Černá hodinka – Kde udělali soudruzi chybu?


Prudká reorganizace policejních útvarů, řízená jistým bývalým stbákem Laubem se nějak nepovedla. Předpoklad, že odstavením Šlachty získá ČSSD kontrolu nad akcemi bývalého Šlachtova útvaru se poněkud zvrhla tím že vedoucí místa slavné Centrály obsadili právě Šlachtovi lidé. Projevilo se to hned ve dvou situacích, které následovaly po spuštění té zpackané reorganizace.

Nejprve došlo k odchodu odpovědného náměstka Laubeho z policejního presidia. Prý ze zdravotních důvodů. Z minulosti známe dost podobných odchodů. Jaká to však asi je nemoc, která Laubemu neumožňuje dále náměstkovat, ale klidně může sedět na Chovancově ministerstvu? Asi neschopnost. Nikoli zdravotní, ale obecná.

A pak došlo několik dní před krajskými volbami k akci na vedení Královéhradeckého krajského úřadu, kdy byli vyslýcháni i radní včetně samotného hejtmana. Takže opět neunikla informace a přepadovka byla překvapením.

Kde asi udělali soudruzi z ČSSD chybu?

(Volili Sobotku a jeho bratrstvo.)

bavor-podpis_rex2

Příspěvek byl publikován v rubrice Černá hodinka se štítky , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

94 reakcí na Černá hodinka – Kde udělali soudruzi chybu?

  1. tata napsal:

    Nevím co je pravda,ale je celkem doklad určité zaslepenosti nasadit psí hlavu ČSSD.
    JEN čas ukáže jestli to není to samé co kauza na PAROUBKA,Aspon par indici to ukazuje,ovšem mužete myt scela pravdu ale VY JEDNOZNAČNĚ JSTE PŘESVEDČEN o jedné pravdě.Co když podvod tam byl ale nebyl do toho starosta s ČSSD .Jestli to tak bude je ta kauza umně využita silami kolem Babiše ,což klika kolem ŠLACHTY JEDNOZNAČNĚ JE.

    byl bych opatrnější nasazovat jednoznačnou psí hlavu,ale to zde hodně lidí dělá.jÁ JÍ dost věcí vyčitám ale byl bych hodně opatrný vykladat jednostraný soud.Jinak doklad toho je že jako jeden z mala sem nehájil RATHA,ALE nevyčitám jí věci co nezavinila nebo nemuže uplně ovlivnit.
    Proto mám steto kauzy smišené pocity,vime že se defakto podvadí všude,otazka vtomto je duležitá jestli to není hon na komára z dělem

    To se mi líbí

  2. Rosťa napsal:

    Pokud se ta „reorganizace“ musela udělat ze dne na den, tak si o tom člověk může myslet cokoliv. A nejblíže budou ti, kteří mají pocit, že se začala stahovat smyčka kolem soc hlavounů. Zda právem, či ne, se dovíme později.

    To se mi líbí

  3. tata napsal:

    Myslím že nejde V TOMTO PŘIPADU o tu reorganizaci………..i když defakto i to něco napoví……nebot jestli to po volbách vyšumí spiše to potvrdí potřeba té reorganizace,I když to vypadá že si stejně toto křidlo udrželo moc. Promě osobně je duležité jestli si tady hraje někdo na svém pisečku nebo opravdu je to parta neohrožených a zde opravdu nejsem přesvedčen ani na jednu stranu…………řikám ale nelibí se mi to vykladat jako hotovou věc že jedna strana jsou rychli šipy a druhá jasný MASTACI

    To se mi líbí

  4. raddie007 napsal:

    Nevěřím, že to je boj nějaké dobra se zlem. Prostě jen jedna parta „plukovníků“ válčí s jinou. A ani Šlachta není žádný svatoušek.

    To se mi líbí

    • tata napsal:

      to si myslím taky ale proto bych to nikdy nevykladal tak jednoznačně,jak to bylo podano vtomto blogu,jde mi jen ototo…………….Kde asi udělali soudruzi z ČSSD chybu?

      (Volili Sobotku a jeho bratrstvo.)

      v TOMTO konkretním připadě nebylo vzneseno žadné obvinění……….dost to připominá nám všem znamí humbuk……….kde se ani jedno važné podané obvinění nepotvrdilo,dalo by se řici naopak

      To se mi líbí

  5. čtenář napsal:

    s prominutím pane Bavore,ale na Vás opravdu ta ČSSD působí jako červený šátek na krocana

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Kde mám chybu? Není snad pravda, co jsem napsal?

      To se mi líbí

      • čtenář napsal:

        stavíte vše na konstrukci,že se ČSSD nepovedlo to co měla v plánu.

        To se mi líbí

        • kočka šklíba napsal:

          Otázka je, jestli vůbec měla v plánu něco, kromě tedy být ve vládě ;).

          To se mi líbí

          • čtenář napsal:

            tak samozřejmě,ČSSD šla do vlády jenom a pouze proto aby odstavila Šlachtu.

            „Předpoklad, že odstavením Šlachty získá ČSSD kontrolu nad akcemi bývalého Šlachtova útvaru“

            o to vše ostatní kladné za poslední roky se ve vládě postarala „ANO firma“.

            ale já vím,…………RESTITUCE……….

            To se mi líbí

            • kočka šklíba napsal:

              To tvrdíte ale Vy a zřejmě se snažíte ironizovat to, co jsem napsala. Ano restituce, výstavní skříň předvolebních slibů ČSSD.
              A myslíte, že je to nějaká marginální záležitost? Těch miliard co bude stát platit, těch soudních sporů, co nenažraná, dá se říci odporná katolická církev (mám na mysli hodnostáře, ne věřící ve velké většině, i když někteří jsou…no radši se nebudu vyjadřovat), vyvolala? Budou to platit možná ještě naši vnuci, ze SR, to znamená z peněz všech, z peněz, které mohli jít na potřebné věci, ne do tlamy katolické církve.
              A ČSSD? Nic, po volbách najednou ticho. Případně „ono to nejde“. Tak když to nejde, tak to neměli slibovat. Jenže jednak by šlo to alespoň zmírnit, a jednak Sobotka a spol. to prostě jen slibovali, ptz věděli, že jim na to mnoho lidí skočí.
              A na závěr, když se jich zastávají pravičáci, a to ano,a jeden z nich jste Vy, tak už to samo o sobě je vypovídající.

              To se mi líbí

              • Jos napsal:

                Vy jste kočko až srandovně úzkopásmová. A ještě srandovnější je, že se vaše rozhořčení neobrací proti pachatelům svinstva. Ale jen proti těm, co jim ve zločinu neměli sílu zabránit. A proč neměli a nemají tu sílu? Protože všude exhibuje spousta „rozhořčených“ kteří si nevidí na špičku nosu a volí v rozporu se svými zájmy. Třeba Babiše.

