Půl souhlasu s Bělobrádkem


Nejvrchnější lidovec nám vysvětluje, že pokud se chceme mít jako v Bavorsku, musíme volit jako v Bavorsku. Jen bych k tomu dodal, že by bylo třeba mít i politiky, jako mají v Bavorsku. KDU (+Stan) se rozhodně nerovná bavorské CSU. Takže mít v bavorských politicích nějaký vzor, to ano. Zejména když si přečtete rozhovor s Hansem Peterem Friedrichem , místopředsedou právě oné CSU a bývalým ministrem vnitra. Už sám nadpis je zajímavý: S uprchlickými kvótami měli Češi pravdu, nemůžeme je nařizovat, říká vrcholný německý politik

Přístup Bavorů k migrantům je prostě jiný než přístup Němců.

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/s-uprchlickymi-kvotami-jste-meli-pravdu-nemuzeme-vam-je-nari/r~897a9202443f11e783fe002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_content=editor1-static&utm_term=position-1

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktualitka se štítky , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

76 reakcí na Půl souhlasu s Bělobrádkem

  1. st.hroch napsal:

    Tak tomuhle týpkovi nejenže ani tu půlku – ale ani chlup!
    Můj přítel Láďa Heller říkával o takovejch figurkách, že „… je v něm dobra, jak v prdeli medu“
    Hawgh!

    To se mi líbí

    • strejda napsal:

      Lidé jeho typu povídali před 27 lety, to je doba, co?, že za deset let budeme na úrovni Bavorska. Nějak jim to nevyšlo, ale to jim nebrání, aby si tu svoji poudačku nemleli dál. Já si to přeložil takto. Volte nás a MY se budeme mít jako se mají politici v Bavorsku. Po pravdě, mně by se líbilo, kdyby se měli jako v Ruzyni a snesl bych, aby se po nich i to bohulibé zařízení pojmenovalo. Ach, ty krásné sny.

      To se mi líbí

  2. Cech napsal:

    Sněmovní volby by v květnu s velkým náskokem vyhrálo hnutí ANO s 33 procenty hlasů.

    Lidovci mají podporu 8,5 % voličů, čímž si výrazně polepšili. Díky tomu by společně s hnutím STAN, dosáhli na potřebných 10 procent. Požadovaných 5 % nutných pro vstup do Sněmovny splňuje i pro koalici nezbytná TOP 09 se 7 %.
    Nebo budeme li to počítat s potenciálem ale pak bez potenciálu, je to s KDU – ČSL + Gazdíkův maskot Drábová v pohodě ani si neškrtnou.

    Na druhou stranu se ale jedná o světské zástupce katolické církve a hlavně ty starosty; proto zde je to vždy na pováženou – > protože čert nikdy nespí.

    To se mi líbí

  3. Rosťa napsal:

    Někdy stačí ke spokojenosti opravdu málo. Mně by úplně stačilo, kdyby se ta protičeská banda, posílená o Hurvajse od Starostů nedostala do sněmovny. Chci toho snad nějak moc?

    To se mi líbí

    • Cech napsal:

      Bohužel chcete opravdu strašně moc, takto to není v již schváleném plánu voleb do sněmovny.

      To se mi líbí

      • Bavor V. napsal:

        Mirda se nám rozjel. Slibuje ještě více než Marksová se Sobotkou http://zpravy.idnes.cz/top09-kampan-start-0m1-/domaci.aspx?c=A170530_113106_domaci_kop

        To se mi líbí

        • Cech napsal:

          No dobře neuhneme ale když to říká dobře vycvičený zřejmě nejvytrvaleji kličkující politický turista v širém okolí tak nevím.Protože bez bakalových financí a závislý pouze na spolupráci „Dienstbierovců“ neuhne ani náhodou, protože kličkující zajíc v podstatě běží podle něho po přímce. Významnou měrou k tomu neuhejbání přispívá jeho fyziologie a chrabrý taktéž i rovný charakter. Na rozdíl od ostatních dokáže ještě dýchat a to v libovolném rytmu a teplotu svého organismu při běhu reguluje cizím potem. Jeho finanční běh je proto nejen úspornější ale pro ostatní téměř nesestřelitelný.

