Slova, slova, slova


Mnoho silných slov létá vzduchem, jenže jsou to opravdu pouhá prázdná slova. Politici se přehánějí v různých projevech pseudosolidarity , ale činy jsou někde jinde. Jedině Angela Šílená snad věří tomu co říká. Ostatní sice vypouštějí jakási slova, ale činí pravý opak toho, co říkají. Dávno už nejsou dveře otevřené. Stát po státu přibouchává vrata ačkoli ještě nedávno všichni vykřikovali výhrůžky vůči těm, kdož tato řešení navrhovali už v začátku migrační invaze. Dokonce i Řecko začíná chápat svou evropskou úlohu a začíná odesílat invadéry zpět.

Angela Šílená se nechala slyšet, že toto není její Evropa. A má pravdu. Toto začíná být opět naše Evropa. Evropa, ve které nebude místo pro podobné šílence, jako je právě tato samozvaná vládkyně. Kéž by to už pochopila a odešla tam kam skutečně patří. Nakonec se projevila jako diktátor i v tomto výroku: „Kdo zavírá národní hranice, nezmůže nic proti příčinám pohybu uprchlíků. Navíc riskuje, že bude trvale škodit naší ekonomice,“ řekla Merkelová deníku Volksstimme. „Musíme najít trvalá řešení, která budou i zítra obhajitelná – a především řešení, která nestanoví jednostranně něco, co pak budou muset snášet ostatní země,“ prohlásila Merkelová. Jako by zapomněla na jednostranně vnucené kvóty všem, i těm, kteří je odmítají.

Angela

Jenže nejen Šílená Angela, ale i mnoho sluníčkových zabedněnců stále nechápe změnu situace a pořád vykřikují své humanitární mantry. Ale asi ani oni nejsou schopni si ve svých mozečcích srovnat věci do pořádku. Naštěstí zatím existují politici, kterým již došla trpělivost, případně pochopili, že dochází trpělivost jejich voličům, a začínají jednat. Nakonec i v tom Řecku a i v bankovních kruzích, které dosud drží Řecko nad vodou (bohužel pod krkem).

Bavor podpis_rex2

Příspěvek byl publikován v rubrice Bavorovy poznámky se štítky , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

55 reakcí na Slova, slova, slova

  1. Asfalt napsal:

    Angela Šílená má v imigrantech stejné jasno jako se sankcemi proti Rusku. Záminkou pro ně bylo i sestřelení civilního letadla na Ukrajině, samozřejmě Ruskem, jak jinak.

    Korespondentka ruské stanice RT Gayane Chichakyanová položila otázku, proč dva roky po tragédii Nizozemci prohlašují, že nemají žádné přesné údaje o startu rakety, která mohla pravděpodobně sestřelit malajský Boeing v Donbasu v červenci 2014. Americký ministr zahraničí John Kerry přitom bezprostředně po katastrofě tvrdil, že USA mají k dispozici patřičné informace.
    ( http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/7552-ruska-media-se-ptaji-proc-usa-nedaly-nizozemcum-sva-data-o-padu-mh17 )

    I zde musíme my, čtenáři ze Západu, říci, že Gayane je moc špatně informovaná. Naprosto jasné důkazy podány byly.

    Zde je jeden ze satelitních snímků.

    To se mi líbí

  2. Asfalt napsal:

    Toto je asi důležité i v souvislosti s uprchlíky.

    To se mi líbí

    • Asfalt napsal:

      Tím chci říci, že asi není náhoda, že uprchlíky propagují právě ty stejné zdroje a kanály, které propagují převraty a vojenské agrase, které nás chtějí demonizovat za odsun sudetských Němců (viz pravidelné seriály na Aktuálně), které nám tvrdí, že jsme nemravní xenofobové (Halík) nebo že národní identita je nacionalismem (Pehe) atd. Vše slouží koloniální taktice rozložení národního fundamentu jako úprava historie, o které mluví film. Možná i ti uprchlíci přišli poté, co úplně nevyšly plány na Ukrajině právě proto, že s tak silným ruským fundamentem na východě a na Krymu plány nepočítaly.
      Pozn.: Jména kolaborantů jen náhodná.

