Parazit


V úvodu mého povídání chci předeslat, že je založeno na jevech biologických. Že může působit i sociologicky je dáno tím, že život sám je prostě nedělitelný.

Zaujala mne mapka, která ukazovala, kudy a kam proudí migrační vlna. Dalo by se říci, že všemi směry, ale není to pravda. Proudí tam, kde se usídlil bílý muž evropský. Tedy do Evropy a Austrálie. Protože Australané jsou z valné části původem nevalné kvality, jsou to totiž bývalí trestanci a bachaři, zachovali se dle své nátury a migranty odesílají odkud přišli. (to je pochopitelně básnická zkratka). Takže převážná část migrační vlny směřuje na severozápad. Kupodivu nikoho nenapadlo poslat je třeba do Číny, Vietnamu či Japonska.

Každý vyšší tvor má dva důležité orgány a to srdce a mozek. Pokud jsou napadeny, tvor umírá, v lepším případě se stává invalidním. Srdcem Evropy je Německo, mozkem Brusel. A migrační nájezd připomíná napadení parazity. Nikoli symbionty, ale parazity. Parazit je totiž schopen svého hostitele zničit i za cenu vlastního sebezničení. To symbiont nedělá.

Organismus, který se neumí parazitům bránit, tedy nemá žádný imunitní systém, snadno napadení podléhá. Imunitním systémem by mohla být i zajištěná hranice stejně, jako si živý tvor chrání svou kůži.

Bavor podpis_rex2

Příspěvek byl publikován v rubrice Bavorovy poznámky se štítky , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

101 reakcí na Parazit

  1. kočka šklíba napsal:

    Ano Bavore, to je pravda a imigranti se tak chovají. Jistě je to zkratka. Ale jak píšete, pokud mozek, především, vůči tomu neudělá opatření, a my ten mozek máme, tak zahyneme, to je jasné. Ne my, ale naši potomci. A to si snad nikdo nepřeje, oni ani ti v opevněných a chráněných obydlích nebudou mít šanci (Dienstbier a podobní), natož my.

    To se mi líbí

  2. kchodl napsal:

    Tvor, který má mozek v Bruseli (Brusel se skloňuje podle vzoru prdel, ze zřejmých důvodů), musí chcípnout, to je jasné každému, kdo někdy v Bruseli byl a viděl ty EU baráky na vlastní oči.
    🙂

    Je jasné, proč „imigranti“ směřují kam směřují. Jdou tam, kde je co ukrást, to je celé. A kde se zdá, že obrana žádná není. V tom druhém se ale fatálně mýlí, protože až Evropa procitne, vypukne taková řež, že to svět ještě neviděl. Kozomrdi prohrají, jako vždycky, protože jsou fatálně neschopní čehokoliv kromě loupežnictví, vraždění v tlupách a cizopasení.

    Tragicky zábavné na tom všem je, že dnešní zuřiví vítači a prouprchličtí žumpálisté budou stejně zuřivými katy, opět samozřejmě vedeni těmi nejvznešenějšími lidskými city a myšlenkami všeobecného dobra. Stačí si jen počkat.

    Ti, kteří mnoho realistů označují dnes za rasisty, xenofoby a fašisty, budou stejně tak označovat stejné lidi za nedostatečně vlastenecké a za zastánce kozomrdů. Jejich psychopatické úchylce bude vraždění vyhovovat jistě více než dnešní zachraňování.

    To se mi líbí

    • Strejda Olin napsal:

      Přesně tak, Kchodle. Ta tlupa náboženských fanatiků umí jen vraždit ze zálohy, jen když jsou v přesile, jinak jsou to povětšinou zbabělci. Nikdy nic pořádného nedělali, jen žrali skopové, šukali a mlátili ženské, šprtali korán a modlili se. Jejich ideál a cíl je chimérou, starověkým blábolem, je anitpokrokový, antihumánní, kontrarevoluční a nemůže lidem 21. století nic než fantasmagorii nabídnout. Je potřeba jim ukázat sílu a odvahu, postavit se jim a zahnat je do vyprahlých skal a nekonečného písku, kam patří. Tam ať se třeba poserou, ale na našem dvoře se roztahovat nebudou.