                To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                Josi, vás bych se v minulé době hrozně bál. A pokud byste representoval Jandův tingl-tangl, tak bych se bál i dnes. Vy jste totiž naprosto slepý k tomu, co se kolem děje a fanaticky obhajujete Sobotku a jeho kliku. A právě vy a vám podobní, jste příčinou současného úpadku ČSSD.

                To se mi líbí

              • kočka šklíba napsal:

                Když někoho kritizujete Josi, tak se vyjádřete přesně. Jak a v čem úzkopásmová? V tom, že Sobotka a spol. jen aby mohli sestavit vládu (i když tu mohli sestavit i tak bez KDU, ptz Okamurova strana tehdy měla asi přibližně stejně hlasů jako KDU, když jako levice nechtěli do vlády KSČM, i tedy ten Babiš), tak nás všechny, tedy SR, nechali okrást o miliardy? Vám se to líbí? A nejde jen o ně, jde i o vliv černoprdelníků. Takže prosím vyjadřujte se konkrétně. V čem úzkopásmová, ptz takhle je to jen výkřik nesouhlasu ale nic víc.

                To se mi líbí

              • Jos napsal:

                No Bavore, já se vás bojím teď. Zařadil jste se k lidem, kteří nechápou k čemu jsou volby a podléhají jakýmsi osobním animozitám. A dokonce se mýlíte i v tom, že jsem jakýsi sobotkovec. Nepotřebuji se vymezovat vůči jakékoliv osobě, ale souhlasím s ideou sociální demokracie. Teď bohužel nic lepšího není k mání. Váš článek a takové podobné budu kritizovat vždy. A nesouvisí to se Sobotkou. Kritizuji ho, protože se jedná o trapnou spekulaci, jakými nás zásobuje „pražská kavárna“ denně po tuctech. A navíc je inspirovaná vaší osobní a iracionální animozitou k Sobotkovi.

                To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                No vidíte. Iracionální animozita. Vy ani nejste schopen a možná ani ochoten posuzovat podrazácké chování Sobotky a jeho bratrstva jak ve věci migrace, tak ve věci vymýšlení nesmyslných peněžních tunelů, podrazů vůči koaličním partnerům etc.etc.
                A to „souhlasím s ideou sociální demokracie“ mi připomíná jiné souhlasy. Také přesvědčené. A stály nás několik zbytečně utracených životů.

                To se mi líbí

              • Jos napsal:

                No co vám povědět Bavore, pláže u Máchova jezera praskají ve švech plné tisíců ba destitisíců legálních a nelegálních migrantů a vy jste andersen. Temně vyhrožující pohádkář.

                To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                Hráze se staví dříve, než přijde velká voda. Pak už není co chránit. A jestli vám unikají vyjádření Sobotky, Zaorálka či Dienstbiera, pak opravdu máte ten rozum vypnut. Nápady Marksové (školení místo konkrétních opatření), Valachové (inkluze, kterou většinově nikdo nechce), Němečka (cpaní peněz do černých děr zdravotnictví). To je vám málo? Pak opravdu není o čem diskutovat.

                To se mi líbí

              • Jos napsal:

                Ještě jste Bavore zapomněl dodat, že na příklad zcela nezaslouženě zvedli mizerné a chudobné mzdy učitelů. Jak jste zdůraznil před několika dny. Aby to bylo úplné..

                To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                Za mizernou a chudobnou mzdu učitelů by hodně lidí rádo pracovalo. Jenže učitelé akorát řvou a vyhrožují. Spolu s Kubkem a Engelem od lékařů jsou to největší hajzlové, co se týče platů.

                To se mi líbí

      • Jos napsal:

        Není.

        To se mi líbí

        • Bavor V. napsal:

          Takže nedošlo k reorganizaci, proto nebyla místa v nové centrále obsazena „Šlachtovými“ lidmi, Laube nebyl u StB ani neodešel z místa náměstka a nakonec k vyšetřování na KH kraji také nedošlo. Tohle všechno jsem si jenom vymyslel. OK. Sobotka z vás musí mít opravdu radost.

          To se mi líbí

          • Lex napsal:

            „Sobotka z vás musí mít opravdu radost.“
            I Čulík.
            I Myruna ohledně „prokurátorské republiky“, co ublížila Kalouskově vládě na čele s Nečasem resp. jeho dominou s devítiocasou kočkou, která tak nějak reálně vládla – viz níže.
            I Pecina a Bublan.
            Svatá prostoto!
            No, i tím jsou živi lidé.
            A bude hůř!

            To se mi líbí

          • Jos napsal:

            Vy jste si z celého dění Bavore vypreparoval to, co se vám hodilo k potvrzení vaší teze: Kde asi udělali soudruzi z ČSSD chybu?(Volili Sobotku a jeho bratrstvo.)
            Ovšem už jaksi odmítáte vzít v úvahu souvislosti. Protože by vám to asi nabořilo tu vaší tezi. No u člověka který tak vášnivě hájí a preferuje STBáka a oligarchu Babiše je to logický postoj.
            Měl byste poctivě napsat: Nesnáším ČSSD, preferuji a pomáhám ANO ze všech sil. Protože Babiš a ANO jsou jediní, kdo z toho bordelu a šaškárny profitují.
            A jak prospěšné bylo zrušit Šlachtův pašalík se můžete dočíst třeba zde: https://www.novinky.cz/krimi/415397-otvira-se-14-vrazd-z-ery-mrazka.html
            A z textu článku vyjímám: „Jenže od srpna se protimafiánský útvar v rámci reorganizace spojil s protikorupční policií pod Národní centrálu proti organizovanému zločinu, spadající stejně jako tým Tempus pod prezidium, a Balážovi muži tím dostali volné ruce i přístup k materiálům týkajícím se úmrtí lidí kolem Mrázka.“
            Šlachtův soukromý pašalík byl přinejmenším žábou na prameni. Přinejmenším!

            To se mi líbí

            • Bavor V. napsal:

              a) Nesnáším Sobotku a jeho bratrstvo. To nemá nic společného s celou partají. Můj vztah k partaji je takový, že letošní krajské volby vypouštím. Nepůjdu volit proti socanovi Zimolovi, natolik si jej vážím (socana), ale nechci, aby se mým hlasem mohl chlubit Sobotka a jeho bratrstvo.
              b) nepůjdu tedy volit ani Babiše. O tom, zda je stbák nebo není, rozhodl soud. Navíc slovenský. Narozdíl od Laubeho. Poněkud vám přebývá jeden metr, kterým poměřujete osoby.

