám. Proč máte pocit, že se čím dál více stáváte rasistou?
    Doufám, že mne neodmítnete, jako to dělají někteří novináři, odpovědí“ „tady kladu otázky já“. 🙂

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      A vy ten pocit v sobě nemáte? Protože tak jak píše Jarda Godot, skoro všichni, kteří se zde pohybujeme, jsme rasisti. Já třeba tím, že uznávám existenci ras a jakékoli násilné míšení považuji za škodlivé pro všechny rasy obecně. Čímž ovšem nikomu neberu možnosti skutečně spontánní lásky. Ale rasy jsou a doufám, že i nadále budou.

      To se mi líbí

      • Miluše napsal:

        Já také samozřejmě uznávám existenci ras a násilné míšení považuji za nesprávné. Ale odsuzuji nadřazenost a povyšování. Zaostalost a nesourodý vývoj některých ras záleží i na životních podmínkách na tom, jak a kým byly zotročovány.
        Černá hodinka by měl být čas strávený vyslechnutím názorů, nikoho neodsuzovat.

        To se mi líbí

        • Bavor V. napsal:

          nadřazenost ras je samozřejmě nesmysl. Potřebné je ale znát, jak se která rasa chová v jakých podmínkách a čemu je nebo není schopna se přizpůsobit. A to z pohledu čistě biologického. Někdy i sociologického.

          To se mi líbí

        • kchodl napsal:

          Jistě, ale charakterizace ještě není povyšování ani nadřazenost. Je to jen konstatování stavu.

          Černí jsou „netáhla“ a jejich IQ je průměrně mnohem nižší než IQ bílých Evropanů, protože mnoho set tisíc let nemuseli dělat vůbec nic – stačilo utrhnout ze stromu banán nebo plod chlebovníku, to rostlo téměř samo. Nepotřebovali oděv, zateplené obydlí, ani dělat zásoby na zimu. Jedná se prostě o vliv přírodních podmínek.

          To je stejné jako že Etiopané umí výborně běhat dlouhé tratě nebo černí z rovníkové Afriky umí sprintovat – protože je to nutnost přežití při útoku velkých kočkovitých šelem, nosorožců a další havěti. Aboriginec z Austrálie zase umí na posezení sníst 15 kg masa a pak vydržet měsíc bez jídla – jenže tuto schopnost v civilizaci moc nevyužije.

          To se mi líbí

        • Hudec napsal:

          Však já si váš názor rád vyslechnu.

          To se mi líbí

  2. raddie007 napsal:

    Na Kladně se rasistou stane dřív nebo později každý :)))

    To se mi líbí

  3. tata napsal:

    ABYCH pravdu řekl tuto otázku jsem si položil myslim že to je 2 nebo 3 dny……nák mě něco zaujalo v televizi mám ji puštěnou jako kulisu……davali prostřeno nák jsem se zadival vařil tam rom/cikan…no asi rasista sem…..nemužu si pomoct opět mi dokázalo že sou nák jiní……..to byste museli vidět…….ty naznaky……..bohužel to co se děje kolem nás se v člověku zakořenuje jako v zahulené mistnosti načichnete………abych to upřesnil myšlenkově už rasista sem……….nebot už dost často předpokládám že za nakou darebačinou je zase někdo znich…….bohužel dost často je to tak.

    Chovaním rasista nejsem,nemám žadný problém je zdravit ,cokoliv jim upirat když vidim že se chovaním přiřazuje do této společnosti………jen vyžaduji stejná prava ale i povinosti,což bohužel vidim ve městě,spolešnosti že se neděje………pořad mi někdo namlouvá že je mám chapat že si zvykají

    To se mi líbí

  4. kchodl napsal:

    Hlásím se do klubu.