      To se mi líbí

      • Bavor V. napsal:

        Náhoda to být nemůže. Kdyby kvůli ničemu jinému, tak kvůli jejich vnitřnímu přesvědčení o nutnosti sloužit jiným pánům než lidu této země. To jsou mi milejší „Monarchisti“, kteří touží po českém králi, než ta sbírka odrodilců a zrádců.

        To se mi líbí

      • Cech napsal:

        Tak jak říká pan Bavor V., náhoda je pouze velmi pečlivě naplánovaná akce nic víc.
        Pouze jako opakování si ukážeme jak funguje mechanizmus kterým bylo jednoznačně prokázáno sestřelení MH 17 ruskou raketou z území RF.
        Prosím pracovní název akce zní – > Our forest and bushes supervision.

        http://www.novinky.cz/domaci/396636-bursik-chysta-na-cinskeho-prezidenta-obri-plakat-s-dalajlamou.html
        Je to zabezpečeno tím že Martin Bursík,Olga Sommerová,Ivan Rynda,Jan Hollan,Roman Haken,Jan Balcar,Petr Maršálek,Džamila Stehlíková mají naprosto jinou tvář a to tvář českých herců a jiných přicuclíků z branže, kteří dobývají Brusel místo Hollywoodu.
        Tož herecká profese u nás je velmi výnosná ale bohužel on ten Brusel je 12 x výnosnější a na působení v Bruselu nic jiného, než naše herecká průprava není potřeba.

        To se mi líbí

        • Hudec napsal:

          Líbí se mi váš jungovský přístup v tom smyslu, že náhoda je zatím jen námi nerozpoznaná zákonitost. 🙂

          To se mi líbí

        • Bavor V. napsal:

          Jen nevím, zda čínský president bude rozumět textu a jestli pozná toho šaška vedle dalajlámy.

          To se mi líbí

          • st.hroch napsal:

            To není vůbec podstatný, protože, pokud to je takto dopředupropagovaný, tak to přehlídne. Jde jen o zoufalej pokus o píár zoufale neúspěšnýho politikáře a jeho zbrojnošů…. Takže, karavana jde dál… Jo, mimochodem, všimli jste si dost razantního poklesu zájmu o vyvěšování tibetský vlajky i v „modrejch“ městech?

            To se mi líbí

        • Asfalt napsal:

          Ano, ale to je jenom mechanismus: dělám to, co se žádá, abych měl úspěch. Teď jde o to, co je žádáno a na základě čeho. Názor může být žádaným na základě daného mikrospolečenského stereotypu (formalizovaného nebo neformalizovaného) anebo na základě toho, že takový názor určí nějaká autorita. Samozřejmě že jde o kombinaci obojího. Jde pak o to, kdo je tou autoritou, jaké přesvědčovací prostředky používá a co sleduje.
          Jinými slovy, oponuji, že to, co vidíme, je dáno jen čistě nějakým stereotypem v Bruselu, pokud toto bylo Vámi řečeno. Myslím, že je tam i prvek neformálního řízení. Neumím si například představit, že by USA byly proti migraci, ale EU ji přesto prosazovala. Bohužel v našem zájmu pak ta autorita nejdedná a jde o autoritu, která zatím buď zotročila nebo vyvraždila všechno, co jí stálo v cestě, od indiánů, přes černochy až po 2 miliony Iráčanů (a 20 milionů obětí v 37 zemích od konce 2. sv.). Zkušenosti s rozvracením národního fundamentu jsou tedy obrovské a nechť mě něko opraví, ale: kde na světě je možné ještě něco rozvrátit? Střední východ už je rozvrácen kompletně, co tedy chystají dál?

