Uprchlá zlodějna klade Rusku podmínky


… pro návrat kapitálů „domů“ …

 Od Nového roku začínají platit nová protiruská sankční opatření. Příslušný dokument, zrozený v hloubi Kongresu USA a spojený se sankcemi proti Iránu už prezident Trump před časem podepsal. Sankce se dotknou několika velkých ruských podniků tak, že zakážou americkým společnostem spolupráci s nimi. Na seznamu jsou: Rosněfť, Gazprom, Lukoil, jejich „dcery“ a další společnosti s ruskou jurisdikcí. Krom toho jsou USA připraveny přitlačit na představitele ruského velkoprůmyslu a pročesat jejich účty v bankách řady cizích zemí, včetně ofšórů.

O tom, že v chápání USA se jejich jurisdikce vztahuje na celý svět, svědčí přinejmenším požadavek amerického zvláštního prokurátora Muellera k Deutsche Bank, aby management této německé struktury odhalil bankovní tajemství jednoho ze svých klientů. Tímto klientem je americký prezident Donald Trump. Zvláštní prokurátor požaduje údaje o převodech na Trumpovy účty s cílem „prověřit tyto převody s hlediska možného podílu na financování v rámci prezidentské kampaně“. Především jde, samozřejmě, o hledání spojení s Ruskem.

A pokud USA požadují od evropských bank otevření údajů o účtech amerického prezidenta, dá se předpokládat, že získání údajů o zahraničních účtech ruského oligarchou (nebo, řekněme – „podnikatelského společenství“) pro americkou mašinérii bude sotva neřešitelným problémem. Pro USA není zásadní, zda jde o účty v klasických bankovních sektorech, nebo v ofšorových „přístavech“, které zjevně přestanou být klidnými. Ruce „demokracie“ dosáhnou všude.

Ukazuje se, že informace o tom, že se USA skutečně mohou „projít“ účty ruských oligarchů, m.j. i těch uprchlých, nemohli nezaregistrovat ani samotní „viníci té slávy“. Osoby, které svého času nahrabaly miliardy v souvislosti s přístupem k ruskému rozpočtu a které stihly vyvést tyto miliardy za hranice, se musejí smekat – protože – na jedné straně – se mohou označovat za „politické emigranty“, na druhé straně si musí uvědomit, že i při existenci takového svého statutu mohou současně i ztratit „nadlidským úsilím vydělané“ miliardy.

V USA se nikdo nijak zvlášť nebude řešit: do jaké míry je byznysmen z Ruska s kapitály v ofšórových zónách loajální k současnému ruskému prezidentovi, a nakolik loajální není. Zkušenost s Kyprem před několika lety, kdy z účtů velkých ruských vkladatelů byly odepsány prostředky v sumě přes 5 miliard dolarů naznačuje, že dnes může být situace k samým ruským držitelům velkých sum ještě tvrdší. Pokud si totiž našli záminku tenkrát, tak nyní bude vše ještě jednodušší: – jakákoli taková konfiskace bude zdůvodněna nezbytností dodržení sankčního režimu.

Takže … Pytle s penězi zasvrběly. A jejich reakce zazněla v minulém týdnu. A to reakce velmi originální. Jak informovala, s odvoláním na vlastní zdroje,  agentura „Ridus“, bohatí Rusové mající svoje prostředky za hranicemi RF, přišli s návrhem ruské vládě, aby poskytla (pozor!) finanční a právní pomoc při jejich návratu do Ruska.

Smysl je takovýto: – my vrátíme dříve vyvezené miliardy „domů“, a vy nám :

  • Slíbíte garantovanou jejich (oněch peněz) nedotknutelnost
  • Garantujete naši (oněch byznysmenů) nedotknutelnost
  • Plnou anonymitu
  • Vyplacení úroků z federálního rozpočtu nad bankovní sazby jen za to, že se prostředky budou nacházet v Rusku

To jsou mi věci …

Takovou informaci fakticky potvrdil člověk, který oznámil kandidaturu na ruského prezidenta, Boris Titov (ombudsman ruských podnikatelů). Titov poslal prezidentovi seznam byznysmenů, skrývajících se spolu s miliardami před ruskou justicí v „Mlžném Albionu“. Tito lidé, jak sami prohlašují, „by chtěli vrátit prostředky do Ruska a sami se vrátit – za státní záruku osobní bezpečnosti“. Ale nejen bezpečnosti, ale i vyšší výnosnosti pro ně samé.

Takže se státu navrhuje takovýto obchod: – ty (státe) přivřeš oči nad našimi ekonomickými (trestními) hříchy, dáš nám ze svého procenta a my (uprchlí byznysmeni) slibujeme, že vrátíme prostředky dříve vyvezené z pod ruské jurisdikce zpět do Ruska. A jedná se o kolosální prostředky v sumě minimálně 4% HDP RF. Pro srovnání: – přibližně tolik je dnes uloženo ve Fondu národního blahobytu (skoro 4 biliony rublů – nebo 65 mld.USD).

Jinými slovy, státu navrhují, aby profinancoval návrat „špinavých“ peněz a na státní útraty (tedy za peníze daňových poplatníků) je očistil.

Vypadá to jako nějaká fantasmagorie. Žádají o bezpečný návrat plus uzavření trestních kauz – výměnou za prostředky, které ve své většině byly ukradeny zemi a lidu… U nás je přece všechno možné – a není vyloučeno, že stát do toho s nimi půjde.

