Černá hodinka aneb Doporučení Svazu muslimů Kazachstánu


Hospodář této platformy mi poslal odkaz na článeček z, dosud mi neznámého, zdroje (odteď na tomto zdroji nacházím přímé informace z Almaty – místa dění světové zimní univerziády). Téma článku mě okouzlilo tak, že se s Vámi dělím…(překl.):

Svaz muslimů Kazachstánu (SMK) a Muslimský výbor pro lidská práva ve Střední Asii doplnili zákaz náhradního mateřství, vydaný Duchovní správou muslimů Kazachstánu, svými doporučeními stran manželského pohlavního života – uvádí zdroj NUR.KZ s odvoláním na tiskovou službu SMK.

Doporučení se týká otázek, jako například – rychlosti pohybu manželů a intimní pozice při sexu, jakož i užívání vibrátorů.

„Mužský pohlavní úd není předmětem obchodu, který lze prodat, pronajmout, nebo zastavit. Nelze ho používat jako vlajkového stožáru, podpěry(stativu), obušku, píšťalky nebo nátrubku“ – oznámil SMK.

Poznamenává rovněž, že je zakázáno „užívat ženské genitálie jako síťovku, dózu, past na myši, sejf anebo peněženku“.

Manželům se přitom nedoporučuje uchylovat se během pohlavního aktu k vibrátorům, prodlužovačům, měničům, stimulátorům, stabilizátorům a dalším pomůckám.

 Ve Svazu muslimů Kazachstánu mají za to, že „muž se má spokojit s rozměry a potencí, které mu byly dány při narození“.

„Ženám se zakazuje používat během pohlavního aktu spirály, pružiny, šoupátka, závory ztěžující manželovi v proniknutí a početí dítěte“, – dodává SMK.

Krom toho musí muž a žena v během sexu zaujímat jen jednu polohu.

„Rychlost pohybu při sexu nesmí překročit 3m/sec. – pokud se manželé nachází v obydleném místě. Za jeho hranicemi lze zvýšit rychlost až do 5m/sec., ale ne víc“. – oznámili v SMK.

A nakonec: – během sexu se zakazuje jíst, číst knihy, noviny, modlit se, sledovat televizi, telefonovat, kýchat, kašlat, smrkat, kálet a hrát hazardní hry.

Připomínáme, že předtím Duchovní správa muslimů Kazachstánu rozhodla ve věci náhradního mateřství a oficiálně je zakázala.

Svoje doporučení ve věci sexu mezi manželi označila SMK za doplnění fatvy (islámské závazné právní dobrozdání) o náhradním mateřství.

Zdroj: https://www.nur.kz/1389425-soyuz-musulman-kazakhstana-seksom-mozh.html

vybral: Bavor V.
přeložil:hroch-hlava

Příspěvek byl publikován v rubrice hroší kůže, Černá hodinka se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

66 reakcí na Černá hodinka aneb Doporučení Svazu muslimů Kazachstánu

  1. raddie007 napsal:

    To je tak blbý, až je reálný, že to je fakt 😀

    To se mi líbí

  2. vonrammstein napsal:

    😀 !!! 😀 !!!! 😀 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    To se mi líbí

  3. NavajaMM napsal:

    S prepáčením, tá rýchlosť sa mi nezdá (ale na zdroji som si overil, že to tak naozaj napísali). To nikto nemôže myslieť vážne.
    Vlastne ako horná hranica, to je jedno, že nemožná… 🙂

    To se mi líbí

    • Cech napsal:

      Také se mi zdá být příslušné opatření „přehnané“.
      Počítáme li 1fp jako in/out, tak na 3m/s musíme zvládnout 9-10 fp/s to ovšem vyžaduje více jak každodenní tréning.
      No a 15 fp/s pro těch 5m/s, dle mého skromného mínění nezvládne ani špičkově trénovaný králík.
      Proto z daného lze usuzovat že muslimské vyhrožování kvalitním seXem, je jakási forma sice science fiction určená pro evropanky.

