Proč tam šla aneb Nová soudnička


V časných ranních hodinách byla na území Velké Prahy nalezena mrtvola mladé ženy. Dle svědků, kteří ji nalezli, byla zcela nahá a měla dvakrát podříznuté hrdlo. Samozřejmě že v okolí zavládla panika a proto hned večer vystoupil ve všech televizích postupně major Julius Šuman s následujícím vysvětlením:

Žena, která byla nalezena na veřejné komunikaci, spáchala sebevraždu obzvláště zavržení hodným způsobem. Dvěma mocnými řezy si dosud nezjištěným nožem přeřezala krční žíly. Zároveň se pokusila zmást Policii České republiky tím, že si do poševního otvoru vpravila mužské sperma, aby tak tento její čin vedl k domněnce, že byla  znásilněna a poté zavražděna.

Z kamerových záznamů máme zjištěno, že ženu následoval jakýsi muž vyšší postavy, patrně proto, aby jí v uskutečnění jejího zoufalého činu zabránil, což  se mu bohudík nepovedlo. Po totožnosti  onoho muže Policie pátrat nebude, protože policejní psycholog usoudil, že marná snaha zabránit činu mu mohla způsobit trauma. Policie proto nechce tohoto muže dále traumatizovat případným výslechem.

Kromě toho se nám podařilo zajistit i soukromé odposlechy, kde se žena vyjadřuje tak, že už ji to nebaví a že s tím musí něco udělat. Což jsou samozřejmě další indicie, které nás vedou k uvedeným závěrům.

Policejní specialisté  nyní budou pracovat na objasnění toho, zda sperma si žena vpravila před podříznutím nebo až po něm.

Proto jsou veškeré obavy z ohrožení neznámou osobou neopodstatněné. Jen bych rád ženy vyzval, aby se vyvarovaly podobných vyzývavých oblečení, jako ona sebevražedkyně. Nevhodnějším oblekem pro vystupování na veřejnosti se zatím jeví burka či hidžáb.

Na závěr mého vystoupení bych vás rád upozornil, že po dobu  vyšetřování bude spis přístupný na stránce pcr.cz/zive-kausy/htm, přístupové heslo 1234. Na této stránce mohou zájemci najít i další běžící případy.

Tolik tedy vysvětlení k případu, který pobouřil naši veřejnost.

Příspěvek byl publikován v rubrice Černá hodinka se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

69 reakcí na Proč tam šla aneb Nová soudnička

  1. vonrammstein napsal:

    ???

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      !!!

      To se mi líbí

      • oldwomen napsal:

        Se kucí parlamentní probrali celkem brzo. I Pepkovi Vyskočovi z Putimě bylo před pěti lety jasný, co je Andrej zač a proč se dere šéfovat minimálně jednomu ministerstvu. A i, už vejminkář, Flanderka, bývalý to strážmistr v Putimi, má má zcela jasno vo co gou v tědlectěch svěřeneckejch fondech.

        To se mi líbí

    • oldwomen napsal:

      Buď pokus o obhajobu křišťálově čistého Andrejka zlatoústého, terazky zcela nic nevlastnícího a tudíž jako prst holého, nebo dehonestaci Pribila, který si jakxi taksi svou profesní větev podříznul sám a ještě si k tomu pozval kapelu a kamery, že aby ta vteřina slávy byla řádně zveličená a zdokumentovaná. Vivat užiteční idioti.
      Znevěrohodnění anonyma jmenujícího se stejně jako údajný řídící důstojník STB, který měl na starosti nějakého alias Bureše, který hodil nějaké sestřihy že prý odposlechů. aby i plebs měl své hry, když už chleba stojí za starou belu, rychlou jehlou spíchnutou satirou to je na každý pád.
      Prostě psi štěkají, beduíni v klídku pijí čaj a plkají nic neřeší a karavana vembloudů šlape bez přerušení dál.

