Když se začínají pálit Bible


Je mi to líto, ale život se ve skutečnosti ubírá jiným směrem. Takže jako varování:

pravá tvář Antify

Zatímco vzbouřenci dříve zaútočili na federální budovy, podniky a dokonce i důstojníky, tento víkend našli nový cíl: Bible.

Video zveřejněné na Twitteru v sobotu ukazuje, jak vzbouřenci drží znamení Black Lives Matter a hodí Bibli do ohně. Diváci stáli a sledovali, jak plameny olízly stránky knih…

Příspěvek byl publikován v rubrice twitter se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

31 reakcí na Když se začínají pálit Bible

    • vonrammstein napsal:

      Začnu toho zmrda sledovat a nesmírně se těším na okamžik, až mu nějakej bílej Ukrajinec vyrazí mozek ušima. Dokonalá ilustrace toho, že bělocha za rasismus-ať zdánlivej, nebo skutečnej-vyhoděj z práce nebo rovnou zavřou, ale negra za to samý budou nosit na ramenou. Svět už je dokonale naruby. Ale kyvadlo se za pár let zhoupne na druhou stranu. Vždycky to tak je. A čím horší je tlak, tím horší budou následky.

      To se mi líbí

  1. vonrammstein napsal:

    Je čas začít pálit aktivisty BLM.

    To se mi líbí

  2. vittta napsal:

    Co si všichni kolektivně zaplakat nad osudem Němců, které jsme- zlí Češi- vyhnali, i když oni vůůůbec za nic nemohli?
    V článku není uvedeno, že by za nic nemohli, jenom jak zlí jsme byli, ale pamětník odsunu si dobře pamatuje, že žádné národnostní pnutí před, a za 2. světové války mezi Čechy a Němci nebylo.
    https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/postupimska-konference-ktera-o-odsunu-nemcu-nerozhodla/r~5e18f01ad19d11ea9c800cc47ab5f122/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=368721&dop_req_id=CKMvTKsWhNW-202008022200&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

    To se mi líbí

  3. lujjza napsal:

    Střípky z článku:

    „(…) „Popovich symbolicky nepoklekl,“ informuje veřejnoprávní médium v titulku na své sportovní stránce. Jakýsi Popovich, běloch a trenér v NBA, si sice vzal tričko Black Lives Matter, ale při hymně nepoklekl. Ha! (…) Možná jsem jen divnej, ale když si jako fanoušek basketbalu rozkliknu stránky o basketbalu, chci si tam číst o basketbalu. Kdo vyhrál, kdo kolik nastřílel košů a tak. A ne přitom absolvovat politické školení.

    To Paul Malignaggi, boxerský televizní expert, je už v další fázi tohoto nám tak dobře známého ozdravného společenského procesu. Ten už padáka dostal. Protože kritizoval rasistický, opakuji rasistický výrok černého boxera na adresu bílých boxerů.

    „Google umožní označovat firmy a obchody s černošskými majiteli,“ píšou Hovinky. Aby černí mohli nakupovat u černých a tím je podpořili, když jim běloši furt házejí klacky pod nohy. Vida, proč ne. Ale neměli by mít bílí stejnou možnost? A žlutí. A co Židi? (…) A Google je přece v čele pelotonu boje s diskriminací. Mimochodem, Němci před lety taky označovali obchody jen jedné menšiny, a nijak zvlášť se to tedy neosvědčilo.

    Slovenský černoch nedostal ve vlaku do Prahy zadarmo housku, pročež všechny přítomné obvinil z rasismu a začal se chovat agresivně. Tohle je esence hnutí Black Lives Matter i obecně současného boje proti rasismu: Dejte nám všechno, co chceme i co máte a zadarmo, jinak řekneme, že jste rasisti a dáme vám do držky. Černocha chytli za prdel a vyhodili z vlaku. Ne proto, že je černoch, ale proto, že se choval jako hovado.

    Aktuálně si našlo svého údajně hodného a pracovitého černouška a odvozuje z toho, že i všichni ostatní černoušci musí být hodní a pracovití. Ten rozhovor není jen hovínko, je to tak strašlivá sračka, že si ještě i teď říkám, jestli se mi to nezdá. Nezdá, vítejte ve světě angažované žurnalistiky. Těm z vás, co tu sračku nebudete mít sílu číst jsem myšlenkové pochody pana Maxwella a redaktorky Truchlé shrnul do několika bodů (…)