          To se mi líbí

          • Bavor V. napsal:

            To je taková teoretická příprava na budoucí spolupráci se Sobotkou. Kalousovy chemické pokusy, kdy z ničeho udělá veliký průser. Peníze si natiskne v Evropské bance,všem bude rozdávat a ještě bude mít přebytkový rozpočet. Tohle nevymyslel ani ten Sobotka.

            To se mi líbí

            • Rosťa napsal:

              Já myslím, že to vymýšleli společně. Oběma jde o hodně a tak musí táhnout za stejný konec špagátu. A když to nevyjde, tak je třeba dají na společnou cimru.

              To se mi líbí

  4. tata napsal:

    OMYL…..SOBOTKA po volbách vysmahne a nevěřím že ČSSD BY ŠLA DO KOALICE s TOP.Ono se nedá ani vsadit nebot to ani nebude možné,kdo ským a jak bude rozhodovat BABIŠ

    To se mi líbí

    • blbíš napsal:

      tato, stejnak Vám/nám zbyde jen ten Pitomio, bohužel. Jestli se někdo ještě objeví a bude se Vám líbit, tak to s velkou pravděpodobností budou takový narychlo uháčkovaný veverky, si myslím. Vím, je to bída, ale nic s tím nenaděláme. Ještě nikdy nepudu k volbám s tak jasnou myslí, jako na podzim, neboť mám jediný požadavek na svýho zástupce = aktivní přístup k bezpodmínečnému navracení migrantů!!!
      Ty vostatní věci nejsou vůbec důležitý, tato, protože nás v nich všichni dosud jen podváděli, tak co!

      To se mi líbí

      • tata napsal:

        pane zbyde ,hodím neplatný listek.Souhlas že i pro mě je nejduležitější otazka imigranti,jenže nikdo neprosadí nic zavažného Proti EU ,jsme v pasti,proto hodím neplatný…….at volí každý z nás cokoli vysledek bude stejný…….v tomto jsem už pesimista.Jestli nepřide naký zazrak,nový borec nikdo muj hlas nedostane a myslím že to je otázka spíše dlouhodobá,navíc už mi svice pomalu a jistě mizí a soustředím se na to co mohu ještě ovlivnit at se třeba p…..

        To se mi líbí

        • blbíš napsal:

          všiml jsem si Vaší dlouhodobý skepse a zřejmě tohle je výsledek Vašich úvah. Mohu Vás ujistit, že neobyčejně špatný. Tato Evropa vznikla, bohužel, i s mým přičiněním a protože to byla chyba, musím tu chybu odčinit jasným NE. Jestli to Pitomio zneužije, bude jiná věc, ale já jsem chyboval, já musím něco v rámci jistých pravidel odčinit. Současnej svět bohužel nemá jinou nekrvavou variantu, než právě ten volební lístek! Ono úplně stačí, že Vám ho znehodnotěj tak, jak to činili doposud, ale Vám to nepřísluší, protože máte zodpovědnost minimálně sám k sobě. Slibte mi, že o tom ještě popřemýšlíte. Ale samozřejmě, je to na Vás.
          P.S.
          jestli Pitomio udělá víc jak 6-8%, budete svědkem jeho okamžitý kriminalizace a zařezávání, proto potřebuje i ten Váš hlas, věřte mi.
          P.P.S.
          jinak máte pravdu, že Babiš není řešením, ale myslím, že Bavorovi o tohle nejde, sere ho ta dvojkolejnost svinských metod!

          To se mi líbí

          • blbíš napsal:

            jo a , tato, zapomněl jsem, von ten Váš znehodnocenej lístek Vás nevyviní, protože se „chytře“ ( 😦 ) rozpočítá tak, že Vám budou voči z toho přecházet.

            To se mi líbí

            • brtnikvbrlohu napsal:

              Neplatnej lístek a nejít nikam je naprosto totéž – ve svým výsledku.

              To se mi líbí

              • Slim napsal:

                TECHNICKÁ.
                Nejsem si jestli se neplatné hlasy rozpočítávají prošlým subjektům. Je to tak opravdu, neumím to najít? Rozhodně to neplatí u prezidentských voleb, jak patrno.