      To se mi líbí

      • kchodl napsal:

        +100000000000000000000000000
        🙂

        To se mi líbí

        • kchodl napsal:

          Ještě jsem chtěl napsat, že analogie obsazení Říma barbary s dnešní situací je fatálně prolhaná a nesmyslná od počátku, protože oni „barbaři“ tehdejší doby byli ve skutečnosti progresívní, rychle se učící a dá se říci, že silnější a adaptivnější než tehdejší Řím s celou svou kulturou, absolutně neschopnou nejmenšího rozvoje.

          Vojensky Řím porazili, mnohokrát, a celý důvod pádu Říma byl v tom, že římský stát nebyl schopen ony barbary překonat ani v síle ani v organizaci ani v technickém rozvoji.
          Barbaři nakonec ovládali struktury Říma, jako pracovitější, odolnější, chytřejší, odvážnější a ve všech ohledech lepší než byli „čistokrevní“ středomořští Římané.

          Jinými slovy, problém Říma nebyl primárně ve „vyhnilosti“ a dalších věcech, popisovaných romantickým způsobem v klasické Gibbonově knize „Úpadek a pád říše Římské“. V tom je analogie zcela falešná.

          Evropa byla a je schopná rozmáčknout islám jako obtížnou štěnici kdykoliv si vzpomene, technologický a kulturní rozdíl je propastný. Kozomrdi nejsou v ničem lepší, kromě porodnosti, což je v dnešní době spíše na škodu, když už nerozhoduje o vojenské a ekonomické síle počet lidských rukou.

          Neustálá implantace poraženeckých nálad je proto zcela jistě účelová, souvisí více se záměry současného vedení západního světa než se skutečným stavem. To všechno je výrazem jejich strachu ze ztráty moci vlivem vývoje a pokroku, oni se totiž mají čeho bát – jejich zažitá metoda ovládání mas – masová média – odchází do starého železa.

          Paradoxní na tom všem je, že jejich „migrační zbraň“, kterou si chtěli zajistit více ovladatelné obyvatelstvo naředěním původní populace, se obrátí proti nim a urychlí jejich pád. My tady totiž vetřelce nechceme a budeme se bránit. První předpoklad obrany je vyměnit zrádcovské pseudoelity.

          To se mi líbí

          • Cech napsal:

            Konečně reálné výsledky tolik očekávané podpory USA.

            ISIS nyní zahájilo v provincii Deir Ezzor po náletech USA vedené koalice ofenzivu proti Syrské arabské armádě.
            V neděli USA vedená koalice rozbila pozice Syrské arabské armády v provincii Deir Ezzor.
            Hlavním cílem amerických letounů byl vojenský tábor náležející 137. Dělostřelecké brigádě SAA ve vesnici Ayyash.
            Proto také po tyto americké nálety umožnily ISIS plnocennou úspěšnou ofenzivu na vesnice Ayyash a Bgelia.
            Tož kdepak na Amíky, ty vědí jak na to, to teprve bude Asad i s Rusákama zdrhat až to rozbalí naplno.

            To se mi líbí

          • Strejda Olin napsal:

            Ano.
            Tak přísahám!

            To se mi líbí

          • Cech napsal:

            Jen abych zase nezapomněl na logistiku :
            Červený kříž již nyní kontaktuje Islámský stát, musí pomáhat v chalífátu

            Důvodem je snaha zabezpečit humanitární pomoc bojujícím lidem v oblastech, které doposud radikálové plně ovládají.
            Tož konečně všechno jde jak na drátkách neboli – > „Povědztě mi, Kefalín, čo si představujetě pod takým slovom absurdný?”
            Jinak a lépe řečeno :
            „Zejtra ti pučim foťák, a uděláš mi pár fotek. Na památku. Protože za pár let tomudle nikdo nebude věřit… Ježišmarjá, já bych píchal… No nic, já du na panáka.”

