Vianočný pozdrav zo Slovenska


Všetkým priateľom zo siene pána Bavora V. prajem krásne a spokojné Vianoce.

Keby ste sa nudili a chceli si zahrať nejakú hru, tak dajte do diskusie odkaz na pieseň, čo vás pri obrázkoch napadla.

 

PS:

Příspěvek byl publikován v rubrice Navaja se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

76 reakcí na Vianočný pozdrav zo Slovenska

  1. strejda napsal:

    Gratuluji k těm fotkám, opravdu umíte!

    Líbí se 1 osoba

  2. blbíš napsal:

    i Vám, příteli a vlastně všem normálním Slovákům!!!
    k č.7)

    P.S. )

    Líbí se 1 osoba

    • blbíš napsal:

      Navajo, k tomu pasní ve sněhu od pneumatik aut, měl tam bejt celej Super-robot vod Petřiny:

      https://www.youtube.com/watch?v=Ox3tNO6LCIc&list=RDOx3tNO6LCIc#t=18 ,

      protože kdyby tohle malování pneumatikama ve sněhu viděl Super-robot z vesmírný lodě asi by si to zamiloval až tak, že by ty křivky kopíroval tou vesmírnou lodí do zblbnutí až tak, že by se do nich zamiloval a … a dál už o tom zpívá Petřina…

      Takhle sem to myslel (ale Planetárium taky špica a tak sem ho tam nechal), ale ty křivky se mi znovu rozležely v hlavě, tak to opravuju tak, jak sem to původně myslel!

      Líbí se 1 osoba

  3. blbíš napsal:

    S odcházejícím létem, který pro mě symbolizujou právě na drátech se houfující vlaštovky si vždycky lítostivě s ženou uvědomujeme, že zase něco příjemnýho odchází do háje!

    Ale k tomu houfování mám i veskrze pozitivní zkušenosti, zejména, když houfování lidí dá každodennímu životu takovej člověčenskej punc, prostě něco smysluplnýho, obohacujícího a povznášejícího … a může to bejt třeba na ulici:

    P.S.
    všimněte si dobře těch lidí kolem, myslíte, že je při tom poslouchání a srocování vůbec může napadnout něco rozbíjet, dementně ve jménu boha něco vykřikovat či dokonce zabíjet? A v tom to je! K tomu se musí člověk vychovat a společnosti projít dlouhým časovým obdobím, to se prostě nedá nařídit či zařídit způsobem, jak to dělaj ti psychopati s Evropou. To prostě takhle nefunguje!

    Líbí se 2 people

    • tata napsal:

      nádhera

      To se mi líbí

    • jaa napsal:

      Pěkné svátčí a zažití všem vinšuju.
      A pro Blbíše – ono je to sice moc hezká propagace ejůnie na motivy její/Bethovenovy tedy německé/ hymn. Cipísek zase ty symboly.. no manipulovali s náma / a nejen s náma/ manipulovali . Za peníze jisté banky s použitím orchestru městečka Sabbadel v Katalánsku. Docela by mne zajímalo jakpak to tam asi vypadá včil……
      Já vím bába urejpaná, ale nedalo mi to

      To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      https://youtu.be/jwsAEK7xQDY 😲😄😄😂👩‍👩‍👦‍👦
      https://youtu.be/ckN7T9d-zPg 👩‍👩‍👦‍👦👩‍👩‍👦‍👦👩‍👩‍👦‍👦👩‍👩‍👦‍👦👩‍👩‍👦‍👦

      Líbí se 1 osoba

      • blbíš napsal:

        jo, přesně!
        …a všimněte si, Bavore, jak z těch lidí kolem ten denní shon, zamračenost, ustaranost apod. spadne a jak pak sou normální, žejo? Takhle to mám rád, je to skoro v každým z nás, ale nějak na to často zapomínáme!

        Líbí se 1 osoba

  4. blbíš napsal:

    Všici sme únavou popadali, já hned po vybalení dárků, manželka hrdinně vydržela a tak sem ji kolem 23 hodiny vystřídal, i když netuším v čem, neb bylo dávno již „dobojováno“, asi v tý pomyslný štafetě dělání hezkýho domova pro ty naše potomky.

    Na Štědrým dnu opět, jak každej rok, byly nejkrásnější rozzářený oči dětí, který se roztěkaně přelévaly z dárku na dárek, aby je v zápětí vystřídalo zklidněné sesednutí se s jejich dárkama, s kterejma si děcka začaly poprvé povídat, aniž by je okolí jakkoli rušilo. Hrozně rád to pozoruju a těšívávám se na to.

    Je dobře přátelé, že se toho můžu/me stále ještě zúčastňovat, a proto mojí/naší povinností v nadcházející době bude, aby to tak zůstalo! Není a hlavně nebude to snadnej úkol, ale já/my ho zvládneme, žejo?!