                A neplatný hlas není úplně totéž jako neúčast, dá se chápat jako protest, zejména když tam napíšete: Lecken sie mir Arsch, mit ihrer Wahl

                To se mi líbí

              • oh napsal:

                Slime podle wikipedie se počty mandátů pro jednotlivé volební obvody určují až po hlasování a rozdělování vychází z platných odevzdaných hlasů.
                Jestli k tomu chcete i trochu právničtiny, je tu volební zákon. (§40 a další)
                Navíc, na rozdíl od referenda, kde pro jeho platnost demokratičtí Dienstbierové požadují minimální účast 35% oprávněných osob, volby do parlamentu budou platné i tehdy, když jediné platné hlasy odevzdá těch 200 vyvolených. A to se vyplatí. Jim určitě.

                To se mi líbí

              • Slim napsal:

                Děkuju.
                Takže z PLATNÝCH. Čili se to nerozpočítává, přepočtou se jenom ty „propadlé“ stranám, které se nedostaly nad 5%.

                To se mi líbí

            • tata napsal:

              JÁ vše vim vždy jsem tvrdil že nejít,nevolit je špatné,vím že neplatný listek je defakto to samé ale má skepse nikomu ničemu nevěřit dosáhla vrcholu.Nevěřím už ani společnosti kolem sebe že stoho bahna je ještě cesta.NEMÁM CHUT ANI NA KOMPROMISY,NEBO CESTY menšího zla,už i těchto debat se zučastnuji jen s náké setrvačnosti,bez toho zápalu…….

              ..P.S.
              jestli Pitomio udělá víc jak 6-8%, budete svědkem jeho okamžitý kriminalizace a zařezávání, proto potřebuje i ten Váš hlas, věřte mi.

              Bohužel má skepse mě nedává možnost že on není populista i vtom ohledu proč VELKÁ VEČINA zde vněm hledá aspon kousek té spásy…….takže at volím menší zlo,nebo to co mi doporučujete,nebo hodím neplatný,nebo nepujdu vubec……..vidím to na stejno……možná že to chtěli a povedlo se nemám chut ani sílu volit náký kompromis o kterém aspon nebudu přesvedčen že má cenu se pokusit .

              A U Okamuru jsem přesvedčen on ta naděje rozhodně není.

              jo a , tato, zapomněl jsem, von ten Váš znehodnocenej lístek Vás nevyviní,

              nevyviní……..zvláštní slovo a uvaha trochu absurdní pozice……když poslední roky nemáme volby takže jsme vini?protože at jsme volili cokoliv je to hrůza……….je to absurdní není volby a nebudu si nalhávat………musím byt aspon kousek vnitřně přesvedčen že ten ten ždibinek naděje poskytuje to bohužel ted nikde nevidím.

              To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                tato, musím souhlasit, že je opravdu těžký výběr a nevolba, tedy „volba nohama“ je také řešení. Už jsem to také použil, ač nerad, teď v kraji.

                To se mi líbí

              • blbíš napsal:

                tato, oh vysvětlil, že nerozpočítávají, za což mu děkuju, já myslel že jo! Ale snad tušíte, že Vy budete stát stranou a to já už od mala ani náhodou, todle není akademická debata o sčítání protestujících (s kterejma si stejnak oni, s prominutím, vytřou prdel), proto jsem raději tajně chodíval domů s rozbitou hlavou vod těch věčných rvaček, než abych přijmul Vaši argumantaci o bílým hadru. Ale taky jsem jasně napsal, že je to Vaše věc … ale není to dobře, věřte sešívanýmu!

                To se mi líbí

              • tata napsal:

                VÍTE nevím jaký máte postoj,nák mám pocit že jsme si ze začatku moc nerozuměli.Já jsem jasnej levičák ale oproti jiným se tak chovám…..jsem spíš v posouzení okolí blbec,spíš jsem vždy bojoval za druhé a většinou na to spíše doplatil……proto piši spíše blbec…..ono to nebylo ani v minulém režimu až tak normalní v tomto je to spíše na škodu,když to posoudíme materialisticky…….jenže jak piši já jsem skutečný levun…….oto je to pro mě horší levice zde vtom pravém smyslu nebyla jen nahrážka ted ani to…….proto pro mě defakto není volba.Netvrdím že muj pohled je spravný…….ale žil jsem tak celí život holt to nehodlám měnit.
                Jak jsem psal z mé strany jste z mála už s kým mě baví ještě diskutovat,VAŽÍM SI Vašeho přehledu ,nadhledu ,vzdělanosti…….ja prakticky nemám ani jedno…….jen upřimnost a svoji ,,blbost,,

