Naprosto nesportovní hry


Dopingová válka proti Rusku si vyžaduje politické zničení „offshorové aristokracie“ *)

 Světová veřejnost byla v posledních týdnech masírována kampaní kolem snah o vyloučení ruských sportovců z Olympijských her v Riu. Vzhledem k tomu, čím nás krmí náš domorodý „mejstrím“, dovolil jsem si pro vás vybrat (poměrně ostrý, ale nikoli menšinový) názor známého ruského ekonoma a analytika Michaila Deljagina. Mimochodem – mezi prvními, kdo se veřejně postavil proti plošnému vyloučení ruských sportovců z OH byl předseda olympijského výboru Ukrajiny, fenomenální atlet Sergej Bubka. Náckové v ukroparlamentu za to žádali jeho odvolání z MOV(sic!) a vyhnání jako agenta Kremlu…. V ruské veřejnosti je poměrně velmi silný názor, že by mělo Rusko hry úplně ignorovat – pro jejich otevřeně diskriminační charakter… Na závěr jsem si dovolil nabídnout vám záznam vystoupení dvojnásobné olympijské vítězky Jeleny Isinbajevové na setkání olympioniků s ruským prezidentem. Její chvilkové indispozici se vůbec nedivím.    (pozn.překl.)

Mezinárodní olympijský výbor (MOV) odmítl rozhodnout o účasti Ruska na Olympiádě-2016, když postoupil rozhodnutí mezinárodním federacím jednotlivých sportů.

To že se MOV vzdal svých povinností, je smutné, protože řada federací, které jsou pod vlivem USA, nebo si jen přejí přerozdělení olympijských medailí, mohou rozhodnout podobně jako federace lehké atletiky. Dokonce i ti ruští sportovci, kteří nakonec budou k účasti na Olympiádě připuštěni, budou díky obrovskému psychickému tlaku, virtuózně organizovanému západními konkurenty a mezinárodními činovníky sloužícími zájmům USA,  při svém startu významně znevýhodněni.

Ruští lehcí atleti, včetně naprosto jasně dopingově čistých, už byli z účasti na Olympiádě vyloučeni – v rámci nacistického principu kolektivní viny. Podobně jako kdysi hitlerovci ničili celé vesnice a osady při pouhém podezření, že v nich někdo spolupracuje s partyzány, tak mezinárodní činovníci, směrovaní USA a jejich západními satelity, ničí ruské sportovce za hříchy připisované jejich kolegům.

Bezpříkladná dopingová válka proti Rusku byla rozpoutána na základě nepodložených prohlášení jediného člověka (navíc v Rusku vyšetřovaného právě kvůli machinacím s dopingem a následně záhadně zbaveného odpovědnosti), což činí mezinárodní obvinění na naši adresu prostá vztahu k realitě, a tím méně k zákonnosti. Skutečnost, že přitom bylo ruským atletům nabízeno vystoupení pod jinou než ruskou vlajkou, odhaluje smysl tohoto rozhodnutí: rozšíření a prohloubení agrese Západu proti Rusku.

Nařčení ruských sportovců jsou zvlášť cynická vedle absence jakýchkoli výhrad k hormonálně napumpovaným „bratrům Williamsovým“ (jak západní analytici ironicky nazývají americké tenistky) a norské lyžařské „reprezentace astmatiků“, kteří skoro všichni strádají astmatem a proto mohou používat preparáty všem ostatním zakázané…

Dopingová válka proti Rusku – to je jen část agresivní studené války proti naší vlasti, proti každému z nás, kterou rozpoutaly USA a jejich satelity z NATO a EU.

Tato, svojí otevřeností a ničivostí bezpříkladná drzost, byla umožněna jen a pouze díky ubohé a skutečně zrádné pozici ruské byrokracie, jejíž podstatná část patří k „offshorové aristokracii“ (OA) a zrazuje zájmy naší vlasti kvůli svým zahraničním aktivům, nejspíš ukradeným našemu lidu. Kvůli těmto aktivům tolerovala nacistický převrat, organizovaný Západem na Ukrajině, díky kterému se nám dostává území militantní rusofobie, nacistického teroru proti našim příbuzným a přátelům tam a občanské války na Donbasu.

„OA“ tolerovala masový teror na Ukrajině, ničení civilního obyvatelstva, upalování lidí za živa i příšernou provokaci se zničením malajsijského Boeingu. A Rusku se dostalo se strany Západu sankcí, úvěrové a investiční blokády – a to vše následující den po podpisu „Minských dohod“ – jako trestu za pokus o zastavení krveprolití…

„OA“ tolerovala sankce a vzdala se adekvátní odpovědi Západu, když se spokojila s dílčími medveděvovskými „kontrasankcemi“ – aby teď obdržela jako doplněk k úvěrové a investiční i sportovní blokádu, naše částečné vyhnání ze světového sportu na základě otevřeně nesmyslných obvinění.

Tato situace je naprosto nepřípustná a vyžaduje neprodlené reakce.

