Černá hodinka – Presidentovy výroky


Stalo se módou sezóny komentovat kdejaký výrok presidenta Zemana. A pokud možno v něm hledat proč je vlastně špatný. Stejně tak je módní komentovat jeho aktivity. Fendrychové se můžou zbláznit, ministrům se to už asi stalo.

Poslední Zemanův výrok k migrační krizi přivedl do extáze ministra Zaorálka. Ale jaká je podstata Zemanova výroku? Jedna rovina se týká Řecka. Prý bychom měli migranty usazovat na prázdné řecké ostrovy. Podstatou je hlavně to, aby se Řecko, jako vnější hraniční stát schengenského prostoru o tu hranici lépe postaralo.

Druhá rovina se týká vracení migrantů do Afriky. Proč ne? Copak musí lodi všech obranných uskupení vozit vylovené cestovatele jen do Evropy? Což není možné tonoucí zachránit a dopravit zpět na nejbližší africký nebo asijský (turecký) břeh? Vždyť by snad nebyl problém, aby lodi křižovaly hned na hranici mezinárodních vod bližší Africe či Asii a okamžitě uprchlické lodi vracet zpět. V podstatě je do mezinárodních vod vůbec nepustit.

Takže má Zeman pravdu nebo ne?

bavor-podpis_rex2

Příspěvek byl publikován v rubrice Černá hodinka se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

33 reakcí na Černá hodinka – Presidentovy výroky

  1. raddie007 napsal:

    No má, ale tomu z kavárny nikdy nikdo nepřizná!

    To se mi líbí

    • vera napsal:

      A proč by to přiznával. Oni kavárníci přece neřeší jestli má pravdu nebo ne. Oni se jenom ošklíbají jakože říká fuj a ošklivá slova. Stejnou grimasu pochytíte až se přidáte k nim na vlnu nesoucí půl miliardy na integrační zařízení 🙂

      To se mi líbí

  2. jaa napsal:

    No s tím Řeckem moc nemá – tamější členité pobřeží je neuhlídatelné. Spíš ty hranice mezinárodeních vod….

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Uhlídatelné by mělo být právě na té čáře ve vodě, Na břehu už je pozdě.

      To se mi líbí

      • jaa napsal:

        Jistě, ale to nemůže zvládnout samo. Na to musej vystartovat všichni….kdo mají lodě..

        To se mi líbí

        • vittta napsal:

          Dneska?
          Dneska se to dá monitorovat i bez lodí.
          Ze satelitů.
          To jen EU a USA nic nevidí, a když jede na Ukrajinu systém BUK, tak ho mají natočený na mobily s fantastickými popiskami.(dokazujícími, že BUK jede z Ruska opravdnu na Ukrajinu, ale spíše pokročilou duševní chorobu těch, co to tím dokazují)
          Tomu chybí jen jedna zásadní věc.
          Ochota střílet.
          Satelit, nebo dron, odhalí invazní plavidlo.
          K němu přijede vyzbrojený rychlý člun.
          Vyzve osádku k návratu zpět, nebo nabídne, že člun zpět doprovodí a dá nájezdníkům vodu a jídlo.
          Klidně by jim mohli dát i jiný člun, kdyby se ten jejich „náhodou“ potopil.
          Pokud by osádka plavidla nesouhlasila, byla by upozorněna na možnost použití násilí, což by se doplnilo střelbou do moře vedle plavidla.
          Pokud by to nepomohlo, střílelo by se do člunu vale, nevale.
          Myslím ale, že by k poslednímu kroku došlo jen do počtu deseti.
          Pokud vůbec…..
          Nemusí se hned vraždit, ale invazní migranti musí vědět, že jsme k tomu odhodláni.
          Na to budou slyšet, každý na to slyší!

          To se mi líbí

          • oh napsal:

            Nojo, ale Řecko zase moc pozorovacích satelitů (ani vhodných dronů) nevlastní. A co je horší, nemá ani dost lodí, aby kontrolovalo každý zjištěný podezřelý kontakt. Nato je ve Středozemním moři příliš velký provoz. Evropská komis se bude ještě nejméně deset let dohadovat o kvótách na migranty, zákazech žárovek, vysavačů, rtuťových teploměrů a autorskoprávních poplatcích za odkazy, takže z této strany se dá očekávat nanejvýš další prohlášení, že se věcí bude „intenzivně zabývat.“ *)
            USA a NATO sice nějaké mají, ale taky mají důležitější starosti – musí vyrábět další připrchlíky a připravovat se na ruskou agresi, která, tentokrát už docela jistě, propukne hned příští úterý. „Migrace není problém NATO.“ (Jens Stoltenberg)
            S Rusáky a Číňany my, „slušňáci,“ nemluvíme, protože ti nás určitě už příští úterý přepadnou, kromě toho jsou to samí padouši a těmi řádný euroslušňák opovrhuje a nevzal by si od nich ani láhev vody na Sahaře.
            Indům (a dalším zemím, které by mohly potřebné satelity vlastnit) je to celé nejspíš putna. K nim připrchlíci nemíří.