Vzniká tu, pravda, otázka: – a v čem vlastně spočívá ta transakce? Začnou ty prostředky, které se potenciálně mohou vrátit, pracovat pro reálnou ekonomiku? Půjdou na rozvoj výroby, strojírenství, infrastruktury? Podle návrhu soudě – ne. Připomínám požadavek anonymity a zachování prostředků. Tedy, že peníze budou ležet v některé z ruských bank, která bude ještě dotována státem kvůli „nadprocentu“? Pro bankovní sektor to význam má. Ale bankovní sektor ještě není celé národní hospodářství.

Připusťme, že stát je přece jen ochoten k sobě přivinout „zbloudilé syny“, obávající se represí se strany Západu (například požadavek iniciativně se podělit o miliardy) za zachování „povolení k pobytu“ v souvislosti s pokračujícím „odhalováním kremelského režimu“. Pak bude třeba (má-li stát strategii, sebevědomí a přání aspoň nějak si zahrát na zájem a zákonnost), činit i vstřícné návrhy. Přitom takové, které nebude možné odmítnout…v tom nejčistším smyslu slova.

Bezpodmínečný požadavek – jestliže už v Rusku konfiskace tak nějak nejde (tak to chápeme), stejně jako lovení opakovaně ukradených pytlů peněz, je třeba, aby potenciálně navrácené peníze nezůstaly ležet v bance, odkud by nesly příjem jen svým majitelům. Nutný je kompromis. To za příslovečný ukradený pytel brambor nemůžete od státu očekávat žádný kompromis, …ale tady jsou v sázce obrovské prostředky a „důležití lidé“. A právě proto je možné všechno.

Tuto zlodějnu musí stát, v zájmu zachování tváře, jednoduše zavřít, a to daleko a na dlouho, anebo ji překout na „investory“. Kladivem.

A pro překování máme přece mechanizmy, zvlášť teď – kdy USA zavádějí nové sankce. Argument je jednoduchý: – pokud se nechcete stát „poctivými investory“ v Rusku, pak přijde nějaký americký prokurátor, a bez zbytečných řečí převede „vaše“ prostředky pro potřeby nejdemokratičtější demokracie – přičemž všecky a hned!

Z toho plyne, že dokonce pokud se takový návrat „překované“ zlodějny do Ruska uskuteční spolu se dříve vyvezenými penězi, tak bude třeba opět poděkovat americkým sankcím za to, že se dosud z Ruska neuprchlá velká zlodějna zamyslí: – a kam vlastně utíkat, jestli už „tiché přístavy“ nejsou…

https://topwar.ru/131685-begloe-vore-stavit-uslovie-rossii-dlya-vozvrascheniya-kapitalov-domoy.html?utm_source=website&utm_medium=push&utm_campaign=theme_day

Překlad: 171220

Příspěvek byl publikován v rubrice hroší kůže se štítky , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

108 reakcí na Uprchlá zlodějna klade Rusku podmínky

  1. jaa napsal:

    Díky za překlad. Jejda to je zajímavé.Docela jsem zvědavá, jak to současná věrchuška vyřeší. Ale jak to tipuji – zase zepár bank za velkou louží půjde ke dnu.

    To se mi líbí

  2. Bavor V. napsal:

    Brňáci, je to fake nebo pravda? Trochu jsem už na podobné „zaručené info“ háklivý. Obousměrně.
    https://pbs.twimg.com/media/DSAbxxXX0AEJRTH.jpg:large

    To se mi líbí

    • berkowitz napsal:
    • Rosťa napsal:

      Pokud půjdete od Role přes štatl na Čáru ( Brno hl. nádr. – Masaryčka – Česká ), tak je tam pošmourno i při slunečním svitu. A nejsou to cigoši, ani turisti. Na brněnský radhaus se nastěhoval ten největší dobytek, co v Brně a okolí existuje. Ale ani ten by nemohl toto dopustit, nebýt toho hovada, co se mu říká ozubená pleš. Toto neskončí dobře.

      To se mi líbí

      • strejda napsal:

        Rosťo, ozubená pleš je jen symbol, který právě hrál na trávníku. Vyautoval se, jeho chyba. Dnes je minulostí. Ale trenérem nebyl, ten staví další hráče a kdo ví v jakém dresu.

        To se mi líbí

        • Rosťa napsal:

          V dresu těch se skříženými hnáty. Myslím, že ty umaštěné smažky kolem Bartoše nám ještě pěkně zavaří.

          To se mi líbí

    • oh napsal:

      Teď se budu vyjadřovat trochu jako poradna Rádia Jerevan. Je to v principu správně, až na pár detailů:
      Podle policie nejde o uprchlíky z tábora v Kostelci, ale dlouhodobě a legálně se v ČR vyskytující jedince. Podle ČTK prý původem ze severní Afriky.
      https://www.lidovky.cz/v-brne-tri-cizinci-napadli-dva-muze-policie-je-obvinila-p1c-/zpravy-domov.aspx?c=A171227_101509_ln_domov_ele
      Dokonce i Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám se probudilo ze zimního spánku a přimělo se vyloučit, že by šlo o azylanty z uprchlických zařízení.
      Jak vidíte, pane Bavore, vámi placené berně jsou utráceny velmi zodpovědně.

      To se mi líbí

    • Cech napsal:

      Zbývá pouze uveřejnit jméno té sekretářky (pozor pravé jméno existuje !! a pokud to stihne zmizet včas do své druhé vlasti, tak si zachrání kůži nikoliv však reputaci) aby to co podepsala pod policejním dozorem zopakovala před brňákama :
      – > Zcela jiný pohled na incident má „žena“, která údajně vše viděla od začátku. Podle ní měl totiž celý konflikt vyprovokovat brněnský boxer, člen Slušných lidí, který prý se svým kamarádem ze žárlivosti zaútočil pěstmi na dvojici Egypťanů. Ti se pak bránili a jeden z nich v nouzi použil nůž. Další dva cizinci neměli s konfliktem nic společného, uvedla svědkyně ve výpovědi, kterou poskytla televizi Prima.