Především je nutno vzít na vědomí, že „OA“ nejsou jen potenciální, ale už naprosto zjevní zrádci, kteří vědomě, důsledně a efektivně proměňují naši zemi v plivátko. Dílčí zákaz vlastnictví účtů na Západě musí být rozšířen na všechny druhy aktiv, včetně nemovitostí a také rozšířen z úředníků na všechny členy jejich rodin. Každý státní úředník nebo poslanec, který má aktiva mimo Rusko, musí vyčerpávajícím způsobem doložit jejich původ a následně si vybrat mezi nimi a službou vlasti. Státní úředníci a jejich rodiny nemohou mít aktiva v zahraničí, s výjimkou spojeneckých zemí Ruska – jakými jsou Bělorusko, Kazachstán, Kyrgízie, Arménie a některé další. Toto pravidlo musí být absolutní, protože jinak ruský stát nebude sloužit lidu Ruska, ale aktivům jeho úředníků.

Bezpodmínečně nezbytné bude ozdravení řízení sportu: nesmyslní ouřadové, neschopní dokonce ani včas informovat vedení, například o zákazu Meldonia, musí být sviňským krokem vyhnáni a jejich činnost posouzena s hlediska Trestního zákoníku (např. o zločinné nedbalosti, vedoucí k těžkým následkům, nebo zanedbání plnění služebních povinností).

Úsilí státu musí být přeorientováno ze sportu špičkových výkonů na ozdravení národa a rozvoj masového sportu a jeho rozšíření. Sportovní kroužky a sekce (jakož i všecky ostatní) musí být znovu, podobně jako v sovětském období, masovými a zcela bezplatnými.

Je nezbytné brát v úvahu fakt „studené agrese“ Západu proti Rusku a zavést právní statut „nepřátelských států“ mezi které musí být zařazeny přinejmenším USA a většina satelitů z NATO a EU.

Bude nezbytné provést vyšetřování nepřátelské činnosti západních organizací (včetně sportovních) proti Rusku a soudit jejich členy podle ruských zákonů. Při překročení hranice musí být zahraniční a mezinárodní činovníci a osoby, které se kdykoli zabývaly nepřátelskou činností proti Rusku, neprodleně zatčeny, souzeny a případně poslány do vězení. Přitom s ohledem na zvláštní cynizmus a destruktivnost jejich činnosti a zločinů proti Rusku (jakož i jakékoli zločiny proti našemu lidu) nesmí být tyto činy promlčeny.

Nakonec je důležité chápat, že mnohé formálně neutrální mezinárodní organizace (jakoby sportovní), se ve skutečnosti podílejí na studené válce, rozpoutané Západem proti Rusku. Takové organizace musí být do 24 hodin uzavřeny jako nepřátelské a jejich zahraniční pracovníci vypovězeni z Ruska bez práva na návrat.

Bude nezbytné analyzovat činnost všech mezinárodních organizací v Rusku a uzavřít všechny, které nepotřebujeme a vystoupit z těch, bez členství v nichž se můžeme obejít. Přitom je třeba zcela vyloučit možnost zasahování mezinárodních organizací do jakýchkoli procesů v Rusku. Nebylo by od věci využít jako příkladu kanadsko-americkou NHL, která neuznává Světovou antidopingovou asociaci WADA s ohledem na její netransparentnost a neprofesionálnost. I přesto se NHL daří velmi dobře.

Pokud Rusko neprojeví rozhodnost vůči rozdováděným agresorům, pak bude agrese pokračovat a ponížení, urážky a loupeže nebudou mít konce. Pak se ale můžeme ocitnout v situaci, kdy občany Ruska budou propouštět na cizí území jen proti písemné distanci od své vlasti. A uniklý příjem z cestovního ruchu bude západní agresory zajímat stejně málo jako ztráty příjmů způsobených jejich vlastními sankcemi.

A mimochodem, ruské liberály – od Gozmanů, Kasjanovů až po vůdce vládního „Jednotného Ruska“ Medveděva, můžeme-li soudit podle jejich chování – by podobný vývoj událostí potěšil …

*) Offshorová aristokracie – poměrně silná vrstva ruského establishmentu, která si „ulila“ svá aktiva do zahraničí, především do tzv. daňových rájů.

Zdroj: http://svpressa.ru/politic/article/153080/

Dodatek: vystoupení J.Isinbajevové na setkání olympioniků s Putinem v Kremlu (bez překladu):

https://www.youtube.com/watch?v=ALKegWiWbks

hroch-hlava

Příspěvek byl publikován v rubrice hroší kůže se štítky , , , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

46 reakcí na Naprosto nesportovní hry

  1. kchodl napsal:

    Díky za překlad. Děljagin je čím dál lepší, opět udeřil hřebík na hlavičku.
    Video s Isinbajevovou stojí za shlédnutí. Opravdu milá a schopná holka !