      To se mi líbí

      • Bavor V. napsal:

        Odposlechy jsou pravdivé – sněrem k Babišovi
        Musíme prošetřit, jestli skutečně došlo k úniku a zda jsou odposlechy pravé – sněrem k Policii
        Vyberte si dle libosti

        To se mi líbí

        • oldwomen napsal:

          Ach jo.
          To je marný, to je marný, to je marný.

          To se mi líbí

          • vittta napsal:

            Jóó, někdy to u Pana Bavora co se Babiše týká marný je, nic méně byste mohl, když už to je tedy marný, pohovořit o vaší budoucí představě pozic v parlamentu.
            Ono totiž moc na výběr není.
            Patolízalská ČSSD, kterou vylepšuje KDU s činností rovnou revanšistickou.
            ODS, co se z čista-jasna vzpamatovala, jakmile je do koho kopnout, jinak dělala celé volební období (naštěstí) úplné hovno!
            Ožil také Kalousek, proněmecký (ale místo německý je možno doplnit kohokoliv, ďábla nevyjímaje) poskok, lízač bruselských prdelí, který má skandály, o jakých se Burešovi ani nezdá a že ještě nesedí, svědčí též o obstojné chobotnici a i on (a nejen on z těch kritiků) začínal svou karieru politika za zlatých časů normalizační ČSSR.
            Samozřejmě nových sil nabrali umělci, někteří v uvozovkách, a osamělé občanky (viz http://www.politikaasvedomi.cz/) a též mnoho známých tváří, bohužel známých pouze svou podvratnou činností vůči ČR, či naprostým debilismem.
            Sorry jako, Babiše rozhodně nemusím, ale někde nebohý občan stát musí.
            A na straně kolaborantů a zrádců národa stát nebudu a nemohu!

            To se mi líbí

          • Bavor V. napsal:

            Měřte jedním stejným metrem. Uniklé Sobotkovi majly s daleko o horším obsahem bylo neetické zveřejňovat, sestříhané odposlechy jsou brány jako berná mince.

            To se mi líbí

            • tata napsal:

              Ještě se tim řidit,aniž bych Sobotku obhajoval………mejli a jejich závažnost přesně dokazuje Váš metr.Obsah obou má dimetrálně rozdílnou závažnost.Navíc on se distancoval to mužem věřit a nemusíme ,ALE Babiš to nepopřel akorát vyznamově to tlačí jinam opět zde je rozdil………Takže ten Váš metr je nák cinknutý.

              Já osobně jsem znechucen ze všech nevidím z toho cesty ven.Pořád si myslím že to BABIŠ ustojí myslím volby,otázka jak. JESTLI POSILÍ ODS a TOP…….VEMTE tu situaci,nám všem to přinese jen těžkosti budou si dělat naschvali.AT tam bude JAKÝKOLIV POLITIK stejně v zasadě bude stejné nemáme možnost zvolit zlepšení.

              To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                Od čeho se distancoval? Od svých vlastních majlů? Nebo od jejich obsahu? Ale tato, to je výmluva malého kluka a ne zkušeného chlapa.

                To se mi líbí

              • tata napsal:

                .no ono je lepší už nereagovat Vy jste ohledně omluv cokoliv se tyká Babiše uplně stratil soudnost,ne že byste neměl v něčem pravdu.ALE KAŽDÁ omluva jakekoliv špatnosti Babiše……znamená oni kradli vic dřív což většinou tak i je……..nic to nemění že je taky darebák.

                TO je pak tragikomické když po někom chcete at měří stejným metrem…….skuste hlavně ten metr používat na něj………..a zahajuji bobříka mčení na tema VY A babiš……je to ztrata času

                To se mi líbí

            • Jos napsal:

              Na ty vaše tirády okolo Babiše a Sobotky Bavore je v ruštině krásný, výstižný výraz „sumasšedšij“!

