Motor se toho nebojí


V dnešní době, kde kdejaká džendrtetka vyšiluje, jen vidí kousek ženského těla si budějovický Motor spolu se společností KEB-EGE dovoluje mít své Ice-girls. Tedy hezká děvčata na ledě:

Hledáme děvčata na čištění ledu

ČESKÉ BUDĚJOVICE — Děvčata, máte ráda hokej? Umíte bruslit? Chcete si vcelku snadno přivydělat? ČEZ Motor České Budějovice společně se společností KEB-EGE bude mít i v sezoně 2018-19 své „Ice Girls“, tedy děvčata na čištění ledové plochy o komerčních přestávkách. Pokud je vám alespoň 15 let, máte vlastní brusle, na kterých se v pohodě udržíte, tak možná hledáme právě vás! Nábor nových KEB-EGE Ice Girls se uskuteční v Budvar aréně v pondělí 27. srpna od 15:30 hodin. S sebou si vezměte brusle a úsměv!

Doufám, že to podobným džendrhlupákům unikne a děvčata si budou moci trochu přivydělat a návštěvníky potěší alespoň ten pohled na ně, pokud by se Motoru nepovedl zápas.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktualitka se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

11 reakcí na Motor se toho nebojí

  1. st.hroch napsal:

    Já mohu stěží nejen věkem, ale především figurou aspirovat na tuhle oku lahodící podívanou. Nicméně je to osvěžení hokejový podívaný. Pokud si matně vzpomínám, tuším, že podobným způsobem v Pardubicích zametaly fešandy z ledu perníy díků…- no a genderasti? Jako ostatní -asti…:-)

    To se mi líbí

  2. jaa napsal:

    MT – jen tak
    http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/organizace-spojenych-neplaticu-osn-na-kraji-bankrotu/
    ale líbí se mi jak amíci přiznávají, do čeho všeho zasahovali . Takže zase měli pravdu

    To se mi líbí

  3. Rosťa napsal:

    Genderbáby jsou povětšinou strašáci do zelí, takže se nelze divit jejich reakcím. Pro nás chlapy, co jsme normální, je pohled na pěknou ženskou …., co jen pohled, že jo! Tedy kdysi v minulém století, když ještě pivo stálo korunu šedesát a Marksleninová se Šabatovou nevymýšlely krávoviny.
    Pokud se nemýlím, tak MČB prodal licenci Hradci i s hráči. Jestli jim pomohou děvčata zpět na výslunní, toť otázka.

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      To nebyl Motor, ale Mountfield. Ten odešel z ČB. A bylo to kvůli pivu. V Budvar aréně se nesměl čepovat Budvar, protože sponzorem byl někdo jiný. A radnice logicky odmítla takovou ponižující (pro Budějky) podmínku.

      To se mi líbí

  4. jaa napsal:

    Tak trochu se oávám, jestli to není provokace> Protože u nás zatím těch gendertetek nic moc. a celé nás to víceméně míjí. Tak jestli těm některm nedává nakopnutí, že by i u nás se s tím mělo něco dělat. Ono s takovou šabatkou a spol.. není žádná sranda. Navíc – tahleta ?místa? se obsazovala i v minulu tak nějak potichu .. z fanynek .

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Tak to rozhodně není provokace, ale prostě normální lidé chtějí fanynkám (ona to také nefanynka dělat nemůže) možnost si přivydělat. Prostě nemáme v Budějkách jen Hellery…

      To se mi líbí

  5. jaa napsal:

    Došlo mejlem : Jak poznáte, že jste opravdu staří?
    Když budete v učebnicích dějepisu číst věci,
    které si pamatujete z novin.
    A budete si pamatovat, že to bylo trochu
    jinak.

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Špatně – bylo to úplně jinak

      To se mi líbí

    • Hudec napsal:

      Jo, tak to je.
      Tak jsem dnes v Magazínu MFD se velkým sebezapřením přečetl rozhovor s Eliškou Balzerovou (je to jinak sympatická baba) na téma „invaze“ a tak.
      A o tom, jak to bylo s těmi Rusáky hnusné (taky že většinou bylo) a ta normalizace a bolševici. To všechno je nějak pravda. Ale nějak zapomněla na Nemocnici na kraji města, jak tam mj. coby předsedkyně SSM (nebo tak něco) propagovala ty socialistické závazky.
      A tak zatímco soustružník „za bolševika pro bolševiky“ soustružil a zemědělec oral, tak holt herci hráli.
      To mi v tom rozhovoru nějak chybělo, že tak prostě jela většina, protože chtěla nějak normálně žít, ať už měla na srpen 68 názor takový nebo makový. To se teď najde hrdinů a partyzánů, co byli v odboji….

      To se mi líbí

      • Slim napsal:

        To už tak máš, lidská povaha. Vítězové se po vítězství prudce množí. 😀

        Jeden kamarád, kterej sice dělá po léta v zahraničí, ale zjevně nemá na práci nic lepšího, než sledovat naše média, mi jednou říkal (bůhví, kde to spočet) že známej bojovník s „bolševikem“ Kodet hrál během let normalizace asi v 70 filmech. Někteří umělci holt mají stálou potřebu se předvádět…

        To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.