    Nepopírám existenci ras a jejich rozdílných schopností. Říkám, že bílá křesťanská civilizace je nejlepší a nejvyspělejší civilizací na planetě, bílý člověk je nejlepší člověk – chytrý, kulturní, inovativní, odolný a schopný organizace, přesto zůstává svobodný, nekloní se autoritám bezmyšlenkovitě (až na němčoury, samozřejmě). 😀

    Žádná jiná rasa není tak altruistická, dobrá a tolerantní – bílý člověk obyčejně nevraždí ne že by nemohl, ale protože nechce. Rozšířil dobrodiní své civilizace po celé planetě. Procestoval jsem značnou část světa a viděl všechny možné barevné a černé, a co více, musel jsem s nimi pracovat – a musím potvrdit, že nad bílého člověka není. Že také okupoval cizí země, vykrádal je a zabíjel ? Ale to se tam dlouhá léta předtím dělo také – zabíjeli se sami mezi sebou velmi usilovně, dodnes to pokračuje, jen se „zbraněmi bílého muže“ – tam, kde „dostali svobodu“, tedy po dekolonizaci. Bílí i tak spáchali spoustu otřesných zločinů, ale v porovnání s ostatními rasami jsme ti dobří.

    Prostě, Kiplingovo „břemeno bílého muže“, na tom něco je. Dokonce velmi mnoho.

    Zaráží mě barbarství a tupost černých, zhovadilost a primitivnost Arabů, zvrhlá krutost Asiatů. Z Asiatů mám rád Vietnamce, Korejce – protože tyto národy dlouhá léta vzdorovaly Číně a Japonsku, jsou úplně jiní. A samozřejmě, Japonce – jsou mimo jiné také bílí, nejsou to žluťáci – ti snad spadli z Vesmíru, jsou úplně jiní v mnoha zásadních věcech, jejich civilizace je zcela svébytná. Číňané stojí za prd – jsou probraní několika tisíci lety otřesného otrockého režimu, kdy všechny inovativní a slušné geny vládnoucí otrokáři vyvraždili. Žluťák je jako oheň – dobrý sluha, ale velmi špatný pán.

    Pokud by se chopila vlády nad naší duhovou kuličkou Čína, dopadlo by to katastrofálně. Je to ta nejhorší alternativa, tedy mimo bláznivého islámu nebo neméně bláznivého amerického nacismu. Nicméně věřím – nikoliv bez důkazů – že civilizace spěje neustále kupředu, ke stále lepšímu, přes některé lokální výkyvy. Nepochybuji vůbec o tom, že bílá civilizace vyhraje, vyžene ze svých zemí neasimilovatelné barevné, islám a další vražedné ideologie – i ty svoje, jako je multi-kulti, LGBT, juvenilní justici, politickou korektnost, … Všechno se obrátí k lepšímu.

    To se mi líbí

  5. vittta napsal:

    Rozhodně jsem.
    Nejen že nepopírám existenci ras, ale v pohodě také považuji některé rasy za méněcenné.
    To mě ovšem nijak nebrání v tom, abych konkrétní příslušníky méněcenných ras, nepovažoval za nám (bílým) rovné a nedokázal jim dát veškerá občanská práva, která bych ovšem nepřizpůsobivé pakáži nekompromisně odebral.
    Podobně jako Kchodl vidím za méněcenností určité vnější vlivy, jakýsi „základní člověk“ byl stejný, či spíše „finta není v barvě kůže“.
    Nejen že některé rasy degenerovaly vlivem dostatku, ale ještě mohli degenerovat incestními svazky a to v případě, že komunita buď žije relativně osamoceně, nebo je tak nepříjemná jiným komunitám, že se z jejich příslušníky chtějí pářit je naprosté vyjimky.
    Domnívám se, že třeba mezi černými jsou také rozdíly, ve smyslu pakáže a normálních lidí, které ale my nezaznamenáme, ale oni sami dobře vědí, kdo je v nejnižší kastě.

    To se mi líbí

    • Divokej Bill napsal:

      … a kromě toho – ostatně soudím, že největší svinstvo je EET a proto musí být zničeno!!

      nic nic, jenom, abyste nezapomněl 🙂

      To se mi líbí

      • vittta napsal:

        Divokej Bille, já chápu, že uděláte tímto komentem některým lidem radost, ale obávám se, že ukazovat takto halasně, jak moc jste můj pohled na EET nepochopil, z vás místního intelektuála neudělá.

        To se mi líbí

        • Divokej Bill napsal:

          ále kolego, nic ve zlým.
          na to, jestli jsem považován za intelektuála nebo cokoliv jiného, hážu bobek.
          Prostě jak jsem zahlídl Váš nick, automaticky mi naskočila před očima ta Vaše posedlost EET, tak jsem si rejpl.