            To se mi líbí

          • Bavor V. napsal:

            Někteří to možná už znáte i s rozborem, pro ty ostatní bez rozboru jen s upozorněním na jedno stále se opakující slovo – šarí’a
            http://islamskavyzva.com/kahirska-deklarace-lidskych-prav-v-islamu/

            To se mi líbí

            • Strejda Olin napsal:

              Neskutečný blábol, ta deklarace by měla být postavena mimo zákon a její šíření zakázáno. Jsem ubohý laik, ale každý článek deklarace bych dokázal argumentačně vyvrátit. Už jen na ní lze dokázat rozpor mezi listinou základních práv a svobod a islámem.

              To se mi líbí

          • Cech napsal:

            No konečně jasné vyjádření pro ty nevěřící Tomáše že Turecko je vlastně naše NATO :

            Turecko nemá v úmyslu stáhnout svá vojska z Iráku, prohlásil turecký ministr zahraničních věcí Mevlut Čavušoglu.
            Tož konečně jasné a srozumitelné chlapské slovo – > no a Haider Al-Abadi, může třeba i zlostí puknout a je mu to k ničemu.
            Protože na Iráckém území není jen tak nějaké Turecko ale na Iráckém území je vojsko NATO, no a na to NATO prostě již Irák nemá a Rusko pouze nevěřícně zírá a to je tak vše co s tím může dělat.
            Takhle se musí na ty Rusy :
            a) Sestřelovat jim letadla tam kde jejich piloty rozstřílí ve vzduchu.
            b) Napařit jim sankce až zčernají jak informoval Ahmet Davutoglu.
            c) Jakmile dodají Rusové sýrijcům nové houfnice, tak jim je USA tj. NATO vybombarduje.
            d) Turecko tj. NATO tam pošle tankový prapor a ten zjedná pořádek a zabezpečí novou bojovou iniciativu.
            No a co na to Rusové no nic, protože nic dělat nemohou jelikož NATO nyní má již v Iráku pozemní vojska, konkrétně více jak tankový prapor.
            No a ostatní vojska budou postupně do Iráku přibývat a zabezpečí následně zdrcující úder pod leteckou podporou USA tj. NATO právě v Sýrii.
            Tu leteckou podporu pozemních operací si USA tj. NATO již otestovalo na 137. Dělostřelecké brigádě a jak se ubezpečilo tak je účinná.

            To se mi líbí

            • kchodl napsal:

              Jj. Příliš se to neliší od hlasů, které před rokem zněly z Kyjeva. To samé v bleděmodrém, tedy spíše v islámské zelené. Turek je velký válečník, hlavně když se schovává za NATO. A ve finále dopadne jako Ukroši. Bez plynu, bez zakázek, s embargem, bez turistů, bez jaderné elektrárny. A jeho „spojenec“ USA mezitím spřádá zrádcovské plány, jak Turecku ukrást velkou část území, osídlenou Kurdy. To kdyby „turecký plán“ nevyšel, nastoupí „kurdský plán“, ještě uhozenější.

              Bude EU-NATO bojovat za Turky, de-fakto za ISIL proti Rusku ? To nehrozí ani omylem, „článek 5“ je velmi gumový paragraf.

              Dnes v 19h bude zasedání RB OSN ohledně tureckého vpádu do Iráku. Turci poslali to Iráku tankový pluk, na základě „zvacího dopisu“ od nového křídla regionální kurdské vlády, o kterém nikdo předtím neslyšel.

              Irák si to nemůže nechat líbit, jinak jako stát skončil. Včera měl premiér Iráku schůzku s vedením iráckého letectva a ruským ambasadorem, což naznačuje, jakým směrem se vyvine irácká odpověď, pokud Turci nezařadí zpátečku.