    Připomíná mi to mnohé pracovní vztahy s psychopatickými jedinci či jimi ovládanými organizacemi – jakmile v zájmu nehrocení zbytečných konfliktů, které by s největší pravděpodobností torpédovaly společné úsilí, ignorujete jejich za rámec korektních vztahů jdoucí akce, v dalším levelu se osmělí a vše bude ještě horší. Žádný konflikt se nesmí odkládat, příště bude ještě horší a zničující.

    Je nutno být hnidopich, vyžadovat absolutní plnění všech maličkostí a jednotlivostí a jakmile psychouši začnou psychopatit, bez milosti na ně udeřit. Nekonfliktnost v zájmu plnění společných cílů proti těmto zmrdům není výhodou, ale sebezničující pitomostí. Kompromisy s těmito idioty jsou sebevražedné. Vůči nim není velkorysost namístě, je nutné být agresivní a konfliktní, v každém okamžiku a každé sekundě.

    Jsou schopni stupňovat agresivitu kamkoliv, klidně daleko za hranu zákona, protože málokdo zajde za státním zástupcem a podá sérii trestních oznámení – jelikož tím zničí svůj hlavní cíl, a tím je dokončení projektu k fakturaci. Drábků a Šišků je dnes všude plno, ale málokdy skončí jako Šiška – však se také velmi divil, jeho metody jsou více než obvyklé. Jim se to jeví tak, že kdo ohrožuje hlavní cíl – úspěšný projekt – méně, je slabší stranou a tudíž vydírán.

    Analogicky se podobné nezdravé věci dějí i v malém – třeba v manželství. Kdo se za téměř jakoukoliv cenu snaží vztah udržet, pro splnění nějakého cíle, což může být např. klidné dětství pro děti nebo doplacení hypotéky, je slabší stranou a je více či méně zhovadile využíván, urážen, vydírán a okrádán.

    Je docela možné, že nynější psychopatická agresivita a vydírání v byznysu a politice pramení právě ze vzorů chování, odpozorovaných v dětství v nefunkčních rodinách, kde „silnější“ rodič vydíral „slabšího“, vědom si toho, že rozumnější strana rozpad manželství nechce nebo si to z finančních a společenských důvodů nemůže ani dovolit. U chlapů se k tomu přiřazuje stále častější „ženské“ chování (nehysterické dámy doufám tuto generalizaci prominou).

    Přesně stejné je to ohledně nynějšího chování Amíků vůči Rusku v otázce Olympiády. Klidně ničí celé mezinárodní olympijské hnutí a mezinárodní sport, jen aby se psychopaticky vymezili proti Rusákům. Likvidují olympijské dílo velikánů, mezinárodní sportovní organizace, sportovní televize, časopisy, weby – protože díky absolutní nespravedlnosti a dvojímu metru zcela jistě opadne zájem diváků. Prodělají nakonec především sami, všechno obrátí v prach.

    Skutečně svobodný svět si již zakládá své mezinárodní burzy, mezinárodní banky, … a nakonec si bude muset založit i Olympiádu, protože k tomu bude těmito psychopatickými magory donucen.

    Osobně jsem se rozhodl Olymiádu ignorovat. Jako už mnoho let – po pár vítězstvích Lance Armstronga – ignoruji Tour.

    To se mi líbí

    • vittta napsal:

      I mně „mají vidět“, jak na něco koukám.
      Šaškárnu podporovat nebudu ani jako divák.

      To se mi líbí

      • st.hroch napsal:

        …něco na ten způsob… Kvůli olympiádě v Soči jsem si koupil televizi. Od té doby ji nahlížím spíš výjimečně. No a včera jsem ji odpojil, aby mě to nedráždilo – stejně většinu dne „visím “ na netu…………

        To se mi líbí

        • vittta napsal:

          Já jsem se přímo urazil, jak se začalo mluvit o ruských sportovcích.
          Všichni jsou vysmažení, nebo podle mě nějakým způsobem většina, ale jen u Rusů to vadí.
          Chuť slovat hry ze mě spadla prakticky okamžitě.
          Teď koukám na zprávy na Primě a v dějišti her stojí ozbrojení vojáci se samopaly na každém rohu, ať jdou do prdele s takovým sportem!
          Se divím, že nemají na strategických místech pytle s pískem a těžký kulomet s obsluhou.
          Jóó, rozumím tomu, že svět není bezpečný, ale když to pak člověk vidí…..
          K těm zprávám, před tím tam ukazovali nějakéoé čmouda, co běhal po Kladně s pokřikem Alláh Akbar, vyzbrojen nožem.
          Fakt výživné je na tom to, že i když zburcovali fízly široko-daleko a přiletěl i vrtulník s termovizí, grázla nechytli, a to jich tady je „5,5“.
          To bych rád viděl, jak by chytali vraha, nebo vrahy, kdyby jich tu byli desetitisíce.
          To je doba, tohle….hromady mrtvol, žvástů o míru a toleranci jak hnoje a….pche…dopující ruští sportovci.
          Že na to čumím….