            *) bezvýsledně žvanit a prosazovat neproveditelná řešení.

            To se mi líbí

  3. tata napsal:

    https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/416409-usa-prerusily-veskerou-spolupraci-s-ruskem-na-primeri-v-syrii.html

    ovšem toto je tam bonbonek…….Dodal, že Rusko za posledních sedm měsíců nepodniklo vůči takzvanému Islámskému státu žádnou úspěšnou akci a naopak si přivlastňovalo americké úspěchy.

    To se mi líbí

    • oh napsal:

      To víte, Palmyru totiž osvobodili Američané převlečení do syrských a ruských uniforem. 😀 😀

      To se mi líbí

    • strejda napsal:

      tato, přiostřuje se. Ze zimy je již mráz. A my jsme na ráně. Rus necouvá a ani nemá kam a Američanům je Evropa pouhým cvičištěm. Alea jacta es – kostky jsou vrženy.

      To se mi líbí

    • st.hroch napsal:

      Sice to mělo vyjít ze zamini, ale podle mýho bylo prohlášení cílený především dovnitř Pindostánu, protože nikdo jinej, než vlastní, jim takovou kravinu nezbaští…

      To se mi líbí

  4. kočka šklíba napsal:

    Dnes jsem se pobavila, neziskovky nebo takové nějaké organizace s pustili do Zemana za to co řekl na Rhodu. Dokonce nějaký aktivista, jméno si nepamatuji, je mu do 30 let, se vyjádřil, že je to blízko fašismu.Pak by mě zajímalo, jestli také je podle něj fašismus perfektní (podle mého) rozhodnutí australské vlády, která toto vlastně praktikuje už minimálně rok, jestli ne déle.
    Navíc mně není jasné, jak Zaorálek myslel to, že bez souhlasu řecké vlády, vždyt Zeman snad jasně řekl, že by se jí za to mohli odpouštět dluhy, takže asi po dohodě. Neslyšela jsem vyjádření ani jednoho z nich přímo, tak možná se mýlím.
    Ale ty neziskovky nebo co to bylo zač stály za zasmání.

    To se mi líbí

  5. strejda napsal:

    Zemanův návrh není realizovatelný, Řecko na něco takového nepřistoupí a ani nemůže přistoupit. Stejně tak by mohly být tábory u nás nebo kdekoli jinde v EU. A Zeman to ví.
    Jde ale především o to, že vymýšlí a hledá nějaká řešení. Jenom to je cesta kupředu. Jen zírat a zírat je nejen k ničemu, ale i ke škodě.
    V tuto chvíli není EU naprosto připravena jednat. Dokáží to jen vlády některých států. Ale když se podíváme na Maďarsko, tak tam tyto problémy více než polovinu voličů naprosto nezajímají. Neuvěřitelné, ale pravdivé. U nás by to bylo ještě horší. Musíme se tedy připravit na následky. U Maďarů je to jasné, ti si sní svoji polévku.
    Samozřejmě vracení uprchlíků do místa odplutí je možné. Ale jsme si jisti kolik voličů s tím bude souhlasit a kolik ne? Udělejme referendum a spláčeme nad výdělkem.
    Někteří lidé a je jich většina, jsou nepoučitelní. Jejich mínění je podle větru a pozná se podle pláště.
    A tak Zeman činí velice dobře. Nastavuje nám i Evropě zrcadlo, abychom v něm viděli své křivé huby. Neberte to osobně, většina z nás u Bavora má jasno. To ovšem platí jen a pouze u Bavora.
    Nepotěšil jsem Vás, ale co s tím naděláme. Mé pesimistické předpovědi znáte.