          To se mi líbí

          • Cech napsal:

            To je ovšem opravdu na jedné straně obtížná otázka ale na druhé straně dávno známá realita.
            Boj o přírodní zdroje, neboli zachovat své a využívat cizí, zde v současné době je na vrcholu pyramidy Čína (o ovzduší nejde, na to oni kašlou, protože o to se dobrovolně s nimi podělí celá planeta).
            No a to že lze naprosto spolehlivě řídit i protivníka, tak to je jednoznačně prokázáno na příkladu použití Gorbačova.
            Protože dokonce i dnes podle průzkumu, zveřejněného 2 března, 46 % rusů hodnotí Gorbačova jako:
            „politik, který myslel na blaho země, ale učinil řadu závažných taktických chyb, které vedly k otřesům a problémům“.
            Nikoli že se jednalo o politika, který byl naprosto cíleně řízen CIA a zabezpečoval nezbytné pootočení celé ruské společnosti k sebemrskačství, tak aby mohla být následně zlikvidována ve svém soužití, více jak 100_ky národností.
            Prostě konání dobra s cílem využití cizích přírodních zdrojů (bez adekvátní finanční náhrady) pro sebe nic víc nic méně.
            Tož dle mého to je onen z dálky se jevící jako by „stereotyp“, v jednání jak predátora tak kořisti.

            To se mi líbí

            • Asfalt napsal:

              Myslím, že nemluvíme jen o přírodních zdrojích. Indiáni nebyli přírodním zdrojem, navážení černoši z Afriky do USA a Británie jako otroci taky ne (tedy pokud se na toho člověka nedíváte jak ti otrokáři) a usekávání ruky i dětem za nedodržení pracovní normy při sběru kaučuku těm, co odvezení nebyli, to už není o přírodních zdrojích, Cechu, to už je o naprosté prasečině, na kterou ne každý má a které byl v moderní době schopen jen jeden civilizační okruh, co se dnes snaží vládnout světu.
              Ano, pokud je pravda, že např. syrský konflikt je tu jen proto, že Assad odmítl tranzitní potrubí pro zásobování Evropy plynem z Kataru namísto z Ruska (tedy neposlechl na rozdíl od Bulharů po návštěvě McCaina), pak je to o zdrojích. Ale již ne o vlastních vs. cizích, ale o těch cizích vs. jiných cizích, tedy o věcech, do kterých USA nemají co mluvit (ale jsou to rusofobní páni světa a ruský plyn do jejich kolonií asi nepatří). Jistě, bude v tom i kapitálové propojení, kdo pobírá zisky z katerského plynu, nevím.

              To se mi líbí

    • jaa napsal:

      Tak z tohodle se Langšádlová a spol osypou…

      To se mi líbí

  3. Petrpavel napsal:

    Jména kolaborantská i strany kolaborantské jsou známy. Celých 25 let nekolaborující jména a strana taky. Tak co řešit?
    P.S. Bavorův pohled (16:27) se mi přesto líbí. Řešení ale, pro mě, až ad 2) 🙂 .

    To se mi líbí

    • vonrammstein napsal:

      To minus je tentokrát ode mě. Za neutuchající prokomunistickou propagandu.

      To se mi líbí

      • Petrpavel napsal:

        To plus máte ode mě. Za slušnou prokomunistickou propagandu 🙂 .

        To se mi líbí

        • vonrammstein napsal:

          Ale to jste se musel splíst, já komunismus zásadně nepropaguju 🙂 Ba naopak.

          To se mi líbí

          • Petrpavel napsal:

            Nespletl.
            Jste přesně stejný případ jako tomu je s protiruskou propagandou našich médií. Vyvolávají proruské nálady.
            Jsem si jist, že hodně lidí si řeklo a řekne : tak takhle ne, to raděj Rusy. Ve vašem případě : tak takhle ne, to raděj komunisty.
            Ne všichni, samozřejmě, tak už to v životě bývá 🙂 .

            To se mi líbí

      • Strejda Olin napsal:

        To plus máš ode mě, za udržení si zdravého rozumu.