      „Ztratila se kamarádce a pak ji ti muži už jen postrkovali mezi sebou. Shodili ji na zem a znásilnili,“ popsala Frauke Mahrová.“
      Naprosto stejný postup a naprosto stejné výsledky vyšetřování v souladu se „směrnicí EU“.

      To se mi líbí

      • Cech napsal:

        Zpravidla se jedná o evidentně v jejich domovině praktikované postupy, tedy ze strany uprchlíků se jedná o praktikování skupinového znásilnění zvaného taharrush.U nás ne každá žena je schopna bez vážnější újmy přestát znásilnění skupinou mužů.
        Zpravidla než se řádně vzpamatuje a dojde to nahlásit tak nemá v ruce ani to, že požádala o ošetření a vystavení lékařské zprávy, kde je jasně podchycena přítomnost té směsice spermatů. Ale ani potom pokud se jedná o takové případy jaký mohl nastat v Brně, pokud by byl úspěšně završen je potrestání aktérů málo pravděpodobné.

        To se mi líbí

  3. blbíš napsal:

    příteli st.hrochu, tohle je těžký téma, tam de o něco, co my tady ani netušíme, protože se jedná o vopravdu velký prachy a ty jak známo hejbou světem. The Financial Times napsali, že pokud USA sáhne na prachy ruskejm oligarchům, tak … šéf Sberbanky German Gref varoval Washington před zavedením rozsáhlých sankcí proti Rusku, a řekl, že budou-li přijaty, bude se proti tomu studená válka jevit jako „dětská hra“ …!!!

    To se mi líbí

    • blbíš napsal:

      napsaly

      To se mi líbí

    • st.hroch napsal:

      No, ono totiž jde o to, že prudce narůstá „nervozita“ (nazval bych to i jinak) řadovejch občanů nad systémem prolezlým loupežemi a korupcí. Oni totiž oligarši – a Graef k nim patří, přece jen m,ají staženej zadek z budoucích událostí doma. Celá ta liberalistická parta je předmětem obrovský nenávisti, která se brzy vyleje. Pokud ovšem amíci nerozpíchají válku (nejlépe na Ukrajině). To by pak byl mazec všeobecnej, před kterým by ti hoši neměli kam utýct.

      To se mi líbí

      • poznamkovnik napsal:

        Zajímavé hodnocení Karena Šachnazarova zde: (zhruba 53 minuta)
        http://www.youtube.com/watch?v=yRdAT0VWT9o&t=53m17s
        Z amatérského politologického pohledu má elita, nejen oligarchové, před sebou 3 scénáře, které se v Ruské historii opakují nazveme je 1812,1917 a 1989, 1937. Vzhledem k tomu, že varianta 1917 a 1989 je v relativně čerstvé paměti, viděl bych to na jeden ze zbývajících dvou..

        To se mi líbí

      • blbíš napsal:

        … to sem pochopil, příteli, že ta „nervozita“ občana v tom Vaše článku jistě hraje určitou úlohu, ale nejsem přesvědčenej, že zásadní … pokud tedy se řadovej občan nějakým způsobem rozhoupe a protože v Rusku nic není nemožný, těžko nyní vodhadovat. Proto si myslím, že občan je ve druhý až další řadě, teď sou aktuální ty velikánský prachy a jejich osud a to hýbání světem. A proto sem psal = těžký (hóóódně nebezpečný) téma, neb ani náhodou netuším, jak to s nima bude a nakonec dopadne!!!

        To se mi líbí

        • poznamkovnik napsal:

          Zapomínáte, že masa občanů hraje roli, pokud se o jejich podporu mohou opřít silové složky a hlava státu, což například nebylo v roce 1917 (u té první revoluce).
          Takže to začíná vypadat spíše na národ + část elity + část silových složek – tlačí hlavu státu do historického kódu opričiny. A začíná být spíše nervózní část oligarchů a část byrokracie…tedy ta která ve škole při výkladu Ruské historie nespala;-)

          To se mi líbí

          • blbíš napsal:

            … určitě nezapomínám, ani po Vašem dodatku si dovoluju tvrdit, že nejsme v neshodě, avšak si nadále ponechávám ty „prachy“ jako hlavní směr. Rozlišuju velice ostře vnější a vnitřní důsledek toho bejvalýho (a co si budeme vykládat) i současnýho vodklánění. A já tvrdím, že prioritu má zabezpečení prachů z vnější strany, nebo lépe řečeno, před vnějškem.

            To se mi líbí

    • Rosťa napsal:

      Ne, že bych to potřeboval vědět, ale co to je za společnost? Poznal jsem jen knížepána z Orlíku, skutra, pošuka Dobrovského a tipuju, že ten jeden byl možná I. Havel.

      To se mi líbí

      • vittta napsal:

        To je jak z Čapkova Krakatitu, to panoptikum zbohatlíků, co tleskali válce a ničení!