              Rusové také ne, protože Turecko coby stát NATO je napadlo sestřelem jejich letadla. A když nepřišla bezprostřední reakce, zkouší to dále, kam až to jde – v sobotu tanky do Iráku, v neděli bombardování syrských sil – jestli to nebyli ve skutečnosti Amíci, kdo bombardoval. Co by se stalo příště ? Mohlo by to přerůst v „americkou strategii“, třeba by mohl polský torpédoborec ostřelovat nějakou ruskou loď na Baltu. Nebo litevská pramice napadnout Kaliningrad. Něco takového.

              Jelikož už od včerejšího večera platí NOTAM (zákaz civilních letů) nad severním Irákem „z důvodu přeletu několika vln ruských křídlatých střel“, dá se očekávat, že se něco stane, asi ve vazbě na výsledky dnešní schůzky RB OSN. Kaspická flotila je celá na moři, má cvičit ostré střelby raketami, takže pravděpodobně budou opravdu ostré. Zda bude cíl v Sýrii, Iráku nebo snad v Turecku, se uvidí velmi brzy. Také se od pobřeží Sýrie ohlásila ruská ponorka „Rostov na Donu“ a sjíždí se tam další jednotky ruského loďstva.
              Rusové posilují svoji základnu v Arménii. Velkokapacitní nákladní letadla An-124 se někam všechna stáhla, možná se někde plní nějakým nákladem, který bude brzy doručen.

              Rusové posilují PVO a brzy budou pokrývat celou Sýrii a hodně velkou oblast kolem. Takže o nějakém bombardování syrských sil si mohou Amíci nechat jen zdát.

              To se mi líbí

            • Cech napsal:

              Nevím ale :
              „Takže o nějakém bombardování syrských sil si mohou Amíci nechat jen zdát“.
              Dle mého ta vybombardovaná 137. Dělostřelecká brigáda, to jako byl pouze sen ?
              Kdepak amíci ji pěkně rozšvihali na cucky.
              Proto si tam hrdinní bojovníci IS mohl dát následně procházku do Ayyash.
              Já nevím možná to je jinak ale se slovy klasika – > z dálky to vyzerá že oni tam … .
              Neboli start bojů prováděný salámovou metodou.

              To se mi líbí

            • lujjza napsal:

              http://vasevec.parlamentnilisty.cz/clanky/p-c-roberts-valka-je-na-obzoru-neni-uz-prilis-pozde-ji-zastavit

              Z článku (citace):
              „(…) Washington pochopitelně svou odpovědnost za sestřelení ruského bombardéru popřel, ale okamžitě využil umírněnou ruskou reakci na tento útok k tomu, aby znovu začal Evropu ujišťovat o tom, že Rusko je jen papírovým tygrem. (…)

              Umírněnou reakci ruské vlády na tuto západní provokaci využil tedy Washington k znovuujištění Evropy o tom, že se vůbec nic neriskuje, pokud se bude na Rusko tlačit dál, a to jak na Středním východě, tak na Ukrajině, v Gruzii či v Černé Hoře, či kdekoli jinde. Washingtonský útok na Asadovu vojenskou sílu je tak i nadále využíván k tomu, aby kontinuálně naočkovával evropským vládám víru v to, že zodpovědné chování Ruska, tvrdošíjně se vyhýbajícího válce, není ničím jiným než výrazem jeho strachu a slabosti. (…)

              Putinovi je třeba vzdát čest za to, že svými zodpovědnými reakcemi na provokace, diktovanými snahou vyhnout se válce, klade hodnotu lidského života mnohem výš než Washington. Nicméně však Rusko musí učinit též něco pro to, aby přimělo země NATO uvědomit si, že jejich přizpůsobování se vůli Washingtonu je může také něco stát. (…)
              Stačit by jim (ruským ozbrojeným silám, pozn. lujjza) např.mohl pohled na složení letectva, které NATO vyslalo „k boji proti IS.“ Jak poznamenává Georg Albert, jak francouzská, tak britská letadla, jež směrem k Sýrii vystartovala, jsou stihačky, vybavené jen pro vzdušné souboje,a nikoliv tedy stroje, vybavené pro útoky na pozemní cíle. Jde tedy o hrozbu pro ruské bombardéry, a nikoliv pro IS.(…)“ (konec citace)