          Uznávám, že to nebylo moc diskutérsky korektní, ale snad se zase tak moc nestalo, nebo jo?
          🙂

          To se mi líbí

          • Divokej Bill napsal:

            jo a jako pokání jsem sobě vlepil mínusko a Vám křížek. Vím, že Vám na tom záleží.
            Pěknej den a ještě hezčí víkend

            To se mi líbí

            • vittta napsal:

              Záleží mi na tom jen do té míry, že si tak analyzuji jakési „nálady ve společnosti“.
              Tedy pro mě má stejný význam – i +, ovšem pouze pokud je to dáno jaksi…od srdce.
              Teď abych si ty vaše odečítal.
              Co je pro mě směrodatné- zase jste mě s těmi plusy a mínusy nepochopil.
              To z vás v mých očích dělá člověka poněkud nechápavého a navíc máte silnou potřebu rejpat.
              Doufám, že nehodláte vyprovokovat adekvátní reakci, která by byla ohodnocena mnoha mínusy a vy byste pak- v roli napadaného chudáčka- mohl hrát na city některých jedinců, hodujících v této hodnovní síni?

              To se mi líbí

  6. Mac napsal:

    jsem strašlivý, hnusný, nelidský rasista. Dle Stupnice hnusnosti vypracované pražskou sluníčkovou vítací kavárnou, kde 1 je dobrý, 10 je hnus ultrarasista se motám kolem 9,8.
    Chci totiž, aby tahle země zůstala potomkům těch, kdo ji tisíciletí piplali, chci, aby moje děti měli šanci na klidný život v dobré zemi. Chci, aby každý vyznával své náboženství , orientaci, životní preference atd zcela svobodně, ovšem pouze tak, aby tím nijak neomezoval, neohrožoval kohokoliv jiného. Nechci, aby nám rušili Ježíška, aby nám před očima rostly mešity, v nichž budou fanatičtí pomatenci vyzývat k vraždění nás samotných, nechci, aby přivandrovalci byli vydržováni dvojnásobnými dávkami, než je průměrný důchod našich dědů a babiček, našich rodičů, nechci, aby dětem ve školách proškrtávali jídelníčky, jenom proto, že si to přeje jistá „snášenlivá a nerasistická“ skupina.

    A hlavně nechci, abychom byli to pasívní korektní stádo, které budou darebáčtí sluníčkáři hnát na porážku.

    prostě – jsem rasista……..

    To se mi líbí

    • vittta napsal:

      To je hnus, fakt že jo.
      Snesu hodně…ale tohle….
      Nechtěl byste nakonec ještě, aby si vaše děti našly bílé protějšky?

      To se mi líbí

    • Dabara napsal:

      Maci, hluboce se omlouvám, zformuloval jste to tak skvěle, že jsem tento Váš koment použila na fcb, bez autora i přiznání citace, protože jsem byla v časové tísni. Odpustě mi, prosím…

      To se mi líbí

  7. vonrammstein napsal:

    Thompson, cal. .45 ACP s bubnovým zásobníkem. Dokonalej demokrat, rasy naprosto nerozlišuje.

    To se mi líbí

  8. Hudec napsal:

    Proč jsem zde u pana Bavora plácl ten svůj včerejší výkřik, ptáte se možná?
    Protože, což víte i beze mne, každý tlak vyvolává protitlak, každá akce reakci.
    Když mě už tak (relativně) dlouho označují veřejně za xenofoba, rasistu atd. (já to beru zcela osobně), tak jsem si řekl: „Jak mě budou označovat, když se rasistou opravdu stanu?“. Horší to přece nebude.
    A tak se vyhlašuji za rasistu zcela veřejně. Nehodlám svůj rasismus nijak propagovat ani jiné navádět, to bych se dostal do konfliktu se zákonem a to nehodlám. Ostatně by taková moje činnost byla zhola zbytečná, takových jako já jsou u nás milióny – jsou do „svého“ rasismu tlačeni stejně jako já jeho nejhlasitějšími militantními pseudoodpůrci.
    Aniž bych překročil hranice zákona, hodlám se v přípustné míře jako rasista i chovat.
    Sám jsem zvědav, jak to bude vypadat a co se bude dít, neb to pro mě bude zcela nová životní zkušenost.