              To se mi líbí

  2. jaa napsal:

    No víte, mne by docela zajímalo, kolikže lkidí ten tyjátr sleduje či sledovalo. tedy kolik fakticky či kolik si myslí že pos.anci. Já to vydržela a snaha opravdu byla- 10 minut. Připomělo mi to ta noční sledování/tenkrát celá žhavá, protože to byla novinka/ tedy furt stejné kecy, furt stejní v prsa se bijící ňoumové co nás zatáhli do tohohle marastu.. Bohužel nedá se – i když připustím že presstituti budou mí materiál na tejde, Kruciš…
    A pravdu má Okamura – vymést každéhé kdo je tam víc než dvě období rýžovým koštětem. Proč vůbec není uzákoněno, že kandidovat lze pouze 2x, nebo proč poslancei senátory neposuzovat podle docházky či výkonnosti ale podle žvanění?

    To se mi líbí

    • blbíš napsal:

      … to jako další zákony, vyhlášky, nařízení, komise, posudky, hlídání, čipování, kontrolování, donášení? … to se mi fakt snad už jenom zdá!

      To se mi líbí

      • Bavor V. napsal:

        Není nutno přidávat cokoli, kromě píchaček. Omezení mandátu může být pouhou změnou zákona.

        To se mi líbí

        • blbíš napsal:

          … už i Vy!

          To se mi líbí

          • blbíš napsal:

            uniká vám podstatnej detail, Bavore a jaa, jsou to ZÁKONODÁRCI!!!
            Dokud se nebudou chovat jako ZÁKONODÁRCI, pak všechno je marný. Zákonodárce se mimo jiný vyznačuje také svým chováním a vystupováním, může bejt nezkušený, ale furt to musí bejt ZÁKONODÁRCE!!!
            A kolik že jich tam máme? Zásadně odmítám jaa-niný a Vaše navrhovaný administrativní opatření snad už tisíckrát ověřený jako neúčinný v souvislosti s bandou uličníků, co jsou všechno možný, jen ne ZÁKONODÁRCI!
            Už mi rozumíme?

            To se mi líbí

            • Bavor V. napsal:

              To souvisí. Zákonodárci jsou našimi zaměstnanci a podle toho by se měli chovat. Odpovědně a bez zvláštních výhod. Ono by se tam pak netlačilo tolik pazdrátů.

              To se mi líbí

            • NavajaMM napsal:

              Trafili ste to na hlavu. Mali by to byť zákonodarcovia. Ale snemovňa žije najmenej 300 rokov pozadu. Pripadá mi to ako inštitúcia, ktorú (anglický) kráľ zriadil, aby „ste si to, páni, vydiskutovali a za mnou príde už len Mr. Speaker s jediným návrhom“. Na to bola aj tá zóna „na dosah meča“.
              Dnešná doba by si predsa len žiadala aj iný prístup k formovaniu zákonov.

              To se mi líbí

            • jaa napsal:

              NO jo , ale kdo jim ty zákony dělá??? To Vám uniká, kolik na to mají „poradců, pomocných odborníků“ najatých „odborných firem“ a pod.
              A přesto jsou furt díravý, furt se musej opravovat a pod. Víte, říká se že nejlepší díla vznikala v presu… Prostě tlaku z okolí. Kdo ví možná kdyby jim šlápli na finance a stopli nekonečné a na nic tlacháíní… kdo ví.

              To se mi líbí

              • blbíš napsal:

                … kdyby jim někdo kontroloval docházku
                … kdyby měli píchačky
                … kdyby ty poradci, najatý firmy, díry a opravy ….
                … kdyby uzákonili
                … kdyby dvě volební období
                … kdyby
                … kdyby
                … kdyby
                … prostě jen kdyby … a pak ještě Vám v tom kdyby chybí jen ty ryby

                Zkraťme to, m o r á l k a se nám z toho jaksi vytratila a žádný kdyby nám už nepomůže!!!

                To se mi líbí

            • Antimon napsal:

              A kdo je tomu chování má naučit? To se jako naučí (časem) sami? Já když udělám zaměstnavateli průšvih, tak mně vyhodí.