              To se mi líbí

              • Alena Z napsal:

                A co vložit neplatný hlas?
                Někde jsem četla, že takový hlas si nemohou partaje přerozdělit, že se musí odečíst…

                To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                Pokud to je pravda, pak to udělám.

                To se mi líbí

              • oh napsal:

                Takový hlas se sice musí odečíst, jenomže pokud vím, mandáty se přidělují a přerozdělují podle odevzdaných platných hlasů. Výsledek tedy bude stejný, jako by volič k volbám vůbec nešel. Jen se sníží volební účast, ale volby, na rozdíl od referend, nemají stanovenou žádnou minimální účast pro uznání platnosti. Když k volbám dorazí Kalousek, Fiala a Sobotka, a každý bude hlasovat sám pro sebe, budou takové výsledky dokonale platné. Jen nevím, jak by se v tomto hypotetickém případě přerozdělovací kafemlejnek vypořádal s tím, že by všichni měli stejně hlasů. 🙂

                To se mi líbí

  6. Lex napsal:

    Zdvořile si dovolím zeptat se některých zde ctěných přispěvatelů – taty na prvním místě – opravdu jste četli Bavorův článek a reagujete na to, co je v něm napsané?
    Pochopili jste o čem Bavor píše (tata např., podle mého názoru, vůbec ne, o to urputněji „bojuje“)?

    To se mi líbí

  7. tata napsal:

    S prominutím LEXI……….MYSLÍM ŽE se tentokrát mylite VY,………MYSLÍM tim že nevým o čem je článek a piši o něčem jiném…….o urputnosti vubec není řeč ,už dloho je mi ČSSD UKRADENÁ,ovšem nemá rad když se dělají ukvapené závěry……….a vtomto připadě ohledně ŠLECHTY je přiliš nejasností a možností ano klidně muže byt pravda co tvrdí pan Bavor…..ja jen reagoval že mi tam chybí objektivnost……hlavně o tom zasahu v Královéhradeckého krajského úřadu

    A pak došlo několik dní před krajskými volbami k akci na vedení Královéhradeckého krajského úřadu, kdy byli vyslýcháni i radní včetně samotného hejtmana. Takže opět neunikla informace a přepadovka byla překvapením.

    O TOMTO PIŠI……….a dosazení že panu Bavorovy JE ZCELA JASNÉ že to je neopravněný BOJ čssd proti ŠLACHTOVY skupině………..je to odpověd KOČCE……na její otázku o jaké obvinění……pravě ten zasah na Královéhradeckém krajském úřadu……..pry až za měsic…….takže uvidíme

    To se mi líbí

    • Lex napsal:

      No, víte, tato, a „wo tom to je“.
      Samozřejmě se mohu mýlit, jak nepochybně správně píšete.
      Jenže já si myslím, že ten Bavorův článek VŮBEC není o zásahu na královohradeckém hejtmanství.

      To se mi líbí

  8. tata napsal:

    No není je součastí te jeho konstrukce,já si vybral usek ktery je zatím nejvice kontraverzní.
    Abych na něm jasně ukázal že vtomto připadě nikdo neví jestli ten zasah byl opravněn nebo ne.

    Takže je normalní že člověk reaguje na určitou čast toho zminěného……..takže určitě jsem věděl a četl o čem to je.

    Navíc jestli se ukáže že ten zasah na to hejtmanství byl hon na čarodějnice……dost to nabourá to hlavní moto …………kde udělali soudruzi s ČSSD………

    NEBOT pan BAVOR………JE scela přesvedčen že reorganizace a tim odvolaní ŠLACHTY bylo podminěno že šel tvrdě po ČSSD………TADY nejsme až tak v rozporu protože je to banda grazlů…otázka je promě jen není to tak že ŠLACHTA ŠEL hlavně v něčím zajmu,,BABIŠ,, hlavně po ČSSD A NAD DRUHÝM ZAVIRAL oči…………..jestli se ten zasah ukáže jako bublina nabourá to i to hlavní o čem piše……….tudíž je to i otom zasahu a dost duležitě

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Tato, nejde o to, zda byl nebo nebyl zásah oprávněný (i když si myslím, že spíše ano), ale že byl překvapivý. Prostě opět žádná „inkontinence“, pardon únik informací.

      To se mi líbí

  9. tata napsal:

    pane BAVOR

    OTOM TO JE……..VŠECHNO souvisí ze vším a i o směru uvažovaní………samozřejmě je skorem mimořadné že v našich podminkách se něco tak na té viší urovni po kom se de utají.

    ALE I touto odpovědí si dokazujem že oba uvažujem rozdilně………..JÁ SI MYSLÍM že neš utajení je duležité jestli ten zasah byl opravněn…………to PAK UPLNĚ ZMĚNÍ vše……….Věřím že vtomto by sme byli zajedno………oto by to byla větší grazlovina………a to je zase podstata mého psaného.

    VY MÁTE jasno ta psí hlava…..já vím že jsou grazlové ale kritizuju je jen za jasné……….a to zatím u ŠLACHTY MÁM DOST NEJASNOSTÍ……….Nemyslím jen jeho ale celou partu kolem něho,nejsem zastáncem ani jeho zatracení ,vypadlo mi kdo to zde psal myslím pan HUDEC omluva jestli se mylím ale i jeho glorizace zde dost jasně vystupujete VY.

    A v mnoha věcech se na to diváme z jiného uhlu viz utajení já preferuji opravěnost.

    ALE není to nic osobního je to stale polemika………a pravda ,bud se ji nedozvíme nebo třeba ano,zde čas dost napoví a dost vyznamě……..a zde naopak spiše to ukaže vice pro VÁS.

    myslím tím že jestli ten zasah byl opravněn ukáže se opravěnost vaší psí hlavy……..ovšem scela mi nepotvrdí jestli jsem se uplně mylil že třeba pracují jen proti někomu.

    ALE to pro mě není tak zasadní…….jako že každy darebak má byt potrestán

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      tato, jsou tu dvě roviny. Jedna je oprávněnost zásahu. O tom ale nepíšu nic více, než, že k němu došlo. A je jedno, kdy, kde a proti komu. Pak je rovina toho utajení a to je to zásadní, podstatné a jediné, čeho se ten článek týká. Prostě někde udělali soudruzi chybu. Vy tou nedůvěrou k oprávněnosti převracíte celý smysl úplně někam jinam. Ale tam to opravdu, ale opravdu nepatří. O tom se můžeme bavit, až se potvrdí nebo nepotvrdí ta oprávněnost. Ale teď ne.

