Co jde po síti?


Předmět: Fwd: Valašsko kupují Arabové.. a jinak ticho po pěšině… HOAX ?????????

Dostal se ke mně následující článek.

V Ostravě existuje společnost s názvem Společnost pro obnovu a rozvoj lázní Rožnov pod Radhoštěm s.r.o., IČ : 253 70 464, sídlem Výstavní ul.2224/8. Tuto společnost vlastnil do 14.7.2014 ostravský architekt ing. arch. Roman Kuba. Tato společnost vlastní v Rožnově pod Radhoštěm obrovské pozemky, a to v prostoru, jak sjíždíš z Pinduly, tak od poloviny svahu nalevo, podél cesty včetně veliké rozestavěné budovy, která byla prý původně rekreačním střediskem (Rudý říjen nebo tak nějak). Možná; si ji vybavíš.
Tak tento pan architekt prodal uvedenou společnost i s těmito rozsáhlými pozemky pánu jménem Ahmad Fouad M Hachmieh ze Saúdskoarabského království. https://www.podnikatel.cz/rejstrik/spolecnost-pro-obnovu-a-rozvoj-lazni-roznov-pod-radhostem-s-r-o-25370464

Tyto pozemky s rozestavěnou budovou tedy p r o d a l ing.arch.Kuba (formou převedení celého obchodního podílu uvedeného eseročka) jmenovanému muslimovi. Vše je k nalezení na www.justice.cz  – a dále se podíváš na souhrn pozemků, které vlastní ona společnost na www.cuzk.cz

Vůbec se z toho nemůžu vzpamatovat, když si představím, jak tam postaví mešitu, a tím si toto území potvrdí jako muslimské, které budou chtít v budoucnu rozšiřovat a rozšiřovat po dobrém či po zlém. Na umění zlého dobývání mají svoje lidi. Samozřejmě si dovedu představit, jak se pan architekt dušuje a dělá ze všech debily, že pan Ahmad do Rožnova přinese práci a blahobyt. Ale přinese hlavně nesnášenlivý islám a středověk se vším všudy … Je mi z toho tak zle, že to nedovedu ani vypovědět, neboť jsme bezmocní. Když si pomyslím na milovaný Rožnov, Valašsko, na naše děti a vnuky, chce se mi řvát hrůzou. Pořád to bylo někde ve Francii, v Anglii, ale teď už je to díky nějakému zaprodanci, omezenci a nenažranci, co za to údajně dostal fůru peněz, i v Rožnově.

 

Protože některé údaje jsou ověřitelnou skutečností, požádal jsem našeho známého Lexe o informaci z míst blíže k místu činu i kvůli schopnostem odhalovat věci podezřelé – hoaxy. Následuje jeho odpověď, ke které jsem dostal souhlas se zveřejněním:

 

Co o tom vím?

Doposud jsem nevěděl nic. Tak jsem si ten rozestavěný hotel nebo co naklikl na Katastru nemovitostí a pak na Obchodním rejstříku, a je to skutečně tak – https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=232268 <https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=232268&typ=PLATNY> &typ=PLATNY

A víte co?

Je mi to totálně u prdele.

Jsem starý a svůj život jsem prožil v nejlepších letech letopočtu, jaká mě mohla potkat. Narodil jsem se po válce za Beneše, pak přišel Vítězný únor (podle soudobých prznitelů dějin „komunistický puč“ – hovno – ústavní převzetí moci v zemi a socialistická revoluce, teprve to, co nastalo potom, tj. nedodržení podmínek znárodňovacích dekretů /zákonů/ a persekuce odpůrců nového politického systému a jeho realizace se stovkami mrtvých a desetitisíci internovaných – /kolik lidských obětí si vyžádaly buržoasní revoluce?! – a nikdo z těch prznitelů ani nehlesne/, tam to skřípalo.

Po roce 1956 přišlo uvolnění režimu a nástup skutečného socialismu. V roce 1960 jsem nastoupil na průmyslovku. Po vstupu do třídy jsme měli na lavicích narovnáno všechno, co budeme při studiu potřebovat. Učebnice, sešity, sety rýsovadel, logaritmická pravítka /to pravítko mám dosud schované, dnešní generace nemůže tušit „wo co go“/, pravítka a trojúhelníky, tužky, pera, všechno, na co jsme si jen mohli vzpomenout.

Všechno zadarmo. Po celé čtyři roky průmyslovky.

Pak šedesátá pokračovala tím obrovským rozmachem společenské aktivity, ve všech směrech, především v kultuře a umění, ve vědě, v průmyslu a zemědělství, ale i v občanských svobodách.

Kdo nezažil, netuší. Nebýt těch šedesátých – ale vlastně třeba filmové a vůbec dramatické tvorby i potom, ČT žumpa by neměla co vysílat.

Pravda, zvrtlo se to.
Na západ od nás už byli připraveni. Brežněv (ale především Gomulka a Honecker) to zatrhli. Protože by přišlo něco ještě zrůdnějšího, než byly „kandelábry“ v Maďarsku 1956.

Pak dvacet let mírného pokroku v mezích zákona. Posledních pět let nedokázali českoslovenští bolševici využít k rozvoji společnosti, naopak, zamrzli ve svých komnatách a dogmatech.

