Černá hodinka aneb Fantastický scénář


Kaliforňané se prý chtějí odtrhnout. Nechtějí Trumpa, chtějí Clintonovou. Před časem to avizoval Texas. Tak si tu fantasii představme. Nejen Kalifornie a Texas, ale i další státy, hlavně ty, které nechtějí Trumpa, se odtrhnou. Jejich světový vliv bude samozřejmě marginální. Vliv zmenšených zbývajících států bude podstatně menší. Při schopnostech  Američanů vyvolávat nepokoje může dojít i k občanské válce ne nepodobné Válce Jihu proti Severu. To samozřejmě vyvolá tlak na posilování jednotlivých armád a projeví se stahováním vojsk ze zbytku světa. Odejdou i z Pobaltí, Německa a dalších svých základen. Evropa se dostane do problémů, protože národní armády jsou většinově jen schopné expediční sbory v cizích krajích. Ale naše nasazení v Afghánistánu získá na důležitosti. Kdyby se totiž Putin rozhodl využít situace, naše vojsko zaútočí z Afghánské zálohy a bude nekompromisně okopávat Putinovy kotníky.
Jen nevím, ke komu  by se obraceli naši kavárenští bojovníci za demokracii, když by těmito událostmi význam USA poklesl na úroveň po té jejich jediné domácí válce.
Jen si to představte…

Já vím, je to jen scénář z říše čiré fantasie. I když…
Někde jsem četl věštbu, že po černém presidentovi dojde k rozpadu říše. Že by…?

bavor-podpis_rex2

Příspěvek byl publikován v rubrice Bavorovy poznámky, Černá hodinka se štítky , , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

41 reakcí na Černá hodinka aneb Fantastický scénář

  1. čtenář napsal:

    Baba Vanga, která předpověděla 11. září: Obama bude poslední prezident USA. Co se stane Trumpovi?

    http://promuze.blesk.cz/clanek/pro-muze-tajemno/430039/baba-vanga-ktera-predpovedela-11-zari-obama-bude-posledni-prezident-usa-co-se-stane-trumpovi.html

    To se mi líbí

  2. NavajaMM napsal:

    Nebojte sa, tá veštba už definitívne padla. Splnila by sa, keby vyhrala HC, lebo by po čiernom nebol prezident, ale prezidentka a ona by sa postarala, aby už ďalší prezident nebol.
    Keby som počítal, koľko predpovedaných koncov sveta som už prežil, tak prsty na rukách by mi asi nestačili.

    To se mi líbí

  3. bob napsal:

    Sakra ten Putin si nedá pokoj,
    Jemu nestačí, že schramstne Pobaltí, už si brousí zuby na Kalifornii.
    Jeho agentka nám v Táboře zlikvidovala 5 pandurů.Jediné co mě uklidňuje, že máme nacvičenou evakuaci ZOO do Mongolska letadly Cassa.
    No a právě teď to K. Schwarzenberg potvrzuje katastrofickou úvahou, že USA nás nebude chránit (asi proti Rusku).

    To se mi líbí

    • strejda napsal:

      Strašně jsem se lek, ještě štěstí, že jsem již po večeři, nechutnalo by mně. Ale pak jsem si přečetl „Zároveň jsme uvedli, že prozatím svými sílami situaci zdržujeme a není nutné panikařit, ale je čas se zamyslet nad budoucností.“ A tak jsem se uklidnil, pár odborníků dokáže bez vědomí a pomoci úřadů zadržovat nesmírnou geologickou katastrofu. To je fajn, když to jde nyní, proč by to nemělo jít i nadále.
      Je to vzorově napsaný článek: neznámí odborníci, velká tajemství, jasné závěry nikým neakceptované, velký nátlak na autory a tak dále a dále. Ze standardu chybí jen tajemné vraždy. Občas by to chtělo pozměnit klišé a inovovat.
      Byl by to vynikající materiál pro doktora Ludvíka Součka, rád bych si přečetl jeho román na toto téma.

      To se mi líbí

      • Bavor V. napsal:

        I já, jenže doktor Souček už mnoho let není mezi námi.

        To se mi líbí

        • strejda napsal:

          No, právě, však píši byl. On byl skutečně geniální, sice se chytil kdejaké ptákoviny, ale uměl to skvěle a čtivě zpracovat. Asi si v rámci loučení ještě jednou přečtu jeho knížky.