      To se mi líbí

  10. tata napsal:

    je zřejmé že si neporozumime,takže dal to nemá cenu

    To se mi líbí

    • Lex napsal:

      Asi to fakt potřebujete natvrdo, náznaky moje i Bavorovi se míjejí účinkem.
      Tedy, tato, článek je o voze a vy furt s tou kozou. A ještě za ocas!
      😦

      To se mi líbí

  11. tata napsal:

    LEXI……..NO COMENT

    To se mi líbí

  12. Jos napsal:

    Soudruzi z ČSSD udělali zásadní chybu, protože nerozehnali UOOZ a nezavřeli Kubiceho, Vlase a Hrušku okamžitě po zveřejnění tzv. Kubicovy zprávy. Aby jejich následovníky přešla chuť na podobné excesy. V důsledku toho se podařilo Šlachtovi, společně se skupinou prokurátorů na dost vysokých postech, si zřídit doslova soukromý justiční pašalík. Kdo by chtěl nějaké podrobnosti, nechť si dá do Googlu „prokurátorská republika“. Něco naprosto neskutečného pokud ještě někdy vůbec chceme hovořit o právním státu.
    Ten zásah v Hradci Králové těsně před volbami smrdí Kubicovinou na sto honů.
    A vy jste se zpronevěřil svému mottu Bavore. Z celé mozaiky zpráv jste si vybral to, co se vám hodí pro předem učiněný závěr.. Tváříte se, jako byste znal Laubovu zdravotní dokumentaci, což jistě pravda není. A udělal jste závěry na základě svých překroucených faktů, které bych čekal tak od úrovně „pražské kavárny“. Žádné na pravdu máte právo. Spekulace.

    To se mi líbí

    • oh napsal:

      Jak asi víte, nic takového soudruzi z ČSSD udělat nemohli. Ty volby totiž nevyhráli a tak se museli přednostně věnovat odparoukování partaje a přerozdělování židlí; ministr vnitra Bublan neudělal pro jistotu nic. ČSSD také ani nepípla a nechala v tom plácat samotného Paroubka, aby Kubiceho žaloval soukromě – což nemělo naději na úspěch. Vnitro pak převzali modruzi z ODS a Íčko se zachovalo podle historicky osvědčené taktiky jednání s již nepotřebnými zrádci – využít a vyhnat – (radil jednou, zradí i podruhé..) a odešli plukovníka Kubiceho bezpečnostně poraděnkovat do soukromého sektoru..

      To se mi líbí

      • oh napsal:

        Nějak mi vypadávají písmenka, mělo by tam být (zradil jednou, zradí i podruhé..) 😦

        To se mi líbí

        • Jos napsal:

          No co byste čekal. Ten kdo mohl jednat byl Bublan. Bývalý flanďák. Od těch nelze nic slušného a poctivého čekat. A soukromá žaloba Paroubka? Tu pokryl bývalý předseda soudcovské unie Jirsa. Jeho výkon a postoj, které dal najevo na slavné besedě společně s Kubicem, pro studenty právnické fakulty jsou kegendární ukázkou děsivého stavu české justice.

          To se mi líbí

          • Jos napsal:

            A ještě drobnost. Kubice to zkusil i podruhé v následujících volnách. Když ta metodika tak pěkně zafungovala. A soudci Jirsovi jeho svinstvo prošlo. Dobrý poskok je odměněn.

            To se mi líbí

          • oh napsal:

            Jenomže „nezávislý“ ex-flanďák Bublan se na kandidátkách ČSSD od té doby vyskytuje stále. To mi naznačuje, že současnému vedení strany jeho názory a výkony vyhovují. Soukromé žaloby veřejně činných osob mají u českých soudů mizivou šanci na úspěch, protože jednotný názor soudců zní: (Nám se nechce probírat žumpu, takže) „veřejně známý člověk musí počítat se zvýšeným zájmem o svou osobu“ (čti: snášet drby a pomluvy.)
            Soudci jsou nezávislí. Na všem. Tak se to po plyšáku zavedlo, prý abychom vyloučili možnost zasahování politiků do práce soudů. Zafungovalo to dokonale – republika nemá žádný nástroj, jak ovlivňovat kvalitu práce lidí, kteří vynášejí rozhodnutí „Jménem republiky!“ a místo stranických sekretariátů soudy ovlivňuje systém zákulisních vztahů a soukromých kamarádšoftů. My pak máme věřit, že všechny problémy vyřeší soudcovská samospráva a protože to zjevně nefunguje, snaží se reformátoři mermomocí tentýž princip nacpat i na státní zastupitelství, asi aby toho v justici nefungovalo víc. A když je nutno pozvednout vážnost justice, povinně navlékneme advokáty do divadelních kostýmů ala středověk. K dokonalosti už chybí jen bílé paruky, nějaký ten Jan Mydlář a pranýř na náměstí. .

            To se mi líbí

    • vittta napsal:

      Hmmmm….
      Nejste vy bojovník za lidká práva?
      Děsně, děsně to soudruzi z ČSSD udělali.
      Zásadní chyba to byla.
      Měli rozehlat UOOZ a zavřít Kubicejo a Hrušku a Vlase…
      Vida, jak se nám ČSSD mění v to,co v hitorii obvyklé.
      Ve stranu spravedlivou, neomylnou, pokrokovou a spásnou.
      Jako svatá inkvizice, NSDAP,KSČ či ODA.
      Vlasně ne, svatá inkvizice, NSDAP a další si přeci jenom nemohli dělat co chtěli, byť mohli mnoho.
      ČSSD by měla mít větší moc.
      „Jménem civilizace“!
      (pardon, udělalo se mi nevolno, vlastně jsem svým způsobem demokrat)

      To se mi líbí

      • Jos napsal:

        Vypadá to vitto, že se vám líbí když se o „správný“ výsledek voleb postará ozbrojená a speciálními výsadami opatřená složka státu. To oenili už v roce 1932 v Německu. Až na to, že potom už se logicky o výsledky voleb starají brigády dlouhých nožů. To bude asi vaše volba.

        To se mi líbí

        • vittta napsal:

          Máte to marný, Josi.
          Alespoň u mě.
          Já tady nepropagoval, že by měla nějaká strana někoho rozehnat a pozavírat, já ne.
          A volby…já tady dlouhodobě prezentuji názor, že by lidé volit měli.
          A též, že by měli volit koho chtějí, ale měli by si to umět obhájit, proč toho konkrétního volí.
          Na tom vaše uštěpačné poznámky těžko něco změní, i když jistě toto semínku nesnášenlivosti nějakou tu živou půdu najde.
          Tak aby bylo jasno.
          Žádná strana nemůže svévolně nic a nikoho rozehnat a nikoho zavřít.
          Žádná strana nemá mít pod svou kontrolou justici a policii, aby to mohla udělat.
          Žádná strana nemůže k úspěchu ve volbách používat sprostou lež, nebo dokonce speciální, ozbrojená složka státu.
          Ani ČSSD, Josi, ani ČSSD, i kdybyste jí třeby vy viděl jako superstranu, která to tady všechno spasí.