        To se mi líbí

  4. oh napsal:

    Slova, slova, slova. Dva plně kvalifikovaní rozesírači vesmíru se shodli na tom, že si Putin má zkrotit donbasské separatisty. Možnost, že by si oni zkrotili kyjevské korupčníky, oligarchy a fašisty v čele s Jaceňukem, jim buď na mysl nepřišla, nebo se do propagandistické výzvy nehodila.
    http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/396616-zkrotte-si-donbaske-separatisty-vyzvali-moskvu-cameron-a-hollande.html

    „Buďte zdrženlivý a nerozdělujte společnost“ vzkázali prezidentovi ze senátu STÁNkaři, lidovci a Dienstbier s Bublanem. Aby jim to vznešeně podané „Držte hubu, Zemane!“ prošlo, čistě náhodou hlasování vyšlo na chvíli, kdy ke schválení stačilo celých 18 kejvalů z 81 senátorů.
    http://www.novinky.cz/domaci/396573-budte-zdrzenlivy-a-nerozdelujte-spolecnost-vyzval-senat-zemana.html
    Tato „pojistka demokracie“ se mi jeví poněkud vypálená.. 😦

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      To spíše většině senátorů se projednávání podobné hovadina zdálo nedůstojné jejich vlastních osob.

      To se mi líbí

      • oh napsal:

        Možná. Jenomže pod tou výzvou nebude podepsáno těch 18 ctihodných inkvizitorů, ale celý senát ČR.

        To se mi líbí

    • kchodl napsal:

      Arogance a zhovadilost Camerona s Hollandem nezná mezí – jak píšete, navíc nejde o „separatisty“ ale o domobranu a kyjevská junta v poslední době obnovila útoky po celé šířce fronty, zatím většinou jen lehkými zbraněmi. O nějakém plnění Minsku 2 ze strany Kyjeva samozřejmě ani stopy.

      Podobně se dnes ukázala americká sněmovna reprezentantů, ti zase odhlasovali rezoluci, že Sýrie s podporou Ruska a Íránu je vinna z válečných zločinů proti civilnímu obyvatelstvu, bombardování pekáren, škol a nemocnic. Požadují po Opici, aby zřídila trestní tribunál. Že prý Rusové porušují mezinárodní právo, což říkají právě ti, kteří si z mezinárodního práva udělali trhací kalendář.
      http://zahranicni.eurozpravy.cz/amerika/147449-usa-obvinily-asada-rusko-a-iran-z-valecnych-zlocinu/

      To už je úplně ujeté. Sami Amíci zabili jen v Iráku přes 2 mega civilů, platí a cvičí džihádisty, kteří rozsekali celou Sýrii na maděru a ještě mají tu drzost řvát, že regulérní vláda.

      Takhle sprostě arogantní a prolhaný nebyl snad ani Hitler, tihle se navíc prohlašují za „dobro“.

      To se mi líbí

    • jaa napsal:

      Ono je to s tím Senátem jaxi taxi. 18 pro, 7 proti, 10 se omluvilo a 46 se vůbec ani nenamáhalo přijít. Protože Senát tutlá, kolikže pánů senátorů vůbec chodí a pracuje,ač many many berou – Takže se pokusím zjistit, kolikže pánů senátorů vlastně hlasuje ať už pro nebo proti. Ikdyž tobude fuška,protože je nutné projít všechna hlasování. Jestlito bude jalodneska- tak by 20 senátorů rozhodovalo , což je příšerné mrhání penězi…a blbnutílidí.

      To se mi líbí

    • Cech napsal:

      No to že Dienstbier zvítězil nad Zemanovou nadutostí a povýšeneckostí pomocí své lásky, úspěšnosti, dovednosti a pravdy je nic proti tomu jak láska a pravda zvítězila v celé Evropě.
      Protože :
      „Evropská unie“ podle informací internetového serveru Breitbart hodlá vyplatit v hotovosti desítkám tisíc uprchlíkům 87 % z fondu určeného na řešení katastrof, ve kterém je nyní něco přes 700 milionů eur.“
      Těch 13 % pravděpodobně zůstane na řešení katastrof a bude sloužit k eliminaci těch katastrof, které nyní postihly a postihnou Ukrajinu.
      Tož vítězství „Dienstbiera“ v senátu, je pouze začátek vítězného tažení, které bude následovat.