              To se mi líbí

              • blbíš napsal:

                nevím, ale počítám, že asi ti jaa-niný „oni“…ta diskuse je švihlá vod začátku, Antimone, nemyslíte?
                Kultura morálky začíná od kolébky a ten kdo kolíbán nebyl (nebo blbě), se naučil jíst koláče leda tak vod středu a takhle to dopadá.

                P.S.
                poznámka pro NavajuMM
                přeskočil zkrátka ty hnusný vokraje, žejo 😀

                To se mi líbí

              • NavajaMM napsal:

                Presne tak, priateľu. Bez okrajov to nikdy nie je ono. 🙂
                Ale vekom prichádzam na to, že ani s okrajmi to netreba preháňať, lebo potom sa človek nikdy neprehryzie k stredu.

                To se mi líbí

              • blbíš napsal:

                vida, vida i Slováci začínaj moudřet!!!

                Počítám tak do žní a budeme mít zase jednu republiku! Ale řeknu Vám, trvalo vám to!!!

                To se mi líbí

      • jaa napsal:

        no ale, když tak koukám – pokud se nedští oheň a síra , aby se zviditelnili – na poloprázdný sál a jen pár poctivcema a nebo skalníma – je mi z toho zle. Nezasedají přece furt, jen pár dnů v měsíci – jinak na další či studium mají volného času habadfěj tak proč si akce neplánují. Vy to tak taky musíte dšělat, nebo ne a když se Vám nechce tak se omluvíte ? Kolikže zakázek byste tímto způsobem zttratil? , tak PROČ tam nejsou. Za všechny „omluvenky“ bych jim strhla patřičnou část platu.

        To se mi líbí

    • st.hroch napsal:

      Já jsem to sledovat rovněž nevydržel dýl… Ncméně ty demonstrace svědčí o tom, že skutečně jde o kordinovanej proces. Soudě podle poznatků z místa bydliště a blízkýho okolí, tak ti fešáci usilovně makají na mládeži – a vypadá to, že docela úspěšně…

      To se mi líbí

      • Bavor V. napsal:

        Mládež nová, mládež Sobotkova

        To se mi líbí

        • strejda napsal:

          Tady vůbec nejde o Babiše nebo o Sobotku. A o Zemana jde jen proto, že je tou žábou na prameni. Jde o to srovnat Česko do řady tam, kam podle mínění vedení EU patří. Vždyť jsme již propásli tu nejlepší chvíli mlčet a poslouchat jako hodinky.
          Máme strategickou polohu v centru Evropy a není možné se vyřadit z probíhajícího procesu egalizace Evropy podle dávných plánů.
          Je to jen příklad, takto to začalo na Ukrajině a skončilo trvalou latentní občanskou válkou. U mnoha dobré úmysly dláždí cesty do pekel. Barevným revolucím odolá snad jen Čína a Rusko, stále mají vlastní svobodnou politiku. Co to udělá s Poláky a Maďary brzy uvidíme.
          A mládež, je to na nich co udělají se svojí zemí, tradicí a národem. Nás to bolet nebude.

          To se mi líbí

          • Cech napsal:

            Bezesporu na mušce je Miloš proto také (Miloše,Babiše do koše stejně jako Jakeše).
            Stále dokola ta samá George šablona vždyť už to unavuje, to nemohou vymyslet něco lepšího, pro změnu třeba něco co v roce 1989 nebylo.
            Pouze nevím co vlastně George nyní od Česka požaduje na rozdíl od 1989.
            http://www.denik.cz/galerie/demonstrace-proti-andreji-babisovi.html?mm=7724618&photo=41&back=1499408717
            Neboli vždy GS pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí, proč protože LIDEM to je peake.