      Líbí se 1 osoba

      • NavajaMM napsal:

        Áno, tiež mi vyšli podobné odhady. S takou frekvenciou nejde ani šijací stroj s pedálom na podlahe.
        Navyše, priznávam, že mi uniká praktický význam takého parametra. Myslím z hľadiska prudérnosti okolia. Chápal by som, keby šlo o decibely…

        To se mi líbí

      • kchodl napsal:

        Spočetl jsem (níže), že pohyb tam, při špičkové rychlosti 3 m/s trvá 60 ms, pohyb zpět také. Tedy maximálně 1/.12=8 Hz, přibližně.

        Zbývá ještě zjistit u fyziologů, zda poševní sekret coby mazivo dovoluje kluznou rychlost 3 m/s, v tom by mohl být problém. Záleží na viskozitě (pokud z důvodu výpočtu zanedbáme vliv materiálu a uvažujeme penis i stěnu vagíny jako ideálně hladkou a že děj probíhá ve vakuu).

        To se mi líbí

  4. bob napsal:

    Pornografie naruby…

    To se mi líbí

  5. Rosťa napsal:

    No, jo, no. Je potřeba hlídat hlavně tu rychlost. Když se přežene, vyroste z toho Džamila, přileze to k nám a Boží dopuštění je na světě.

    To se mi líbí

    • oh napsal:

      Víte, co se stane, když vyslovíte jméno démona..
      http://blog.aktualne.cz/blogy/dzamila-stehlikova.php?itemid=28801
      „Pokud EU získá od voličů mandát na pokračování jednotné demokratické proevropské politiky, převezme od trumpovské Ameriky prapor západní civilizace – ochrany hodnot demokracie, právního státu, svobodného obchodu, lidských práv a svobod.“

      To se mi líbí

      • Bavor V. napsal:

        😆

        To se mi líbí

      • vonrammstein napsal:

        No to mě poser. Tohle nemůže myslet vážně, že ne?

        To se mi líbí

      • Kamil napsal:

        Mávat praporem se může ovšem jen do rychlosti 3m/s, aby i s vlakonošem neuletěl, zatímco frenetický potlesk může být generován oběma pažemi pohybujícími se jednotlivě až do rychlosti 5m/s.

        To se mi líbí

        • blbíš napsal:

          My Vám věříme, Vy ste tady za matematiku, Kamile!!!
          … takže říkáte, že součtově v bodě oboustrannýho středoasijskýho kazachtánskýho muslimskýho frenetickýho šuku Vám to vychází na 10m/s… no pane jo, to nedá ani Alláh i kdyby byl Akbar, natož „…šijací stroj s pedálom na podlahe“jak správně vejš pochybuje NavajaMM!

          To se mi líbí

      • Rosťa napsal:

        Na análně jsem už dlouho nebyl. Tolik blábolů na jedné hromadě si člověk hned tak někde nepočte. I diskuse je výživná. Pan učitel Brom už asi neučiteluje a pracuje v diskusích baktuálně na plný úvazek. Asi to hodí víc a morální kredit ať vezme čert.

        To se mi líbí

  6. blbíš napsal:

    Především díky dvojici Hroch/Bavor za neustálé rozšířování obzorů!

    Takhle nějak si, přátelé, přibližně představuju, že má Romancovová s těma svejma úchylákama v tý Chovancově kachlíkárně propracovanou metodiku analytickýho vyhledávání nepřátelskejch webů.

    To se mi líbí

  7. brtnikvbrlohu napsal:

    Při čtení jsem spadl ze židle – z toho vyvozuju že čtení Bavorových stránek začíná být životu nebezpečné, přesto si ale jakékoliv riziko dopřeju 🙂

    To se mi líbí

  8. Hudec napsal:

    Marně přemýšlím, jak to vtipně oglosovat.
    Na to nemám… 🙂 !