          To se mi líbí

        • vittta napsal:

          Vidím, že už máte plusový hlas.
          To by mohl někdo, nejlépe vy, nebo ten, kdo mě tak vidí, vysvětlit, proč to u mě „vypadá tak, že se mi líbí, když se o správný výsledek voleb postará ozbrojená složka státu, opatřená speciálními výsadami“.
          Z čeho jste tak usoudil.
          Jestli z toho, že jsem vittta, nebo máte nějaký pádnějí důvod…..
          Je to klasická manipulační podpásovka a-la sluníčko.
          Někdo (jen příklad) napíše, že nechce neřízenou nelegální mifraci, a odpovědí mu je, že je to rasiata, xenofob a má rád Hitlera a jeho vyhlazovací tábory.

          To se mi líbí

          • Jos napsal:

            Vy jste vitto vůbec nepochopil, co se v této zemi v roce 2006 vlastně stalo. Asi jste si nevšiml, že se část ozbrojené složky státu policie pokusila zneužitím své moci, a to dost úspěšně, ovlivnit výsledek voleb. Všude, kromě diktatur, by takový postup byl na kriminál. Ale vy plácáte páté přes deváté.

            To se mi líbí

            • Bavor V. napsal:

              A proč to nikdo nekriminalizoval? Odpověď znáte?

              To se mi líbí

              • Jos napsal:

                V tom se mýlíte. Vyšetřování bylo inspekcí (šlo o policisty) zahájeno, dokonce s nějakými výsledky, ale přišel Langer. A zarazil to. A potom to ještě pokryl v občanskoprávní rovině zlotřilý soudce Jirsa. Postoj medií byl jednoznačný – zločinec Kubice je hrdina. Na celé věci je vidět, kdo držel skutečně moc v rukou, včetně policie, justice i medií. Občané na tom těžce prodělali mimo jiné nástupem nejstrašnějších vlád nejnovější historie

                To se mi líbí

            • vittta napsal:

              Já melu páté přes deváté?
              Od vás to tedy sedí.
              Jestliže nějaký Kubice dokáže nějakou zprávou ovlivnit zásadním způsobem volby, pak je blbec ten, na jehož je to úkor.
              Prostě nemá situaci po kontrolou a nemá politickou předvídavost.
              A premier by nějakou reálnou a legální moc mít asi měl….
              To je věc dohadů, co by a jak by.
              Jistá je ale jedna věc.
              Vy nejste nespokojen s tím, že někdo vyjebal s ČSSD, ale že ČSSD nevyjebala s jinými.
              Vzpomínáte?
              Měli rozehnat UOOZ a zavřít Kubiceho a…a…a…
              Podle mě…PODLE MĚ, je ČSSD opravdu odporná strana, není o nic méně odporná, zkorumpovaná, zrádná a falešná jak jakákoliv jiná partaj, třeba TOP09 nebo ODS.
              Docela by mě zajímalo, na jakém základě máte ČSSD za nějak lepší.
              Fakt nevím, co by na nich mělo být pozitivní, leda…že by ty 3 kila navíc k důchodu?
              Nebo zrušení zdravotních poplatků?
              ..pche..

              To se mi líbí

  13. tata napsal:

    Jedno je jisté vtomto připadě hodně napoví čas a ani né v dlouhém horizontu.Jestlí vtomto připadě tento zasah vyšumí do stracena………….bude to dost silná indicie že někdo využivá policii a vyšetřovatele učelově…..což je zrovna tak nebezpečné jako opak že by náká strana měla paky zametat něco pod koberec.

    Zatím to na zametaní pod koberec moc nevypadá,kdyby někdo skutečně zametal asi by nebyl ten zásah. Ovšem je zde možnost že jsou tak neschopní že si to neumí zařidit.

    A PROTO je vtomto připadě co se týče ŠLECHTOVY SKUPINY duležité jak silný bude vysledek jestli padnou zavažná obvinění co obstojí a bude tam i starosta budu tleskat že se navzdory snahám je odstavit zametli s darebáky i kdyby to bylo vzájmu náké jiné skupiny.

    Každy potrestaný lump ktery si myslí že je beztrestný je plus………jestli to ovšem vyšumí bude to hodně napovidajicí že to je trochu jinak než si zde dost lidí myslí a piše.

    ZDE BUDEM MÝT trochu jasněj během 2/3 měsiců………..taže silná slova at na obhajobu jedné nebo druhé strany nejsou na místě

    To se mi líbí

  14. tata napsal:

    PS…
    A PROTO JSEM dal oběma stranám minus

    To se mi líbí

  15. tata napsal:

    kočka šklíba napsal:
    1.10.2016 (12:50)

    Kočko vyžadujete přesnost a sama neustale uvadite neustále nazvu to hodně slabím argumentem spiše nemožným,

    s KSČM NEMOHLI……to neustale použivate a přitom tato alternativa nešla

    S Okamurou sice mohli ,ale zde já konkretně mohu řikat že né protože jsem přesně odhadl co tato strana je.VÍte restituce není stěžejní bod vladnutí ano psichologicky pro nás co to berem jako velkou křivdi je velice duležitý.

    Jenže duležitějši je jak bude stát fungovat celkově a vtom jste zaslepená………..STYČNÉ BODY PROGRAMU měl OKAMURA daleko menší neš s lidovci…….a čas ukázal že kdyby dali košem LIDOVCUM tak ta vlada padla po rozpadu OKAMUROVCŮ……….BOHUŽEL vaše kritika je postavená na vodě…….přesto sní argumentujete………a není ani zanedbatelné což sama eventualně připouštíte………..že scela restituce zrušit nešlo…….Hlavně VÁM VADÍ SLIBY….Která strana na naší s céně neslibovala,nebo dodržela program pak nemužete volit nikoho……..jediná strana co možná se drží v mantinelech a to proto že ji nikdy nepustili k lizu.

    Celkově se ukazuje podle hospodařských vysledků že to bylo dobré řešení………ve vladě jsou tři strany takže se to musí připisovat všem 3…….asi byste byla spokojenější kdyby tam ČSSD nebyla………když vemem kdo misto ní……….zasadně vychazí vždy horší alternativy………a to je co si zdejší většina neuvědomuje

    dám sem repliku pana BAVORA………..No vidíte. Iracionální animozita. Vy ani nejste schopen a možná ani ochoten posuzovat podrazácké chování Sobotky a jeho bratrstva jak ve věci migrace, tak ve věci vymýšlení nesmyslných peněžních tunelů,

    a jste si pane BAVOR SCHOPEN UVĚDOMIT…….že každá jiná eventualita vté době by bez Sobotky mnohem horší a otom to je

    To se mi líbí

    • Jos napsal:

      Obávám se Tato, že nemáte naději. Rozum vypnut. A to by ještě bylo zábavné, kdybyste chtěl, aby Bavor své popisky přesněji specifikoval a konkretizoval.