            To se mi líbí

            • Cech napsal:

              Pro ukázku toho že pravda a láska GS zvítězí nad nenávistným Milošem.
              „Před zaplněné Václavské náměstí v Praze se postavila herečka Bára Štěpánová, aby svým spoluobčanům na akci nazvané „Proč? Proto!“ od plic řekla, co si myslí o Andreji Babišovi a jeho inzerátu s páskou přes ústa a co si myslí o prezidentovi Miloši Zemanovi. Ani jednomu z těchto pánů se slova Štěpánové asi nebudou líbit. Vlastně také jim tlumočila vzkaz Tomáše Halíka.
              „A teď si představte, že jsme mu my dali možnost stát se prezidentem!
              On tu funkci nebere jako službu této zemi jako Václav Havel, ale jako satisfakci za těch deset let. On si dělá, co chce. Sprostě mluví, ústavu nectí. Pane bože, přece už tam znovu nebude. To my nikdy nedopustíme!“ rozpálila se Bára Štěpánová.

              To se mi líbí

              • jaa napsal:

                Hmm , ale mí pravdu – Zeman nejezdí po Hradě na jkoloběžce jako VH. A nedělá mecheche s hééérečkama… To bude ta zásadní chyba.

                To se mi líbí

        • st.hroch napsal:

          No, to nás teda potěš…..!

          To se mi líbí

      • vittta napsal:

        Tak úspěšně…
        Je jich tam 10-15 tisíc, z toho dobře 2-3 profesionálních prudičů.
        Hodně narkomanů, a pomatenců…
        Mládež je vystavena tlaku, ale zatím ty výsledky asi nejsou tak převratné…
        No, ale nepodceňovat!
        Zeman působí jistěji, rychle se uklidnil a klasicky asi počká, až se to přežene a zase bude klid.
        Demonstrantů je sice relativně dost, ale….podle mě je to spíše blamáž, jakkoliv organizátoři říkají, že čekali pár tisíc, (je to nahrané na jakousi spontánnost, obvyklí profesionální organizátoři tam sice jsou, ale neburácí éterem jako dřív), ale já si myslím, že čekali daleko víc.
        Za to Babiš chvílemi ztráci nervy, není zvyklý být vystaven tlaku, a tak je nervozní, navíc je mnoho věcí na něj vytažených pravda, takže to nese težko, je až ukřivděný, protože samozřejmě ví, že jeho kritici mají na hlavě másla nejméně stejně, ale leckdy o hodně více.
        Není dobrý politik, to je prostě vidět, ale za to zná nemilosrdný konkurenční boj, i Rath z postu Hejtmana za 12 hodin seděl…
        A Babiš může svou mocí vyvolávat ve zkušených grázlech strach, takže mohou kousnout, mohou….a Babiš to ví!

        To se mi líbí

        • tata napsal:

          STREJDO

          jenže nejhorší je at to dopadne jakoliv TŘEBA co bych tipoval já Babiš vše ustojí…….stejně i on bude muset hrát podle jejich not on oto víc že bez nich by mohl přijít o velký majetek.Jeho firmy nemohou fungovat ve vzduchoprázdnu.Ty poražený budem stopro jen občané……není stoho uniku,není tam nikdo kdo to změní

          To se mi líbí

          • strejda napsal:

            Tato,
            na první pohled je to tak. Ale v historii se mnoho věcí svým tvůrcům vymklo z rukou. Konec konců, ne marně nazýval Heydrich Čechy smějícími se bestiemi. Ale ono se občas něco vymklo skoro všude. A Babiš není protisystémový, jen těm druhým užírá moc koláče a oni jsou těžce vyhladovělí. Byli u koryta moc dlouho a zvykli si na to.
            U nás se bojí jeden druhého, podrazí se kdykoli to bude možné. Je-li Zeman druhá liga, tak ti ostatní jsou krajský přebor, tedy ti nejlepší z nich. Stačí, když se najde někdo, kdo zapráská bičem.
            Náš hlavní problém není ohlodaná státní kost, ale snahy o zničení národního povědomí, smíchání kultur a etnik do jedné břečky. Ale něco takového dělané drastickými eugenickými metodami selže a dostaví se katastrofa nebývalých rozměrů.

