Seznam náhodný národa Českého škodičů

Čeština se vyznačuje například tím, že dokáže jemně rozlišovat významy slov i podle jejich umístění v ústech řečníkových. A proto také umí rozlišit mezi nacionalismem a vlastenectvím. Vlastenectví totiž v žádném případě není namířeno proti jakémukoli jinému národu. Je pouhým vyjádřením úcty ke své rodné hroudě, ke své matce a její řeči, ke zvyklostem svého okolí a dalším projevům vycházejícím pouze a jen z místa, kde se kdo narodil. Proto je nutné si připomínat i ty, kteří svými projevy i svých jednáním vlast naši poškozují. Tady nemám na mysli spíše omylem vypuštěné větičky, ale soustavnou činnost protinárodní a ve svém důsledku národům Zemím Koruny České škodícím.

Proto jsem došel k tomu, že je nutné seznam těchto škodičů sestaviti a pro současné i budoucí jej zůstaviti. Začnu jmény notoricky známými a vy můžete přidávat další, na která při procházkách po síti narazíte. Pořadí není určené ničím, jen momentálním vzpomenutím si.

Pokud budete chtít přidat jméno, můžete tak učinit volně. Pouze diskuse přeneste do běžné denní stránky.

Jan Čulík, šéfredaktor Britských listů – zejména článkem „Další bludy a nesmysly na Parlamentních listech

Jan Urban, novinář a blogger na Aktuálně.cz – svou soustavnou propagací sudeťácké komunity

Dr.Dr.Jan Berwid-Buquoy, prý historik – svým soustavným překrucováním událostí

Václav Havel in memoriam, president České republiky – celou svou činností v neprospěch republiky

Karel Jan Nepomuk Josef Norbert Bedřich Antonín Vratislav Menas kníže ze Schwarzenbergu, bývalý poradce Václava Havla, předseda TOP 09 – celou svou činností v neprospěch republiky

Karel Dolejší, redaktor Blistů – svou publikační činností

18 reakcí na Seznam náhodný národa Českého škodičů

  1. kočka šklíba napsal:

    Jaromír Štětina, nynější europoslanec, dřívější zřejmě donašeč STB, odporný člověk, to především.

    Líbí se 1 osoba

  2. cobolik pacholik napsal:

    ten radarovy teleskop,klvana ,fendrych to had slizky,lokaj ohnuty zatial,hoci ja mnohych nepoznam,airport international prague toho to znam ten jak stal pred tymy kralikarnamy v praglu,ked zacinal lietat,pritom este nevedel,ze bude pristavaci terminal,jak on riesil otazky a problemy kraliku v kralikarnach,co ta zasrana komuna nabudovala a ja videl vtedy kralikarny,len na obrazku z toho city tu,potom v newark a potom v memphis,sarasota,los angeles najkrajsie to cincinati v ohio to by terminal cumel,ty z tych kralikaren to ani sudy s pivom za milion nebudu koulet,jak on za tisic dveste.

    To se mi líbí

  3. vittta napsal:

    Velikán české žurnalistiky Jan Čulík, a velikán české inkluze ve školství Bob Kartouz.
    Samozřejmě také Anna Šabatová, velikánka českého multikulturismu, zcela hluchá k nářkům našinců ale slyšící skučícího cizáka ještě u něj doma.

    Líbí se 1 osoba

  4. Zdena napsal:

    Miroslav Kalousek

    To se mi líbí

  5. oh napsal:

    Zmínku v této rubrice zasluhují radní Rady České televize
    Jan Bednář (předseda)
    Jaroslav Dědič (místopředseda)
    Richard Hindls (místopředseda)
    Jiří Závozda (místopředseda)
    Luboš Beniak
    Jan Brandejs
    Vratislav Dostál
    Michal Jankovec
    Jaroslav Maxmilián Kašparů
    Jiří Kratochvíl
    René Kühn (místopředseda)
    Zdeněk Šarapatka
    Daniel Váňa
    za významný přínos k objektivitě, pravdivosti a vyváženosti zpravodajství naší jejich České televize soustavnou a vytrvalou, nad rámec povinností odhodlanou obranu zpravodajství ČT před stížnostmi všelijakých kverulantů, potížistů a dalších (bůhvíkým placených) podezřelých živlů.