        To se mi líbí

        • cobolik pacholik napsal:

          pan don vitta,pan ma velice hrube lavicove videnie,z ktoreho jasne vyplyva zavistlivost,k tym,co si svoje peniaze legalne zarobili,bude to tym,ze sa pan este a vela ludi v ceskej spolocnosti,nestotoznili s prvkami demokracie a jej vyhod,co je nasledok dlhodobeho zitia v neslobode a v ideologickom prostredi komunismu.
          je to polutovania hodne,ze za tolke roky v novom systeme fungovania demokracie a ludskych slobod,si to pan a jeho spoluobcania neuvedomuje.demokracia a sloboda vie pochopit,ze sloboda kazdeho vyjadrenia,je nedotknutelna,len pan musi zmenit trochu svoje myslenie v tom dostatku bananov a hlavne ponimanie ludskych hodnot a ocenenie ludi,ktorym tak zalezi nie len v ceskej republike,ale v svetovom meritku o blaho cloveka,nech sa pan zamysli a vatsina tu,ze nie je vhodne take myslenie,pre vasu spolocnost,ktora sa dynamicky rozvija a je pilierom k spokojnosti obcanov vasho kraju s pozdravom predseda ustavu prav a slobod cloveka.

          To se mi líbí

          • vittta napsal:

            Změna voliče- vrchol demokratických hodnot, Čobolíku!
            A už se na tom pracuje.
            Němčouři nás- a leckoho kolem- chtěli poněmčit, ostatní zplynovat, tihle nás (snad) nechají chcípnout samotné!

            To se mi líbí

      • jaa napsal:

        Já ještě toho hajlujícího hned z kraje…..

        To se mi líbí

    • cobolik pacholik napsal:

      preco pani kacko,sarkasticky napise pro potechu ducha i oka.musi pani vnimat v sirsom koncepte ,bo pani ponimanie demokracie a slobody,nechcem pani urazit na dost nizkej urovni,vsimne si pani,kolko zien a na jednej fotke mladych nacuva so zaujmom diskutujecemu kralovy?aj klement gottwald,takto sedel s mladymy a nase zeny nan vzhliadali s uctou a laskou,jak k symbolu marxizmu leninizmu,tak isto pan kral,je pre tie mlade damy a panov tam zucastnenych pilierom slobod.
      nech si pani kacko uvedomi,ze tymto sa neda posobit na svojich obcanov a ovplyvnovat ich videnie slobody a humanity,dokonca pani ,madelaine,mu asi priala via satelite a to je uz nejaka pani,ktorej sirenie demokracie,pocitili ludia v srbsku a v niektorych castiach globu s pozdravom ustav prav a slobod cloveka.
      PS> a ty kurvo na tom oddeleni proti neviem jak sa vola zlocinu citaj,ze ja drzim s demokraciou a jej hodnotamy a nie jak tu vastina sa nevie zaradit a pochopit zaklady demokracie jak ja hej?

      To se mi líbí

    • vonrammstein napsal:

      Že tomu dementovi není hanba. A Herián v pozadí. Scheisse.

      To se mi líbí

  4. tata napsal:

    K-K no potěšilo spíše jsem plival,na druhou stranu to ukazuje přesně co jsou

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      No přece elita. Nebo Jelita?

      To se mi líbí

      • jaa napsal:

        to druhý… ta servilnost přímo čišela až semmmmm…. že jim to není trapný…. asi ne

        To se mi líbí

        • cobolik pacholik napsal:

          a dalsia,bez servility a bez najmensieho strapnenia sa,spamatajte sa pani,su to vasi spoluobcania,pre ktorych ceska zem a hodnoty demokracie priorytet,ukazte verejnosti a svetu,ze su vo vas prvky demokracie prav a slobod cloveka a nie zavist a servilnost spojena v ohrozovni ludskych slobod a prav ,je to na zamyslenie sa sam nad sebou,pracujte na svojich pohladoch,ktore nech nevyplyvaju z vasich nizkych pohnutok.my vam neberieme vas pohlad na vec,ale sa snazte prehodnotit,soje vnimanie a pohlad na volnost a slobodu cloveka,tiez s pozdravom vas ustav prav a slobod.

          To se mi líbí

          • jaa napsal:

            čobolíku, co jste pil:?????

            To se mi líbí

          • tata napsal:

            ????????????????????? trochu jsem mimo nechápu,na co reaguješ. Čobolíku

            To se mi líbí

            • cobolik pacholik napsal:

              cobolik sa bavi na politruka od demokracie a najspravnesieho pohladu v dejinach ludskych prav a slobod,cobolik si robi prcu z pravdy a lasky,ktera zvitezila nad zasti a nenavisti,tato ja ukazujem,jak sa nic nezmenilo,ja nalietal hocikde v hocijakom systeme dost rokov,podobne som dristal a to ustne na PSM,a vela nechybalo a sabinov,cobolik reaguje na demokraticky ojeb,cobolik uz bol tolkokrat oejbavany hocijakym systemom,ze zakaleny lepsie jak steel,kazdy z vas tu vycuje hned,co jest hrane,nijaky clovek tam nemusi mat nejaku vysoku gramotnost,aby neponal,ze jeho vlada a system ho maju za kokota,co by nebolo nijake very up,ale naserie aj mrtveho,ze uz docista zdebilnuju cesky narod a jeho obcanov,nevedia ty spravny,ze samy na to zdochnu a su tak obmedzeny,totalne vygumovany,bez najmensich etickych a moralnych zabran,ze budu schopny hajlovat a vrazdit,len aby si udrzali svoj zvanec bo ine nic poriadne nevie,bo skurveny smejd,ja komukolvek tu v tej diskuzii pisem jak nejaky vybor,ja za tymy ludmi stojim murom a dam ruku do ohna za nich,bo nase akordy na notovej osnove,to pre dobro orchestra zvany ceska republika bo ja z nich,hoci nerozpravam cesky,pisem jak mongol bez ladu a skladu,to moja holota a ja z nej.

              To se mi líbí

  5. Rosťa napsal:

    Dík autorovi za překlad. Do těch propletenců nevidím, ale vůbec bych se nedivil, kdyby v tom měl prsty Vladimír Putin. Tentokrát bez ironie. A když ty prachy stáhne do Ruska, tak oligarchové budou muset šlapat brázdu a skákat, jak báťuška píská. A budou to dělat rádi.