          To se mi líbí

          • anonymouse napsal:

            „běhal po Kladně s pokřikem Alláh Akbar, vyzbrojen nožem“

            Že by první příznaky duševní choroby?

            To se mi líbí

          • anonymouse napsal:

            A máme tu dalšího jedince s jasnými příznaky počínající duševní choroby.

            To se mi líbí

            • kchodl napsal:

              Na Oktoberfest aby si člověk raději vzal neprůstřelnou vestu (mimo jiné je to nahradí svetr), zřejmě tam bude takových případů více, místní MuDr. Chocholoušek bude mít co dělat („Karfíku, láduj“). Jsem na to obohacení vážně zvědav.
              img.ahaonline.cz/static/old_aha/big/10_11_16/11_chocholousek_5x.jpg

              To se mi líbí

    • NavajaMM napsal:

      S týmto mám svoju skúsenosť, mal som niekoľko šéfov – expatov. Keď sú namotivovaní, neodradí ich nič, širokým úsmevom a optimizmom zvalcujú všetko. Dopadne to ako v závere „Niekto to rád horúce“.
      Pramení to aj z toho, že všetky manažérske školy a kurzy orientujú adeptov na veľmi krátkodobé ciele a „quick-winns“. Kvôli lepším výsledkom budúceho kvartálu zničia aj dlho budované základy, prepustia drahých skúsených zamestnancov atď.
      Tiež ma olympiáda tentoraz vôbec nezaujíma.
      Je však zaujímavé, že zostrovanie studenej vojny sa opakovane prejavuje aj v športe. Spomínam si na tie bojkoty a tančeky okolo olympiád začiatkom 80-tych.
      Vtedy ten nebezpečný vývoj zastavil Gorbačov perestrojkou. Som zvedavý, ako sa to vyvinie teraz. Na perestrojku sú zrelé USA a EÚ.

      To se mi líbí

  2. Cech napsal:

    Protože si myslím, že všechno, co se podařilo zabezpečit, má bohužel potenciál běžnému obyvateli Ruska poodkrýt pravou tvář našeho impéria, které momentálně vládne světu. Rusové to opravdu potřebují jako sůl.
    Proto také rozhodnutí Soudu pro sportovní arbitráž (Court of Arbitration for Sport, CAS)
    a) kdy se podařilo zabezpečit porotu složenou z jednoho Itala, druhého Brita a třetího Američana
    b) je tou naprosto perfektní ukázkou světové nadvlády.
    A také bezesporu právního potvrzení dvojího standardu, který nejen že se konečně stal něčím obvyklým, je dokonce nezbytnou a oslavovanou součástí přístupu, jímž my západní demokraté prosazuje vůči Rusku takzvané “své axiomatické západní hodnoty”.
    Kromě toho je jasným a nepopiratelným tj. učebnicovým příkladem, že naše “měkká moc” (soft power), stále bezchybně funguje a její aplikace na vlastního občana může nadále v případě našich zájmů pokračovat i za strategicko-psychologické mediální operace.
    Tento důkaz byl naprosto nezbytný k ukázce že Joseph Nye a jeho „Soft-power“ koncept je schopen i nadále bezpečně manipulovat nejen se západní populací.
    Verifikace této nezbytné zbraně proti občanům byla naprosto nutná, neboť Kremelská propaganda se snažila v poslední době poukazovat na její trhliny.
    Tož proto nyní Rusové roní slzy, protože my na západě si dokážeme své hodnoty bezproblémově zabezpečit pomocí „Soft-power“ a nemusíme se tedy uchylovat k silové propagandě Paula Josepha Goebbelse.

    To se mi líbí

      • vittta napsal:

        Co dělá zranění, Pane Bavore?

        To se mi líbí

      • kchodl napsal:

        Opičák už mele z cesty. Místní milovníci kozomrdů mu čile sekundují:
        http://echo24.cz/a/wmjJs/soho-asi-ruska-letadla-zautocila-na-syrske-uprchlicke-tabory

        Faktem je, že ten „uprchlický tábor“ bylo stanoviště kozomrdných zásobovačů – den předtím rusové poblíž zničili velký zásobovací konvoj s municí a cisternami paliva pro „bojovníky za svobodu a demokracii“, tedy pro řezače hlav v Aleppu. Scénka jak z Mad Maxe.

        Faktem je, že v Aleppo je ve čtvrtích obsazených kozomrdy už jen kolem 40 000 civilistů, když před měsícem to bylo cca 200 000. Syřani za pár dní dobudou i ten zbytek.

        Právě snaha o co nejméně civilních mrtvých stojí životy syrských vojáků, jinak by nemuseli lákat kozomrdy z děr k výpadům a ofenzívám, ale mohli by je rozbombardovat tam, kde jsou zalezlí.

