Záměrné rozbití starého finančního systému v zájmu startu systému nového


Vybral jsem pro vás další z týdenních „Přehledů geopolitiky“ Benjamina Fulforda, které sice místy zavánějí „konspirologií“, nicméně obsahují řadu zajímavých informací pro toho, kdo si skládá mozaiku dnešního světa a tendencí jeho dalšího vývoje… (překl.)

Probíhá větší propad, než jakým byl krach „Lehman Brothers“ a připravuje se, aby uvolnil místo novému finančnímu systému. Tak to aspoň říkají zdroje Asijské tajné společnosti. Poslední tendence na finančních trzích, zvláště bublina fondového trhu biblických rozměrů, toto tvrzení dokládají. Kterýkoli finanční veterán vám řekne, že když finanční trhy bojují s realitou, tak realita nakonec vždycky vítězí. Znamená to, že ceny akcií se mohou propadnout o 90% i víc.

  • Nicméně, na důkaz toho, že finanční válka ještě neskončila, evropské královské rodiny, které nesouhlasí, říkají, že: „Všechny světové investiční banky začaly starý systém opouštět, takže je jen otázkou času, kdy se tento systém bez překážek a hladce změní ze starého v nový“.

To může fungovat pro platební systémy, bankomaty, kreditní karty, atd. Ale ne pro Západní systém babylonského dluhového otroctví jako celek. Tento systém vedl k tomu, že horní 1% vlastní 53,2% všech akcií a podílových investičních fondů. A pokud k nim přidáme dalších 9%, pak budou bohatí kontrolovat 93,2% – a zbývajícím 90% obyvatelstva nechají pouhých 63,8% bohatství. Dalším důkazem toho, že jde o systém dluhového otroctví je skutečnost, že na 90% obyvatelstva připadá 72,4% všech dluhů.

Tento fondový trh, kontrolovaný a patřící nejbohatším a jejich vysoce postaveným sloužícím, je podvodný a parazitický, a prakticky vysává peníze z reálné ekonomiky. To činí kolaps matematicky nevyhnutelným.

Pojďme se podívat na některá další čísla, která to potvrzují. Od ledna do října t.r. bylo v celém světě vloženo 339 mld. usd do obligací a 208 mld. bylo vytaženo z akcií, a přesto dosahuje fondový trh nadále rekordních maxim. Souvisí to s tím, že od roku 2009 institucionální investoři a domácnosti vybrali z fondového trhu 1,9 bil. usd v době, kdy korporace, s použitím soukromých peněz Centrální banky, nakoupily svoje akcie za 3,6 bil. dolarů.

Kromě toho, dle údajů „The WallStreet Journal“, 97% společností na burze zaregistrovaných nepoužívá obecně platné principy účetnictví (GAAP) při odhalení svých zisků, takže si v podstatě vedou svoji vlastní účetní kuchyň.

Viz.: https://www.zerohedge.com/markets/wework-disaster-aftermath-97-companies-using.non-gaap-metric-everything-fake

a: http://www.zerohedge.com/markets/corporate-profits-are-worse-you-think

Dobrým příkladem je společnost „Coca Cola“ – viz citát z „The Daily Bell“:

  • „Pokud se jen vrátíme o několik let zpátky do roku 2010, tak roční příjmy „Coca Cola“činily 35 mld.usd. K roku 2018 klesly roční tržby společnosti na méně než 32 milionů. V roce 2010 dosáhla „Coca Cola“ zisku na akcii 5,06 usd a v roce 2018 pouhých 1,50 usd na akcii. Objem kapitálu, tedy čistá cena byznysu, klesl ze 31 mld. v roce 2010 na 19 mld.dolarů v roce 2018. Tak za posledních osm let „Coca Cola“ ztratila skoro 40% svého kapitálu, klesly prodeje, a zisk na akcii se propadl o 70%. Zřejmě se tedy dnes společnost nachází v daleko horším stavu, než před osmi lety. Přesto se cena jejích akcií za toto období skoro zdvojnásobila“.

