Byly prezidentské volby v USA ukradeny?


Gatestone Institute

Příspěvek byl publikován v rubrice twitter se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

14 reakcí na Byly prezidentské volby v USA ukradeny?

  1. strejda napsal:

    Co mně nejvíc mrzí je, že volbu presidenta USA Rusové nepovažovali za důležitou a tak ji nechali na Venezuele. Proč ne. Ta to zvládla excelentně.
    Ovšem ani mrtvý Chávez či živý Maduro nemají na Lukašenka. Ten jistých 80% hlasů pro manželku nějakého blogera, o které nikdo dříve nic neslyšel, zfixloval pro sebe. Klobouk dolů.
    Otázka zní, kolik lidí se v demokracii zbláznilo a píše takové bláboly.
    Kdy vyhlásíme sankce na Bidena a spol. aby z USA paty nevytáhl?
    Končíme!
    Apropó, kdo to dočetl až do konce?
    A co ta Jordanka s občankou v USA?

    To se mi líbí

  2. Peter Matej napsal:

    Obávam sa,že otázka v nadpise článku je už nepodstatná a D.Trump môže predložiť dôkazy aké len chce, pravdy sa nedovolá.Pravda sa dnes nenosí a dôležité sú len ciele „majiteľov peňazí“.Predkladané dôkazy sa jednoducho neakceptujú a zhadzujú zo stola ako v prípade 9/11…alebo sa verejnosti predložia nové,vymyslené.Tak ako dôkazy o tom,že v Račaku Srbi masakrovali Albáncov,že Irak vlastnil ZHN,že MH 17 zostrelili Rusi….aféry s novičokom …je toho veľa!
    Vo voľbách prezidenta USA sa stalo to,že ktosi rozhodol stiahnuť Trumpa z obehu a prezidentom sa stal Biden.A tak to aj zostane!Lebo tí,ktorí tak rozhodli majú takú moc.
    21.1.2020 sa v Davose uskutočnilo Svetové ekonomické fóru,na ktorom vystúpil s prejavom prezident USA D.Trump.A ten vo svojom prejave o týchto ľuďoch povedal toto: cit.“Títo ľudia požadujú vždy to isté,absolútnu moc na vládnutie,transformáciu a ovládanie všetkých aspektov nášich životov.Nikdy nenecháme radikálnych socialistov zničiť našu ekonomiku,zahubiť našu krajinu!“koniec cit.
    Ako prvý na tento prejav zareagoval G.Soroš svojim vyhlásením,že voľby prezidenta USA v r.2020 rozhodnú o osude celého sveta.Jednoznačne považujem Trumpovu vládu za nebezpečenstvo pre svet,ale považujem to za dočasný jav,ktorý zmizne v r.2020…povedal Soroš.
    Pridal sa ekonomický poradca pápeža Františka, Jeffrey Sachs.USA sú nebezpečnou krajinou už teraz a budú absolútne nebezpečné,ak Trump bude zvolený znova….povedal Sachs.
    Ešte jeden citát na záver:“Teraz je čas na historický moment,nie len na boj proti vírusu ale hlavne na resetovanie celého systému.Vyhlásil pred nedávnom Klaus Schwab,zakladateľ svetového ekonomického fóra.Myšlienku využiť pandémiu Covid-19 na „veľký reset“podporil aj princ Charles,Angela Merkelová,pápež a mnohí iní.

    To se mi líbí

  3. FakeWatch napsal:

    Jj, tady to je prostřeno k hodům s fejk specialitami všeho druhu. Škoda, že fejkarum už zbývá jen měsíc života na svobodě, pak budou coby bludaři umístěny mezi Krotitelé duchu a vítače korábu Vesmírných lidí Aštara Šerana, do zařízení kde klid léčí:-).

    Jejich těžká schichofrenie vidění bludů které ani „odbarveny Rudi‘ nedokáže prokázat, je léčitelná snad jen za pomoci silných psychofarmak. Nakonec ti dva šašci zůstanou sami, ostatní republikáni ať už guvernéři nebo republikány nominováni soudci při snaze zachovat si zdravý rozum odmítli v pořadí už druhé ruční přepočítávání v Michiganu, chtějí dále žít jako čestní lidé a nemít nálepku fanatického sektáře tipu Svědků Jehovových, které coby zesměšněné paranoidní lháře, pote nikdo nezaměstná jinak než šaška na silvestrovské show pro věřící a venkovské road show „rudych krku“ala jejich konzervativní variace Ein Kessel Buntes..

    Kolony trucku s miliony vyhozených lístků, algoritmus ve Frankfurtu, venezuelský commandante Chávez, komunistická plukovnicka guma, ktera chtěla se svoji „inteligenci“ vyzrát na ‚demokratické“ volby tím, že je zfalsuje jako prohnaný ajťák z MIT z Massachusetts, ale nakonec se dostal k moci i zase jen „po jihoamericku“ pučem. To jsou pohádky jaké by nenapsal ani Andersen s Grimmama dohromady. Tyhle pohádky pro dospělé snad jen mohou soutěžit s fejkari z QAnnon a jejich „PizzaGate“:-)

    To se mi líbí

  4. Rosťa napsal:

    Fakt je, že se nikdy nedozvíme, jak ty volby dopadly doopravdy. Stejně je to jedno.

    To se mi líbí

  5. Jiří Jírovec napsal:

    Pokud jde o Hugo Chaveze, lze pochybovat, že by při své oblíbenosti musel falšovat volby. Vládl totiž v době, kdy byla cena ropy vysoká a mohl tedy uskutečňovat různé sociální programy.
    Chavez se choval zpupně a posílal každý rok do Bostonu jednu cisternovou loď s ropou pro chudé Američany.
    Jeho následovník Maduro byl v obtížné situaci, protože pokles cen ropy silně ovlivnil ekonomickou situaci Venezuely. Souběžně s tím se zvýšil tlak USA na likvidaci jeho režimu.
    To je stejný příběh jako Kuba. Tu se Američané snaží zlikvidovat již 60 let.
    Použití softwaru pro manipulaci volebních výsledků lze nepochybně odhalit vložením označeného souboru volebních lístků. Ty by byly po sečtení hlasů vyhodnoceny, zda byly přečteny správně a z celkévého výsledku odečteny.
    Zajímavá věc se kolem korespondenčního hlasování stala v Rakousku. Soud tam v roce 2016 zrušil druhé kolo přesidentských voleb.
    Předseda ústavního soudu Gerhart Holzinger ve zdůvodnění rozsudku uvedl: „Neexistují žádné indicie o tom, že by členové volebních komisí s odevzdanými hlasy manipulovali. […] Pro zpochybnění výsledků voleb je postačující už skutečnost, že k takovým manipulacím kvůli chybám při otvírání obálek vůbec mohlo dojít. Chybný postup se podle něj týkal téměř 78.000 hlasů, což by vzhledem k těsnému rozdílu mezi kandidáty stačilo ke změně celkového výsledku.“
    Pro úlevu něco od Renčína (Rencin-Vladimir.pps).

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.