Stručná historie Antify: část 2 Antifa ve Spojených státech


Gatestone Institute

Příspěvek byl publikován v rubrice twitter se štítky , , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

67 reakcí na Stručná historie Antify: část 2 Antifa ve Spojených státech

  1. vonrammstein napsal:

    Tohle současný video speciálně doporučuju. Když si to zpomalíte, uvidíte, že ten zmrd, co koupil čtyři kulky, měl v každý ruce nůž.

    To se mi líbí

  2. vonrammstein napsal:

    Tohle je dokonalý 🙂

    To se mi líbí

  3. vonrammstein napsal:

    Tohle je speciálně pro Jírovec:

    To se mi líbí

  4. vonrammstein napsal:

    Jinými slovy: Nelze trpět neomezenou anarchii vzbouřených negrů a anarchokomunistů. Začněte nosit zbraň a nebojte se ji použít. Přecházíme do horký fáze občanský války. Tady se to ještě moc neprojevuje, ale časem to sem dojde. Antifa a černej rasismus musí chcípnout. Včetně exponentů.
    Pokud nejste spokojeni se svými životy a myslíte si, že barevná revoluce vám přinese něco lepšího, přidejte se. A pak si nestěžujte, protože ten budoucí ráj pro bílý nebude.
    Pokud spokojeni jste a nechcete o to přijít, ozbrojte se a naučte se s tím zacházet. Protože o to už brzy budete muset bojovat. Protože už se nebavíme v rovině „jestli“, ale v rovině „kdy“. A to „kdy“ může klidně nastat zítra, až půjdete do práce.
    Pokud mátze nějaký dotazy, ptejte se.

    To se mi líbí

    • vittta napsal:

      Drtivá většina vlastenců ozbrojena je.
      Může být, že i kvůli tomu se sem negři a agresivní čmoudi moc nehrnou.
      Odzbrojení lidu, požadované EU, přinese ve svém důsledku krev a otroctví.
      Nemyslím si ovšem, že by kdokoliv nějak akčně odevzdával své zbraně, i kdyby se to od cizáků nařídilo.

      To se mi líbí

      • Bavor V. napsal:

        To se mi líbí

      • vonrammstein napsal:

        To se nařídit nemůže. S výjimkou Norimberských zákonů nemá žádnej zákon v kontinentálním právu právní retroaktivitu. Cokoliv nabydeš podle znění starýho zákona, nemůže novej zákon zrušit.

        To se mi líbí

        • vittta napsal:

          Dneska?
          Pche…
          Dneska nemáš právní jistotu v ničem.
          Vládne anarchie a chaos, jen to u nás ještě není tak vidět, a za to můžeme děkovat především panu prezidentovi.

          To se mi líbí

          • vonrammstein napsal:

            Se na to vole podívej. Dva zmrdi minus, přestože mám 100% pravdu. Neuznaj realitu, jedou si lepší svět bez bílejch.

            To se mi líbí

            • vonrammstein napsal:

              Pět zmrdů. Fakt sem chodí tolik kreténů bez elementárního právního povědomí?

              To se mi líbí

              • vonrammstein napsal:

                Sedum zmrdů….

                To se mi líbí

              • lujjza napsal:

                „Vraťte se domů, láká Ghana černé Američany. Někteří se už přestěhovali“ – článek z 8. 7. 2020

                (…) Ghana minulý rok spustila iniciativu „Rok návratu“ ku příležitosti oslav uplynutí 400 let od připlutí afrických otroků do Ameriky. Počet turistů, převážně z USA, vzrostl v období od ledna do září 2019 o 45 %.

                Letošní iniciativa „Po návratu“ si klade za cíl získat vykreslit Ghanu jako ideální prostředí pro černošskou zámořskou diasporní komunitu, kde obchodovat a investovat. Vláda si přeje členy africké diaspory v zemi udržet. Tvrdí, že získání víz bude mnohem snadnější. (…)
                —————————————————————————-
                Z diskuse namátkou:

                „Naprosto geniální myšlenka a má moji 100 % podporu.
                Přesně takto by se to mělo řešit v celém světě.
                A pokud existuje nějaký kontrolovaný bankovní účet na podporu této akce tak jsem ochoten tam přispět nemalou finanční částkou.“