    To se mi líbí

    • kočka šklíba napsal:

      Ano máte pravdu, že Řecko by na to nejspíš nepřistoupilo, i když co my víme, kdyby se jim skutečně velká část dluhů odpustila. Jenže to EU nikdy neudělá. Jinak s Vámi souhlasím, také mě docela překvapilo, že Maďaři nedokázali přijít k referendu ani z těch 50%. kdo jiný by tedy měl? I když jako prohru Orbána bych to neviděla, ptz 95% z těch co přišli, se vyjádřilo proti kvótám, to stačí. A skutečně by mě zajímalo jak by to dopadlo u nás. jenže to se nedozvíme.

      To se mi líbí

  6. vonrammstein napsal:

    Jistěže má pravdu. Akorát si nemůže dovolit ji říct celou: Potopit všechno, co překročí čáru pěti mil od břehu. Protože to už určitě nejsou rybáři.

    To se mi líbí

  7. blbíš napsal:

    … ti psychopati zúžili manévrovací prostor právě jen pro dělový čluny, bohužel, jde už jen o ten první výstřel

    To se mi líbí

  8. čtenář napsal:

    který politik před lety navrhoval aby Řecko prodalo své ostrovy?

    ale to není podstatné,hlavně,že jsme odhalili,že se zbláznil Zaorálek.

    To se mi líbí

      • kočka šklíba napsal:

        Já ale nepochopila z toho co se psalo o Zemanově rozhovoru, že navrhoval prodej řeckých ostrovů(ostrova), naopak, navrhoval aby řecká vláda za odpuštění dluhů, které stejně podle mého nesplatí, zřídila na některých imigrační střediska. Ale samozřejmě mohu se mýlit, četla jsem ten úryvek rozhovoru v našem mainstreamu a slyšela v naší vaší ČT ;).

        To se mi líbí

        • oh napsal:

          To je pravda, ale problém je v tom, že řecká vláda na nic takového nemá peníze. Nehledě na to, že i imigrační středisko na ostrově by se muselo střežit – velká část těch připrchlíků má jasno v tom, kam v Eu chce a kam ne.. Finance by musely kompletně dorazit z Brusele a pokud vím, i Erdogan, když zrovna neorganizuje a nepotlačuje nějaký puč, si stěžuje, že všechny ty miliardy € za zadržování uprchlíků v Turecku dostal jen slíbené.

          To se mi líbí

          • kočka šklíba napsal:

            Jo no to je samozřejmé, ale pořád lepší než si je sem nechat proudit, navíc, myslím, že by je to odradilo, alespoň pokud vím Austrálie je s tím velmi úspěšná ;). A že je nedostal Erdogan je jen dobře, ale on to asi z EU vymámí.

            To se mi líbí

            • oh napsal:

              O Erdogana se nebojím, ten si poradí. Jenže to ilustruje jednu skutečnost – na kongresech se miliardy € slibují snadno, ale když je na čase otevřít prkenici a vysázet reálné peníze, není kde brát. Možná v nějakém dalším rozpočtovém období EU – za 10, 15 let, pokud se na tom dokáží dohodnout, místo věčných kvo- kvo- kvót.
              A právě na financích takové řešení závisí – Austrálie za provoz těch táborů platí a musí udržovat pravidelné intenzivní námořní a letecké hlídky. Jenže Austrálie si to může dovolit, nestojí jí na krku nějaká pochybná Trojka a nenutí jí škrtat, škrtat škrtat a někdy, pro změnu, reformovat rozprodáváním všeho možného a dalším seškrtáním výdajů.

              To se mi líbí

              • kočka šklíba napsal:

                Tak si to shrňme, Zeman navrhl nějaké z řeckých neobydlených ostrovů jako místo pro zřízení imigračních středisek. Za odpuštění řeckých dluhů. To je podle mého docela solidní návrh, ptz Řekové stejně dluhy nesplatí, dluh je už u EU, původně byl u bank jestli se nepletu. Takže tady by EU nemusela dát ani euro. A místo miliard euro Turkům, dát ty prostředky Řekům na zřízení a provoz, je podle mého také schůdnější. Jistě, muselo by se hlídat zda jdou skutečně tyto účely. Takže by se jednak se ulevilo Evropě jako takové a za druhé,a to mně připadá skoro jako podstatnější, by určitě proud imigrantů významně poklesl. Nevím jak to má Austrálie s lidmi v těchto táborech, ale pokud by se chtěli vrátit, což předpokládám také mnozí, tak zaplatit cestu zpět. Jistě je to návrh, ale kdyby EU již něco loni z toho začala uskutečňovat, mohlo již být ted jasno a prostě se vsadím, že by imigrantů nebylo zdaleka tolik. A navíc bychom se zbavili nátlaku Erdogana, což také není špatné. Naopak výborné. Jistě, pokud by Řecko souhlasilo a nějaké takové ostrovy by se našly. Ted se nedělá nic, jen se mele o kvótách, EU je absolutně neschopná. Jestli úmyslně nebo proto, že jsou tam debilové, nevím. Asi obojí.

