Kdo židli má, bydlí (pokračování)


A písnička pokračuje: „kdo bydlí, má starostí půl…“  Minule jsem psala o těžkostech s hledáním bytu. Jenže byt je jen část problémů s bydlením. Jak je to s židlemi v bytech lesoparkové havěti, to opravdu nevím. Co jsem tak pozorovala, soustřeďují se především na shánění peřin.

Když má jeden (v tomhle případě jedna, jde o paní Pěnkavovou) štěstí, narazí na opuštěný psí salon. Tedy na místo, kde někdo vyčesával psisko a kde zbyla hromada psích chlupů. A z těch se nadělá peřin, jéje!

Ne každý ovšem má takové štěstí – a tak je možné použít na peřiny třeba chmýří z populárních rákosových „doutníků“. Není to sice ta kvalita, ale stačí to. Modřinka je o tom rozhodně přesvědčena. Bohužel se strašně vrtěla a šmejdila, tak fotka nestojí za nic…

To taková veverka má jinou taktiku. Z roztomilého chlupatého stvořeníčka se rázem změní v bytového zloděje! Tahle vyrabovala hnízdo strakám!

A honem s kořistí domů, než se vrátí původní majitelé!

Když jsou v bytě i peřiny, zdá se, že by se mohlo konečně klidně bydlet. Ale kdepak! Ono je taky potřeba uklízet – hlavně děti nadělají spoustu nepořádku. A odpadky je potřeba včas vynášet!

A to nemluvím ani o nakupování – u rehků bude zřejmě k obědu tenhle pěkný konipas…

Červenkovi nakoupili velikánkou žížalu – ta jim vystačí snad na týden!

Tyhle modřinky zřejmě nakupovaly někde v akci (všimněte si, obě dvě drží stejné housenky) a teď si vyměňují recepty…

Příspěvek byl publikován v rubrice Fotopříběhy se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

6 reakcí na Kdo židli má, bydlí (pokračování)

  1. jaa napsal:

    Krásný večerníček před spaním. Díky

    To se mi líbí

  2. vonrammstein napsal:

    Fotíte úžasně! Vůbec se mi nechce věřit tomu, že používáme stejnej foťák.

    To se mi líbí

  3. cobolik pacholik napsal:

    prebohove komentare pod kazdou fotkou,barz,barz dobre, a s istotou opisane,co ta lietava holota znosi na hniezdo a este aj ulapi,aby nakrmila seba a aj malu holotu,jak mam pravdu povedat by som tapal,jaky ktory lietavec,kacko taky slabsi ornitolog v svojom okruhu a hlavne pozorovaci talent a cujnost, teraz kurva cvaknut,bo toto robi fotku fotkou a nie jak vyretusovana a upravena,bo take to fotky upravene neznesiem jak kurva,bo to ojeb,ale toto originalita najvyzsieho kalibru,bo neznesiem umelkovanie a zahladovanie stop,v comkolvek,bo v originalite pointa a realita skurveneho zivota,ludia tak isto jak ty lietavci,vsetko v nature podobne s clovekom, a prikladov mozno poukazat na miliony ,nepcham sa kacku do riti,bo to tiez neznesiem,ale toto ma jeblo kus,lehce smazatelny plus ma archivarka,spion natury a lietavej holoty,mozno by sa uplatnila v KGB a to nie hocijaka sluzba,ale kurvy nad kurvy.

    To se mi líbí

  4. Bavor V. napsal:

    To se mi líbí

  5. Devana napsal:

    Krásne fotky aj komentáre.
    Tá prvá mi pripomenula, ako sa nedávno vrabčiaci klbčili na podobnom chumáčiku z nášho psa, bola to“podívaná“:-)
    A ako poďakovanie posielam skladbu, ktorá možno poteší…

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.