        Za pár dní skončí ruské letecké cvičení/soutěže AviaDarts 2016 a ruské letectvo přesune větší množství posádek na dokončení syrské války. Letiště v Sýrii jsou již připravena. Dojde zřejmě k totálnímu vyčištění západní a střední Sýrie, na severu až k tureckým hranicím a dále za Aleppo na východ.

        Jelikož v tu dobou bude probíhat „Olympiáda“ (bohužel je nadále nutno tuto akci uvádět v uvozovkách – další pojem, který je orwellovsky zničen), propaganda bude šílet na plno i v rámci sportovních přenosů. Odhaduji, že to bude díky tomu k nedívání – leda s vypnutým zvukem, tedy kdyby se někdo na tu šaškárnu dívat chtěl.

        To se mi líbí

      • oh napsal:

        Když někomu nedůvěřuje mírový nobelista obamovského typu, je to jako nedůvěra od capa di tutti capi.
        Baktualne tradičně bloklo diskuzi na třaskavé téma, tak dám pár podjatě vybraných reakcí na tutéž zprávu z Novinek.
        „Pamatuji si doby kdy presidenti USA byli lidé kteří požívali úctu jako osobnosti a to i tvz. totalitním Československu. Tyhle lidi kteří dnes vládnou USA si jejich občané nezaslouží.“ (Zdeněk Kubík, Vsetín )
        „Neosvědčil se vývoz socialistických hodnot a neosvědčil se ani vývoz amerických hodnot. Skřípalo to a skřípe u nás po listopadu a v arabském světě už všechny barevné revoluce končí rovnou v krvi. V moři krve.
        Každá ideologie jinou hravě „přehodnotí“ podle svého kopyta. Brežněvovi vadilo pražské jaro, USA Kaddáfí a v Iráku Husajn. Vše tam bylo prý od nich sice uděláno špatně, ale stejně zase ryjou do Asada – ještě toho je prý třeba odstranit… To už je fóbie, nebo barvoslepost. Samozřejmě, že vzniknou jen smečky dalších „umírněných“ hrdlořezů, ale říkejte to nositeli Nobelovy ceny míru… A to jsem s ním sympatizoval, ale je to úplně jiná kultura, rozšťourá vše až kam dohlédne…“ (Vladimír Merta, Letohrad)

        Pane Bavore, přeji bezproblémové uzdravení.

        To se mi líbí

  3. tata napsal:

    ONO by se to dalo přirovnat to není to spravné slovo……..k hlášce v peliškách a hned ke dvoum.kde udělali soudruzi…… a dvě naprosto identické……..
    Vemte si kolik lidi prodělalo vyvoj aby tu druhou hlášku nejprve sní souznilo.až pomalu k obracenému polu………bohužel je dost těch kteří vtom ustrnuli,pro ně vždy bude ta jasná polarita,černá bilá………a je dost těch kteří za svými dveřmi dřive nadavali na bolševika ale venku mu prolézali trakt,dnes je ktomu bohužel ještě lepší prostředí.TADLE SORTA lidi je promě nejhorší.
    FANATIK aspon věří svym zpusobem ho chápu,

    To se mi líbí

  4. okolojdoucí napsal:

    Ano, psychopatologie a „soft-power“, to je drtivá kombinace. Nicméně jsem optimistou, prostředky a postupy „universálního marketingu“ se začínají pomalu vyčerpávat. Pokud chápeme, o co jde, zde u Bavora, pak je takových ohnisek a ohníčků prozření určitě mnohem více. Jde o dosažení kritického množství a nastartování „řetězové reakce“.

    Zajímavé je, jak se např. mezi lidmi formuje dříve zcela nejasný vztah k nevládkám a pochopení toho, že převážná část současných politiků nepřemýšlí nad tím, jak v rámci ZASTUPITELSKÉ demokracie prosazovat alespoň přibližně názory a zájmy ZASTUPOVANÝCH, ale nad tím, jak to zařídit, aby i proti jejich vůli mohli uskutečňovat různé zvenčí dodané „konsenzy“ a „agendy“, atp.

    Mám také opakované zkušenosti s údivem a odmítnutím současného „zpravodajství“ z důvodu doslova totálního nedostatku informací. Naposledy jsem zcela náhodně potkal člověka, který kdysi pracoval v Jemenu, má tam známé, a o tamním konfliktu, poměrně zásadním i pro nás, se zde nedozví téměř nic. To samé se dá říci o tak podstatných a konfliktních záležitostech celoevropského významu, jako je boj o změny francouzského pracovního práva nebo spor členských zemí a Komise ohledně zákazu užívání glyfosátů. Takto se dá pokračovat ad infinitum a lidem to začíná docházet a vadit.

    Dalším zajímavým jevem je rozrušování dříve tak pevné hranice mezi „solidní“ všeobecně akceptovatelnou informací či názorem a jejich „extrémním“ či „nekorektním“ protipólem. Jsem osobně překvapený, že tuto hranici z mého pohledu v současnosti nejvýrazněji stírají Parlamentní listy s Ivo Valentou jako spolumajitelem. Váš názor?