      To se mi líbí

  16. Bavor V. napsal:

    To, že bohužel nebyla jiná alternativa, je sice pravda, ale i to je Sobotkova chyba. Jeho nezřízená touha po moci spolu s nenávistí k Zemanovi v okamžiku, kdy padl Nečas způsobila, že z možné ústavní většiny spolu s KSČM vznikl tento nesourodý slepenec.

    To se mi líbí

    • kočka šklíba napsal:

      Nemáte pravdu, ani Vy ne pane Bavore, tady dva linky:
      https://www.novinky.cz/domaci/319068-babis-se-pustil-do-lidovcu-kvuli-financovani-zvazuje-podporu-od-okamury.html
      http://www.halonoviny.cz/articles/view/11380234
      Bylo by to určitě lepší než s KDU, ale to by musela ČSSD chtít, referendum například, to ale nechce, jasně.
      O tom, že se Úsvit rozpadne jste nemohl mít tato ani ponětí, ale i kdyby, rozpadl se asi po roce? Tak do té doby by už mohly mít restituce jiný rámec alespoň. A ono je něco jiného být koaliční strana anebo být strana v opozici. Prostě, ČSSD zradila své voliče už po několikáté, ale stejně se najdou lidé, kteří jí volí. No jasně pořád lepší než než TOP09, ale oni se od nich zase tak moc neliší právě. Tady vydávají za velký úspěch 40 Kč a nyní asi 300 Kč pro důchodce, ale, že není na třeba na zdravotnictví , na školství a plno potřebných jiných věcí to je pravda, a něco by ty miliardy pro nenažranou církev přece jen přinesly do normálního života lidí. Lidí ne do bezedné tlamy církve(vidíme to pořád, že, žaloby…), zvláště katolické.

      To se mi líbí

      • Bavor V. napsal:

        Kočko, vy nemáte pravdu. Zkušenost s pár VeVerkami by odradila každého a Okamura byl opravdu podobný Bártovi. ANO nešlo přehlédnout, protože to tehdy byla (a stále je) dost velká síla. A komunisty zakazuje Bohumín. Nebyla jiná volba jak se stát premiérem.

        To se mi líbí

        • kočka šklíba napsal:

          Já to nechápu, psala jsem snad něco o vynechání ANO, jejich přehlédnutí? Ani v těch odkazech nic takového není. A že je nebo byla Okamurova strana něco podobného jako VV, prosím, možná, i když bych řekla, že je přece jen o něco spolehlivější. Ale, a v tom je můj pohled jiný, asi i než Váš, Okamura měl stejně poslanců jako KDU, ale podmiňoval svůj souhlas s koalicí obecným referendem, což zřejmě ČSSD nechtěla. Ale ona už před volbami jedněmi ústy odsuzovala restituce, a že s nimi něco udělá a stejnými ústy slibovala koalu s KDU. Copak jsme tak blbí, že bychom to neprohlédli už před volbami? Podle ČSSD zřejmě ano.
          Úsvit přitom pro omezení (alespoň) restitucí nic neměl, naopak. A ČSSD na tohle přece lákala voliče. Byl to její volební tahák přece.

          To se mi líbí

          • Bavor V. napsal:

            Ale já netvrdím, že jste psala o přehlédnutí ANO, to jen já podotýkám, že je nešlo přehlédnout. Ale v pohledu na Okamuru se neshodneme. Já jej ani tenkrát nepovažoval za schopného vládnutí a pokud se o něm mluvilo, mělo bát spíše nátlak na Bělobrádka, aby se připojil. A Sobotka s Babišem to patrně vyhodnotili stejně. Navíc Babiš měl dost práce sám se sebou, protože jej takový úspěch překvapil. Dle mého názoru to prostě jinak nešlo. Právě kvůli tomu, jak se Sobotka choval od Nečasova pádu do voleb. I když Jos nám určitě vysvětlí, že ne Sobotka, ale „ONI“ mu ubližovali.

            To se mi líbí

      • Jos napsal:

        Mně se líbí kočko, jak jste shovívavá ke hlavnímu pachateli církevních restitucí TOP09. A neustále řvete na toho co je nzpůsobil. To je úžasné.

        To se mi líbí

        • oh napsal:

          Josi, nebude to náhodou tím, že od Kalousekpartaje kočka (a ani já) nic dobrého nečeká?
          Na rozdíl od ČSSD, která mi pravidelně začíná zvyšovat tlak už při druhém kole dvoukolových voleb, o povolebním koalování pak ani nemluvě.

          To se mi líbí

          • kočka šklíba napsal:

            Děkuji oh, napsal jste stručně a jasně. Podle Jose ale platí asi stále heslo :Kdo nejde s námi, jde proti nám. A je mu nejspíš jedno, že ČSSD bud lhala nebo minimálně podváděla své voliče.
            O TOP09, ODS přece vůbec nemá cenu mluvit, nejsem pravičák, tyto strany jsou pro mě nevolitelné vždy, zvláště s těmi hroznými postavami ;).

            To se mi líbí

    • kočka šklíba napsal:

      Třeba tohle, jeden z mála blogů na aktuálně s kterým souhlasím, a myslím že každý rozumný člověk.
      http://blog.aktualne.cz/blogy/martin-stanoev.php?itemid=28083

      To se mi líbí

  17. tata napsal:

    Tak aspon na něčem jsme se shodli,NEJSMUTNĚJŠÍ na naší politické sceně a hlavně se to týká levice je beznaděj a zmar.TADY sice nebude souhlasit JOS…………ALE JÁ to myslím jak si představuji jak by ta strana měla vypadat a mohl bych ji volit bez vyhrad,

    a otom to je přeme se o h..,,,Zatím stoho není cesty,prakticky každá jina alternativa hrozí že to bude jen horší.A vtomto jsem přesvedčen že jsem větší realista než VY.

    a nejde až tak o SOBOTKU jako o čssd……….uplně ji potopit tak podle mě muže byt jen huř.

    JSOU pak dvě možné varianty Babiš bere vše a vladne jen s bezvyznamnými podržtaškama..

    Nebo Babiš s ods a top……….s obou variant se osipavám.Takže sice nejsem s ČSSD SPOKOJEN ted ji volit nebudu ale její konec ted by znamenal jen shoršení

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Jasně že v první řadě jde o ČSSD, ale právě Sobotka z ní dělá stranu obtížně volitelnou až nevolitelnou. Moc si přeju, aby právě teď v krajských volbách dostala do rypáku. V parlamentních by to opravdu nebylo moc dobré.

