Had prošel i zeměmi Českými


5.2.2013 jsem zde informoval, o nástupu roku Hada a co všechno může přinést.

A psal jsem doslova toto: A co může rok Hada také znamenat? Stále bdělý Had oplývá silou, kterou by bylo bláhové podceňovat. A totéž platí i pro rok Hada.

Říjnová revoluce, která v roce 1917 zcela smetla carskou tradici, zbourání Berlínské zdi a zhroucení mnoha východoevropských režimů v roce 1989 a útok na newyorské obchodní centrum a na Pentagon v posledním roce Hada, všechny tyto události měly, jak známo, hluboké důsledky.
Bylo to právě v roce Hada, když prezidenti Bush a Gorbačov uspořádali první schůzku na nejvyšší úrovni a oznámili ukončení studené války a když se také setkal Nelson Mandela s prezidentem Bothou na schůzce, která ukončila nadvládu bílých v Jihoafrické republice.

Tento rok Hada bude opět svědkem historických událostí. Dalším charakteristickým rysem roků Hada je, že to bývají léta vyznačující se spřádáním intrik, v nichž se to jen hemží nejrůznějšími fámami. Význačné osobnosti se mohou ocitnout pod drobnohledem a jsou nuceny čelit škodlivým nepodloženým obviněním.

A co se ve skutečnosti stalo?

Miloš Zeman byl zvolen presidentem

Pod tíhou ženského přirození padla Nečasova vláda.

Co se týká „nepodložených obvinění“, pak musíme přijmout výklad Nejvyššího soudu.

Proběhly předčasné parlamentní volby kde výrazně uspěl Babiš a výrazně propadlo modré ptactvo.

Začala pseudorevoluce na Majdanu.

Je toho málo? Jako by ty východní kultury měli opravdu jiný vztah k událostem.

Bavor podpis_rex

Příspěvek byl publikován v rubrice Bavorovy poznámky se štítky , , , , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

5 reakcí na Had prošel i zeměmi Českými

  1. Rosťa napsal:

    Hrozně rád bych se dověděl, co si tam Bush s Gorbim povídali. Demontáž Sojuzu, Varšavského paktu, Berlínské zdi a na druhé straně nic na oplátku mi nějak neladí. Byl Gorbi křivák, nebo jen naivní hlupák, co se nechal opít rohlíkem?

    To se mi líbí

  2. Jethro napsal:

    Jestli by se třeba ten rok Hada neměl zrušit, nebo zakázat.
    Ale ono by to pak asi dopadlo jak v tom vousatém vtipu, kdy po zrušení práce v pátek a pondělí se nejblbějšími dny v týdnu stalo úterý a čtvrtek…

    To se mi líbí

  3. Renard napsal:

    A toto ovšem konpirativní teorie není, protože je to Oskarova analýza:

    http://www.halonoviny.cz/articles/view/26065226

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.