      To se mi líbí

  5. Hudec napsal:

    Promiňte mimo téma, ale už ministr vnitra sdělil, o jaké ty pravicové extremisty onehdy šlo? Však víte, čem píši. Čas letí a já z nich mám strach a rád bych si byl jist že ministr nelže a policie vyšetřuje a koná….
    Kde se zeptat?

    To se mi líbí

  6. Asfalt napsal:

    Myslím že s tématem související.
    Ruská propagada (rozuměj: Langšádlové a Západu neznámá investigativní žurnalistika) natočila záběry zásobovacího konvoje pro tábor Al-Nusry, který překročil tureckou hranici u Bab al-Salam.

    https://www.rt.com/news/334483-turkey-nusra-ypg-exclusive/

    To se mi líbí

  7. Asfalt napsal:

    Adolfo Perez Esquivel, nositel Nobelovy ceny míru, vyzval Obamu, aby odložil plánovanou návštěu Argentiny. Je rád, když Obama navštíví jeho zemi, ale neměl by tak činit v době čtyřicátého výročí převratu, jímž byla nastolena vojenská diktatura podporovaná Washingtonem. Uvedl: „Jsem pamětník té doby boje o život, násilí, věznění a vyhnanství. A když do hloubi analyzuji tehdejší situaci, USA jsou za tento převrat odpovědné.“
    Esquivel získal Nobel Prize v r. 1980 za obhajobu lidských práv v době diktatury.
    ( https://www.rt.com/usa/334472-obama-argentina-anniversary-esquivel/ )

    No, řekl bych, že ty Halíkovy „západní hodnoty“ byly tenkrát taky zrovna na obědě, když příklad „svobody, demokracie a lidských práv“ zase rýpal do cizích věcí. Pravda, zlaté doby, kdy si ještě nedovolil nikoho přímo bombardovat, snad kvůli SSSR, aby se pak na Evropu valily miliony uprchlíků. Ne Slime, suchem to není. První stát prý vznikl z kolektivní potřeby čelit suchu. Myslím, že suchu by mohl čelit i dnešní stát, ale to by nesměl být rozbombardován a převrácen v chaos.
    Ne, p. Jirovče, migranti nečekají ve stanech na povel, aby se vydali do Evropy, ale politická, mediální a zdá se, že i jiná podpora, aby tak činili, ji je jim poskytnuta. Ta ke konstatování úmyslu stačí, myslím.

    To se mi líbí

  8. Rosťa napsal:

    Je to trochu OT, ale otázka hýbe českomoravskoslezským vesmírem, tak to sem musím hodit. Jedná se velikány naší žurnalistiky, kteří dostali „prestižní cenu“.
    Přeposílám z Novinek, jak to napsal jeden diskutér.

    Názor na Peroutku si můžeme udělat i podle „novinářů „, kteří svou propagandu zaštiťují tím, že jsou nositeli Ceny Ferdinanda Peroutky.
    Jsou to zejména – Marjanovič, Štětina, P.Procházková, Pečinka, Mitrofanov, J.Urban, Slonková, Palata, Hvížďala,Tabery, Macháček, Spurný, Fischer, Wollner, Dobrovský….
    Takže Ferda Peroutka byl pěkný vejlupek.

    P. S. Ještě, že nejsem novinář. Dost by mi vadilo, kdyby nějaký blb mě navrhl do této společnosti.

    To se mi líbí

  9. Joda napsal:

    K původnímu tématu nastolenému v článku Slova, slova, slova – jeden z posledních výroků maďarského premiera Orbána :
    „Maďarsko jako první země podnikla konkrétní kroky proti migraci, proto je nejlépe chráněná z celé Evropské unie, která je nečinná. V případě migrační vlny je lepší, když každý koná na vlastní pěst, než nedělat společně nic.“
    K tomu se nedá nic dodat.

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.