      To se mi líbí

      • Jos napsal:

        Od vás, jako od člověka který vůbec nepochopil co znamená Babiš a ANO u moci, lze takový soud akceptovat jen opravdu velmi obtížně.

        To se mi líbí

        • Bavor V. napsal:

          Nikoli, vy jste nepochopil jaké nebezpečí se skrývá v tom, když se ČSSD neprobudí a propadne v parlamentních volbách.

          To se mi líbí

          • Jos napsal:

            No když se najde dost takových, kteří si libují v šíření nenávistných hesel, bude vysledek zcela nezávislý na skutečném a reálném stavu věcí! Jako to bylo s Paroubkem.

            To se mi líbí

            • Bavor V. napsal:

              Je to marný. Pro vás je to prostě strana nedotknutelných bohů a půjdete za ní až do pekel. No, neříkejte, že jste nebyl varován.

              To se mi líbí

              • Jos napsal:

                Vy jste výborný Bavore, podstrkujete bohy totálnímu ateistovi. A posíláte ho do pekla. Já jsem na rozdíl od vás pragmatik a realista. A nikdy v životě bych nesázel na cinklou lotynku jménem ANO a Babiš.

                To se mi líbí

            • Lex napsal:

              Josi,
              střílíte municí, která vůbec napasuje do vašich laufů.
              Buďte, prosím, tak laskav, a neporovnávejte Sobotku s Paroubkem. Úspěch Paroubka, který měl ve vládě rovněž dvě pravicové strany – US-DEU a KDU-ČSL – spočíval v tom, že program ČSSD po tu krátkou dobu, co vedl vládu, prosazoval s podporou KSČM a tím eliminoval ty parazity. Tím se zásadně lišil od Špidly a Grosse, kteří vládnutí (i podporu ČSSD) přivedli „zu Grund“ odmítáním podpory KSČM a lezením do análu /přesněji snad „ustupováním“/ pravici.
              Tak přesně to, co dělal Špidla a Gross, nyní dělá Sobotka. A nejen doma, ale i navenek, kde dělá politiku německé CDU /sic!/, se kterou ho pojí (ČSSD pod jeho vedením) falešný liberalismus smazávající rozdíl mezi pravicí a levicí..

              A doplatí na to, ne že ne.

              To se mi líbí

      • Lex napsal:

        Docela tomu věřím, že to přijde. ČSSD drží většinu hejtmanství už dvě volební období. To je přesně tolik, kolik je pro lidi únosné, aby zpozorovali, jak se vrchnost zahnízdila u svých koryt. Aby si natvrdo uvědomili, že ta vrchnost se ničím neliší od té vrchnosti z jiných mainstreamových stran. Jen částečně programem své partaje (dík i za to), ovšem ta věrchuška sama, ty osoby a „bratrstva kočičích pracek“, ty vazby mezi nimi, mafiány a jejich lobbisty a nezřídka přímo zločinci, ty „přítoky“ peněz, kterými osobně bohatnou (nevěřím, že je to z jejich příjmů z funkčních platů) a které zčásti plní kasy stranických sekretariátů, ty jsou identické (jistě existují výjimky).
        Věřím, že to přijde.
        Horší je, kdo přijde místo nich.
        Už jsem to tu jistě vyprávěl, jak v roce 1989 po Listopadu jeden můj známý říkal svému stařičkému otci, horalovi ze Zadních hor – „Tak co říkáte, táto, na všechny ty změny?“ – a on mu bodře (po beskydsku) odpověděl – „No co, nažrane vyhnali a hladni přišli“.
        Tak o tom to je. Nepřijde nikdo lepší, ale ani horší. Přijdou jenom „hladni“, tedy ti, kteří si potřebují ta koryta a penězovody vybudovat a zajistit pro sebe .
        Občané jsou jen kulisa. A „plnění volebních programů“ (koaličních kočkopsů, jak jinak) je jen cestou, prostředkem.
        Samozřejmě, že přitom „něco ukápne“, tedy udělá se něco i pro ten póvl, který je do těch seslí usadil.
        Strašení osobně Babišem se mi jeví jako nic jiného než pouštění bubáků. Horší je, že samotné hnutí ANO, ta jejich „organizace“, ta jeho vlastní věrchuška už si dokázala vybudovat postavení ne nepodobné těm tradičním (mainstreamovým) stranám a že podle toho funguje.
        Představa, že by jihomoravským hejtmanem mohla být taková figura, jako je Vokřál, mi nahání hrůzu (nevím, jestli kandiduje, ale je to jen ilustrace). Jinde tomu asi není jinak.

        To se mi líbí

        • tata napsal:

          TO JE to co sem psal……..beznaděj a zmar a žadné světlo na konci tunelu.Bohužel každá nová strana zatím znamenala spíše něco horšiho než ty co jsou.POCTIVÝ LIDÉ do politiky nechtěj………..a mi se akorát mužem dohadovat kdo je horší.

          To se mi líbí

  18. tata napsal:

    https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/416247-je-to-lhar-nevolte-ho-trump-prinutil-media-zaujmout-tvrdy-postoj.html

    no jestli ty lidi uvažuji udělají opak,větší službu mu nemohou udělat,ovšem neznám mentalitu američanu u nás by to fungovalo jako ho volit

    To se mi líbí

    • kchodl napsal:

      Američané se zase tolik od nás neliší – nic lepšího pro Trumpa udělat nemohli. Americká žumpa si tím jen podřezává větev pod zadkem, už teď jsou pro hodně lidí nevěrohodní.

      Amíci si z toho dělají docela evropským způsobem legraci, takže se na netu množí například takového obrázky:
      http://russia-insider.com/sites/insider/files/styles/1200xauto/public/putin_trump.jpg?itok=ckSMnsEl

      To se mi líbí

    • anonymouse napsal:

      „Tvrdý postoj“ medií vypovídá především o jejich naprosté nekompetentnosti. Fakta nehrají roli. Ani nemohou; jejich analýza je – v rámci veřejné diskuse – příliš komplikovaná.

      Navíc, ve volbách rozhoduje pouze výsledek. K tomu je potřeba dostat voliče na svou stranu. Což, jak to tak vypadá, jde Trumpovi docela dobře. Až tak dobře, že se jeho vítězství zdá být neodvratné.

      To se mi líbí

      • kchodl napsal:

        Přesně tak. Kromě pobřežních států jsou volby Trumpa – jenže na pobřeží je nejvíce voličů, takže i tak rozdíl nemusí být velký. Nicméně to znamená hluboké rozdělení USA, jak územně, tak rasově.