Viz: https://www.thedailybell.com/all-articles/news-analysis/three-things-you-didnt-know-about-the crash-of-1929

 Takže, když to shrneme: – rodiny vlastnící západní (i japonské) centrální banky, tisknou peníze a předávají je společnostem, které také vlastní a vysávají životní sílu z 90% obyvatel.

Finanční systém se změnil v obrovskou černou díru, což má zvrácený smysl, protože mnohé vládnoucí rodiny jsou vyznavači černého slunce.

Jedním z pravděpodobných spouštěčů se stane krach „Deutsche Bank“, který nedávno oznámil ztrátu 832 mil.eur za třetí kvartál.

Viz: https://cnbc.com/2019/10/30/deutsche-bank-earnings.html

Krach „Deutsche Bank“ povede k pádu Evropské centrální banky a bankrotu EU – říkají asijské zdroje.

Je zbytečné říkat, že i když je snadné bublinu objevit, je těžší předpovědět, kdy praskne. Nicméně zdroje „Asijské tajné společnosti“1) a „Společenství bílého draka“ (WDS)2) mají za to, že kolaps je pravděpodobný v roce 2020. Po něm bude následovat jubileum (současné odepsání všech dluhů a přerozdělení všech aktiv), a začne ohromná kampaň za nápravu planety. Tento plán zahrnuje vytvoření meritokratické3) agentury k plánování budoucnosti, na kterou se může obrátit, kdo si bude přát.

Nicméně předtím, než to bude možné, je třeba absolvovat několik důležitých zápasů. Hlavní aktivity nyní probíhají v Saudské Arábii a Mexiku, kde chazarská mafie bojuje o zachování svých ropovodů a drogové sítě.

Začněme situací v Mexiku, kde podle informací zdrojů v Pentagonu prezident USA Trump vyhlásil válku mexickým drogovým kartelům, a nepřímo Demokratům, kteří jsou jejich tajnými přívrženci. Nicméně mexické zdroje říkají, že nedávné události v Mexiku (vražda devíti amerických žen a dětí) jsou falešnou vlajkou. Důkazy vedou k „Yungue“ (Kovárna), což je krajně pravicová tajná okultní sekta se sklonem k pedofilii a jejímž členem je i katolický kněz Maciel Degollado – tak tvrdí mexičtí vlastenci.

Mexické zdroje shromáždily sakramentský případ, ze kterého vyplývá, že nedávný pokus o zatčení syna narkobarona Guzmána (al. El-Chapo) a předpokládaná vražda Američanů, byly součástí zoufalého pokusu amerického koncernu o přežití cestou obsazení Severního Mexika a jeho ropných polí.

Podle zdrojů, „Církev Prvorozených – The Baron Family“, jejíž adepti měli být oněmi oběťmi, ukradla vodu, vyhnala farmáře z jejich pozemků a věnovala se pašování narkotik. Zdroje upozorňují, že na videozáznamu „řeže“ nebylo vidět ani těla obětí, ani oblečení, ani svědky. A že přeživší „neprůstřelní“ lidé nejspíš prošli šest hodin a patnáct kilometrů vražednou nepřátelskou pouští a nacházejí se v Arizoně a ne v Mexiku.

Podle stejných zdrojů byl neúspěšný pokus o zatčení Guzmánova syna podniknut protidrogovým úřadem USA a guvernérem Cullacánu, bez vědomí mexického prezidenta. „Kartel odpověděl jako dobře organizovaná armáda. Smrad aktivistů CIA byl všudypřítomný“ – poznamenávají zdroje.

Ve snaze obhájit tyto útoky nazývá Kongres USA drogové kartely teroristickými organizacemi, a tak díky zákonu o patriotizmu otevře dveře k zahájení války v Mexiku – uzavírají. Podrobnou zprávu Mexičanů lze najít zde: https://benjaminfulford-net/category/white-dragon-society/letters-to-the-editor

Podívejme se teď na situaci v Saudské Arábii, kde chazarská mafie bojuje o zachování petrodolarového systému vystavením saudské ropné společnosti „Aramco“ na burzu. Oznámení Iránu o otevření nového naleziště s 53 mld. barelů má zhroutit „IPO Aramco“ a udělat Irán bohatším než je Saudská Arábie, jejíž průkazně vyčerpané zásoby mohou být mnohem nižší než 200 mld. barelů – říkají zdroje v Pentagonu.