            To se mi líbí

        • st.hroch napsal:

          Jistě, na AB je znát politická nezkušenost. Nicméně je scénář stále stejnej – vymácht ve sračkách a pak to překrýt jinou kauzou, neb veřejnost zapomíná – viz čerstvej příklad našeho největšího a nejdemokratičtějšího spojence:
          http://ceskapozice.lidovky.cz/schneider-zadna-stopa-po-ruskem-vmesovani-fib-/forum.aspx?c=A170510_134310_pozice-forum_houd#utm_source=email&utm_medium=text&utm_campaign=lidovky.directmail

          To se mi líbí

        • Bavor V. napsal:

          Bylo by dobré všechny ty mladé vzít do sociálních ústavů jako pečovatele a pečovatelky o nemocné a postižené lidi. Myslím, že by konečně poznali, „vo čem to je“

          To se mi líbí

  3. jaa napsal:

    jen tak něco – na MAX dáváají – Paní Campbelovou s LOLOBRIGIDOU – konečně něco lehkého a …. chi

    To se mi líbí

  4. oh napsal:

    Bývalý jihočeský hejtman Jiří Zimola (ČSSD) při stavbě rekreačního domu v Lipně nad Vltavou podle auditu nijak nepochybil. Za objekt zaplatil 4,5 milionu korun, tedy o něco více, než byla obvyklá cena. Audit obvyklou cenu stanovil na 4,1 milionu.
    http://www.halonoviny.cz/articles/view/45488811
    Podle předsedy jihočeské ODS Martina Kuby však audit jen potvrdil pochybnosti kolem projektu. „Ukazuje se, že nám pan exhejtman lhal, když tvrdil, že na stavbě nepracovaly žádné firmy, které se podílely na zakázkách pro nemocnice nebo Jihočeský kraj,“ řekl. Řekl, že u stavby Zimolova domu je uvedena jen jedna firma spjatá se zakázkami pro nemocnice. Z dokumentu však není jasné, odkud společnost brala materiál a za jakou cenu jej kupovala. „Navíc v tom může být schována řada dalších firem, které dělaly subdodávky. A to jsou věci, které otevírají zásadní další otázky..“
    Ano, když firma něco staví za ceny obvyklé, pak je to podle ODS podezřelé. Kde jsou úplatky?
    http://www.lidovky.cz/zimola-podle-auditu-pri-stavbe-rekreacniho-domu-nepochybil-p42-/zpravy-domov.aspx?c=A170510_122127_ln_domov_ELE

    To se mi líbí

    • st.hroch napsal:

      Řekl, bych, že pan diplomovanej uspávač je tím pravým vyvoleným ke kázání morálu…:-)

      To se mi líbí

      • jaa napsal:

        Účel světí prostředky – co naděláme. Vážně někdy pochybuji o rozumu presstitutů. Jae přece jasné že a/ vyberu firmu se kterou mám slušné zkušenosti
        2/ firmu místní, aby nebylo velkých přesunů – jednak snazší domluva a druhak – podpoří se místní zaměstnanost . – než platit ubytování a dovážet pracovníky odjinud. Opravdu se mi zdá , že se už vůbec nestydí veřejně prokazovat lidu vlastnbí blbosta omezenost..

        To se mi líbí

        • Bavor V. napsal:

          Každá firma nakupuje tam, kde dostane nejlepší cenu a celkem ji nezajímá, pro koho to je. Ale to je právě příklad toho, že MUDr.Kuba nemá o podnikání ani páru. Tohle je totiž opravdu vnitřní ekonomika firmy, nakupovat s co největším rabatem a zabudovat s co největším ziskem. A čím spolehlivější firma, tím lepší rabaty dostane. Ale to se volovi těžko vysvětluje. Natož pak Kubovi.

          To se mi líbí

          • blbíš napsal:

            Pan doktor Kuba a jeho partaj se podíleli na vzniku systému „já na bráchu, brácha na mě“ , co podíleli, oni jinej ani neznaj a neprovozujou! Funguje jim to přes 25 let a najednou si mám z jeho vobjevnejch slov sednou na prdel. Má mě za pitomce?