    To se mi líbí

  9. Hudec napsal:

    PS.: Promiňte, ale on se v těch dálných krajích kdysi pohyboval Jaroslav Hašek. Není to jeho dílko, které kdesi v jurtě pod kůžemi našel snaživý historik?
    Pak bych to chápal…

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Nikoli. To je skutečnost v podání té vyšší kultury👽

      To se mi líbí

    • Kamil napsal:

      Vzpomínám, jak v tom svém Dekameronu popisoval sexuální život někdy v dvacátých letech na Kubáni: i ženy měli společné; někde, snad v kulturním domě se popíjelo, a pak se zhaslo …, kdo si co vybojoval, to prý měl (dle JH, a mé nespolehlivé paměti). Předepsané rychlosti však neuváděl, zřejmě když byli všichni pod vlivem, nebyla regulace ani kontrola možná …

      To se mi líbí

      • blbíš napsal:

        … já se taky někdy pokouším, Kamile, vzpomínat … marně!

        To se mi líbí

        • Kamil napsal:

          Hmm, na druhé straně je to asi také dar; kdybych si to všechno totiž za ty tři desítky let přesně pamatoval, musel bych jim to všem také přesně spočítat, někde od knižního velkoobchodu počínaje, třeba přes poldovku, cukrovary, mosteckou uhelnou (nějak nám zpravodajství ze švajcu utichlo?!), až po církevní restituci a desinformační ústav …

          To se mi líbí

      • Kamil napsal:

        Zdá se, že jsem to docela popletl: Hašek popisoval jak byl komandantom goroda Bugulmi, zatímco Zorba vzpomínal jak si užíval na Kubáni. Vidíte blbíši co dělá blbost? Ještěže mám tu super výmluvu: nejsem blbej, ale jen starej … (blb).

        To se mi líbí

  10. kchodl napsal:

    Geniální, díky za nalezení a překlad, je to lahůdka.

    Zřejmě tam mají nějaký muslimský „The Onion“ a tohle vzniklo jistě jako zesměšnění předchozí fatvy „Duchovní správy muslimů Kazachstánu“. Výborná parodie.

    3 m/s, při započítání průměrné délky vagíny 9 cm, to by pohyb trval 30 ms, ale jelikož zrychlení penisu není absolutní, a pohyb začíná z nulové rychlosti, navíc zpomalení také není absolutní – takže by bylo nutné půl dráhy zrychlovat a půl dráhy zpomalovat, tedy při stálém zrychlení a zpomalení.

    Tím pádem, 4.5 cm dráha zrychlování, 4.5 cm dráha zpomalování do nuly, při maximu rychlosti 3 m/s (v obydleném místě), to dělá dle známého vzorce zrychlení 100 m/s2, čas zrychlování 30 ms, čas zpomalování také 30 ms. Tedy (letecky vzato vzhledem k hlavě, což je žalud penisu) kladné zrychlení 10G, následované negativním zrychlením také 10G (zaokrouhleně).

    Špičkový stíhací pilot nebo kosmonaut vydrží 12G, než omdlí, průměrný tak 8G.
    Jak víme z letecké a kosmonautické literatury, chlap vydrží asi 20-50G než mu praskne žalud (záleží na době působení), pokud zpomalení působí v ose penisu, takže nic proti ničemu, Kazachstánec by to měl vydržet bez újmy.

    Vzhledem k tomu, že v Kazachstánu mají Bajkonur, asi tamní chlapi něco odkoukali, je to mezní, ale lidsky možné.

    Ovšem ke zrychlení či zpomalení 10G při průměrné váze penisu (a k němu připojenému chlapovi) 80 kg je potřebná síla F=80*100=8000 N, tj. odpovídající hmotnosti 800 kg (zaokrouhleně). Asi jsou Kazachstánci neobvykle silní. Nakonec jejich Svaz muslimů Kazachstánu o tom asi ví více než já.

    Před lety mě někdo ukazoval v Bostonu něco podobného, jakousi příručku povoleného manželského sexu, jenže tam to ti pošuci mysleli smrtelně vážně. Protestanti.