                To se mi líbí

              • blbíš napsal:

                neschazujte se, nemáte to Vy ani my zapotřebí!
                …mám to mnohem jednodušší než Vy, protože netuším co je levice ani nevím, co je pravice, ale vím, že v politice platí furt základní axiom, tj. Masarykovo, nebát se a nekrást. Tak posuzuju a pohlížím na politika/politiky. Takže vidíte, že i v tomhle to mám mnohem jednodušší než Vy, protože od doby, co si něco pamatuju, takovej/takový ještě nebyl/nebyli. Do roku 89 se bál/li, po roce 89 kradl/li, nebo se zas tak zásadně mýlím?

                To se mi líbí

  5. Hudec napsal:

    Já si myslím, že socani dokáží ještě prosadit velmi rozhazovačný rozpočet pro rok 2018, ale po volbách se už s ním bude trápit někdo jiný.

    To se mi líbí

  6. blbíš napsal:

    jo přesně, pouze zákusek k jejich volebním slibům z toho udělají. Jsem hodně zvědavej na toho lakotnýho chlápka vod Microsoftu, už kvůli tomu zaseklýmu kchodlovi.

    Mimochodem, vonomu je jedno, že ke Kimovi míří 3 letadlovka od blonďáka a Kim chce v její ústrety vypálit něco většího. To nás tady jako nechá v tom lítat bez informací, nebo co? To mu to trucování stojí za to? To jako se mám stát expertem na Kima, dyť mně ta doktorka nedala na to papíry, proboha!!!

    To se mi líbí

  7. brtnikvbrlohu napsal:

    Nevím proč vás tolik irituje – mám docela dojem je ži svým rejpáním kanalizujete nas…ní od své drahé….
    Apropo – bylo by docela zajímavé mít jeho názor na tohle:
    https://tribun.name/2017/05/30/internet-ve-sparech-kapitalismu/
    takže odprosit a poprosit.

    To se mi líbí

    • blbíš napsal:

      Chybí Vám, brtníkuvbrlohu k tomu nudle, takže když je to pode mnou, lze podle narážky usoudit, že to patří mně! pokud ne, tak se hluboce vomlouvám!

      Takže … stačí říct, budu k tý svý „iritaci“ speciélně pro Vás používat po vzoru americkejch seriálů řízenej smích, vlastně tady pouze ty přiblblý smajlíky, libo bude-li? Styl bohužel, co si budem povídat, každej sme nějakej!
      P.S.
      Kchodl byl zřejmě nejednou u amíků a odhaduju z jeho dosavadní pohodový vegetace, že degehumor na povel mu sotva konvenuje. Kdyby to kchodlovi extra vadilo, až tak, že by dokonce byl schopnej vyvodit takhle neskutečnou srandovní paralelu směřující k mý stále ještě ženě, kterou tady tečkujete, tak věřte, že von by se vozval, nepatří mezi přizdisráče, to Vás mohu ujistit.
      P.P.S.
      Jinak doporučuju vlažnou vodu po vzoru Pepina, na některý to prej i zabírá.

      To se mi líbí

  8. brtnikvbrlohu napsal:

    Nudle tam není z toho důvodu že jsem to myslel obecně – nikoliv na konkretního….
    Kchodl je Kchodl a je nutné jej brát takového jaký je – pač všichni jsme nějaký…a apropo místo „své drahé“ lze dosadit i ledacos jiného, třeba „svého šéfa“.
    Ono je zapotřebí být občas tak trochu nad věcí a taky respektovat tabulku „NEDRÁŽDIT – NEKRMIT“ 🙂
    zvláště když jde o užitečný objekt! A navíc patří do kategorie osob s kterými bych šel na pivo.kde bych ho rozhodně nepřesvědčoval o např. důležitosti psychoanalýzy neb vím že jde o bod kde se nesejdeme. zato bych si velice rád poslechl jeho povídání třeba o tomhle:
    http://www.osel.cz/9409-phantom-express-boeing-postavi-pro-armadu-experimentalni-kosmolet.html.