    To se mi líbí

    • vittta napsal:

      Mě by opravu upřímně zajímalo, jestli je to jen obyčejná neschopnost (vyjádřená např. tak, že „naši“ novináři čekají, co vydají „spřátelené tiskové agentury“ a to jakýmsi autocenturním způsobem ještě přefiltrují a když tyto agentury nevydají o něčem nic, tak se tady nikdo nic nedozví, vč. oněch novinářů) nebo nějaký cílený záměr, řízený odkudsi „zhora“.
      Osobně se domnívám, že je to ta neschopnost, protože když něco mohou zveřejnit PL a vyjma Čulíka jim nikdo nevyhrožuje, mohou to udělat i jiní.
      Jinými slovy, svoboda slova a informací objektivně funguje, ale nikdo není schopen jí jakkoliv naplňovat a nikdo to po nikom ani nechce. ( ve smyslu majitelů médií, což je v případě ČT i stát)

      To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      To se mi líbí

    • Cech napsal:

      Bezesporu se snaha manipulace našich elit přesune na náš nejslabší podbřišek tj. emoce viz:
      http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Kardinal-Duka-pro-PL-Islam-v-sobe-skryva-nasilne-tendence-Prestanme-nalepkovat-a-nicit-ty-kteri-maji-obavy-Misto-dialogu-se-nekteri-chovaji-jako-za-nacismu-a-komunismu-447769
      Proto si dovoluji představit více jak 600 letou metodu církevní manipulace s našimi emocemi.
      Je to zvláštní, ale křesťané už 2000 let mluví o nějakém Ježíši.
      Opravdu žil?
      Byl skutečně tím, kým tvrdil?
      Proč byl jeho život tak významný?
      Slučují se informace o něm s historickými skutečnostmi?
      Má jeho příběh co říci ještě dnes?
      Zkrátka byl Ježíš člověk, nebo „Něco víc“?
      Udělej si konečně jasno v našem online kurzu „PročJežíš?“.
      Jinak pro současníky :
      http://tn.nova.cz/clanek/e-t-je-skutecny-obama-se-rozhodl-zverejnit-detaily-o-ufo.html
      Neboli zásadní otázečka :
      MUŽE ČLOVĚK ROZHODOVAT SÁM O SOBĚ ?
      Nápověda – > Bohužel v žádném případě nesmí, byl by to pro naši západní kulturu obrovský průšvih.

      To se mi líbí

        • vittta napsal:

          Já jsem k tomu četl na PL tu omáčku a tam se Olivie, a jiní „neumětelové“ zviditelňují na migrační krizi.
          To mi přijde daleko zrůdnější, jak trapné žvásty toho kreténa Novotných, protože podprahově to znamená, že se vlastně nic neděje ale nějací outsideři z toho dělají kovbojku a zneužívají toho.
          Copak o to, možné to je, ale je tady i ta nezanedbatelná možnost, že to zpívají OD SRDCE a vyjadřuje to jejich názor.
          Tuhle variantu ti „zmrdi“ (pardon) vůbec nepřipouštějí, protože oni od srdce nedělají nic, tak si myslí, že ostatní jsou také takoví.

          To se mi líbí

          • Cech napsal:

            No vono asi tkhle :
            http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Kdyz-je-nekdo-zlocinec-ma-kolem-sebe-zlocince-Radim-Jancura-pro-PL-nejdrsneji-uctuje-s-Michalem-Haskem-za-kauzu-mluvci-447664
            No a jak to řeší náš Andrej ?
            http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Novinari-lovi-dalsi-tajemnou-mluvci-Tentokrat-u-komunistu-Stopa-pry-vede-opet-k-Mrencove-447784
            Proto prosím toto je ten základ, na kterém staví volby Andrej Babiš.
            Já vím jsem xenofób, který nechápe možnosti růstu Česka – > proto SORRY.

            To se mi líbí

          • čtenář napsal:

            z diskuze na Reflexu

            Miroslav Štrop · Jičín

            Já Olivii neznám, nikdy jsem ji neslyšel mluvit, natož zpívat (nebo obráceně podle pořadí důležitosti?), takže nemohu ocenit její pěvecké nadání a interpretační vlohy, což – k mému zklamání – jsem měl možnost učinit u řady jiných pěvců, jež dnes a denně slýcháme z médií a vídáme na stránkách bulváru. Bez znalosti Olivie jsem toho názoru, že ať je jaká je a ať se pokouší o cokoli, nemůže být horší než Jiří Doležal, jenž také vymýšlí a publikuje texty, které nadšením naplňují snad pouze jeho samotného – ne snad pro kvalitu jejich obsahu, nýbrž pro možnost exhibovat na stránkách Reflexu a kvůli honorářům, jež za ně dostane. Jiří, nic ve zlém, ale dospěl jste do bilačního věku, kdy si už můžete přiznat, že jako novinář (vidíte, jak jsem k vám velkorysý, jestliže připouštím, že i vy jste novinář) nehrajete první ligu, ale kopete okresní přebor. A vyčítáme vám to? Nikoli, protože jsme si vědomi, že každá profese potřebuje Mistry, mistříčky a pak nosiče vody, což je váš doživotní post, protože, Jirko – ruku na srdce – lepší už to nebude.