              To se mi líbí

            • kchodl napsal:

              Bombardování jedné dělostřelecké brigády, to bylo vážně přímo epochální vítězství. 3 BVP, 4 náklaďáky a příruční skládek munice. To Syřany určitě složí. Jednalo se o postavení na východě Sýrie, které S-400 z Hmejminu nekryje, to budou dělat až systémy PVO, umístěné blíže. Amíci – nebo jejich loutky Turci nebo kdo, na tom nezáleží – to pochopili jako možnost zaútočit, přes všechny dohody. To jim Rusák brzy zatrhne a jistě to nezůstane bez příslušné odpovědi.

              Ve skutečnosti tyto útoky – jak sestřelení letadla, tak bombardování syrských dělostřelců – Rusům výborně posloužilo. Protože po sestřelu bombardéru mohli zničit všechna postavení u hranic, po útoku na syrské vojáky udělají plošnou PVO ochranu, vrstvenou, včetně vojskové PVO. To vše, aniž by kdokoliv mohl začít řvát o „ruské agresi“, protože i tomu nejpitomnějšímu čtenáři masmédií je jasné, kdo je útočník a kdo obránce.

              Nakonec je klidně možné, že bombardování syrských pozic má na svědomí syrské nebo ruské letectvo, ale posloužilo jim to pěkně. Dnes Syřané dobyli několik těch vesnic zpátky a jediný výsledek je, že kozomrdů je o pár stovek méně, protože vyběhli ze svých opevněných postavení do „dobytých“ vesnic, kde je další letecký úder zlikvidoval.

              Uvidí se dnes večer, jak se to vyvine. Nejpozději do 48h začne ruská odpověď.
              Média mohou vykládat co chtějí a Amíci se mohou prsit dle libosti, ale výsledek je takový jaký je – ztratili šanci na zničení Sýrie a v Iráku to mají nahnuté.

              Turecko může následovat ukrajinský postup a dosáhne ukrošského „vítězství“, ničeho jiného.

              To se mi líbí

    • kočka šklíba napsal:

      Ano, s tím souhlasím a proto jsem už asi před měsícem psala o Třešni a jí podobným, že oni podporují fašismus a že oni budou první kdo přeskočí. Možná ne přímo ona, i když si myslím že ano, ale rozhodně většina vítačů. A pak ti co bydlí za, podle nich, dobře uzavřenými dveřmi, naivkové.

      To se mi líbí

  3. Strejda Olin napsal:

    Naděje umírá poslední. Ještě naše „gottwaldovská“ generace se dočká krachu této blbé politiky, protože je jednoduše blbá, a odsouzení celé té zrádcovské bandy, protože zradili ne nějakou posranou politiku, ale občany.

    To se mi líbí

  4. vonrammstein napsal:

    Když to komouši konečně položili, měl jsem ukrutnou radost, že na hranicích už nejsou žádný dráty a buzerující PéeSáci a můžu si svobodně cestovat, kam chci-třeba i stopem s pár markama nebo dolarama v kapse. Taky jsem si pořádně zacestoval.
    Kdyby mi ještě na přelomu tisíciletí někdo tvrdil, že budu volat po tom, aby se dráty a pohraničníci na hranice vrátili, poslal bych ho do prdele takovým fofrem, že by ani nestihl poděkovat.
    A přesto je to tady.
    Ale já jsem se zas tak nezměnil. Svět se tak změnil.
    Krásně se na to hodí jeden Ratzingerův výrok, který cituji velmi volně, ale význam zůstává zachován:
    „Když jsem vstoupil do Církve, byl jsem považován za levičáckého, revoltujícího rebela. Dnes jsem považován za konzervativního pravičáka. Ale já jsem se nijak doprava neposunul. To Církev se posunula tak strašně doleva.“

    To se mi líbí

    • kchodl napsal:

      Přesně tak, však také Ratzingera vymetli, byl na ně příliš rozumný.
      Doufám, že se někdy dozvíme podrobnosti, jak to probíhalo a co bylo v pozadí.