            To se mi líbí

            • oh napsal:

              Řekl bych, že za pitomce nemá jen vás, ale i všechny mimo jeho vlastní partaj. Navíc za pitomce trpící ještě sklerózou, alzheimerem a komplikovanou zlomeninou inteligence. .

              To se mi líbí

  5. čtenář napsal:

    fúze již proběhla

    poznámky pana Bavora se transformují na poznámky pana Babiše

    To se mi líbí

    • NavajaMM napsal:

      Ale no tak…
      Človek sem väčšinou píše, čo ho trápi. A fakt nemusíme na všetko reagovať a ku všetkému sa vyjadriť. Máme tu nemenované nerozlučné dvojice, ktoré slúžia ako príklad, kam by to viedlo.

      To se mi líbí

      • Kamil napsal:

        Inu, stačí se podívat na známou Grahamovu pyramidu (stupnici) nesouhlasu, aby bylo každému jasné, že na její vrchol se někteří nedostanou za celý život. Míra nenávisti a ze srdce tryskající zloby či zášti jim nikdy nedovolí opustit nejnižší patra pyramidy. Jak píšete, příkladů je dost, a je to pořád stejné podupávání a poskakovaní v přízemí. Ano, už se opravdu píše dvacáté první století, a přesto ani o patro výš. Souhlasu netřeba.

        Líbí se 1 osoba

        • blbíš napsal:

          tohle jsem měl, příteli, na mysli pod Vašim příspěvkem (aeronet) 10.5. v „…Babiš, to je oč tu běží“ … přesně tak, ověřil jsem si v životě už mockrát, že každej máme tu svoji etáž a jako svůj stín JI né a né překročit, bohužel pro nás 😀

          To se mi líbí

      • čtenář napsal:

        právě proto jsem se vyjádřil k tomu co mě začíná trápit.

        nakonec,jsou zde i tací,kteří se vyjadřují i k osobě,textům a prostoru odkud sem valná většina lidí přišla.
        což se mi prozatím nestalo.

        Líbí se 1 osoba

      • oh napsal:

        Samozřejmě. Vždyť přeci víte, že se český patlament usnesl, že pramenem všeho zla a hrozbou pro demokracii je Babiš, zatímco záchranou demokracie a práva jsou Kalousek, lidovci a ODS. 👿
        Jen nevím, jak se bude v Bruseli líbit, že tak nebezpečně zapomínají na Putina…

        To se mi líbí

        • Kamil napsal:

          Je to tak pane kolego, můj věk i mé životní zkušenosti mne do jisté míry opravňují, abych zde v této souvislosti připomenul, že stále platí klasické:
          „… není malých rolí, jsou jen velcí voli. ..“.

          To se mi líbí

          • blbíš napsal:

            😀 tak jsem Vám to, příteli, chtěl vosolit, ale naštěstí, než jsem zmáčkl ENTER, tak jsem si tady v dílně uklidil stůl a našel ty lepší brejle a hle, z mejch domnělejch „mladých lidí“ se ve Vaší reakci najednou staly „malých rolí“ … ta moje stále ještě žena asi bude mít pravdu, měl bych si to tady uklidit jaksi komplexněji!
            P.S.
            a já si říkal, že Vám budu muset napsat dotaz, jakej že klasik to řekl, když jsem to nikdy neslyšel 😀

            To se mi líbí

            • Kamil napsal:

              Právě Vaše rozhodnost „vosolit“ mne či ostatní mi donedávna poněkud chyběla …
              Jen solte, pepřete či přidejte pár feferonek, ať si hubu popálíme .., příště budeme třeba více přemýšlet než jen mluvit nebo psát.
              A ten klasik je již velmi sice stará, ale stále bystrá dáma; když budete obezřetným pozorovatelem, můžete ji potkat téměř všude. Pro snazší hledání napovím jméno té dámy: Moudrost Lidová.

              To se mi líbí

  6. blbíš napsal:

    … kéž by nám všem stačilo si nasadit jen lepší brejle

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.