          Mně „dostal“, když nějakou vydlabaninu obloženou kameny a zobrazující kaktus prohlásil za starověký seismograf a dokonce tam nakreslil i lanka. Bohužel měl nekvalitní fotku na které to vypadalo, že je to uděláno na svislé skále. Ale byl to, jak jinak, pouhopouhý svah.

          To se mi líbí

          • Bavor V. napsal:

            Ty fotky byly „nekvalitní“ úmyslně, aby se to nedalo poznat, ale vypadalo to věrohodně, protože to bylo focené 🙂

            To se mi líbí

          • oh napsal:

            „Fotodokumentace“ v „Cestě slepých ptáků“ byla také moc hezká. Evidentně ho fotografování a všelijaké fotografické žertíky bavily..
            Ale první knížka, kterou jsem od něj kdy četl, vlastně ani nebyla sci-fi, ale téměř historické dílko Rakve útočí

            To se mi líbí

            • kočka šklíba napsal:

              Ani i pro mě to byla skvělá četba, a že nebyla asi úplně pravdivá? Nevadí, mě to bavilo.

              To se mi líbí

            • strejda napsal:

              Rakve mně velice oslovily, hlavně jejich počátky. Nakonec jsem někde v Německu prolezl předválečnou ponorku a pak viděl ještě o jednu válku starší ponorku v řezu. Byly to drsňáci, tehdejší námořníci. A všichni dobrovolníci.
              I když, nejkrásnější ponorky uměl Karel Zeman. Pohádková krása.

              To se mi líbí

          • jaa napsal:

            No, kdo ví. Nevím jestli Kanáry, Azory či Madeira – tam někde je sopka, která kdyby se do ní dostala mořská voda, spláchla by východní pobřeží jues. Byl o tom v 90tých zajímavý dokument – na Spektru. Ukazovali tam co dělají za psí kusy, aby se to nestalo.
            Vezmeme-li v úvahu kolik ropy se vyčerpalo v minulém století, čím se a zda se vyprázdněný prostor nahrazoval, zvýšená četnost katastrof přírodních vč zemětřasů, taky je zajímavé, že zmizely všechny informace o ohnivém kruhu planety – no kruh – spíš to byla taková šíša. tak kdo ví…..

            To se mi líbí

  4. vittta napsal:

    To je demokratická novinka.
    Nedopadly volby, jak „jsme“ chtěli?
    Tak se odtrhneme a basta!
    Skoti o tom také přemýšlejí…

    To se mi líbí

    • Cech napsal:

      Novinka a ještě k tomu demokratická no nevím nevím, ministr pro lidská práva zase na druhou stranu musí o demokracii toho celkem hodně vědět neboť ji prosazuje.
      Mafiáni a podvodníci už zapíjejí mou likvidaci posteskl si demokraticky nasazený ministr pro lidská práva.Prostě jsou pouhá „pračka peněz“, „odsouzený podvodník“ a „bezpáteřní pučisté“.
      Nebýt Mladé fronty Dnes tak by tyto jasné důkazy asi zanikly.Jedině v mfd stále ještě existuje řád a pořádek a jasný smysl pro pluralitní a vyvážené informace.
      Proto také tento nezávislý deník otiskl slova ministra pro lidská práva asi doslovně.
      „Po mém odvolání volají bezpáteřní pučisté z Lán (Tejc, Zimola) a pražská mafie v čele s pračkou peněz Pochem a odsouzeným podvodníkem Březinou,“. Dále uvedl že tato skupina má představovat novou ČSSD, která straně zajistí voliče.
      Mfd se taktéž pozastavila nad tím, že se nyní musí ministr pro lidská práva bránit útokům kolegů, kteří se mu kvůli možnému konci ve vládě pošklebují.
      Jak je z daného patrné, tak jediná mfd odhalia stále vzrůstající šikanu špičkových politiků v ČSSD naprosto bezpáteřními pučisty.

      To se mi líbí

  5. kchodl napsal:

    Původní Jeffersonovy USA zničil Lincoln v roce 1860-65, před a po občanské válce. Přijali totiž 14 a 16 dodatek (doufám, že se v těch číslech nepletu, nekontroloval jsem to), díky kterým se z Unie stal de-fakto jeden superstát. Občan např. Maine už nebyl občanem Maine, ale stal se občanem USA – do té doby USA žádné občany neměly, byla to unie států (jako dnes EUhnije).