Dokud Saudská Arábie nepodepíše pakt o nenapadení s Iránem a mírovou smlouvu s Jemenem, a nebude ochotna investovat do ruských systémů S-400 k obraně svých ropných aktiv, nebude nikdo do „Aramco“ investovat. I když se Čína tváří, že má na „Aramco“ zájem, aby pomohla Mohammedu ben Salmánovi. On ale může být donucen k odchodu kvůli saudským porušováním lidských páv, válečným zločinům, genocidě, zločinům proti lidskosti, mučení, masovým vraždám a terorizmu, – uzavírají.

Podle zdrojů ve WDS bitva o Saudskou Arábii samozřejmě také souvisí s pokusem Rockefellerů a dalších kabalistických rodin podplatit Číňany. Podle zdrojů Asijské tajné společnosti, právě proto předali „saudovské peníze“ v sumě 100 mld. dolarů a kontrolu nad volební mašinérií Japonska Sonu Masayoshi (Softbank), synovi Sun Jat-sena, zakladatele současné Číny.

Zdroje asijské tajné společnosti nicméně říkají, že je tento manévr neoklame, protože Sonovi najednou došly peníze. Místo toho zdroje říkají, že společně s radou FED a ECB chtějí banku Japonska přivést ke krachu. Zdroje také hovoří o tom, že vytvoří banku v Srbsku, která má zaměnit ECB. Srbsko dostane ruské S-400 k ochraně této plánované banky. Byla by to velká historická spravedlnost vůči poničené Jugoslávii.

Viz: http://www.zerohedge.com/geopolitical/us-threatens-sanctions-serbia-scrambles-thwart-s-400-acquirement

  • Na znamení toho, že se američtí vojáci nacházejí na palubě tohoto plánu, říkají zdroje v Pentagonu, že: „Trump se možná zúčastní vojenské přehlídky k výročí Dne Vítězství v Rusku v květnu 2020, aby vyslal zprávu Hlubinnému státu, sionistům a Číně“.

Číňané se nyní připravují na vytvoření „kosmické Lunární ekonomické zóny“ za 10 bil.dolarů ročně do roku 2050.

Viz: http://www.globaltimes.cn/content/1168698.shtml

Pod povrchem se děje ještě leccos, o čem zatím nelze psát kvůli bezpečnosti. Nicméně lze říci, že mizí stále více kabalistických politiků. Zoufalí aktivisté kabaly se pomocí twittů, dopisů, tiskových zpráv a počítačové grafiky snaží vytvořit dojem, že jejich milovaní politici jsou stále ještě tam. My, nicméně slyšíme, že jsou drženi pod stráží bez kontaktu s vnějším světem, podrobováni „krutým otázkám“. Podle zdrojů Pentagonu, většina z nich zpívá „jako kanárci“.

Na důkaz toho, že Izraelci odvolali svoje pohrůžky „Samsonovou variantou“4), byla izraelská velvyslanectví znovu otevřena z příkazu soudce na 25 dní, řekl představitel izraelského velvyslanectví v Tokiu. To může znamenat, že sionisté jednají o kapitulaci.

Zdroj:   https://unworld.ru/bendjamin_fulford/bendzhamin-fulford-11-11-2019-ezhenedelnyj-obzor-geopolitiki/