    Líbí se 2 people

    • cobolik pacholik napsal:

      jak viacej slovanov po kope jak dvaja uz je big problem,za tolke petiletky tu v tej riti som z 90% musel ja a nie my a inaksie nebolo ani za tie petiletky tam doma,budes sam stal a celil niecomu,co ohrozuje teba,tvojich blizkych,bude to hrozit aj tvojim spoluobcanom,ale vatsina sa s tym zmieri,bude vas par kolov v plote,ktore cudzi vylame bez problemu,bo povinost a cit k domu tam?kukni okolo seba a zamysli sa,vid tvoja vlada za tie roky jak sa stara,aby tvoj kraj bol jakz takz mocny a sebestacny na svoje moznosti,kukni ,nie cez okuliare vianocnej pohody,co mozes robit?modli sa v duchu,pokial zijes,aby si nemusel stat jak ten kol v plote,pokial situacia vazna,ale nie zufala, nemalujem certa na stenu,len stale dumam,nie strachom s velkymy ocami,ale neraz som mal velke oci,co kurva sa deje,co len ,moje srandy zivotne,bo som nemal skusenost a hlavne v tej riti nastrahy a vyjeby svojimi,co som ustal,bo viem,ze sa nebojis kriza na stene,bojis sa muzov s ciernym zahalenim,co drista inou recou a ked tak bude pokracovat,skopnu ten kriz zo steny jak pierko,bo malo kolov sa postavy a vylamu jak zuby malemu prasatu a jak z nasej nedalekj historie znamo,bude sa cakat na tu zvezdu z vychodu,aby cudzieho zadlavila,bo ta zapadna zvezda nebude riesit nejek cesko,ale najprv seba,kto si mysli,ze hrdy albion,ktory si dal zaplatit aj trenirky nasich vlastencov,musi byt velky optimista,budes jak kol,ja uz som…

      To se mi líbí

  5. vera napsal:

    Krásné, pane NavajaMMe, až srdce usedá, potěšilo )
    A říkáte že jsou na hraní? když si dám dohromady -autor ze Slovenska, to jsou samé kopce a halekačky, a k tomu spojím fotky plné zvířat, tak mně z toho vychází

    🙂
    Ted bych si měla napravit reputaci, ale já zatvrzele zůstanu u cizí řeči, snad mi to prominete za ten hrdý let nad horami 🙂

    Líbí se 1 osoba

  6. Rosťa napsal:

    Posílám pozdrav na Slovensko. Šťastné a veselé.

    Líbí se 1 osoba

  7. vonrammstein napsal:

    Vám taky! A mám pro Vás skvělou zprávu: Vyšlo pokračování Apokalypsy-po dvaceti letech!-a je úplně normálně k dostání. Vydaly ho Paulínky a jmenuje se Eliáš v Jeruzalémě. Objevil jsem ho pod stromečkem, vůbec jsem netušil, že existuje. Zatím jsem se do něj nepustil, mám rozečtený výtečný Longinovo kopí od Louise de Wohla.

    Líbí se 1 osoba

  8. jaa napsal:

    To se mi líbí

  9. Cech napsal:

    Jasně že krásné svátky a šťastný i nový rok na Slovensko.
    Obdiv i obava to je to co opravdu perfektně manipulující slováci Peter Hajdin a Adam Znášik rozpoutali pomocí Tomáše Klůse. Jejich téměř neviditelné použití matematické predikce a smíření se s tím, že za tuhle kampaň super balík nedostanou ale perfektně je to na dlouhou dobu zviditelní až pustí že se jedná o jejich PR.Tak to je něco naprosto „úžasného“.
    To co je pro mne „úžasné“ ale naprosto pro nás jako lůzu smrtelné, je jak Adam Znášik dokázal a stále dokazuje manipulovat s podvědomím za použití té nejtvrdší arogance, aniž by budil dojem násilí.

    To že použili Tomáše má možná na svědomí Karin a Richard, no a možná také jeho vazby na bývalého předsedu Humplíka.
    Tož v manipulačních praktikách se máme od slováků ještě co učit, když náhodou nemohou změnit realitu, bezproblémově zabezpečí to, že ji vidíme tak jak oni potřebují.

    To se mi líbí

  10. Bavor V. napsal:

    Nerad kazím vánoční náladu, ale recenze na celkem průměrnou pohádku „Nejlepší přítel“ , je opravdu na 💩 https://magazin.aktualne.cz/televize/recenze-nejlepsi-pritel-nedela-vanocnim-pohadkam-ostudu-ukaz/r~1a0fcae2e9a111e7aabeac1f6b220ee8/
    Cituji, pozor na obsahy žaludků:
    -Zásadní roli hraje skutečnost, že české pohádky nevznikají pro děti. Jsou zcela odtržené od jejich zájmů i světa a neplní úlohu seznamování se společností ani s jejími nástrahami.Přežívá v nich normalizační uspořádání patriarchální společnosti, kdy muži bojují se zlem a ženy potřebují být zachraňovány/provdávány
    Pohádky zarputile odolávají jakékoliv „politické korektnosti“, tedy genderovým diskuzím a kritice stereotypního vnímání světa – všem věcem, jež značná část populace považuje za špatné a škodlivé.
    -konec citátu.