    Proto také někteří Amíci dodnes říkají, že Lincoln byl zločinec a diktátor, usurpátor. A že původní Ústava je v troskách, od té doby neplatí – byla psaná pro Unii republik, čemuž odpovídá většina legislativy. Ale vlády se zmocnila centrální, původně správcovská a úřednická vrstva, asi jako kdyby EUhnije zrušila občanství národních států a zavedla evropské (přesně tímhle směrem to dělají) a začali vládnout pouze z Brusele (což se plíživě děje).

    A co bylo jednou takto násilně spojeno, může se zase rozdělit, jakmile nastane pnutí.

    Což není jen pnutí politické, ale především rasové. V poslední době především hispánci mění tvář jižních států a nimi přichází drogy, vraždění, zahálka, maňana, siesta …což se místním bílým vůbec nelíbí. S hispánci také přichází mexické a jihoamerické zločinecké kartely, které postupně infiltrují až přebírají místní orgány.

    Separatistické hnutí je nejsilnější v Texasu, uvažují o něm také na Aljašce. Protože tyto dva státy by se díky nerostnému bohatství staly jakýmsi americkým Kuvajtem, kdyby žily jenom za svoje a nekrmily celé USA. Pokud jde o Kalifornii, ta se nejspíš připojí k Mexiku, pokud dojde k rozpadu USA. Už teď se v jižnější části spíše domluvíte španělsky. Na Floridě ostatně také.

    Tvář USA nejvíce mění imigrace, která dosáhla nepřijatelných stupňů. Všechno začalo kolem roku 1965, kdy byly přijaty „sluníčkářské“ imigrační zákony, které preferovaly imigraci barevných z rozvojového světa, před vzdělanými a kulturně stejnými Evropany (obecně bělochy). Barevné do té doby omezovaly přísné limity. Pokud by Trumpova vláda nepostavila onu zeď a neutípla imigraci, bude s USA za pár let konec.

    Výsledkem je nynější multi-kulti „ráj“, který bohužel chtějí exportovat, abychom si také užili toho blaha.

    To se mi líbí

    • NavajaMM napsal:

      Zaujímavý popis a klobúk dolu, ak toto viete z hlavy. Pozrel som si to a mali ste na mysli 13. a 14. dodatok. Lincoln bol zodpovedný za 13. dodatok, ktorým sa rušilo otroctvo a keďže najvyšší súd rozhodol, že oslobodení černosi nie sú automaticky občanmi, tak bol prijatý 14. dodatok, ale až 3 roky po Lincolnovej smrti. Bolo to za Andrew Jacksona, on bol ešte za Lincolna viceprezidentom. Na tom 14. dodatku ma zarazila definícia toho novozavedeného občianstva USA ako „človek narodený alebo naturalizovaný v USA alebo pod ich jurisdikciou“. Automaticky to z občianstva vylučovalo Indiánov, ibaže by sa nechali „naturalizovať“. Vylúčením z občianstva sa Indiánov netýkal zákaz usmrtenia bez súdu.
      Jackson bol zločinec.

      To se mi líbí

      • kchodl napsal:

        Díky, jak vidíte, už si to nepamatuji dost přesně.
        Každopádně tehdy následkem toho všeho zanikla teritorialita občanství a kdokoliv mohl přijít kamkoliv. Někde sounáležitost a „národní“ stát přežily do dneška, silné je to třeba v Texasu. Ale ve většině států USA už ne.

        Trumpova vláda ukončí imigraci z rozvojového světa a začne vypovídat ilegální imigranty. Těch je v USA oficiálně přes 11 milionů a díky trikům a podvodům „Demokratů“ mnoho z nich dokonce mohlo volit. V případě vítězství Hitlery bylo v plánu udělit jim plné občanství a volební právo, čímž by jakékoliv následné volby mohli zrušit, už by vždy vyhráli „Demokraté“.

        Líbí se 1 osoba

        • strejda napsal:

          Kdo ví. Ti dnešní čerstvě naturalizovaní naprosto nestojí o nové přivandrovalce, berou jim chlebíček. I nyní se Clinton a její nohsledi spoléhali na protitrumpovské Hispánce. A ejhle, nefungovalo to! Nefungovalo to ani u žen. Musíme vycházet z toho, že komentátoři vesměs moc moudra nenabrali a tíhnou k jednoduchým řešení. Asi podle hesla: Rozhodoval se rychle……………….. ale blbě. Takových je dvanáct do tuctu.
          Možná je to naše štěstí.