                „Většině těch bojovníků bude stačit, když se mrknou, kde ta Ghana na mapě vlastně je. Případně na nějaké to video, jak to tam vypadá. A až zjistí, že tam si na rasistickou kartu nevyřvou zhola nic, protože tam jsou černí úplně všichni, tak bude docela vymalováno. A všechny ty emigrační myšlenky tak nějak rychle vyšumí…“

                „Bylo by to hezké, ale jsem si téměř jist, že u toho „rezonování“ zůstane, neodejde nikdo.“
                ——————————————————————————–
                Z té diskuse jsem tak nějak letmo přejela jen první stránku, takže je docela možné, že na těch dalších jsou i jiné názory…

                Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/afrika-ghana-usa-afroamericane-turismus-rasismus-protesty.A200707_153939_zahranicni_jhr

                To se mi líbí

              • brtnikvbrlohu napsal:

                Nová Liberie?

                To se mi líbí

  5. vonrammstein napsal:

    Zažil jsem osobně dobu, kdy jsme tady v Plzni museli hájit běžnej punk proti Redskins (Sharks). Naštěstí tady těch kriplů bylo jen pár, ale byly to figury, který budily respekt až strach. Nás ale prostě bylo víc. A oni měli jenom nože 🙂 Dneska po nich neštěkne ani pes, jsou to prostě nabušený obtloustlí fotrové od rodin. A tím končí většina levnejch rebelií.

    To se mi líbí

  6. lujjza napsal:

    „17 českých europoslanců zvedlo ruku na podporu protestů v USA a proti Trumpovi. Některá jména Klause juniora velmi nemile překvapila“:

    (…) Pro přijetí usnesení hlasovala většina českých europoslanců.

    Je mezi nimi Michaela Šojdrová (KDU-ČSL), Jan Zahradil (ODS), Tomáš Zdechovský (KU-ČSL), Evžen Tošenovský (ODS), Jiří Pospíšil (TOP 09), Mikuláš Peksa (Piráti), Stanislav Polčák (STAN), Radka Maxová (ANO), Dita Charanzová (ANO), Martina Dlabajová (ANO), Luděk Niedermayer (TOP 09). Markéta Gregorová (Piráti), Ondřej Kovařík (ANO), Kateřina Konečná (KSČM), Marcel Kolaja (Piráti), Martin Hlaváček (ANO) a Ondřej Knotek (Piráti).

    Proti usnesení hlasovali europoslanci SPD Ivan David a Hynek Blaško. Alexandr Vondra a Veronika Vrecionová z ODS se zdrželi. (…)

    https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/17-ceskych-europoslancu-zvedlo-ruku-na-podporu-protestu-v-USA-a-proti-Trumpovi-Nektera-jmena-Klause-juniora-velmi-nemile-prekvapila-630169

    To se mi líbí

  7. vonrammstein napsal:

    Zdechovský je pro mě velký zklamání. Sleduju ho už dlouho, na spoustu věcí má zdravý názory. Ale poslední rok ho semlel a zliberalizoval.
    Blaško drží lajnu, na toho je spoleh. Vondra je klasicky obojetnej. Jako agent CIA nemohl hlasovat pro, ale taky nechce nasrat budoucí voliče.

    To se mi líbí

  8. oh napsal:

    Že by začínala další fáze bruselské „pomoci“ Řecku?
    Vysoký představitel EU pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku a místopředseda Evropské komise Josep Borrellpodle řeckého webu pronews.gr počátkem týdne při jednání v Ankaře prohlásil, že „EU má v úmyslu rozdělit řecké uhlovodíky (ropu a plyn) ve východním Středomoří a v Egejském moři mezi Řecko a Turecko“.

    To se mi líbí

  9. vittta napsal:

    No ti si musejí dělat snad jenom prdel.
    Tady je nejspíš překlad odhlasované rasisticko-kriminálnické rezoluce z EP.
    Převzato z PL:
    „Evropský parlament také „odsuzuje bílý supremacismus ve všech jeho formách, včetně používání sloganů, jejichž cílem je oslabit nebo znevážit hnutí Black Lives Matter a rozmělnit jeho význam; odsuzuje případy rabování, žhářství, vandalismu a ničení veřejného a soukromého majetku, kterých se dopouštějí někteří agresivní demonstranti; odsuzuje extremistické a protidemokratické skupiny, které pokojné protesty záměrně zneužívají k vyostření střetů s úmyslem šířit nepokoje a anarchii; vyzývá všechny vůdčí osobnosti a občany, aby neupouštěli od hodnot a usilovněji prosazovali lidská práva, demokracii, rovnost před zákonem a svobodu a nezávislost sdělovacích prostředků; odsuzuje prohlášení a činy vůdčích osobností, které by mohly tyto hodnoty oslabit a rozdíly v naší společnosti ještě prohloubit; poznamenává, že o tyto hodnoty se opírá EU i USA a že jsou základem naší transatlantické spolupráce; zdůrazňuje, že je důležité navázat v rámci transatlantického legislativního dialogu užší meziparlamentní spolupráci, která by během nadcházejícího setkání umožnila, aby si obě strany vyměnily názory a osvědčené postupy a určily právní prostředky pro boj proti strukturálnímu rasismu a na ochranu lidských práv.“
    ——–
    To je snad blázinec tam, nebo co, tohle prostě není normální.

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      To se mi líbí

      • lujjza napsal:

        No bodejť! To ani nejde… Nejhorší je, že to nejde komentovat ani sprostě, protože i ta „nejdlaždičtější“ slova jsou náhle tak nějak zcela nevýstižná a nedostačující…
        KRUCI, ti mají starosti!… A ani abeceda už jim nestačí!

        To se mi líbí

    • vonrammstein napsal:

      Mám řešení od 30 do 70 nábojů v jednom zásobníku. Stačí se zeptat.

      To se mi líbí

      • vittta napsal:

        Populární a velmi spolehlivý Špagin.
        Zbraň neprávem odsunutá Kalašnikovem, protože do městských bojů se hodí daleko více.

        To se mi líbí

        • vonrammstein napsal:

          Povyšuju Tě na jasnovidce! Zbraň prakticky bez zpětnýho rázu, velmi přesná. U bubnovýho zásobníku jsou stížnosti na spolehlivost podávání prvních a posledních deseti nábojů, nemám zatím odzkoušeno.

          To se mi líbí

          • vonrammstein napsal:

            A když už jsme v tom Rusku: Koupil jsem svojí SKS Simonov dvacetirannej zásobník, takže už ji nemusím ládovat páskama shora. Je to mnohem pohotovější. Poté, co jsem jí nechal přeleštit spoušťový ústrojí, je velice přesná do sta metrů. Na větší vzdálenost tady není veřejně přístupná střelnice.

            To se mi líbí

            • vittta napsal:

              Dneska jedu do Kynšperku na 4 dny, resp. zítra, dneska do Prahy.
              Volhou, samozřejmě, ale nějak kurva prší.
              Nechce se mi vystavovat svůj nenáročný, a krásný sovětský stroj dešti, když už jsem se na něm tak namakal.
              Můžeš mi poslat telefon na vittta.seznam,
              Já se kolem Plzně čas od času motám.
              S dcerou pak jedu i na Orlík, do toho komunistického areálu.
              Tam je kousek do pověstného tábora v Letech, byl jsem se tam podívat…ty vole, ten prasečák není z toho místa prakticky vidět, jen když stromy shodí listí, to jsou kreténi, to ti hlava nebere.

              To se mi líbí

  10. vittta napsal:

    No, ale ve světle obou dílů článku se zdá, že jde lecos vnímat trošku jinak, co se historie i současnosti týká.
    Především by to mohlo vysvětlit, proč byl v Německu podpořen Hitler s jeho nacismem.
    Ono totiž, kdyby zvítězili němečtí komunisté, a to se stát mohlo, dá se v pohodě předpokládat, že by to způsobilo stejné imperiální výboje, jen místo hákového kříže by vlála rusá vlajka.
    S tím rozdílem, že celkem dost zbídačelé evropské obyvatelstvo by mohlo imperiální výboje Německa podpořit daleko víc, jak tvrdě šovinistiké nacisty, kteří preferovali pouze a jen Němce na úkor v podstatě kohokoliv- a to už pro evropské dělnictvo tak lákavé nebylo.
    Německo totiž potřebuje zdroje a dominanci.
    Je štěstí, že komunisté zvítězili právě v Rusku, protože tím se zřejmě z tohoto hnutí stalo hnutí opravdu chudých a zbídačelých.
    Rusko navíc expanzi k ničemu nepotřebuje, právě naopak, potřebuje se naučit využívat vlastní zdroje, kterých má nadbytek.
    Jakákoliv válka by odčerpávala průmyslové, i lidské zdroje, které byly třeba na konsolidaci vnitřní politiky.
    Za zmínku také stojí nesporný fakt, že Trump, jakkoliv je nenáviděn jako imperialista, se do válek nijak nežene.
    Naopak negr Obama rozpoutal války kam se podíval, a přesto je dodnes oslavován.
    Na první pohled se zdá, že ty války nemají logiku, a prospět mohly tak leda bankéřům a zbrojařům.
    Může být, ale také není vyloučeno, že pomocí těch válek bylo legalizována obludná migrace do Evropy, původně se samozřejmě hovořilo o válečných utečencích, ale postupně se ukázalo, že se za válečné utečence vydává kde kdo.
    V první fázi hru na válečné utečence degenerovaný západní lid sežral i s navijákem, nyní ale se situace poněkud mění, ovšem pouze mezi lidem, politická reprezentace dále kváká o válečných obětech, i když plošná válka jako taková vlastně nikde není.
    Cílem zdánlivě hloupých amerických válečných kampaní tedy mohla být politická příprava na obsazení Evropy nepřizpůsobivou verbeží, protože je zřejmé, že evropské dělnictvo, zhýčkané nadbytkem, by se do žádného „antifašistického“ svrhávání kapitalismu rozhodně nehnalo.
    Antifa jako taková se zdá politicky naivní, protože negři a islamisté sice mohou způsobit chaos a násilí, ale kapitalismus jako takový rozhodně svrhávat nebudou, a pokud snad náhodou ano, pak ne kvůli antifě a jejím ideálům, ale kvůli vlastním zájmům- což je islamizace Evropy, následovaná imperiálním výbojem, zřejmě tradičně do Ruska.
    To samé američtí negři, ani oni nebudou svrhávat kapitalismus, ale budou se snažit zcela rasisticky ovládnout, a vydrancovat bohatství USA, při čemž běloši budou zotročeni, bez ohledu na to, jestli to jsou bojovníci antify, nebo nějací bílí machisté.
    Buržousti na to samozřejmě reagují, a snaží se z toho vytřískat něco pro sebe, především ovládnutí celého dění, protože konec konců, mají na to peníze, a vlastně jim ani nic jiného nezbývá, stejně jako v Německu 30 let.
    V nejhorším případě vyvolají válku, čímž odvedou pozornost od svrhávání kapitalismu, protože ve válce a po ní už nikdo na žádné svrhávání čehokoliv nebude mít čas ani náladu, pokud tedy ještě někdo zbude, ale dle mého i po jaderné válce vždycky někdo zbude.
    To vypadá na pěknou polízanici, protože terčem případné expanze je opět Rusko, a také to vysvětluje, proč si Trump s Putinem- přes velkohubé kecy, celkem rozumí.
    Trump válku nepotřebuje, a s Ruskem už vůbec ne, a Rusko už teprve o nějakou válku nestojí.
    Proto právě na bedrech těchto mužů- a jejich rozumnému úsudku, mpže nyní stát nejenom budoucnost bílé rasy, ale i celého světa.

    To se mi líbí

    • vonrammstein napsal:

      Máš bystrou mysl a naprostou pravdu. Bez války to nepůjde.

      To se mi líbí

      • vittta napsal:

        Válce se dá zabránit, ale musí se potlačit negrismus jak v EU, tak USA.
        Celá ta maškaráda stojí jen na médiích, ve skutečnosti v USA ani samotní negři mnohdy toto blbnutí nepodporují, a nakonec, jsou tam i jiné menšiny, které se na tom nepodílejí.
        Nakonec, Indiáni či latinos klidně mohou být uražení, že se na ně sere, a v důsledku tuto šaškárnu položit.
        Na ně je třeba se soustředit.
        V EU je situace jiná, tam už na západě a severu je situace neudržitelná, což ale hraje do karet spíše nám.
        Bělochů a demokratů je pořád ještě víc jak náckoidních antifašistů, a běloši jsou navíc chytřejší a přizpůsobivější.
        Čas hraje pro nás, protože i lidé na západě se nakonec naučí číst mezi řádky, a naučí se se systémem bojovat, a to tím spíše, čím větší bude buzerace a cenzura.
        Ta ostatně v dnešní době není tak úplně reálná, komunikačních prostředků je tolik, že se cenzurují v tom slova smyslu velice špatně.
        Ještě jsme neprohráli- a co nás nezabije, to nás posílí.

        To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.