    To se mi líbí

  9. Karamela napsal:

    Cestou do práce míjím malý asi sto let starý představte si pořád ještě pultový obchůdek. (Já jezdím na kole). Ideální na nákup svačinky – šup, šup, žádné motání po sámošce půl hodiny. Postavím kolo, zaplatím 2 rohlíky a tatranku a za 3 minuty frčím dál. Jakož i spousty dalších podobných zákazníků. Tuhle jsem normálně seskočila z kola jako vždy, když v tom vedle mě zabrzdila dodávka s partou dělňasů, na první pohled opálených. Tak jsem se vrátila a to kolo si zamkla!. Nikdy ho nezamykám. Teď jaksi prostě jsem si ho zamkla. Asi jsem rasista.

    To se mi líbí

    • Asfalt napsal:

      Já bych udělal totéž. Ale to kolo jste asi přece nezamčela kvůli rase, ale pro příslušnost k sociální skupině.

      To se mi líbí

      • Karamela napsal:

        Myslíte tím příslušnost ke skupině nepřizpůsobivých? Oni ale asi nebyli nepřizpůsobiví, myslím, že právě jeli pracovat. Obávám se, že právě jejich očividná pleťová odlišnost mě ponoukla učinit opatření, které jindy nedělám.

        To se mi líbí

    • Hudec napsal:

      To jste dobře udělala. Je to jen pár týdnů co o bicykl přišel Můj kamarád, místní zpravodaj ČTK Vašek Prokš. Postavil kolo před trafiku a než si koupil casopis Echo, už na nem uháněl Cikán. Ne dohnal ho, to dá rozum.

      To se mi líbí

      • taras2 napsal:

        To byl spravedlivý trest za to Echo.

        Jinak jste mi trochu vypálil rybník, protože v edičním plánu mám článek, ve kterém jsem se chtěl přihlásit k jakémusi soft rasizmu. Takže dík, pointa je v prdeli.

        To se mi líbí

  10. Asfalt napsal:

    Z https://www.youtube.com/watch?v=hOCIzc4DPTI :
    Rasismus se objevuje v 16., a především 17. století. Evropané si tou dobou zotročují, tak jak to nakonec dělali i předtím několi set let, lidi jak z Afriky, tak Nového světa. Dějiny rasismu v západním světě jsou silně spojeny s otrokářstvím, které tehdy představovalo první formu kolonialismu. Právě v souvislosti s ním vzniká vůbec poprvé pojetí rasy jako takové, což v praxi znamená, že některým lidem než z Evropy vládnou Evropané [moje pozn.: ne, o Obamovi a jeho šíření „demokracie“ dokument nemluví]. Lidem 17. a 18. století byl rasově zabarvený pohled na svět zcela vlastní. Rasismus přitom bylo něco, co vzešlo ze vzájemné interakce a z nutnosti. Nebylo to tak, že by si lidé vymysleli rasismus v rámci nějaké studie či laboratoři a pak se ho rozhodli prosazovat v reálném světě. Běloši, černoši a indiáni dospěli k pojetí ras v rámci společného soužití. Britové se nestali otrokáři, protože by byli rasisté. Naopak stali se rasisty, protože jim otroci v Severní a Jižní Americe přinášeli obrovské zisky.

    Nevím přesně, jaký účel má dnešní import lidí do Evropy, ale dal bych ruku do ohně za to, že bude mít stejné důsledky jako ten import pro zisk ze 16. a 17. století. Zkrátka lidé jsou předvídatelní a někdo si s nimi hraje jak s myšičkami v teráriu. Že Vás to pak baví, Hudče, Bavore, Vitto, Kchodle a další, dělat mocipánům poslušné ratlíky, přesně jak si asi přejí a očekávají.
    Rasa je uměle vytvořený pojem nejdříve právníky, který teprve pak byl prokazován (na zakázku) i biology. Dnes právo rasu „nezná“ a rasy jsou zpochybňovány i v přírodních vědách na základě nových poznatků o lidském genomu (černocha a bělocha odlišuje pouhých 25 genů, což je prý méně než kolik odlišuje mnohé černochy navzájem).
    Škoda že se pak opozice proti migraci rasovým titulem tak akorát třeba stává předmětem zájmu BIS, nikoliv nositelem argumentace, který by měl být brán vážně (samozřejmě z pohledu dnešního paradigmatu, jež se může změnit a asi i změní). Je to o to větší škoda, že názory proti migraci lze vyjádřit legitimně a racionálně, aby skutečně argumentační sílu měly. Prostě nevím, proč výše jmenovaní i výslovně nejmenovaní s takovým nadšením skáčete na špek namísto konstruktivní opozice.