1) Asijské tajné společnosti – dle jejich názoru Západ řídí planetu už dost dlouho a teď jsou na řadě oni. Nicméně se (stejně jako jejich evropské protějšky) dělí na několik vzájemně si konkurujících skupin. Největší z nich je  Hóng Mén Yàn s cca 55 miliony členů, většinou v ČLR (mezi nimi je i současný čínský prezident Si). Další velkou asijskou skupinou je „Rodina draků“.
2) Společnost bílého draka – tajná organizace, která si vytýčila cíl neutralizovat tzv. stínovou světovou vládu a osoby podílející se na plánech zničení lidstva. Společnost má asijské kořeny, založena na tzv. „Zlatých certifikátech“ vydaných vkladatelům za uložení obrovských sum ve zlatě na území USA. Mluvčím společnosti je právě B.Fulford.
3) Meritokracie – forma vlády nebo správy postavená na myšlence, že výkonové faktory (úsilí jednotlivce, aktivita, schopnosti, výkonnost, zájem) hrají důležitější roli než faktory dané (pohlaví, věk, národnost, rasová příslušnost a sociální původ). Má být předpokladem odstranění sociální nerovnosti ve společnosti.
4) „Samsonova varianta“ – schopnost Izraele rozpoutat jadernou válku proti Iránu a dokonce proti EU a USA.                     V článku se ale nejspíš naráží na to, že nedávno Rusko předvedlo, že dokáže otevřít (údajně neproniknutelnou) izraelskou protiraketovou obranu „Železná kupole“ pro ničivé útoky zvenčí…

Překlad:   191113

Příspěvek byl publikován v rubrice hroší kůže se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

24 reakcí na Záměrné rozbití starého finančního systému v zájmu startu systému nového

  1. strejda napsal:

    Teda, to dalo opravdu zabrat při čtení. V hromadě hnoje hledat perly je dost náročné, skoro se nepoznají. Dojal mně syn Sunjatsena. Ten zemřel v roce 1925. I kdyby syna měl na poslední chvíli, bylo by mu 95 což je dost málo pravděpodobné. Son Masajoši se narodil v roce 1957 a podle všeho je Korejec. Ale to píši jen abych ukázal, že čtu pozorně a neflákám to!
    Už chápu proč je někdy nutná zdrcující kritika.

    To se mi líbí

  2. Cech napsal:

    Benjamin Fulford bezesporu pracuje se znalostí základních principů projektu mediálního programování, ovšem bohužel zpracování vize pádu dolaru je viditelně nad jeho síly.
    https://www.matrix-2001.cz/clanek/sedm-zemi-do-peti-let-a-americky-dolar-vstava-z-mrtvych-odstavene-rusko-zavisla-cina-a-dolar-porad-petrodolarem-7888
    To podstatné ohledně ČLR, která bez sebemenších zápran spustí likvidaci petrodolaru, bohužel pro ni je v současnosti nezbytné udržet |Evropu poněkud déle před pádem do hlubin než USA. Díky prozíravé politice USA se daří pomocí Evropy snahy o likvidaci petrodolaru úspěšně odrážet. Nevím jak nejlépe představit úspěchy US politiky, kde předem skalkulované neosobní síly, nad kterými dle současných teoretických závěrů volič obecný nemá téměř žádnou kontrolu, tak ty nás tlačí do noční můry Nového skvělého světa a tento neosobní tlak se daří vědomě urychlovat pomocí komerčních a politických organizací.
    https://cz.sputniknews.com/svet/2019110310911598-soros-vybusne-promluvil-financoval-caputovou-dela-mu-radost-vyvoj-na-ukrajine-a-je-hrdy-na-sve/
    Potom systém jak se dá bez problémů veřejnost poslat kamsi je :
    Může za to Soros.“ 5 mýtů a lží o miliardáři, na kterého svádí problémy Fico i Okamura“.
    Tož jak prosté, milý Watsone.

    To se mi líbí

  3. Cech napsal:

    V současnosti evidentně nejdůležitější souboj který jednoznačně vyhraje, poze je nezbytné prostřednictvím stupňujícího se masmediálního nátlaku zabezpečit takové prostředí aby Andrej Babiš vyřešil střet zájmů, odvolal ministryni spravedlnosti Marii Benešovou a odstoupil. V opačném případě šéf spolku Milion chvilek pro demokracii Mikuláš Minář garantoval :
    „Budeme hledat takový model protestů, abychom na každý týden nemuseli svolávat lidi na Letnou,“
    [video src="https://video02.parlamentnilisty.cz/video-store/redaction/05/053fda78fa2145b79681bc7b4a746e6a/HD-My%20Movie.mp4" /]
    Akci na Letenské pláni podpořili soukromí zemědělci. Do Prahy přijeli s desítkou traktorů. Připomněli, že komunistický režim připravil sedláky o majetek, jejich potomci se po listopadu 1989 vrátili k hospodaření. Zemědělci řekli, že jim vadí, že vládu drží u moci komunisté.
    Do protestu se zapojili i čeští krajané v zahraničí. Podle koordinátorky Milionu chvilek Michaely Lebedy se akce odehrávají v 63 městech ve 30 zemích.