    To se mi líbí

    • jaa napsal:

      Jste moc velký optimista. Zapomínáte, že jim stopli příjem pro neziskovky, takže tam ty peníze chtějí dostat jinak. A jak jinak aby to bylo lákavé – než takhle?

      To se mi líbí

  6. cobolik pacholik napsal:

    jake fajne ked som dobre ponal, tie workoholicke ,poctive kurvy od zlateho prachu,kdesi mu chcu tie tazko zarobene uctivym podnikanim peniaze zajebat a tam ,kde ojebal by sa vratil a este nech mu priplatia federalny urok a hlavne on nic on muzikant proste jak by vraha bo ma penazi,omilostit a nech zabija dalej,ci znasilnuje,proste volne nech si robi,co chce a ostatna holota,na ktoru plati zakon,nech drzi klapacku.
    viem si zivo predstavit,uz davno,ked narodni fronta ma jebala,tak isto teraz nejaky vyjebany politruk demokraticky,na moj drist z osobitnej povie,ze nemam prehlad a nevnimam vec v sirsom koncepte ekonomickeho ponimania veci,ci jak by to poveda,bo predtym som podryval narodni frontul,bo predsa ja ked ukazem,ze kurva,co kradne tiez zajebat jak vraha,to mam pomiesane,ja si za boha nemozem pomoct,ale nova demokraticka ideologia,zakryta tym zasranym peniazom,to az ojeb na holotu,to najvacsi ojeb v dejinach ludstva,ktoreho fungovanie sa rozsypuje,proste ideologia nie zla,jak od zvezdy tiez nebola zla,len ty,co tu ideologiu provadia sa samy z nej pojebali,jak soudruzi,od zvezdy,ci velavazeni pani od biznisu.bo co ma prve kopne,ked sa sype demokraticka ideologia peniaza,ze,ty,co to urobili,dalej funguju,co ma prekvapuje,sak doma bolo vidiet,len gerocky(kabaty)prevratili,toto iste pouziva demokrat od zlateho prachu,rozjebe a hned je na inom mieste a ojebuje ,kradne a v zive oci klame a stoji sa tam jak na sjezde a tlieska,ale vidim,ze to tak odkedy z jaskyne human vysiel,ale len ukazujem,aby spravny nemyslel,ze som docista kokot,bo na to nemusim mat diplom,len gadzovsky kuk.

    To se mi líbí

  7. cobolik pacholik napsal:

    gadzo to na vychode oznacenie,pre primitiva v akomkolvek smere pohladu,ci konania,cigan ma oznacenie,pre bieleho,dyk gadzo,pouzivaju aj ceski cikani, proc,bo zo svetovej casti ceskoslovenka prisli,do toho pepikova,bo slovensky ,ci cesky gazda,len na tom zakapanom vychode gadzo,bo slysel jsem ceske cikanky tam dristat,boli na prazdniny…vsetky obyvatelky cz,bo som s nimi fajcil us marlboro a neislo im do hlavy,ze som tolke petiletky v riti a nemluvim jak ivan lendl po 3 rokoch v usa a dristal som sarisky,oni cesky a rozumeli vsetko tie ceske cikanky,kurva cudoval som sa a narodene v usti nad labem,ale cesko ich ptrebuje,budu robit tlmocnicky,co ma teraz napadlo,velmi sa neuzivia,bo vychodnar,hlavne rusnaci,pri priblizeni sa k ceske hranici,prehodi procesor a rika jak rodilej prazak,co som na to hrdy,bo holota a z vychodu,ale kurva svetova holota bo hned sa vie prisposobit.

    To se mi líbí

  8. cobolik pacholik napsal:

    este vidim,ze tu rozoberate nejaky utok,mluvci policie,presne jak tu,nepovie,ze nigger,ci latino,bo ked sa jedna o bieleho to bez problemu sa uda rasa,aby bolo jasne,ale ked iny kolor,uz zamlzuju,co im aj tak nepomoze,bo dnes,co kazdy kokot ma prostriedok komunikacie a v sekunde s vie,to tiez viem od ceskejch holek uz nie cikanky,ale ty gadzovia z vychodu obrabaju uz roky nemyslim ceske polia,ale baby,ked mi jednej dcera ukazovala na mobile,ze jitku neprcal na zabave jarda,ale rudla a jarda pral ju.toto iste aj v brne,kazdy brnak ma telefon a smyka a vysiela a sharuje sa a laik it a oni cigania,a zamlzuju,to prve vlastovky a unia na jar posle dalsie,ale za 5 rokov bude moravsky sogun cesky predseda vlady,bo ten cobol babis bude prezident,tk sa situace mozno zmeni,netreba robit z toho bu,bu,je ich u vas malo,ale ked doleti takych 30000,to uz brusit noze.