    Dokument Dějiny rasismu moc doporučuji, a to všechny 3 díly. Výslovně Bavorovi a Miluši doporučuji závěr 3. dílu od 48:40 min., kde se mluví o prasatech a kuřatech. Prase pak nelze strčit mezi kuřata, protože je prasetem. Nebo jste své názory o „míšení“ ras mysleli jinak? Vysvětlení: lze být proti migraci, ale pokud do toho zamícháte rasu a její „míšení“, je vše úplně, ale úplně špatně. Lidé této planety dnes žijí v civilizačních okruzích se svými kulturami a vytvářejí národy, jež legitimizují národní státy a jejich suverenitu. Rasa patří někam do 18. století a byla vždy jen nástrojem útisku, nikoliv argumentem suverenity, bezpečnosti a sebeurčení národa (jistě žádný národ pak není vyjímečný jak si myslí Obama a myslel Hitler).

    PS: Tímto nikoho neosočuji. Zvláště u velmi příjemné slušné a inteligentní p. Miluše by mne mrzelo nějaké špatné pochopení mého příspěvku z její strany.

    To se mi líbí

    • Miluše napsal:

      Naopak. Děkuji Vám.

      To se mi líbí

    • Hudec napsal:

      Já genom nezkoumam, ale negra poznám. Čim to je, když je úplne stejny jako moji bili sousede?

      To se mi líbí

    • okolojdoucí napsal:

      Asfalte, obrat „Evropané si tou dobou zotročují…“ není na místě. Velkým zdrojem otroků byli dlouhá staletí Slované, tento obchod měli ve své režii mj. i Benátčané, Janované a Otomani. Pramenů je k tomu přehršel. Otrokářství a s tím spojený rasismus mají mnohem „vybranější“ charakter. Mimochodem, první velká burzovní krize v Anglii souvisela mj. i s exkluzivitou na obchod s otroky (asiento), kterou Britové získali v první polovině 18.století od Španělů s Portugalci v rámci Utrechtského míru. Business as usual.

      To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Milý Asfalte. To, že právo nezná pojem „rasa“ je jednak v pořádku, protože před zákonem jsme si všichni rovni(?), jednak to není tak úplně pravda, protože přece známe pojem diskriminace z rasových důvodů. Z hlediska biologie je to pojem zcela legitimní, protože určuje právě ty specifické vlastnosti jednotlivých ras. Teď trochu zabloudím mezi skutečná zvířata (člověk je také jen živočišný druh) a připomenu, že třeba u psů je popis ras velice důležitý. A stejné je to u živočicha jménem Homo sapiens. Prostě vývojem v určitém prostředí se stalo to, že vznikly rasy. Na tom není nic špatného natož zavržení hodného. A porovnání prasat s kuřaty je naprosto mimo mísu. Prase a kuře jsou rozdílné živočišné druhy, stejně jako člověk a klokan.

      To se mi líbí

    • vittta napsal:

      Moc jsem to nepochopil, Asfalte.
      Jak konkrétně skáču pánům na lep tím, že jsem rasista a rozlišuji rasy?
      Ten můj rasismus navíc není nijak nahodilý, vyčtený z nějakých knih, je to soubor zkušeností, leckdy osobních.
      Za socialismu nás ve škole učili, že všechny rasy jsou si rovny, že lidé jsou si rovni- a já tomu věřil.
      Postupně jsem zjistil, že tomu tak není.
      Co s tím vlastně mohu objektivně dělat?
      Já přece nemohu zahodit své prožitky a prostě si říci, že rasismus je špatný, nebo dokonce že není, jen proto, že někteří lidé mají ten názor, že tím skáču pánům na lep.