            Pokud Olivii baví, co dělá, ať si to s pánembohem dělá, jestliže při tom nepodřezává krky, neprodává drogy a nevolí ODS. Pokud její tvorba má alespoň u malé části veřejnosti nějaký ohlas, budiž jí to přáno. Lidé se chtějí bavit a pokud některé z nich Olivie baví, pak už nyní se zasloužila o trošku lepší svět. Text její písně, jak nám jej Jiří zprostředkoval, se místy alespoň rýmuje, chvílemi nepostrádá vtip a není tak zmatený jako mnohé básnické pokusy zbožňované Kollerovy Lucie nebo Wanastovek, u kterých člověk nikdy neví (fanoušci odpustí), co chtěly posluchačům ohňostrojem metafor sdělit a proč vlastně veřejně vystupují, když k tomu, aby si zabrnkaly, by jim měl stačit nějaký veřejně nepřístupný a dobře izolovaný sklep na brambory.

            A možná Olivii nejde vůbec o pěveckou kariéru, třeba se chce jenom bavit, možná je recesistka a Jiří jí prostě skočil na špek. Ovšem napsat o nějaké dámě, že je pitomá husa bez toho, aby byly známy výsledky jejích testů IQ, dosažené vzdělání, tvůrčí schopnosti a další faktory duševní povahy, pro něž buď objektivně patří do hejna vodňanské drůbeže, anebo naopak do Akademie věd, je šířením poplašné zprávy mezi jejími rodiči, sourozenci, kamarády, milenci a potencionálními producenty a sponzory. Jiří, upřímně: nestala se nebohá Olivie pitomou husou až poté, kdy vás odmítla pustit do svých kalhotek? Jak známo, je tradicí českých mužů veřejně označovat za hloupou drůbež ženy, které jim
            1) nedaly,
            2) už daly, ale pak toho veřejně litovaly,
            3) daly, ale s podmínkou výměny sexu za sňatek,
            4) přestaly dávat, protože nebyly s výkony příjemce spokojené,
            5) jaly se dávat mimo manželské lože různým čipernějším kamarádům, a
            6) přísahaly na hrobě svých předků, že nikdy nedají Jiřímu Doležalovi, i kdyby byl posledním penisem ve vesmíru a poslední šancí ke ztrátě panenství minutu před smrtí.

            http://www.reflex.cz/clanek/komentare/73157/olivie-zizkova-aneb-jak-pitoma-husa-zahani-uprchliky-zpevem.html

            To se mi líbí

  5. Rosťa napsal:

    Politika a sport. V osmdesátém Moskva, v osmdesátémčtvrtém Los Angeles. Tehdá Jarmil Kratochvíl přišel o zlatou placku. Dnes jsme dál, už vylučujeme celé státy, kteří před námi nepanáčkují.
    Olympiáda v Soči se nesla v duchu zesměšňování všeho, co tam Rus vytvořil. Jen ten Jágr to zbabral, když měl jen slova chvály. Asi mu to správně politicky nemyslí, což předvedl i v přátelském rozhovoru s Nočními vlky a presstituti se jak napotvoru dívali úplně jinam.
    Jsem fanda dobrého sportu, nicméně Rio mě po té všivárně nezajímá. A také se divím tomu, že zbylá repre Ruska nedrží s ostatními basu.
    Díky autorovi za překlad. Jsem taktéž toho názoru, že báťuška bude muset přitvrdit, jinak to okopávání kotníků od těch západních „demokratů“ bude čímdál častější.

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Já bych tu zbylou repre bral spíše jako „i za ně“

      To se mi líbí

      • Rosťa napsal:

        Mám pocit, že nemohou startovat pod ruskou vlajkou. Ale možná se mýlím.

        To se mi líbí

        • vonrammstein napsal:

          Nemýlíte. Budou startovat pod „Olympijskou vlajkou“, ať už to znamená cokoliv. Jako bezdomovci.

          To se mi líbí

        • kočka šklíba napsal:

          Myslím, že se mýlíte.

          To se mi líbí

          • vonrammstein napsal:

            Možná máš pravdu, vycházím ze starší zprávy.
            „Při dnešním zahájení na Maracaná ponese ruskou vlajku volejbalista Sergej Teťuchin. Prezident Vladimir Putin se podle mluvčího Kremlu slavnostního zahájení nezúčastní.“
            Uvidíme.

            To se mi líbí

          • vittta napsal:

            A já si myslím, že jste mně zapoměla odpovědět.
            Připomenu, že jsem napsal, že používáte “ až lež“ a vy jste dupala nožkou, že „je pro mě typické“, že neumím odpovědět na vaše otázky.
            Takže se připomínám, protože pro vás je typické, že na otázky odpovídáte, nebo….nebo ne?
            Napsala jste, že adoruji USA a já znovu tvrdím, že lžete.
            Nyní je tedy na vás, poukázat na to, kde adoruji USA.