    To se mi líbí

    • blbíš napsal:

      uznávám, humor pro jednoho, nemusí bejt humor pro druhýho, ale jak jsem řekl, každej sme nějakej!
      … z mý strany se na to Vaše dá říci jenom to, že absence škrtacího kamínku v zapalovači srandy/humoru jsem si, bohužel, tady často všiml … (bez smajlíků)

      To se mi líbí

  9. Slim napsal:

    Ty stálé útoky tady proti Sobotkovi jsou nejen nevkusné, ale velmi hloupé a zastydlé.
    Středula je typ na zdejší poměry nadprůměrný, důrazný a znalý své věci. Doufám že neskočí na takovou blbost jako dát se kandidovat. Prezidentský úřad by bylo nejlepší zrušit, nebo silně ořezat.

    A v tom případě přemístit do Podolí, nebo někam. Ten Hrad jak se zdá působí na ješity neodolatelným dojmem.

    Myslím, že je čas, abych si taky dal bobříka.

    To se mi líbí

    • blbíš napsal:

      připusťme, že od 1.1.2017 byl zrušen ten ješitnej president a Hrad je v Podolí coby bezvýznamná instituce. Mohl byste se pokusit, než vodejdete za tím bobříkem, popsat současnej stav republiky, když znáte politcký události, který skutečně nastaly od 1.1.- 31.5.2017 s přihlédnutím na ty Sobotkovo vykonaný státnický činy?

      To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      😲😲😲❓

      To se mi líbí

      • blbíš napsal:

        taky jsem se, Bavore, z tý Slimem nahozený situace předem už připos..l

        To se mi líbí

        • Bavor V. napsal:

          Přiznám se, že na tohle jinak reagovat neumím. Nejsem na takové úrovni.

          To se mi líbí

          • blbíš napsal:

            to je jedno, Bavore, já taky ne, ale možná, že se vod Slima dozvíme, co nám uniklo.
            P.S.
            zrovna teď (je jedna hodina po půlnoci) a z mejch latifundií se ozývá letos první štěkání srnců (víte-li, vo co de a jak to zní). To vám až v žilách tuhne krev. Miluju to vod svých prvních nočních vycházek do lesů (i když to úplně nejžhavější štěkání probíhá ve vrcholným létu).

            Neuškodí nahodit atmosféru:
            Toto období má v sobě ukryto zvláštní kouzlo. Intenzivní pohyb zvěře, kavalírská družnost srnců k srnám i neúprosné pronásledování soků, zarámované horkým počasím, modrou oblohou s vysokými věžemi bouřkových mraků, vlnícími se lány obilí i vůněmi lesních pasek, to vše vytváří neopakovatelný obraz… .

            Mám ale úchylku, nikdy neodolám a chodívám si s nima zaštěkat. Doporučuju to všem, kdo jsou chabrus na nerva, a to já sem. To takhle stojíte v úplný tmě v nočním lese a odpovídáte těm rozvášněným srncům a voni, jak jsou z vás auf, tak je to v rozkroku ták rozpálí, že pobíhaj kolem vás a děsně vyštěknou, zrovna, když to nečekáte ve vaší blízkosti. A jak ten parchant štěkne, skoro si strachy přicmrdnete, jak je to božský. No vono je to moje časem naučený štěkání vytáčí do nepříčetnosti až ták, že nějakej městskej psí útulek je proti tomu ústav pro hluchý!!! Musím se opět pochválit, že dneska jsem byl v širým okolí zase nejhlasitější, na což jsem patřičně hrdej.

            … a proč se vo tom zmiňuju?

            No protože na mě mile dýchlo Slimovo slůvko zastydlej. Je tomu už hafo let, co sem ho slyšel naposledy z úst jedný moc krásný úči, která nás kluky vytáčela k nepříčetnosti, jak ta vám byla hezká…no co, nevěděla si s náma klukama rady, tak jako my sami se sebou. Holt byli jsme v tý krásný době zastydlí všici, úžasná doba, ach jó! Zejtra, bude-li těžký tetelivý teplo přes den, přijdou ti parchanti zase, to zas bude dílo … i sousedi si o tom povídají jak se bojej, protože netuší, která bije!!! Volaj na vejbor, že se prej tady toulaj divoký psi, což mi dělá opět velikou radost. Někdy příště vám povím o „svý“ svini, tu taky nemaj sousedi rádi, ale chybí mi impuls, tak zase někdy, až mě zase někdo tady „pochválí“, jaká jsem netaktní svině.