      To se mi líbí

    • cobolik pacholik napsal:

      aj tu musim vopchat svoj nevymyty rypak,hele asfalt man,jak material ciernej faby asfalt co myslim formou svojho expesivneho kuku,nepochybujem o tvojej bielosti co sa tyka intelektu,proste vedomosti a prehlade v kuku na danu vec,tych ,co menujes,nemysli,si,ze su obetou nejakej manipulacie,proste len reaguju v urcitom case na urcitu vec,vies dobre,ze ked zasrany volke v reichu rvali heil umelecky nadanemu synovy aloisa,nebola to nejaka sebranka,ale prislusnici,jednej z najvybytnejsich nacii sveta.
      PS.asfaltom to nikto nebude dotknuty,bo kazdy vie s kym ma do cinenia,tu vsetko vyspely ludia na barz vysokej urovni poznatkov a o vyjadrovani ani nehovorim a ucte k druhemu(ja sa k nim nejak neradim,bo ja svuj),ale tak po svojom obmedzene poviem pravdu,ked tu vpadne nejaky kolorovy,od inaksej kultury,co by ani nebol problem,ale s inym kukom na vec jak ma tu dana holota,je synom smrti a moze byt biely jak sneh na K2,boh mu je svedkom,tu neide o nijaku rasu,ale o bandu.

      To se mi líbí

  11. Rosťa napsal:

    Mé ofiko bydliště je v brněnském Bronxu, kde i za slunečného počasí je tma. Proto můj náhled na situaci asi nemusím vysvětlovat a mám k tomu, sakra, důvod. No a s těmi přivandrovalými lékaři, především gynekology bez glejtu, to je ještě horší.
    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Neprojevil-mi-respekt-Uprchlik-vysvetloval-proc-napadl-zamestnance-ubytovny-453961

    To se mi líbí

  12. Bavor V. napsal:

    Zejména přátele z jižní Moravy si dovoluji pozvat na dnešní Černou hodinku

    To se mi líbí

  13. Jos napsal:

    Omlouvám vvšem se za příspěvek OT.
    Ale když zde vidím jméno paní Miluše, chtěl bych jí, dodatečně a se značným zpožděním, poděkovat za krásný příspěvek a F.Villonovi. Bohužel jsem se v době jeho uveřejnění vyskytoval úplně daleko od webu. A pevně doufám, že si od vás ještě něco přečtu.

    To se mi líbí

  14. Jos napsal:

    A ještě něco k věci. Domnívám se, že jsem z vás úplně nejhorší. Jsem totiž totální ateista. A je mi úplně jedno jestli se jedná o islám, budhismus nebo cokoliv jiného. Náboženství, jakékoliv, je pouhá sbírka pověr a patří do soukromí. Na ulici nemá co pohledávat.

    To se mi líbí

    • cobolik pacholik napsal:

      tu tiez dristnem josku,musim pana opravit,pan nema sajnu jaky veriaci clovek,bo sam zivot to nabozenstvo,roky to stranky v tom nabozenstve,dni to pismena na tych stranach,udalosti v tom nabozenstve,ci uz dobre ,ci zle to zakony vyplyvajuce z viery,ktoru ma pan sam v sebe,v svojich blizkych ,okoli,proste vo vsetkom svojom byti,bo keby pan v to neveril v ten svoj zivot,uz davno by visel pan v prievane,lebo viera v to nabozenstvo zvane zivot,ktore sa prepracovalo do akejkolvek religie to je voda,co nas drzi nad vodou a skade viem?bo sam som veriaci,nemusel som vlozit ruku do boku kristovho aby som uveril,ktory mal prebodnuty kopijov,zasrane peripetie a stranky tohto nabozenstva zvaneho zivot ma v tu vieru priviedli a preco to pisem?bo vzdy tak reagujem na ateistov,atesti to ked stratia vieru,koncia,a skade viem,bo ja malem skoncil,ale viera v bytie niecoho mi pomohla a chuj s tym,jak sat o vola,ja volam v viera v moc zivota a jeho zmysel,bez tej to tu nikto dlho nebude a preto tvrdim a jak poznam tych ateistov z pepikova to barz veriaca holota ja nepocul,ani necital ja videl…

      To se mi líbí

      • blbíš napsal:

        Jsem rád, žes ráčil zase obživnout, ty moje záře!