                To se mi líbí

      • čtenář napsal:

        oh,
        to není srovnatelné,prodej navrhovali němečtí politici a ostrov egyptský miliardář.
        Ten jim ale na rozdíl od Zemana chtěl vytvořit vlastní stát.

        Zeman ale navrhoval oboje,před 5lety prodej a nyní odsun uprchlíků na ostrovy.
        Využívá situace tak,jaké jsou nálady ve společnosti.
        Mimo pozornost by nemělo zůstat ale toto,on mluvil pouze o ekonomických uprchlících.
        Což je celkem na tuto dobu odvážné.
        Až nám z Anglie začnou posílat naše ekonomické migranty tak bude veselo.

        PS:nezastávám se ekonomických uprchlíků,ale některé Zemanovy nápady jsou vypuštěny z jeho úst asi jen proto aby získal on sám větší popularitu mezi svými příznivci.

        To se mi líbí

        • kočka šklíba napsal:

          Kolik by nám jich Anglie vrátila? Neintegrovaných? Tak 10-12 tis? Já nevím, vy to víte? Podotýkám lidí, kteří nic nechtějí dělat, jen dostávat dávky. Ostatní by s přehledem zaměstnání sehnali, bud zde, nebo v jiných zemích EU.
          Ale minimálně jsou to lidé ze stejného prostředí jako my, takže odpadá odlišná ideologie a náboženství, které je jasně neslučitelné s naším způsobem života.
          Takže to co píšete je úplný nesmysl, proč vy toto vypouštíte z klávesnice je mně záhadou, ptz vám o popularitu nejde ;).

          To se mi líbí

          • čtenář napsal:

            Kdo má větší páku dostat z nějaké země ekonomické přistěhovalce?

            Zeman,prezident bezvýznamné země,z Řecka na ostrovy a do Afriky anebo VB ze svého území zpět do ČR,Polska atd?

            Nesmysly si klidně mohu psát od rána do večera,zde na Poznámkách,jsem jen NULA,nejsem prezident.

            A vypouštím ty nesmysly úmyslně na Poznámkách,protože v jiném prostředí bych kritikou Zemana a obhajobou Zaorálka větší popularitu nezískal,to je přece jasné.

            To se mi líbí

            • kočka šklíba napsal:

              Z Vaší odpovědi vyplývá jediné, prostě jste si chtěl rýpnout do Zemana. Jenže to byste musel trochu lépe ;). Jak píši, i kdyby VB vrátila, jak Vy píšete, ekonomické přistěhovalce, tak to jsou pořád lidé, kteří ve velké většině pracovat chtějí a ti kteří nechtějí jsou alespoň lidé ze stejného prostředí, žádní islamisté, takže by nehrozilo to co už nyní je právě ve VB, Francii a Německu a dalších zemích tzv. vyspělého západu.
              Někde jsem četla, že Čechů je ve VB 50 tisíc, nevím, ale i dvojnásobek by nás nějak moc nezatížil vzhledem k mnou uvedeným skutečnostem.
              Takže příště musíte lépe čtenáři :D.

              To se mi líbí

              • čtenář napsal:

                z vašeho pohledu na ekonomické přistěhovalce ale také něco vyplývá,
                když se podaří vybrat 50.000 ekonomických přistěhovalců odkudkoliv,kteří budou mít zájem pracovat a pracovat také budou,tak jediné co by se dalo potom kritizovat je to že jsou „z jiného prostředí“,a když nebudou ani z toho „jiného prostředí“ tak máme smolíka.