      To se mi líbí

    • Petrpavel napsal:

      Myslím, že svět se až tak nezměnil.
      Jen některým dochází, někomu rychleji, někomu pomaleji, že ochrana státní hranice měla a má svůj důvod. Byty se zavírají odedávna, usedlosti taky, nájemní domy taky.
      Po celou dobu kdy komouši měli zavřené hranice je ohrožoval a napadal a embargoval „demokratický“ euroatlantický západ, stejně tak jako teď nás ohrožuje politika „demokratického“ euroatlantického západu protřednictvím ambasád a kozomrdů a volného pohybu osob a kapitálu. Není bez zajímavosti, a má to svou logiku, že tohle si teď sice pomalu, ale nejříve ze všech členů EU a NATO, uvědomují právě ti kteří mají své zkušenosti z minula, země višegrádské čtyřky.
      Průšvih je, že dnes celý západ naráží na pomyslné dno, jsou tu jiné rostoucí ekonomiky a pozlátko západu ztrácí glanc – vždyť co jiného než hezčí cetky tam táhlo většinu sametových nadšenců – a my k němu patříme ať chceme nebo ne. Král je nahý. Co s tím?

      To se mi líbí

      • Strejda Olin napsal:

        Naše 40letá zkušenost s vládou jedné strany a socialismem je vykládána jako hendikep, ale opak je pravdou. Nezabilo nás to, ale posílilo!

        To se mi líbí

        • Petrpavel napsal:

          1+
          A dalo dar poznání, možnost srovnávat. Tu dnešní mladí nemají a budou muset projít tou křížovou cestou znova.
          Je to zbytečná oklika na cestě lepšímu společenskému uspořádání. Bez ní jsme mohli už být dál.

          To se mi líbí

          • Strejda Olin napsal:

            Jde také o občany tehdejšího Západu. Už jsem to tu jednou napsal, že si myslím, že kdyby znali pravdu a ne propagandu, poťukali by si na čelo a nechápali by, proč jsme tu revoluci dělali. Jsem ale přesvědčen, že by to nebyli schopni pochopit. To se musí prožít, získat osobní zkušenost. Tu už ani naši mladí nemají a proto nás nechápou a nevěří.
            Všimni si, že na Západě lidé bojují za věci, které jsme tu měli a považovali za samozřejmost.

            To se mi líbí

  5. Jethro napsal:

    Ono je to vlastně k tématu, protože Sobotka je podle mne přesně takovýto parazit. Na sputniku ho skvěle charakterizoval kyselka:
    „Když se pan Sobotka setkává s kancléřkou Merkelovou a chce podpořit hospodářské styky se SRN, pak je jeho vztah k Severnímu proudu jiný, než když promlouvá k vlastním občanům, a pro partnery z Visegrádské skupiny je názor velice pečlivě promyšlený, ale zase úplně jiný. Myslím si, že je zcela nepřípustné takovým způsobem hodnotit skutečně osudové plynárenské projekty, upravovat svá slova podle toho, jaká je právě teď konjunktura (třeba nátlak EU na Gazprom). A využívat Ukrajinu jako zbraň proti Rusku, to je prostě zločin.“.

    Více: http://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/20151208/1871787/cr-severni-proud-dopis.html#ixzz3tiviWQJc

    Já toho Sobotku zjednodušeně hodnotím jako špinavý hadr na podlahu vytažený z kýblu s horkou vodou…

    To se mi líbí

    • Strejda Olin napsal:

      Taková byla sociální demokracie odjakživa. Kolaborující, neprůhledná, zrádcovská. Nikdy nebojovala za zájmy pracujících, dělníků, zaměstnanců, drobných živnostníků. V podstatě sloužila buržoazii. Byla agentem buržoazie v řadách dělnictva. Nikdy jí nešlo o socialismus, ale o jakýsi kapitalismus s lidskou tváří, takový hodný kapitalismus. Což je samozřejmě vrcholná kravina. Proto z ní ti, co to pochopili, odešli a založili jinou stranu.