            To se mi líbí

          • Rosťa napsal:

            Je to možné, že se mýlím. Někde jsem to četl a je to asi stará informace.

            To se mi líbí

  6. kchodl napsal:

    Kolem „Olympiády“ bude zřejmě ještě velká sranda. Lavrov včera plísnil Kerryho po telefonu a vybídl ho, aby USA něco konečně udělaly s těmi svými „umírněnými řezači hlav“, kteří zcela veřejně tráví civilisty v Aleppu jedovatým plynem – a ještě se tím chlubí přes Twitter. Nakonec oznámil něco o zintenzivnění náletů na kozomrdy.

    Je i možné, že Rusáci neodolají pokušení a „vrátí“ Amíkům jejich již dvakrát použitý „olympijský trik“, spojený s napadením něčeho ruského v době Olympiády, jako se to stalo během pekingské v Gruzii a sočské na Ukrajině.

    Určitě do Sýrie a okolí zhruba za týden a něco přiletí plno ruských letadel, jakmile skončí ty jejich „AviaDarts“ soutěže; předem je oznámena i přítomnost té jejich letadlovky a její podpůrné skupiny.

    Nepochybuji o tom, že žumpálisté, včetně bývalých sportovních novinářů, nyní změněných na sportovní žumpálisty, dostanou befel blábolit o Putlerovi pořád.

    Magorství v USA v rámci voleb dostoupilo dalšího netušeného vrcholu, když dnes v New York Times obvinil těžce profláknutý bývalý ředitel CIA Michael Morell Putina z vražd novinářů, napadení dvou sousedních států a tažení ekonomiky Ruska ke dnu. V dřívějších dobách by taková slova znamenala minimálně stažení velvyslance, pokud ne přímo „casus belli“. Už jen proto, že bývalý ředitel výzvědné služby není nikdy „bývalý“ a tedy si nemůže plácat co ho napadne.

    Ale to není všechno: jádrem sdělení tohoto vládního pošuka bylo, že Amíci musí zvolit Hitlary, jelikož ďábelský Putin využil svých zkušeností rozvědčíka a na dálku zmanipuloval Trumpa, takže ten se stal „bezděčným agentem Ruska“ a jako takový představuje hrozbu pro národní bezpečnost USA.

    Chvíli jsem měl dojem, že to nemůže být pravda, že to musí být zpráva z „The Onion“, který se na takové věci specializuje, ale ne:

    To se mi líbí

  7. vonrammstein napsal:

    No. Aspoň že tuhle americkou krasavici nikdo určitě diskriminovat nebude:
    http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/73195/muslimska-sermirka-v-hidzabu-se-stava-celebritou-olympiady.html

    To se mi líbí

    • oh napsal:

      To tenhle týpek určitě diskriminovaný bude, xenofobní brazilský soudce s ním zacházel jako s každým jiným sprostým podezřelým, místo aby projevil správné multikulti pochopení .
      http://oh.idnes.cz/marocky-boxer-hassan-saada-rio-zatceni-znasilneni-fvv-/oh-ostatni-sporty.aspx?c=A160805_160658_oh-ostatni-sporty_ten

      To se mi líbí

    • anonymouse napsal:

      Identity politics – aneb, jak se stát slavným ještě předtím, než by člověk něčeho dosáhl. Někdy dokonce aniž by _vůbec_ _kdy_ něčeho dosáhl.

      A funguje to i naopak. Stačí i jen mírně neopatrné vyjádření, a kariéra je u konce. Příkladů je bezpočet, k nejznámějším osobnostem patří Tim Hunt (nositel Nobelovy ceny z r. 2001), jehož kariéru zlikvidovala jedna feministická kr… (https://www.google.com/webhp?hl=en&gws_rd=cr#hl=en&q=Connie+St+Louis), která jej, prostřednictvím mis-interpretace jeho projevu proneseného r. 2015 na World Conference of Science Journalists, obvinila ze sexismu (a přestože její lež byla nesčetněkrát prokázána, plus byla navíc při té příležitosti nachytána při řadě dalších lží týkajících se jejího vzdělání, kompetence a referencí, její kariéra se zdá být bez poskvrny; inu, pokud jde o identity politics, její kredit je vysoký, takže je nedotknutelná).

      Další generace jedinců s mozky totálně vymytými touto zhoubnou ideologií úspěšně vyrůstá na školách a univerzitách (i tam už tento mor dorazil). A je to mnohem, mnohem horší ideologie, než byl Marxismus-Leninismus (tomu navíc téměř nikdo nevěřil).

      Budoucnost identity politics se tak zdá být zaručena – přinejmenším do té doby, než tato západní „osvícená“ civilizace zkolabuje.

      To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.