Takže převrat 1989 byl nevyhnutelný.
Nastala restaurace kapitalismu a rozkradení toho, co bolševici nahrnuli na hromadu pro všechen lid, do všelidového vlastnictví.
A také rozpad společného státu.
V téhle zemi už českému, moravskému a slezskému lidu nepatří nic.
A Beneš měl pravdu, když mluvil o příchodu „očišťovačů“, co budou kázat nevinnost viníků a vinu nevinných. A budou vítání s otevřenou náručí.

Kam přichází ten Arab?
Do prostoru mravního úpadku a konzumu.
Tak mu třeba.
Nikdy jsme si nedokázali představit, že naši zemi budou okupovat cizí civilizační okruhy.
Co proti tomu byla ozbrojená moc SSSR?
Muška jenom zlatá, nebo spíš pavouček zalezlý ve své skrýši, který dokázal zatočit s tím obtížným hmyzem, který se okolo něho rojil.
Tihle noví kolonizátoři přicházejí tiše, ne na tancích a BVP. Přicházejí na svých bankovních kontech. O to jsou nebezpečnější.
Za souhlasu a málem potlesku našich podvraťáků.
Nebo to nejsou „podvraťáci“?
Je to „nová generace“?

Jsem rád, že jsem starý a že se mě to už nebude týkat.
Ta „nová generace“ ať si do dna vypije lektvary, co si vaří.
Že jsou to jedy?
My to víme.
Oni je o to radostněji vaří.

Bavore, machometáni pod Pindulou jsou mi u prdele.
Já jsem je tam nezval.
Před převratem by neměli šanci.
Kdo chce kam, pomozme mu tam.

Příspěvek byl publikován v rubrice Lex se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

21 reakcí na Co jde po síti?

  1. blbíš napsal:

    jo

    To se mi líbí

  2. blbíš napsal:

    …jo, bohužel příteli, sme starý … a co bych zapíral, nejen na machometány, ale už i … na pinduly

    To se mi líbí

  3. strejda napsal:

    Lex je drsný a je to beznadějný. Je to nastaveným zrcadlem naší společnosti. Do naší lodi neteče jen nějakou dírou, dno má jako řešeto. My si nebudeme muset zvykat a naši vnuci si zvyknou, vždyť je k tomu vychovávají.
    Češi mají vynikající vlastnost, umí přežít. A o to půjde, aby ti, co nás do toho cpou a nepovolí, zkolabovali před námi, sevření se uvolní.
    A nebude všem dnům konec, vstanou noví bojovníci.

    Líbí se 1 osoba

    • Hudec napsal:

      Lex je nasraný na celý svět a já se mu ani moc nedivím.

      „Vstanou noví bojovníci…“. No, ono je to v té písni trochu jinak:
      „I kdybychom padli všici,
      vstanou noví bojovníci“

      A nám se padnout nechce, protože jsme dílem už staří na nějaký boj, a dílem pohodlní, protože se nám ZATÍM nedaří až tak špatně a nepřítel (iluze stranou – je to prostě nepřítel!) postupuje v krocích a nenápadně salámovou metodou.

      Střílet se nám zatím nechce (rytíři!), protože sankce za střelbu i jen blbou plynovkou nebo na psa jsou velmi drsné. Zkusme tedy alespoň správně volit v těch „eurovolbách“. Třeba to k ničemu nebude, ale třeba o sobě ostatním podobně smýšlejícím dáme alespoň vědět, že existujeme.

      P.S.: Kurnik, kdyby tu tak byl někdo jako ten Orbán! Každej Maďar prej za to nemůže, že je Maďar, ale já bych v této souvislosti Maďarem být chtěl.

      To se mi líbí

  4. vittta napsal:

    Čeho se bojíte?
    Vy přece nechcete konečné řešení!
    Zvykli jste si na cigoše, zvyknete si i na Araby.
    A ještě se jich budete zastávat a svoje radikálnější spoluobčany nehezky pojmenovávat.
    Každý ví, na koho tím mířím!

    To se mi líbí

  5. brtník z brlohu napsal:

    https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=232268&typ=UPLNY&sp=H4sIAAAAAAAAAKtWykvMTU0JSCwCUiWpRcVKVtHVStmplUpWSpnJ%252BUo6SmWJOaWpQJ6RqbG5gYmZ%250D%250AiVJtbC0AzyhlUTYAAAA%253D%250D%250A

    Joooo lázně Rožnov, zastydlý mindrák některých obyvatel oné dědinky roztahané po pasekách a dolinách kolem pomalu vyschlého potoka zvaného Bečva………..

    Myslím si že z tohohle mraku zase tak moc pršet nebude – ten objekt je zrúúcanina tak na odstřel – 25 let do nedostavěné hrubé stavby prší. Až někdy vylezše z mého brlohu pokud potkám někoho z oné dědiny (kam se občas vydávám) kdo by mohl něco vědět dám vědět nenechám si to pro sebe.

    Ono těch zřícen má ona vesnice je víc mlýn u náměstí, bývalý hotel Tesla, pomalu se rozpadající Společenský dům….

    To se mi líbí

  6. NavajaMM napsal:

    Valašsko je krásny kraj. Je to kúsok za hranicou a za mladi, keď to ešte bolo „doma“ som tam nejaké tie vibramky zodral. Nie je mi to jedno.
    Ale postoj pána Lexa chápem. Naša generácia toho síce historicky zbabrala dosť, ale keď sa mladí nechcú poučiť z našich rád a chýb, tak sa holt budú musieť poučiť z chýb vlastných.

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.