    To se mi líbí

  4. jaa napsal:

    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/babis-kyjev-ukrajina-zahranicni-cesta.A191119_053958_zahranicni_kop

    co se to s ním děje, že by únava z tahanic se socany? kdo ví…
    ale dostal mne ten slib Fialy o tom slušném vládnutí… ááá kruciš…

    To se mi líbí

    • st.hroch napsal:

      Mě taky dostal… Ale ten povinnej úklon Babiše před prezidentem nacistickýho státu beru jako povinnou úlitbu šéfům v Bruselu.

      To se mi líbí

      • jaa napsal:

        No mně to připadá jako slib. Oni budou „slušně“ vládnout a gauneři budou mít pré… tak jako za Klausíka… kruciš, vždyť už to tu bylo….to si myslí, že máme tak krátkou paměť

        To se mi líbí

        • Cech napsal:

          Nevím ale dle mého mínění se finanční prostředky vyčleněné na zabezpečující projekt demokratického bloku, tedy milion chvilek pro demokracii, nespotřebovávají tak efektivně jako třeba na Slovensku. Což senátor Václav Láska, který představuje neohroženého bojovníka proti chvilkařským oponentům odpracoval na synovi Velkého VK.

          Tož zde se evidentně jedná především o fialovou nadvládu s pomocí kohokoliv.

          To se mi líbí

          • strejda napsal:

            Ani jeden Klaus nejsou šálek mého čaje, ale Láska zase „vítězí“ nad nenávistí. Ten člověk má nenávist snad v genech.
            Dojalo mně, že máme tak velkou svobodu, že nemohu jít na veřejném prostoru se svým vlastním dítětem po ulici abych nebyl napaden.
            Láska dokumentuje vše co kdy uděl, neudělal, řekl, neřekl, český president Ing. Miloš Zeman. Ale vadí mu, když si někdo pamatuje co na něho pokřikovali příznivci Lásky co zvítězí.
            To je opravdu nechutné, patrně rozpad osobnosti.

            To se mi líbí

      • strejda napsal:

        hrochu, přesně tak, Babiš je pohádkově bohatý protože je pragmatik do morku kostí. Dělá to co může a proto chválím, jeho mantinely jsou právě nyní docela blízko sebe. Pokud by si vyskočil, mohl by dopadnout na dno propasti. Padlých gerojů jsou plné hřbitovy.

        To se mi líbí

    • oh napsal:

      No nazdar, šéf Okrademe Důsledně Spoluobčany vážně slibuje slušné vládnutí?

      „Střet zájmů bude posuzován s ohledem na možné osobní zájmy a reálné politické možnosti dotyčného, ne přes nefunkční zákon.“
      Jakousi divnou shodou okolností je současná, dle Fialy nefunkční, podoba zákona o střetu zájmů – mimo jiné – jeho dílem.
      Jj, takže slušné vládnutí zjevně spočívá v tom, že budeme dodržovat jenom ty zákony, které se budou Fialovi hodit do krámu.
      To abych si raději šel zkontrolovat evakuační zavazadlo a přidal do něj pár konzerv a nějaké teplé ponožky navíc. 🙂 🙂

      To se mi líbí

  5. jaa napsal:


    jen tak

    To se mi líbí

  6. tata napsal:

    Uvědomte si jedno tím že Babiš vlastní ohromný majetek,má svým způsobem svazané ruce .Vtom je obrovské nebezpečí o kterém jsem několikrát už dávno psal.Vemte kolik takto bohatých lidí skrachovalo,on je jeho majetek vázán na ruzné uvěry smlouvy,když mu budou šlapat na paty jako šlapou snadno muže podlehnout

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.