    To se mi líbí

    • cobolik pacholik napsal:

      ci v pepikove ziak 7 triedy mu ucitel povie,tak takhle deti nasi dedove bojovali za nasi svobodu,aj pravdu povedat,ze sme museli zaplatit tym jebanym kolonizatorom,za topanky,municiu,zvanec a palivo do lietadiel,len neviem,pricom nasa holota zaplatila najvyzsiu cenu,tu nech nam neplatia oni,my very fucken proud a nie vyjebanci,co si z krvy svojich robime biznis,pritom nesmie zabudnut na nasich vysadkarov to bezpodmienecne,dalej na tesarika,jarose,svobodu,na trech krali,ukazovat im taka tablicka v jecne ulici v praglu,tady zahynul myslim kukacka,ked dobre pamatam a hned by som im nazorne ukazoval,ze tu sa strielalo,hned na tom mieste by som sa jebol,jak ucitel na chodnik,tu umrel nas clovek,co za nas bojoval,sliny by my prskali a nedaloko pravoslavny kostol a do tej diery a v tej kobke tu dieru v stene,jak sa chceli ratovat a hned curdu a gerika a potom by som im nazorne ukazal,napriklad choreho psa,ktoreho by som obesil,jak sa dusli,ty co zradilii,bo vtedy mala holota by urcite zareflektovala,tak sa moze dusit ten,co zradi svojich,jebnuty priklad,ci ukazka,ale zapamata jak svina,ze ohrozim jeho psychiku?podla mna vyjebok,ktory vyrastie bude vedel,pozor tak sa mozem dusit a vlastenec povie,tak kurvu udusime,ked zradi a nie vidi okolo seba ojeb,ja by chcel tam ist do skoly jak sa uci historia,mozno dnes jebnem 260 mil $ a naisto sadnem do triedy tam,bo nebudem musel driet jak kon,ale pojdem stubit(kalit holotu) a hlavne,takemu jak stetina,to do oci verejne pre kamerou poviem,ze nech dava pozor na klapacku,bo moze byt zajebany a este ten cobol kurva meno si nespomnem co radar tam tiskal,ten uz teraz hotovy,ten prvy na rade,bo to kolaborant vysinuty,toho to naisto len skantrit kurvu zradcovsku,bo ja nijaka jednicka,ci juraj janosik,ale svojich ohrozovat nedam ani bohovy.

      To se mi líbí

      • Miluše napsal:

        Tomáš Klvaňa, prý přemýšlivý intelektuál.

        To se mi líbí

        • Cech napsal:

          Přemýšlivý bezesporu je a intelektuál asi také ale má i jiné přednosti :
          Tomáš proslul při snaze zavést tady americký radar. Tomáš Klvaňa jako lobbista a píárista najatý British American Tobbaco, za obrovské peníze naprosto názorně předvedl US způsob manipulace s veřejnosti aplikovaný na Česko.
          Jeho jasně ohraničená teze, že jde o obranu v rámci NATO neuspěla protože zde byl podražen samotnými Američany kteří od začátku říkali, že jde jen o jejich národní obranu.
          Takže ještě jednou odprezentujme jeho metody spinu. Z nich jasně vyplývalo, že pokud jsem byl proti radaru,
          – jsem islámský extrémista
          – jsem komunistický extrémista
          – patřím mezi krajní levici
          – jsem nemrava
          – šířím protiizraelskou nenávist po celém světě
          – obhajuji zájmy Íránu
          – nenávidím USA
          – jsem antisemita
          – rozdýchávám nenávist
          – sympatizuji s hnutím, které se účastní teroristické konference
          – nejednám v zájmu České republiky, ale v zájmu svých islámských a komunistických přátel podporuji raketové a minometné útoky na izraelská města a vesnice, sebevražedné pumové atentáty na tržnice, kavárny či autobusy hromadné dopravy, masakry studentů škol jako byl nedávný v Merkaz HaRav v Jeruzalémě jsem nevzdělaný buran z vesnice.
          Po tomto je již mnohem jasnější jeho výrok :
          Pokud chce někdo prezidenta Zemana porazit, nesmí proti němu vést kampaň.
          Tomáš Klvaňa se v tomto shoduje s Adamem Znášikem.
          „Protikandidát, který dokáže současného prezidenta porazit, nesmí podle Klvani přistoupit na osobní útoky. „V tomhle je Zeman daleko silnější, a pokud se do toho jeho soupeř nechá zatáhnout, prohraje.“
          „Velmi nadějné je duo Drahoš jako předskokan Topolánka, tato dvojice donutí Zemana jít do druhého kola a zde bude mít Topolánek zabezpečenu až 4_násobnou mediální převahu a ta s velkou pravděpodobností nedovolí Zemanovi použít své výhody a dopadne jako Fico.“

          To se mi líbí

          • cobolik pacholik napsal:

            a cech tu pise obsirnejsie,pre tu svoju intelktualnost je na liste prvy,ja neviem co dristali amici,ale viem,co dristal konstrukter toho radaru z bostonu ,ani vtedy nepovolil a jasne ten inzinier dristal jak radar pracuje a k comu urceny,ani vtedy nezmenil svoju retotiku,proti svojim obcanom,to nenapravitelne hovado,ja v hentom case kukal na to a zistil som,ze nemozno drzat medzi zivymi takeho,to narobi skody pre nasich,jedine skantrit kurvu ,toto ho kokota napadne,co viem aj ja,ja nijaky intelektual,ze na zemana utocit kdekolvek to premarnena municia,toto vie kokot,ze vystavoval smrtelnemu ohrozeniu tisice obcanov ceska,to mu nedoslo,ale pripomeniem mu to a nemusi mu ani dochadzat vobec nic,proste smejda zajebat a cech nech sa tu nebicuje, a buran z vesnice ma viacej zodpovednsoti k svojej zemi jak nejaka predajna sionisticka kurva prolhana.