    To se mi líbí

  11. blbíš napsal:

    12G + 50G + vosum metráků +1000 pannen = pché – Alláhu Akbar

    To se mi líbí

  12. cobolik pacholik napsal:

    ja nic nove necitam,bo ultra ortodox chazar,to ma od rabi predpisane,hodit na rivku plachtu s otvorom tam ,kde kazda paracka ma, a urobit dalsieho pojeba jak on sam,nijake dotykanie sa,ci nedajboze zlapat jej,jak delostrelec,vjebat naboj a vystrelit,len s tym rozdielom,ze delostrelec poklepe casom po zavere,ci dobre klze a ci netreba pomastit.

    To se mi líbí

  13. cobolik pacholik napsal:

    dalej kukam jak puk,ze poniektory schopny zacat pocitat a podavat to matematicky,zaujima ma,jaky stimul dostal vas mozok,aby sa takou kokotinou zaoberal,ze tak chytry ludia zacnu pocitat a teraz dumam,robia to preto,bo su tak chytry,alebo im odbilo na karburator.

    To se mi líbí

    • kchodl napsal:

      čobolíku, to je prostě legrace na téma těch absurdních čísel, absurdita až do konce.
      švihlost.

      vlastně je to varianta na fyzikální vtípek „kulatá kráva“ (spherical cow).
      to američtí kapitalističtí soudruzi chtěli po válce zvýšit dojivost amerických krav a tak, když už nevěděli jak dál, zavolali si největší borce, to jest ty co udělali atomovou bombu.
      prišli atomoví fyzici, všechno prohlédli, změřili a pak sdělii výsledek: víme, jak zvýšit dojivost na maximum, ale kráva musí být dokonale kulatá a dojení musí probíhat ve vakuu.

      normální člověk se tomu asi nezasměje, ale je to vtip na téma „redukcionismu“. když se totiž počítá nějaká fyzikální věc, svět je moc složitý a všechno spočítat nejde, tak se redukují (zanedbají) maličkosti, které výsledek moc neovlivní, ale výpočet by strašně zesložitily. takže se třeba místo pohybu ve vzduchu – který má nějaký odpor – počítá, jako kdyby to bylo ve vakuu. nebo se místo tělesa, o které jde ve skutečnosti – třeba padajícího člověka – počítá padající ideální koule. pak jsou ty rovnice jednoduché a jde to snadno spočítat, a výsledek je přibližně dobře.

      no jenže když se toho zanedbá moc, tak místo aby to k něčemu bylo, počítají se kokotiny a tomu se pak říká „přehnaný redukcionismus“. a o tom je ten fórek „kulatá kráva“.

      To se mi líbí

      • Kamil napsal:

        Ano, redukování reálné situace umožňuje formulovat matematické a následně i vypočtové modely v podobě u které umíme dokázat řešitelnost modelu, jeho závislost na parametrech, konvergenci aproximací k přesnému řešení i velmi dobrý odhad chyby vypočteného přibližného řešení. Akorát to nemá téměř nic společného s původním reálným modelem, ovšem šéfové a a jim podobní experti hýkají nadšením: „… to vyšlo z počítače (tak je to dobře, aniž tuší, kdo zadával data, trval na výchozích nereálných hypotézách – stačí lineární model…, kdo to programoval a ladil…)“. Naštěstí se to neděje ve vice než tak 99,5%. Howgh.

        To se mi líbí

        • kchodl napsal:

          😀
          ne více než v 99.9998% případů – doba pokročila, vše se „zdokonaluje“.

          To se mi líbí

          • Kamil napsal:

            Máte pravdu, chtěl jsem být optimistický…, a fríkulínů i z.m.r.d.ů je k dispozici stále více než dost.

            To se mi líbí

            • kchodl napsal:

              To Vás musím pobavit, na tohle téma. Kolega mi poslal jeden krásný příklad: jedna firma si na našich serverech sjížděla „ekonomické modely“ svého fungování, měli nějaký super-hyper-ultra-mega americký simulační model podniku.

