Trumpova advokátka Alina Habba kritizuje „chrapounské“ novináře v soudní síni, kde probíhá soudní proces s „penězi za mlčení“


zdroj

Trumpova advokátka Alina Habba kritizovala novináře a ty, kteří se za ně „vydávají“, v soudní síni na Manhattanu, kde probíhá proces s bývalým prezidentem Donaldem Trumpem o „penězích za mlčení“. V rozhovoru s moderátorem Fox News Jessem Wattersem v pořadu Primetime ve čtvrtek Habba popsala tuto scénu jako zážitek ze „Zóny soumraku“.
„Vejdete dovnitř a je to opravdu něco neskutečného,“ řekla Habba. „Dnes jsem vešla dovnitř a první, kdo mě zaujal, byli všichni od Grega Kellyho napravo až po George Conwaye nalevo, seděla tam Kaitlan Collinsová.“
Habba, která v tomto případě Trumpa nezastupuje, dodala: „Oceňuji, že se všichni chtějí v těchto chvílích chovat novinářsky. Já tam sedím a dívám se, ale oni chrapounsky vtipkují a je to velmi zvláštní pocit.“ Poukázala také na to, že když se děje cokoli chlípného, je tu příval klikání na klávesnici, ale když se probírá skutečné právo a fakta, soudní síň mlčí.
Watters poznamenal, že soudní proces se zdá být „pro média“, přestože nebyl porušen žádný zákon a nebyl pojmenován žádný zločin. Habba souhlasila a označila situaci za „neuvěřitelnou“.

Příspěvek byl publikován v rubrice Přejaté se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Bavorova lampárna.