            To se mi líbí

          • cobolik pacholik napsal:

            kto dal minus,ja jak cespolny mozem posudit,ze czech pise len realitu tam, a ze spomina zidov,teraz UN hlasovalo o tom jeruzaleme,bo us chce tam vyhlasit hlavne mesto 125 statov proti 35 sa zdrzalo a 9 asi za proste mizive percento a stat israelsi prehlasil,ze nic nebude respektovat,ani jednu rezoluciu nerespektovali,presne podla talmud vsetko brudny goj,len oni jednicka kurvy sionisticke s tych ich dream..jugose museli respektovat bo madelaine povedala,neznesiem totu ich nedotknutelnost a tu skurvenu nadradenost,treba prist tu,kde ziju ty kosher to je pokukanicko…

            To se mi líbí

        • cobolik pacholik napsal:

          meno nehra rolu,ja si pamatam jeho rypak a intelektual to on je,takych to im treba,ale nam nie,on nech bude kurevsky na pozore,had prolhany ,vystavit holotu smrtelnemu nebespecenstvu,ze si ho nezoberu spravny,ale vedia,ze u nich by nemohol take debiliny dristat jak drista,on jim potrebny tam a ked ho nebudu potrebovat,vyseru sa na neho a potom mu len boh svedkom bude a ty policajt citaj,jasne a zretelne .

          To se mi líbí

  9. berkowitz napsal:

    To se mi líbí

      • Bavor V. napsal:

        Třeba je to focené v nějakém tom africkém buši…

        To se mi líbí

        • vonrammstein napsal:

          Prdlajs. V Pise v Itálii.

          To se mi líbí

          • Bavor V. napsal:

            Itálie je v Africe…?

            To se mi líbí

          • strejda napsal:

            V Pise maj tu šikmou věž, nedivím se, jsou to excentrici. Možná je to kvůli turistickému ruchu, něco takového bych si také rád vyfotil.

            To se mi líbí

            • cobolik pacholik napsal:

              ja nevedel,slechta tiez nevedel,ostatny antikristi z pepikova,co tu pisu,tych to ani nezaujima,co by malo,bo politicky v dnesnej dobe v ich zivotnom zaujme sa k tomu hlasit.

              To se mi líbí

          • cobolik pacholik napsal:

            pozor AFB v czenszochovej panna maria cierna jak puk,keby si ty videl tie procesie a keby ju niekto chcel tym svatym lachom slohnut ci zostudit,ukrizuju kazdeho,ja ked som s nimi niekedy robil a poznaval tych katolikov,to jsem koukal teda vole,jak si oni predstavuju a ziju podla ucenia king of kings,ked som im to pri pijatike vravel pijaci lespi od rusov,dristali pierdolis glupoty,snad jeden mi dal za pravdu,oni to maju pojebane docista a ze zidov tam bolo,skolovany od nich,roky som s nimi robil a zil 70% to oproti cechom smejdi,proti cobolom to tak fifty fifty,jak oni vedeli chvalit poland,amerika to pojebana ,ale s konamy by ho stade nedostal,to na dlhsie dristanie,to uz len ukrajinci falosnejsi ty zo slovanskych nacii,to prebornici falose a klamstva,to nie politicky kuk,to cisto prax dlhorocna a podrazaci,jasne 30% to gosce z ukrajincov to tak 5% rovny a to ojebavanie sa medzi sebou,vychcanost,jasne u mna na stavbe narazili,ja myslel,ze ma odjebu chocholy,jak penili,ked som polackom dristal,jak radila upa okolo lvova,jak sekerami mordovali malych lachov,ty ma nenavideli,v koncentrakoch robili najbrudnejsiu robotu a na ukrajine tych nestatsnikov z pod david star to oni zamordovali vacsinu svojimi rukami a velmi radi to robili a nenavideli,ked sa na ukrajinu vravelo rusko,chodim do takeho obchodu obcas vlastni ukarjinec,tam dostanu tiez kvapky,tu zije jak ostatny cigan,ukrajinu chvali,ale bez U$D to by mordoval svojich,treba s nimi pobyt roky,mne netrebalo literaturu,o nich.

            To se mi líbí

            • vonrammstein napsal:

              Černý Madony jsou i jinde. Ale ne proto, že by byly černošky.

              To se mi líbí

              • cobolik pacholik napsal:

                a preco su cierne,mulatky,ci jak mam ponimat,ci z takeho dreva robene,

                To se mi líbí

              • vonrammstein napsal:

                Použij internet, čoboldo. Já už jdu spát.

                To se mi líbí

              • vonrammstein napsal:

                „Černá Madonna“ je vžitý název určitého druhu obrazů, znázornění Panny Marie s Ježíškem. Pravděpodobně nejznámější obraz tohoto druhu je ikona z polského poutního místa Częstochowa. Jedná se obvykle o velmi staré obrazy, na nichž zapracoval „zub času“, proto Mariina tvář a ruce ztmavly až zčernaly. Svůj vliv také měl kouř z mnoha svíček, které se před těmito obrazy zapalovaly. Protože se obvykle jedná o obrazy, s nimiž se spojuje letitá úcta, snažili se umělci při vytváření kopií zachytit podobu originálu co nejvěrněji, tedy často včetně tmavé barvy tváře a rukou Panny Marie.

                Dobrou.

                Líbí se 1 osoba

              • Bavor V. napsal:

                Děkuji za objasnění, protože tohle jsem neznal.

                To se mi líbí

              • cobolik pacholik napsal:

                ponal, a nehladam na internet,kurva AFB napise a viem,ja kopu veci nehladam,preto som mozno aj obmedzeny intelektualne pre mnohych,ale ked si prevratim politicky,to na mne chybicky nema a toho sa drzim zubamy nechtamy,bo dnuka cujem inaksie,ale politicky to som kryty a mam imunitu,sak vies co pojeb pise,kurva,kde ty robis,ja keby chodil nad ranom spat,umrel by som,asi mas volne zamestnanie,ci kujes mece,bo si politik,jedine tak,bo normalny makac nemozne,ci invalidni duchodce,to vylucujem,kurva s mecom?nemozne,len ak by doktor podplateny,jedno co robis,spi sladce have sweet dream.