        Ale když ses pustil na tak tenkej led, tak Tě nenechám utopit a podpořím Tě, protože, čím jsem starší a starší, tím víc tuším a věřím v to Tvoje …“ bo sam zivot to nabozenstvo „ . Taky si totiž myslím, že ž i v o t už sám o sobě je tak neuvěřitelně všeobjímající, že je obtížný v něj vůbec uvěřit a ostatní víry v cokoli jiného mi přijdou jako pouhý pfííí, co chmýří vodnáší (omlouvám se věřícím v cokoli jiného). A jestli mám pravdu, čobolíku? Samozřejmě, že nevím, ale prej k tomu jednou dospěje téměř každej, až …

        To se mi líbí

  15. cobolik pacholik napsal:

    z kuku burana mojho kalibru a jezis bohovej praxe,so sebe jedinecnou skutocnostou konstatujem,ze nemam nic proti nikomu,ale neznesiem,ked mi nejaky zasrany komisar od hocijakej filozofie humannej i politickej,ja seriem na obidve ,drzim sa svojej obmedzenosti,ktora ma malokedy sklamala a letom zasranym zivotom uistila,ked ten zasrany komisar bude dristat a prevracat,co ma sprevadza celym zivotom to upravovnie v mojom kuku na ten bozi svet,ze cisto za svoju osobu prehlasujem a tak trochen z boka za ostatnych,co kukam na nich,ze sme rodeny rasisti,xenofoby,so ziadostou po krvy druhych,sme od zaciatku odkedy… no povedal by som take 200 rokov chovana zver v ZOO nazyvana ludska spolocnst,krotitelmi su krali,vlady parlamenty,bo doba ide vzdy dopredu,sa nam snazia vsugerovatv danej casovej dobe,ze vsetko jeden color,jedna chut a jeden pohlad,tak im s kludom burana od torysy bryzgam do oci,ze som pekne hovado bo som tak stavany a hlavne,ze som s tou svojou jebnutou skutosnostou barz spokojny.
    kopa mladsich,ci spracovanych komisarom,mnou moze opovrhovat ,ze som raisisticko, xenofobne hovado,nic na to nemeni,ze su tak isto stavany jak ja a velmi lahko to v nich moze prepuknut v takej forme,ze by sa samy cudovali,ale pre svoju obmedzenost,vlastne neznalost seba sameho a rodu z ktoreho pochadzaju to nepochopia,toto by pasovalo mne ,co som tu dristnul a celkovo vystihuje,co hudacek duma a hudacku nemam pochyb,ze ty o tom vies a pritom na inaksom scebly(scebel schodik na rebriku) si stal vo svojom zivote jak ja,co stanie na scebly este neznamena,ze kuk obmedzeny .

    To se mi líbí

  16. cobolik pacholik napsal:

    teraz som precital celu diskuziu,ta to tu rasisticky web jak svina,kde som to prisiel?jak sa ja demokraticky soudruh mozem zucastnovat takejto besedy?len nech spravna kurva cita,lepsia od tej od zvezdy kurvy…
    dobre majte sa sa vy rasisticko xenofobne individua,spracovane tajnou sluzbou z ploscadky a z poza murika so long.

    To se mi líbí

  17. @@ napsal:

    Přiznejte se ke své orientaci a uleví se vám.
    Na to už přišli homo i SM, jsou na svých stránkách mezi svými a okolní falešně moralizující svět je nemůže zastrašit.
    🙂

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      To se mi líbí

    • blbíš napsal:

      hele, Vás jsem si tu ještě nějak nevšiml, ale máte-li nakročeno na podobnej styl jako je tohle, asi by bylo lepší, kdybyste, prosím, zase odešel, co říkáte? Voni mi úplně stačí ti s tou Vaší správnou orientací, co se mi snaží denně lajnovat život!

      To se mi líbí

    • oh napsal:

      Zarputilý rasysta zdravý falešně moralyzujýcýho světce. 😛

      To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.