    To se mi líbí

    • NavajaMM napsal:

      Toto by som videl pozitívne. Keď budú v TV a kinách premietať deťom samé politicky korektné a na hlavu padlé rozprávky, tak vtedy práve príde naša chvíľa.
      Takže, priatelia, dobré zdravie a najmä dobrú pamäť prajem. 🙂

      To se mi líbí

    • blbíš napsal:

      Pokud jste pod vánočním stromkem nenalezli vrtačku či hoblovku, nic si z toho nedělejte. Chopte se šroubováku a běžte naboso vyměnit vypínač v koupelně stoje na mokrém ručníku. Přeji vám příjemný pobyt na jednotce intenzívní péče.

      Pchéééé, letos se Ježíšek po tolika desítkách let společnýho soužití s mou stále ještě ženou konečně trefil, no posuďte sami, ale protože Bavor přikázal pouze dva vodkazy, tak máte smůlu, víc vám neukážu, než:
      1)

      2)

      No a taky třeba můžu ukázat jizvy! Zdejší dámy by třeba mohla zajímat ta na stehně, tedy jak se to vezme, ale jo, ještě na stehně, jaksi hóóódně nahoře na vnitřní straně, skoro až tam u toho… vony dámy už budou vědět u čeho … , to zrovna způsobila ta první flexka (viz bod 1), když se ji roztrhl felex kotouč při řezání ocelovýho jaklu.

      Ale na rozdíl vod vona vám slibuju, že skutečně napíšu !!! něco strašnýho (tedy, jak pro koho, žejo!) na Silvestra, ale né něco vod nějakejch amatérskejch neumětelů z vonova vodkazu, ale něco mnohem sofistikovanějšího od profesionála, třeba jak sem se nechal přejet bagrem! Asi namítnete, co je na tom sofistikovanýho, to se může nechat přejet každej trouba a nemusí bejt zrovna profesionální kutil, ale zkuste se nechat přejet bagrem a ještě si ho sám řídit … to by zbledli i ty felčaři z vonova vodkazu!

      To se mi líbí

    • Joda napsal:

      To mi připomnělo, jak jsem se při štípání dříví seknul do palce. Chirurg na pohotovosti byl úplně nadšený „konečně normální úraz – já jsem dnes již ošetřoval jednoho cirkulákáře a dva řetězopilaře – ošetřit úraz po sekeře bude pro mne za odměnu“.

      To se mi líbí

  11. M-T napsal:

    Také Vám a všem ostatním zdejším hostům pána z Bavorů, ať už jsme kdekoliv – na Slovensku, „doma“ či za mořem: Krásný zbytek vánočních svátků prožitý ve zdraví, štěstí a pohodě!

    To se mi líbí

  12. jaa napsal:

    Zdravím Navajo, promińte ale nedá mi to. Celou dobu bádám – co že je to v té vodě na fotce číslo dva. Nemůžu na to přijít.? Povíte prosím?? Dík

    To se mi líbí

  13. Miluše napsal:

    Jak se vám líbil Zemanův projev, přátelé? Mně ano.

    To se mi líbí

  14. Zdena napsal:

    Protože jste si zde všichni přáli všechno nejlepší k Vánocům a já jsem to nestihla, tak mi dovolte, abych vám všem popřála ze srdce vše nejlepší do všedních dnů, které nás čekají od zítřka….
    Buďte zdraví, spokojení, vtipní, moudří a nenechte se ničím a nikým naštvat a rozhodit

    Líbí se 2 people

    • jaa napsal:

      No víte VR, já to sem nechtěla včera dávat, i když teda ty první dva /tři odstavce o Národní knihovně a akcích Valachové a spol. se mnou parádně zacloumaly. A to ještě bude nejmíň 4 rky strašit v parlamentu. Tak si myslím, že ty předčasné volby , by možná byly řešením, aby socaní a spol. Vypadli. A docela jsem zvědavá zda s tím nový ministr něco udělá… nebo jestli je to taky liberál… fujtajxl

      To se mi líbí

    • Blbíš napsal:

      … vsadil bych boty, že ani tak nepůjde o antisemitismus, ale spíš o bezohledný vynucování si respektu jejich ortodoxismu! Ale to je konec konců typický pro všechna náboženství, žejo!

      Bejt státem Izrael, šel bych se zeptat třeba toho správce bazénu a možná by bylo hned jasný, v čem je problém!!!

      To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.