                To se mi líbí

              • vonrammstein napsal:

                Já to taky nevěděl. Jenom jsem to našel.
                Furt marodím, čobolíku, proto ponocuju. Nemusím ráno vstávat.

                To se mi líbí

              • cobolik pacholik napsal:

                tu sa nemaroduje,ja musel zobrat dva dni dovolenky a mal som v semptemri slabych 39 a kyval som sa jak pijany a neviem co to bolo,povedal som,ze ostatny krat,proste nech mi nezaplatia a oni hned,ze nebudem mal hodiny a ja hned ,ze ja jebem ich hodiny,bo tu neviem presne,kolko musis marodovat,aby si mal disability t.j.marodku,raz jediny mi platili mesiac nezamestnanecke v zime,bo som prvykrat isiel do europy po 18 rokoch,ja vlastne by nemusel tu dva mesiae v zime robit,len ked napada sneh a este mi zaplatia k tej podpore,tu neexistuje jak u nas,ze sa ide na marodku a platia ti,dlhodobo,ked si polamany,ale myslim taky tyzden,ked mas chripku,neviem presne,ale myslim ani hovno,ja za 7 rokov chybal v robote tie dve dni plus 4 to 6 dokopy,ked som na plazi vyvrtol kotnik,to by si mal vidiet,herecka chcela volat sanitku,jasne na nohu som nemohol naslapnut,ale jak tak som popratal veci do trailer a vratil sa na plant,hned mi volal big bos,co a jak a ja ze nic,ze som bol na snimok,ci som povedal,ze v robote bo sa ta pytaju a ja im povedal,ze im kokot potom,kde,ja platim poistne a moj biznis,to kukali,ja jebem poistovne do ucha najvacsie kurvy vyjebane,bo amik to hned sanitka a odskodovanie,ja nie,len povedal,ked budes ok,vrat sa,nepovedal kolko dni za 4 dni som delal spatky,kulhal,tie dni mi zaplatil regularne 8 hodin,bo tu skurvena poistovna,hned zdvihne poistku,ked sa pracovnik,len jebne po prste,bo povedia,ze rizikove pracovisko a najebu kokotin,jak ja ich nenavidim kurvy nenazrate,dobre bo by som napisal litanie,vies co ty AFB,ked mas chripku,ci mocne nachlazeni a mas manzelku u nas burani vravia,ze svojej babe mas polozit na pupok par celejch pepru,vies tie gulocky a kyvat sa na nej pokial nebude mlety pepr,vypotis sa a pomaha to,moji burani bludy nedristaju,tak delej.

                To se mi líbí

              • vonrammstein napsal:

                To zní moc dobře 🙂

                To se mi líbí

  10. lujjza napsal:

    V Severním Porýní-Vestfálsku…
    Město Kolín n. Rýnem vytvořilo pozici oficiální poradce pro čistotu školních toalet. Paní poradkyně představila svůj návrh s 10 piktogramy „Jak používat toaletu“.

    Článek je napsaný krásně „politicky korektně“. Autor byl určitě pochválen, protože se ani jednou nespletl… ani trošičku nenaznačil….
    http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/studenti-nevedi-jak-pouzivat-toaletu-skoly-volaji-na-pomoc-rodice/

    To se mi líbí

    • cobolik pacholik napsal:

      dalsia pani,ktora vobec nie korektnym sposobom naznacuje,ze v reichu nevedia nemci pouzivat toaletu v skolach,ci kdekolvek.hladat suvislost v pouzivani toalety,je predsa pani pod uroven.pani reakcia tu,moze vyvolat nespokojnost na strane studentov celeho nemecka,ze tak kuturna nacia,nema vychovanych svojich junge volke.

      To se mi líbí

    • jaa napsal:

      šišmárjá, kreativní koncepty….že jsou mlaďoši něměčtí až taková čuňata to jsem nevěděla. A to jsem ledacos zažila, když jezdili dederoni na Velkou cenou. juj—

      To se mi líbí

      • cobolik pacholik napsal:

        jak triezvy pojeb,neviem,ci panenka janka ponala,to nie junge volke seru mimo zachod,ale alahisticka holota potrebuje navod,bo nie dost sa nasrali do tej europy,seru na jej rules a este aj seru mimo misu.

        To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Doporučuji také podívat se na ZOOM na druhý díl o Zikmundovi a Hanzelkovi. Jak mluví Zikmund o sovětských papaláších a naopak jak o ruských lidech. Pro neznalé, je to přes web Prima TV. A také je tam nenápadná zmínka o jistém s.Štětinovi.

      To se mi líbí

      • vonrammstein napsal:

        Určitě kouknu, dík. Jenom už ne dneska. Mám za sebou oslavu kulatýho výročí někoho z rodiny, takže jsem lehce unaven,

        To se mi líbí

        • cobolik pacholik napsal:

          maroduje a pije kurva,vyuziva system,jak sa to hovori? aha hej, socka jebana,ta tak sa cesko nevybuduje,vlada sa tak snazi a radovy obcan caka zazraky a sam oslavuje v case neschopnosti,tak ten dubaj v cechach nebude pre radovu holotu,bo vladna garnitura sa stara,ona ma mensi dubaj,treba sa zamysliet nie len AFB,ale vsetci obcania,je to v zaujme vasho kraju.
          smejem sa poopd nos,jak si pisem a nestojim okolo AFB,bo by ma zajebal….a preco tak pisem,bo vsade cujem obcania,ich zodpovednost,ale uz kurva vyjebana nenapise,ze sa mozu vsetci pepici aj zosrat a zdriet ruky po lakte,ked to tam provadi kurva zbojnicka so svojou zasranou stranou.

          To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.