            To se mi líbí

            • Bavor V. napsal:

              Srnci mi kolem nechodí, ale občas se tam zatoulá srna. A ten pocit, když jen tak jdete večer obhlédnou zahradu a pár metrů od plotu se na vás ta srna dívá… To se člověk opravdu zastaví i s dechem, aby tu krásu nerušil. Bohžel už se stmívalo a tak nebylo možné to fotit. A asi by to stejně nešlo, protože jak jsem udělal pár kroků zpět, i ta srna odběhla na louku. Ale opravdu nádhera…

              To se mi líbí

              • blbíš napsal:

                ty srny sou tady už tak voprsklý, že si voděj ty svoje koloušky na naší neoplocenou zahradu a vožíraj tý mý marně pěstující ženě všechno, hlavně mečíky, to byste koukal, jak to těm smradům chutná. Už si ani nepamatuju, jak mečík vypadá, vždycky vyrostou do 60-ti cm a těsně před vykvetením to ti zmetci sežerou! Už si s ženou hrajou tak 15 let v řadě za sebou. Sme jediný v republice, kdo krmí srní zvěř mečíky.

                Líbí se 1 osoba

      • kočka šklíba napsal:

        Já jsem to taky nepochopila. Útoky na Sobotku? Neustálé? No možná, ale nezavinil si to sám? A jeho věrní? Já bych byla ráda kdyby se neprezentoval tak jak se prezentoval, a to už od voleb. Protože by pak byla celkem jistá levicová vláda, jasně s nějakými ústupky, ale přece jen levicová. Jenže to co předvádí Sobotka a spol. (například Chovanec, podle mého podrazák) je prostě hrůza. a když se může vlastně spojit s největším hajzlem v naší politice, Kalouskem (ano já vím, že ne oficiálně), tak je to čistý hnus.
        Nakonec, tata je levičák, netají se tím, a věřím, že kdyby to jen trochu šlo, tak bude volit ČSSD. Jenže pro opravdového levicově smýšlejícího člověka Sobotka není volba.
        O Středulovi vůbec nechápu proč Slim psal. Tam s ním souhlasím, tedy zdá se, že Středula není tak špatný, ale nevím o tom, že by měl on (nebo někdo jiný ho navrhovat) ambice na to kandidovat na prezidenta. Nespletl si to se Štěchem? Tím kašpárkem Sobotky?

        To se mi líbí

    • oh napsal:

      Ještě vám přihodím námět na přemýšlení, abyste si měl při lovení bobříka čím krátit čas. Informaci, že by Churchill výše uvedený frk o vlastnoručně zfalšovaných statistikách někdy řekl, vypustil do světa jistý Pepíček Goebbelsů. Já si nemyslím, že by ten pán byl nějak zvláště důvěryhodný. A co vy?

      To se mi líbí

      • blbíš napsal:

        a to je jako na tuty, že Goebbls a ne Churchill?

        To se mi líbí

        • oh napsal:

          Je jisté, že ten výrok Churchillovi připisovala německá válečná propaganda.
          Pokud vím, není nikde doloženo, že by to Churchill někdy řekl.
          Ale jak jistě víte, neexistence důkazu není důkazem neexistence.

          To se mi líbí

          • Cech napsal:

            Pánové vyjadřujete se stejně jako ta naše EU :
            Evropský parlament začal zkoumat, do jaké míry politici v Česku ovlivňují média. Téma se na program bruselské schůze dostalo na začátku května. Tedy nedlouho poté, co v Česku na veřejnost pronikly nahrávky, které dokazují, že tehdejší vicepremiér a ministr financí Andrej Babiš ovlivňoval obsah médií, která vlastnil.
            Tak jak Cecilia Malmströmová v úvodu této závažné diskuse pléna europarlamentu o riziku politického zneužívání médií v ČR připomněla doposud omezené pravomoci Evropské komise v otázce svobody a plurality médií.
            Následně také připoměla že jedině zvýšení pravomocí Evropské komise v otázce svobody a plurality médií v budoucnu zamezí zneužívání médií tak jak k tomu došlo v Česku.

            To se mi líbí

        • LB napsal:

          To je neprokázané tvrzení. Oh asi čerpá z wikiquote. Ale autoritativní anglický web jenom říká, že se nepodařilo najít příslušný Ch. text. A přece všichni, kdo věříme Zemanovi dobře víme, že to nic neznamená.