                To se mi líbí

              • kočka šklíba napsal:

                No samozřejmě, vždyt cizinců je, jak jsem zjistila, asi 480 tis., z toho víc než půlka s trvalým pobytem. A myslíte si že z Ukrajiny a ze Slovenska (těch je nejvíc) jsou to jiní imigranti než ekonomičtí? Pak z Vietnamu, těch je přes 57 tisíc? Je jasné, že jich zde je více, ale ne všichni jsou registrovaní. A potom, s dcerami do školy chodilo několik cizinců ale již s českým občanstvím, Vietnamci, Bělorusové, Rusové, dokonce jeden Bulhar po otci a po matce Polák
                Jenže ti všichni zde pracují(kromě žáků a studentů), což je rozdíl oproti muslimům v té „vyspělé“ Západní Evropě. A píši výše, že pokud by se spustila lavina ekonomických migrantů třeba z Ukrajiny, už by to byl nemalý problém i pro nás, ale pořád jsou to lidé kteří mají přibližně stejné postoje,návyky, pohled na svět jako my. Cizinců je 5% obyvatel, to není málo.

                To se mi líbí

  9. ji5 napsal:

    Neurčitý začátek pohádek „Bylo nebylo…“ lze pro potřeby politiků parafázovat na: „Řekl, neřekl…“ Nejistota ohledně toho, co měl politik na mysli ochromuje media a to i v situacích, které přímo vybízejí ke zpochybnění vyřčeného.

    Presidenta Zemana se media neptají, jak to myslel, když v rozhovoru pro Financial Times „[…] uvedl, že ekonomičtí migranti by se měli deportovat do „prázdných míst“ v severní Africe nebo na neobydlené řecké ostrovy.

    (Na Rhodosu mluvil o střetu civilizací, tedy o něčem zcela jiném).

    Možná tu pitomost řekl, možná ne, kdo se v něm vyzná. Od presidentů se ostatně velká moudra nečekají. Jenže ten náš je ekonom s červeným diplomem a jako takový by měl mozek přece jenom používat.

    Shromažďování (čti: koncentrace) nepohodlných lidí, jako způsob jejich ovládání, bylo použito naší civilizací již počátkem minulého století. Říkalo se tomu koncentrační tábory. Arijská rasa tento název zdiskreditovala, když přišla na to, že se zkoncentrovaní dají zpopelnit, čímž se ušetří na jídle, vydělá na vlasech, zlatých zubech a majetku, který po internovaných někde leží.

    Oddělovat hlavy od těl uměl již náš Mydlář. Podřezávat chřtán nepřítele i skaut Mašín a stínání hlav zmechanizovali v Evropě Francouzi a k dokonalosti přivedli naši milí sousedé.

    Lecos z našich hodnot nezdůrazňujeme, ale na její vrub je třeba připsat i nesčetné války a s nimi spojený vývoj zbraní. Mezi jiným napalm, atomové bomby, fosforové bomby a herbicidy. To vše ve jménu téhož boha.

    Mezi nejvýznamnější „výdobytek“ naší civilizace ale patří mechanismus, umožňující a případně i legalizující přesouvání bohatství od slabších k silnějším. Cožpak si naši sousedé bezostyšně neberou naše lékaře? My je pak bereme třeba Ukrajině.

    Posouvat bohatství opačným směrem není příliš populární. Ekonoma Zemana bychom se měli ptát, co se s těmi lidmi na „prázdných místech“ stane. Kolik jich bude a na co budou mít nárok? Napadlo ho, že prázdnota vhodná pro koncentrák může naplňovat rčení „It’s the economy, stupid“ – tedy, že tam není nic k obživě? Kdo to bude platit? Jak dlouho tam budou? A co školy a nemocnice? Nebude to jednou všechno daleko dražší než krematoria?

    Zeman zjevně nezná tento Huntův zákon: „Každá velká myšlenka má nevýhodu, která vyrovnává nebo překonává velikost myšlenky samé.“ Čeština to zjednodušuje: „V nejlepším případě nula od nuly pojde.“

    To se mi líbí

    • vittta napsal:

      Řekl to naopak velice dobře, tak, jak to chápu já.
      Podle vás to byla pitomost, protože se následně ptáte, co s těmi lidmi dál.
      Podle mě to řekl dobře, protože si myslím, že nám není nic po tom, co bude s nějakým ekonomickým migrantem.
      Ekonomický migrant je spekulant.
      Spekuluje s určitou částí svého majetku (nebo s celým), že buď vydělá, nebo prodělá.
      Ekonomického migranta, stejně jako spekulanta, k tomu nic nenutí, kromě buď osobní hamižnosti, nebo odvahy riskovat a nést případné důsledky.
      V tomto případě ekonomický migrant spekuluje tak, že my budeme platit, a on bude mít zisk.
      Je tedy správné vyvolat protitlak, a tím nutit jiné ekonomické migranty, aby nastálým zvýšeným rizikem, nebyl zisk tak pravděpodobný.
      Je to v našem zájmu a je to velice humánní, protože nejvíce by riziko zvýšila možnost, že bude ekonomický migrant zmrzačen nebo zavražděn.
      Pak píšete klasické manipulace ohledně zbraní a vraždění, nebál bych se to nazvat lží, ale nejspíš jste o tom přesvědčen, tak to dle mého není lež, ale obyčejný blud.
      Tak nám (naší civilizaci) připisujete jakýsi až vynález vraždění na všechny způsoby, jakoby civilizace před námi znaly jen trhání květin a hlazení malých koťátek.
      Vraždy nejsou naše hodnoty, jsou to univerzální hodnoty lidské-Bohužel.
      Pak mluvíte o zbraních, ale zde je třeba si uvědomit, že jakkoliv máme velice vyspělé zbraně, ve velkém je nepoužíváme, asi to máme za sebou ve dvou velkých válkách, resp. v to doufám.(v té první se používání děl a kulometů nebránili ani Turci, což běloši nejsou)
      Kdyby je vymyslel někdo jiný, třeba nějaké černé huby či čmoudi, třeba, TŘEBA pane Jírovče, by už lidstvo neexistovalo.
      Jenže oni je nemají, tak můžete z válečných snah vinit jen nás, bílé huby, pravé satany.
      Přitom…Japonci dokázali asi za 6 týdnů vyvraždit 300 000 civilů v Nankingu, komu se to z bílých povedlo?
      To nedokázali ani SS oberkomanda, resp. by to rozhodně dokázali, ale byli to přecijnom obyčejní psychopatičtí vrazi, na rozdíl od řadových japonských vojáků, působících v Nankingu.(a nejen tam)
      A nedávno ve Rwandě, opravdu nedávno, bylo za 3 měsíce povražděno až milion lidí, což je myslím výkon, který nemá obdoby ani v nacistických vyhlazovacích táborech, a to měli domorodí dobrodinci k dispozici jen minimum evropských bouchacích udělátek, a v pohodě si vytačili s mačetami a oštěpy.
      A žádnou bílou hubu k tomu nepotřebovali.
      Takže mi vaše sebemrskačství připadá čím dál více k pláči, protože bílá rasa určitě není nějak superdobrá, ale tak špatná, co z nás děláte vy, do toho máme fakt daleko!

      To se mi líbí

    • kočka šklíba napsal:

      První čtyři odstavce jsem nějak nepochopila, takže k nim nic.
      Ovšem 5. je něco jiného. Koncentrační tábory tak jak je chápu já jsou něco jiného. Tam byli lidé shromažďováni ze svých domovů násilím, byli tam převáženi. Což v tomto případě nehrozí. Ti lidé, a jsou to většinou ekonomičtí migranti, jdou do Evropy dobrovolně, nebo ne? V imigračních střediscích je možné a nutné zjistiti jejich totožnost a oddělit skutečné uprchlíky před válkou od ostatních, a ano v podstatě od těch, co si myslí, že zde budou žít na úkor původních obyvatel. Nezlobte se nebo zlobte, ale nevidím jediný důvod, proč my bychom měli naši už tak nízkou životní úroveň snižovat jejich masovým přílivem. A to je v podstatě to nejmenší, ještě tu jsou jejich zvyky a jejich náboženství a vše co s sebou přináší. O šaríi jste už asi slyšel ne? O nezletilých manželkách, o jejich přístupu k rovnoprávnosti a dalších a dalších zvycích a příkazech jejich ideologie a o teroristech se snad také nemusíme bavit ne? Nebo to Vás nechává chladným?
      Dále, je Austrálie fašistický stát? Ano nebo ne? Protože ta ty imigranty do imigračních středisek zavírá. Zatím jsem takové hodnocení tohoto státu nezaznamenala ani od Vás.
      Pokud vím náš stát s napalmen atd. nemá nic společného, dokonce snad ani Evropa takže to sem pořád nepodsouvejte.
      Protože víte, můžeme být vstřícní, ale jen do určité míry, do takové, která neohrožuje nás samotné. A myslím si že imigrace v tak masovém měřítku nás ohrožuje,a ohrožovala by nás i kdyby ti lidé byli alespoň schopní a ochotní se integrovat (jako např. Vietnamci, Ukrajinci atd.). Což viditelně nejsou.

      To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.