              Legrační na tom bylo – a to jim bylo úplně fuk – že podle těch výpočtů by nejvíce maximalizovali zisk, kdyby nedělali vůbec nic. Naprostá šílenost, no ale oni podle toho řídí firmu s asi 2000 zaměstnanci, to už tak zábavné není – rozhodně ne pro ty zaměstnance.
              Prostě úplně iracionální pavěda, vydávaná za simulační model, lepší rady by dostali od kartářky.
              🙂

              Člověk se nediví, že když měli na Wall Streetu soutěž o nejlepšího investora, mezi vědeckými týmy investičních firem, vyhrál to jakýsi tým „Makak“, což byli žertéři, kteří místo matematických modelů používali malou opičku. Je to sice už asi 30 let nebo kolik, ale jestli se na tom něco změnilo, tak k horšímu.
              🙂

              Což mi také připomnělo výbornou – a prý pravdivou – historku o slavném manažerovi automobilek Lee Iacoccovi, když na poradě vedení poslouchal návrhy na snižování nákladů, načež to shrnul, že když ty návrhy uplatní, sníží náklady na minimum, ale fabrika nebude schopná vyrábět auta, což je pro automobilku docela špatně. A všechny je nechal propustit z práce. To ještě na světě vládl zdravý rozum, dnes by se nic podobného stát nemohlo.

              To se mi líbí

  14. blbíš napsal:

    … a Tebe nic nezarazilo při čtení toho Doporučení Svazu muslimů Kazachstánu (SMK) a Muslimskýho výboru pro lidská práva ve Střední Asii?
    … no tak jinak, kluci jsou už vod přírody hraví a stáří jakbysmet 😀
    P.S.
    (ženský ani náznakem)

    To se mi líbí

    • Kamil napsal:

      Nevím, nevím to slovo „ženský“ není asi dost PC, měl byste užívat raději termín „nemužský“.

      To se mi líbí

  15. Karamela napsal:

    Právě jsem se nevrátila z hradu, ale cvrnkla si do gatěk 🙂 🙂 🙂 🙂

    To se mi líbí

  16. oh napsal:

    Pane Bavore, k vašemu https://poznamkypanabavora.wordpress.com/2017/02/07/cerna-hodinka-aneb-doporuceni-svazu-muslimu-kazachstanu/comment-page-1/#comment-95209
    Tedy, důvod, proč to byli Rusové je zřejmý – lezl jim tam někdo z IP německé hostingové firmy (ti pronajímají hardware) a prý rovnou ze stránek, na nichž je ruskojazyčné diskuzní fórum. Ne že by ten blb novinářský Čížek nevěděl, co je TOR a jak lze zastřít původce útoku, to on ví dobře, ale tu vědomost prostě ignoruje. Vždyť to logicky musí být Rusové. 🙂
    http://www.zive.cz/clanky/vime-jak-probihal-utok-na-ministra-zaoralka-e-maily-mu-cetli-cely-rok/sc-3-a-185936/default.aspx
    Teď už jen doufám, že ten „heknutý“ administrátorský účet admin5 neměl heslo typu „mzvcr12345“ protože to bych se asi smíchy neudržel a mohl bych si při pádu ze židle ublížit. 🙂

    To se mi líbí

  17. tata napsal:

    PANE Bavor
    Nevybarvuje se nám nák brzi…..?Neberte toto jako provokaci,vím že přece jen mate k němu určité simpatie tak mě zajimá názor VÁŠ.RAD srovnávám uhel pohledu.

    https://www.novinky.cz/domaci/428932-babis-ve-stiznosti-rade-ct-zadal-hlavy-reporteru-pak-couvl.html

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Pokud někdo podává stížnost k Radě, určitě by chtěl potrestání viníků. Na tom nevidím nic špatného. Ostatně v tom bych s ním i souhlasil. „Reportéři“ jsou tým, který se nestydí a Fridrichová je ta kravka, co kdysi pronikala do zakázaných prostor na letišti a mohla být ráda, že ji nikdo nesejmul. Takže také vysoká inteligence. A co se týká reportáží, tak ty nemůžu posoudit, protože jejich sledováním čas neztrácím.

      To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.