          Slimův odchod jenom povede k další homogenizaci zdejšího publika a diskuse. Doufám, že jeho „bobřík mlčení“ je časově ohraničený. 😦 🙂

          To se mi líbí

          • Bavor V. napsal:

            Problém některých „odcházejících“ je v tom, že neunesou myšlenky, se kterými nesouhlasí. Kdybych měl být stejný, tak tenhle prostor už dávno neexistuje.

            To se mi líbí

            • čtenář napsal:

              spíš to bude tím,že jste začal být jednostranný a nemáte už ani tu snahu pochopit jiný pohled.
              bude to tím,že nadržujete Andrejovi,
              ale na Bohoušovi vidíte chyby i tam kde se chyba najít nedá a musí si ji člověk vsugerovat.

              i v tom,že rozhazuje,což je paradox jako sviňa,on vám zvyšuje důchody a vy ho kritizujete.

              ale všechno má svůj čas,od podzimu bude scéna bez Bohouše a konečně to tady dá někdo do kupy.

              už se těším se na ty diskuze po podzimních volbách a v následujících letech po nich.

              To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                To že se zvyšují důchody je sice milé, ale pořád je potřeba vycházet z ekonomiky.

                To se mi líbí

              • Cech napsal:

                Celkem se začíná rýsovat ten finální a naprosto neodvratný dopad toho co vymyslel a odstartoval Janota.
                Chodí do práce od pondělka do pátku, zaměstnavatel jim hlídá příchody a odchody a odpracované hodiny jako ostatním zaměstnancům.
                Zároveň ale nejsou chráněni zákoníkem práce, jako jiní zaměstnanci.
                Oni totiž zaměstnanci nejsou.
                Pracují na živnostenský list – přesto nejsou ani skuteční podnikatelé.
                No a kolik si tito lidé kterých bylo a je cca. 38 % všech zaměstnanců platili na důchodové pojištění ?
                No netřeba hádat platili prostě minimum.
                No a jaký budou mít nyní důchod ?
                No netřeba hádat minimální a to musí mít těch 35 let jinam Ámen.
                Jen to chce ještě tak 5 – 10 let vydržet, než příjde na řadu tato skupina neZaměstnanců.
                Finanční náročnost pro minimální jím vyplácený důchod – > tedy 5 500 Kč jim nedovolí přežít a proto budou muset pracovat do smrti nebo ( zoufalý člověk dělá potom zoufalé činy).
                No a to je asi to čeho se ti Bezděkovití bojí o něco víc než normální práce.

                To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                Tam je totiž ještě jeden chyták. I kdyby si chtěli platit více na důchod, tak nemůžou, protože v ročním vyúčtování to prostě sociálka sečte a co by přeplatili nad výpočet, tak se jim prostě vrátí nebo rozpočte do dalších měsíců jako už zaplacené zálohy. Ale na důchodový účet jim nepůjde ani koruna. Takže i ty výzvy Marksové, aby si živnostníci platili vyšší zálohy jsou obyčejný podvod jak vytáhnout z lidí během roku peníze, které na účtu chybí, ale ve výsledku se ty peníze stejně vrátí zpět těm plátcům po vyúčtování.
                A je to prý dělané proto, aby si budoucí matky nemohly platit vyšší nemocenské připojištění na sociálce než mají skutečný výdělek.

                To se mi líbí

          • blbíš napsal:

            Hele LB, nikdo Slima nikam netlačí a netlačil, začal s tím sám a jít za bobříkem bylo jeho rozhodnutí. Jako bejvalej ženista Vám řeknu, že není nic jednoduššího než zapálit dýmovnici a vzít kramle, zvlášť tu, co pálí v očích, to vždycky zanechá dojem. Takže to nedramatizujte.

            To se mi líbí

  10. čtenář napsal:

    pane Bavore,

    ano bylo by potřeba vycházet z ekonomiky,že se bude přidávat v průměru 500,- je předvolební dáreček,také až z takovou rozhazovačností ČSSD nesouhlasím.

    kdyby to nebylo plošné,ale pouze těm co mají důchody nízké,podprůměrné,tak bych takový předvolební dárek zkousl snadněji.
    dokonce bych i tleskal,že tak to má být.

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.