    To se mi líbí

  6. Rosťa napsal:

    Nějak se zapomnělo na milované lidovce. Jen tak namátkou:Hnědobrádek, Gabal, Zdechovský a hlavně ten otitulovaný euroSvoboda. To je pazdrát k pohledání.

    Líbí se 1 osoba

  7. raddie007 napsal:

    Marek Benda a Jiří Dienstbier ml. – doživotní poslanci již od kolíbky, kteří v životě nečichli ke skutečné práci a podle toho jejich zákonodárná činnost vypadá

    To se mi líbí

  8. Slávek napsal:

    pojďme dál…. , nešetřeme ani zaprodanců korporátního tisku, alexandra mitrofanova, který kydá na vlastní rodnou zem kudy chodí a taky na jiřího pehe pedagoga na jakési málo prestžní univerzitě v praze, který co napíše to perla novinařiny.

    To se mi líbí

  9. Drak napsal:

    Všichni kdo horují pro NWO, EU v její současné podobě, většina neziskovek, havloidi a není třeba jmenovat.

    To se mi líbí

  10. Větrník napsal:

    Dobrýde,
    komplet Charta77 a komplet lidskoprávní neziskovky.

    To se mi líbí

    • Vážený Větrníku,
      v žádném případě nejsem chartista a nefandím ani těm, jak říkáte, lidskoprávním neziskovkám. Ale toho slova „komplet“ se trochu bojím. V chartě byli i lidé naprosto čistí, jim není třeba ani po letech lát. Chtěli změnit věci k lepšímu. Proč ne? A rozumí se samo sebou, že i v oněch pánkovských (a hlavně jiných) organizacích jsou podobní naprosto čistí idealisté. Dělají pro ty nejpotřebnější, aniž přitom rozvážejí ideologii či dokonce určité poslání. Tak nějak – ačkoli Vám dobře rozumím – vidím situaci. No a když už jsem se na tuto stránku dostal, potvrzuji i své dávné přesvědčení, že Jihočeši mají v hlavě skutečně rozum. Toto je velmi užitečný seznam, i když z něj jistě nebudou – doufám – vyplývat fyzické důsledky.

      To se mi líbí

  11. z/a/drátovaný Rosťa napsal:

    A kde je Herman? Na něho jste zapomněli? Jak k tomu, na stará kolena přijde?

    To se mi líbí

  12. Ja1 napsal:

    Hlavně zapomínáte všichni na nové veleduchy naší společnosti – hlavně na několik politiků : páně Hamáček , takto předseda socanů a člen Aspen Institute, páně Poche , který nám vysvětluje že imigranti potřebují jen trochu lásky, pochopení a pomoci , jen se k nim neotáčet zády ( predikovaný ministr zahraničí v nové vládě , pokud vznikne) a v neposlední řadě člověk s minulostí SNB i STB , podepisující ministr Marrakéšského protokolu, čímž už si zadělal na své místo v našich dějinách po boku např. Emanuela Moravce a podobných velevlastencův. Tato jména přibíjím na vrata chrámu našeho státu jako opovědný list zemským škůdcům. Ja1.

    To se mi líbí

  13. Marie Lněničková napsal:

    Škodiči českého národa jsou už obehráni, ale jsou mezi námi méně známí lidé, kteří pro tento národ něco udělali nebo dělají. Například bývalá i dnešní disidentka, spisovatelka Lenka Procházková – nejostřejší oponentka církevních restitucí, zachránila katedrálu Sv. Víta atd.

    To se mi líbí

  14. Michael II. napsal:

    Dobrý den, nevím zda jsem přehlédl, ale nevidím zde v seznamu pana Halíka.

    To se mi líbí

  15. čekal jsem víc napsal:

    Ahoj lidi, zabloudil jsem sem a hledám „lampu“, tedy něco, co by osvítilo situaci. To, co jsem ale stačil přečíst mi evokuje pláč a připomíná většinu diskuzí, kterých je na tzv. sociálních sítích mnoho . . . a ze kterých prchám. Tutéž taktiku uplatním i zde. Třeba se mýlím.

    To se mi líbí

Bavorova lampárna.