          To se mi líbí

        • cobolik pacholik napsal:

          uz je tu tak zabehane,ze amik na horucke za par supov robit nebude jak nejaky mexican,ci ja,oni za 40$ na hodinu travu kosit na tej horucke nebudu cigan kosi za 17$ a to 6 dni v tyzdni po 12 hodin na den a zacina tu palit koncom maja a konci koncom semptembra,skade viem ja na tej horucke robim ponad 2 dekady,ale pred dvoma dekadamy travu kosili amici a ja na stavbe zacinal a nebolo jedneho koloroveho,najtazsie robotu,betonarske prace a murovacky robila holota z ost europe,ale mexicanov nebolo,po roku 2003 napadali jak sneh z neba,maju po 3 deti minimum a dostavaju podporu od statu,hoci su nelegalny,bo ich deti amici,pred 17 rokmi vo freehold NJ,som nevidel jedineho mexica,teraz tam chodim tiez a do skoly same cigancata z mexico,nevidim bielu holotu,len guard co riadi premavku to biely a za 20 rokov oni budu diktovat,jasne nie kazde mesto,napriklad ja zijem od toho mesta 10 mil a tu ich vidno jak ciernych v prahe a prehadzovacka dristal o tom,ze tych mexicanov tu hordy a amici toto vidia,robotu nejak neberu by som povedal,bo nemaju papiere a lepsia firma,co ma federalne zakazky to si nemoze dovolit,to toto iste ,co u vas ukrajinci,ci turci v reich a mozete si kludne porovnat,ked bude v pepikove milion chocholov vtedy bude trebalo dumat a trump tu zabrnkol na strunu dumania a co je hlavne najviac tu nelegalnu holotu zamestnavaju patrioti americky,bo biznis nastaveny tak a konkurencia,ze mu,ine nic nezostava,bo amik tak driet nebude,tak kolorovych berie,vedia robit a patriot sa hra dalej na patriota,lez cez okuliare dolarove a nie nacionalisticke,toto ked takemu ontraktorovy poviem,to povie ze som fuck top,bo pravda,keby deportovali nelegalnu holotu,80% restauracii amen,hotely tiez,trava po kolena a na stavbe ticho po pesine a vo velkoskladoch ameriky to tiez by bola tma,kamo chodi na kamione,mam z prvej ruky,kto pracuje vo warehouse,vacsia polovica ciganov,vsetko si samy urobili,staci pravo,za nelegalneho zamestnavanie vlastnik frimy na prvykrat 100000$ pokuta,druhykrat pol milona a tretikrat nikdy nedostane na tej zemi licenciu ani maf firmu hovna vozit a do turmy jak za dane,hned by bol poriadok sam od seba, bo jednoducho by samo imigranstvo umrelo naturalne,jak teraz stacilo,ze zacali brat odtlacky,euro mocnejsie,robotu holota najde aj na zapade a nema novych z ost block,len mexicania,je to zlozite a hlavne samy ten gulas navarili.
          este green card,to z liberie,ci gabunu viac holoty mohlo vylosovat jak z CS,H,ci PL.

          To se mi líbí

    • st.hroch napsal:

      Jo, doplním jen ukázkou z praktický realizace zkušeností ze zahraničí u sebe doma:..Ceník honoráře za účast na demonstraci proti Trumpovi:

      http://miami.craigslist.org/mdc/lab/5851650732.html – Zstavit Trumpa za 15 USD/hod. v Sev.Miami
      https://philadelphia.craigslist.org/npo/5865025090.html – Porazit Trumpa za 180 USD/den v Jenkintownu… 🙂

      To se mi líbí

      • kchodl napsal:

        Tak jsem zvědav, kdy se objeví „neznámí odstřelovači“ a svede se to na protrumpovské občanské milice. Pochybuji, že vymyslí něco nového.

        Asi by stačilo se podívat, co dělá známý „filantrop“ Soroš.

        V noci na dnešek to bylo prý nejsilnější v Portlandu, v Oregonu. Hořela auta, demolovaly se obchody, policie střílela gumové střely a pepřové granáty. Ale zůčastnilo se jenom tvrdé jádro, asi 4 tisíce „vzbouřenců“.

        To se mi líbí

  6. kchodl napsal:

    Tak v Sýrii to už začalo. Rakety z ruských lodí létají o106.

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.