        Průzkumy zcela jistě neodpovídají skutečnosti, už jen z toho důvodu, že média každého, kdo volí Trumpa deklasují jako nevzdělaného idiota, takže lidé odpovídají na otázky falešně. A mimoto, kdo by průzkumům masmédií věřil ?

        To se mi líbí

        • cobolik pacholik napsal:

          trump a clinton to novy klauni v priehrsti kazdej klauniiady,co sa tu nazyva prezidenstka kampan,hluboke rasove rozdeleni to vidno najviac,najlepsie verejne to bolo vidiet,ked toho american fotbalistu oslobodili,moji bosovia otvorene a financne podporuju trumpetistu a ked sa mna pytaju na tu srandu tu,prve co poviem,ze ja nepotrebujem volebne pravo bo cely zivot hovno z neho a pokial nebude stupene na krk uzernickej kurve zvanej banka,poistovna,hocijake fondy a farmaceuticke institucie,tak ta lod sa plavi stale do neznama,len kapitani novy ,co 4 roky vykrikuju do hmly s ich prizdisracmi,ze vidia vsetko lepsie v hmle jak niekto druhy,ja im len zajebem,ze jak ten zasranej komunistickej zlutasek tak ide,jak to ze taky zajebany kagebista za slabe 20 jari z kaslajuceho traktara urobil taku rachotiacu machine,toto nikde necujem a do oci bije jak kurva a to nikto nemusi mat nejaku zasranu gramotnost,len zdravy buransko gazdovsky kuk a vobec sa cudujem,ze sa tu preberaju nejake pruzkumy,odkedy zijem v akomkolvek systeme za akehokolvek politickeho pocasi to su len prdy…keby ja tak pruzkumoval tom mojom zasranom zivote jak ty pruzkumnici,to by uz velka trava rastla…

          To se mi líbí

  19. čtenář napsal:

    stále doufám,že někdy přijde den a přečtu si i zde nějakou kritiku ANO 2011,kritiku některých jejích ministrů,kritiku některých jejích kroků.

    doufám tak proto pane Bavore abych nemusel být přesvědčen o tom,že chyby chcete vidět pouze na někom a na jiném je chcete přehlížet.

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Že by se z vás stal příznivec současného socialistického vyhazování peněz? Zatím ať sáhnu kam sáhnu, tak tahají jen prachy na zbytečné projekty podporující pouze vyžírky z NGO. To jsem u ANO nezaregistroval.

      To se mi líbí

      • čtenář napsal:

        je možné,že to zaregistrovat ani nechcete,
        ale je pravda,že aktivity ministra Roberta anebo Krnáčové se na hlavních stránkách převážně neobjevují.

        PS: tohle je tedy masakr pane Bvaore,to je fakt hustý,zahrnout tam učitele.

        „Jenže učitelé akorát řvou a vyhrožují. Spolu s Kubkem a Engelem od lékařů jsou to největší hajzlové, co se týče platů.“

        To se mi líbí

        • Bavor V. napsal:

          Vy ten řev neslyšíte? Nebo vy si neumíte dělat reservu na horší časy a všechno, co vyděláte, tak hned neúčelně utratíte? (tady stát za zalepování huby křiklounům). Ono je to v těch oborech přece úplně jinak. To řvou jejich odboráři, ale řadoví učitelé mají názory jiné. Sice nikdo neodmítne když mu někdo přidá, ale do odborářských akcí se rozhodně řadoví učitelé nepohrnou.
          Jo a zapomněl jsem ještě na jednu část té svoloče – soudce.
          Krnáčová je úroveň Haška a podobných, to není vláda, co se týká Roberta, tak tam jsou spíše neaktivity.

          To se mi líbí

  20. tata napsal:

    Trochu mi PANE BAVOR zaraží ta zarputilost jak jste u ANO nic takového nezaregistroval….no nic oto bude větší pád..NAJIVITY……trochu mi vtomto připomináte PP………NAVÍC vždy jsem si myslel že jste mirně do leva a vĚTŠINOVÉ kroky ANO JSO jasně pravicové…..a že jste nic nezaznamenal,co populistické předhanění kdo navrhl 300 duchodcum.no kdo nechce vidět nevidí

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      To populistické předhánění se jsem samozřejmě zaregistroval, ostatně je před volbami a každý se snaží. Jenže tady se Babiš snažil nějak vymanévrovat z tlaku Marksové, což se mu nakonec nepovedlo a tak „našel“ potřebné peníze. Ostatně kdyby to neudělal, tak jej ve vládě spolu s lidovci stejně přehlasují.
      A snahy o úpravy ekonomiky nejsou pravicové ani trochu. Spíše pragmatické. Samozřejmě nevím, co by dělal jako premiér on. Iluze nemám.

      To se mi líbí

  21. tata napsal:

    ostatně je před volbami a každý se snaží. Jenže tady se Babiš snažil nějak vymanévrovat z tlaku Marksové, což se mu nakonec nepovedlo a tak „našel“ potřebné peníze. Ostatně kdyby to neudělal, tak jej ve vládě spolu s lidovci stejně přehlasují.

    TO MĚ pobavilo……..škoda že jen takovou obhajobu zavrhujete u druhých hlavně u ČSSD……ALE DOST ŠPIČKOVÁNÍ…….JE to v podstatě neduležité komu kdo fandí nebo nadržuje……….duležité bude jak to bude vypadat dál,zatím se dá řici že tato vláda je o dost lepší než předešlé 2 a je mi jedno čí zasluhou……asi nejduležitější bude jak se přiští vlada vypořadá s migrací………toto je jen neduležité špičkování

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Tato, nemám nic proti investicím do čehokoliv smysluplného, ale podpora neziskovek se mi smysluplná příliš nezdá. A různé kampaně za lepší to nebo ono jsou také jen tunely na státní peníze. Nebo si myslíte, že třeba reklamní akce (tentokrát pro změnu) ministra Jurečky Česká ryba zvýšila spotřebu rybího masa? Nebo kampaně MV proti nehodovosti sníží počet nehod? A ošklivé obrázky na cigaretách odradí kuřáky od kouření? A protikuřácký zákon, v situaci, kdy se většina restauratérů dávno přizpůsobuje situaci a náladě návštěvníků?
      Já uznávám, že možná by se i u ANO našly nějaké podobné akce, ale nějak mi chybí jejich populistická publicita. A dokonce ani žumpalistika se tím nijak nezabývá (nemůže, protože musí řešit střet zájmů).

      To se mi líbí

      • kočka šklíba napsal:

        To byla kampaň Gandaloviče, Jurečka je v tom nevinně. Výsledky kontroly ale byly zveřejněny až v roce 2014, za Jurečky. Gandalovič s přehledem nejhorší ministr zemědělství od roku 1990. Ještě mu může konkurovat Kubát a Bendl.

        To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.