Skvělá odpověď novináře ze Sky News Australia mladým klimatickým demonstrantům. (non testatur)


Z diskuse u Neviditelného psa

Jste první generací, která si vyžádala klimatizaci do každé třídy ve škole; vaše školní úkoly děláte na počítači a televizi máte doma v každé místnosti. Celý den používáte elektronické přístroje a místo abyste šli do školy pěšky tak se necháte vozit veřejnou dopravou, případně rodiči až ke škole.

Jste generací s největší spotřebou zboží vůbec v celé lidské historii: neustále kupujete nové oblečení podle poslední módy abyste byli „in“. Vaše protesty jsou ohlašovány a organizovány přes počítače na sociálních sítích přes internet.

Omladino, vypněte klimatizaci a počítače, jděte do školy pěkně po svých, nechte doma vaše telefony a raději si přečtěte knížku a místo kupovaní jídla v kiosku si udělejte doma sami obložený chleba!

Je jasné, že nic z toho se nestane: jste generací egoistů, nevychovanci, jste manipulováni lidmi, kteří vás zneužívají a tvrdí vám, že se jedná o vznešenou ideu a přitom si sami žijí v západním luxusu. Probuďte se a zavřete zobák! Především se napřed řádně informujte o realitě než začnete protestovat! Nebo jde jen o to ulejt se ze školy?

Příspěvek byl publikován v rubrice twitter. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

6 reakcí na Skvělá odpověď novináře ze Sky News Australia mladým klimatickým demonstrantům. (non testatur)

  1. strejda napsal:

    To nejde komentovat, jen podepsat!
    strejda

    To se mi líbí

  2. tata napsal:

    trefa na komoru

    To se mi líbí

  3. vonrammstein napsal:

    Stimmt.

    To se mi líbí

  4. bob napsal:

    Můj naprostý souhlas.
    Ale když jsme byli mladí, tak jsme (soudím podle sebe) nebyli žádní Mirkové Dušínové…A většina z nás z toho vyrostla. V tom spatřuji určitou naději.
    Jinak ještě lehce zareaguji na ten výzkum, nad jehož výsledky se ti správní tak pohoršují (těch 38% spokojených s minulým režimem). Mám to štěstí (nebo smůlu?), že větší část života jsem strávil v minulém režimu. Vyrůstal jsem na verneovkách, mayovkách…- nevzpomínám si, že by mi někdo nutil jako vzor Pavlika Morozova. Chci tím říct, že zdaleka se mnou, (mou generací) nebylo tak manipulováno, jako je tomu dnes. A jsme zpátky u článku….

    To se mi líbí

  5. Rosťa napsal:

    Nejlépe se blbnou hlavy mladým lidem. Třeba takový Čolek s plísní to dávno pochopil a koná. U nás starších by nepochodil.

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.