    Byl jednou jeden pes černé barvy a proto ho jeho pán, britský letec a válečný hrdina, pojmenoval Nigger. Nigger je slovo původem latinské (niger) a znamená černý. A dlouho se bez jakýchkoliv negativních významů používalo jako prosté označení člověka černé barvy. Ve stejné době znamenalo naopak pro stejného člověka označení „black“ hanlivý výraz. Uplyne mnoho let, Nigger je dávno mrtvý, slovo „black“ ztratilo hanlivý význam, začalo se dokonce uctivě psát s velkým písmenem a tabuizovaným se naopak stalo slovo „nigger.“ A proto muselo z náhrobku onoho psa zmizet. Takže na území letecké základny RAF ve Scamptonu teď mají kvůli setrvalé lidské idiocii a stejně setrvalé ochotě se jí tupě podrobovat hrob neznámého psa. (…)“
    http://nonserviam.cz/medialni-hovinka-special-black-lives-matter/

    To se mi líbí

  4. vonrammstein napsal:

    Tak až nám zas bude Jírovec vysvětlovat, o co je Kanada lepší vůči nám:
    https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/-Chteji-me-zlikvidovat-At-veda-nestrani-mensinam-psal-profesor-Hudlicky-Celil-hnevu-a-ted-promlouva-632536?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
    Vůbec nepochybuju, že se za svýho akademickýho kolegu postaví všema štyrma.

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Nikde se v článku nepíše o kanadském důchodovém systému. A to je to, co nám Jiří předkládá. O politických diskusích se už vyjádřil tak, že se vlastně nevedou. Takže nám nemusí nic vysvětlovat.

      To se mi líbí

      • vonrammstein napsal:

        Ale on zdaleka nepíše jenom o důchodovým systému, asi Vám selhává redakční čelní lalok. Bez urážky. S radostí vykořeněnýho pitomce nám tady dává sežrat, o co je Kanada skvělejší a civilizovanější než to slepý střevo Bavorska, kde zoufale přežíváme. Je to frustrovanej idiot a já nechápu, že to Vy při svý nezpochybnitelný inteligenci nechápete.

        To se mi líbí

    • lujjza napsal:

      „Po antisemitismu máme anticikanismus“
      „(…) Česká republika:
      „Projevy anticikanismu zesilují. Jsou v celé Evropě na dennodenním pořádku,“ řekl před přibližně stovkou účastníků Čeněk Růžička z Výboru pro odškodnění romského holocaustu. Politiky vyzval k tomu, aby tyto projevy odsuzovali stejně jako antisemitismus. „Doposud se tak neděje,“ dodal při příležitosti Památného dne romského holocaustu, kdy lidé v Evropě vzpomínají na Romy zavražděné během druhé světové války.
      ______
      Máme se na co těšit…
      Co je ovšem pikantní na celé věci, je otázka původce tohoto holocaustu a tudíž i původce tohoto odškodnění (jde o cikány, takže jde samozřejmě o prachy, to kolem je divadýlko). Pokud je mi známo, tak transporty cikánů organizovala německá okupační správa a lidvidaci cikánů organizovala německá SS v rámci vyhlazovacích táborů. Může mi tedy někdo vysvětlit, proč se tento vyčůraný cikán obrací s nataženou rukou do rozpočtu ČR a proč se vůbec tato bizarnost řeší v rámci rozpočtu ČR?

      A jen pro doplnění. Teta mojí babičky zahynula v Buchenwaldu a otce mojí babičky zastřelilo gestapo. Přesto – nikdy by mě nenapadlo kvůli tomu zakládat Výbor a ždímat prachy – navíc od oběti, byť se cikán umě snaží (a proto je tak protěžován) tento fakt relativizovat.

      Zdroj: https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3153645-pietni-akt-v-le
      Zprávu vložil/a simonx (…)“

      http://zvedavec.org/vezkratce/17205/

      To se mi líbí

      • vonrammstein napsal:

        To jste zaspala dobu, mohla jste zbohatnout.
        Ostatně „anticikanismus“ z tlamy řečenýho Růžičky je ad hoc píčovina, protože už i cikáni se bojí použít slovo „cikán“, aby je někdo neobvinil z rasismu. Raději se oslovujou „negře“. Tady to ještě zatím jde.
        Muselo by se jednat o „antiromismus“, což je rovněž píčovina, protože nic takovýho neexistuje. Takže kokot Růžička promluvil jako kokot a protože zabývat se kokoty bez rozdílu etnika je ztrátou času, tady bych to ukončil.

        To se mi líbí

        • lujjza napsal:

          Ten dodatek/komentář „pod čarou“ není ode mě, ten je od nicku „simonx“.
          A podstatná je jeho poznámka/otázka, PROČ bychom je (cikány) měli odškodňovat MY, když ty transporty atd. spískali a organizovali NĚMCI.

          To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.