      Zatím si nikdo nevšiml, co je na antikomunismu zvláštní.
      Marxisté chtějí dvě věci – odstranit staré a vybudovat nové. Tím starým považují vládu buržoazie a dostatečně průkazně zdůvodnili proč ji mají za nespravedlivou.
      Za to nové považují vybudování společnosti, v níž „Místo staré buržoazní společnosti s jejími třídami a třídními protiklady nastoupí sdružení, v němž svobodný rozvoj každého je podmínkou svobodného rozvoje všech“.
      Zvláštnost bojovníků proti komunismu spočívá v tom, že 50% veškerého úsilí věnují obraně společenského postavení buržoazie, 40% na zdůvodnění její prospěšnosti pro nevlastníky výrobních prostředků a 10% kritice onoho „budoucího sdružení“ – beztřídní komunistické společnosti (beztřídní ale neznamená rovnostářská, bez sociálních rozdílů, bez individuálních práv a svobod, bez osobního majetku. Ale s vlastnictvím společenským, státním, družstevním i soukromým, ale bez vykořisťování práce jiných, bezpracného bohatnutí a bez společensky neužitečné práci).
      Antikomunisté jsou ochrankou oligarchie, její milicí a zbraní. Sociální demokraté a socialisté svojí politikou jen pomáhají udržet společenský status quo. Komu tento stav vyhovuje, ten ho také brání.

      To se mi líbí

      • kchodl napsal:

        Socani jsou takoví všude.

        Fabiánská společnost, fabiánský socialismus. Vždy stranili velkému kapitálu, byli stranou pro levicově inklinující státní zeměstnance a obslužnou vrstvu. I Hašek si z nich dělal legraci svou „Stranou mírného pokroku v mezích zákona“.

        Socani jen kanalizují odpor společnosti k těm nejhorším zvěrstvům fašistické vládnoucí oligarchie. Na sociální politiku, vzdělání, zdravotnictví, … a na chudé zvysoka kašlou.

        Stačí se podívat, jací politici se chovali a chovají nejvíce rozmařile a svými excesy a povýšeností by zastínili i někdejší šlechtu. „Kdo z vás na to má ?“.

        Socani jsou celou dobu stejní. Překvapuje mě, že to někoho překvapuje.

        To se mi líbí

      • vonrammstein napsal:

        Jsem antikomunista jak poleno a nic z Vašich (či spíše Marxových) charakteristik na mě nesedí.

        To se mi líbí

        • Strejda Olin napsal:

          Tak to s Vámi není tak zlé, možná jste jen domýšlivý 🙂

          To se mi líbí

          • vonrammstein napsal:

            A možná jen přemýšlivý.

            To se mi líbí

            • vonrammstein napsal:

              Nedočetl jsem to. Těsně před koncem druhého odstavce jsem vyblinkal půlku večeře. Tu druhou bych rád ponechal na místě, protřebuju nějakou energii na zítřek.
              Ale uložil jsem si to pro případ, až mi někdy bude těžko okolo žaludku.

              To se mi líbí

            • Cech napsal:

              Nezlobte se pane Bavor V. ale tento článek je pouze další kousek toho puzzle, které skládá nemluvně okolo Miroslava Ransdorfa – > prozatím je to hodně surové na to aby bylo možné to popsat.

              Východiskem pro odstartování nezbytné diferenciace v KSČM byly stále se zvyšující preference KSČM.Preference se v poslední době navršily natolik, že začali ohrožovat nejen Top 09 a starostové ale i budoucí spojenectví ANO a KDU-ČSL.
              Proto byla realizována pro KSČM delší dobu připravovaná manipulační likvidace Ransdorfova křídla.
              Jedná se tedy o organizaci souboje v samotné KSČM, kde na jedné straně bude stát a také stojí Jiří Dolejš, jako ten správný zastánce mladých komunistů a na druhé straně musí zůstat Ransdorf jako ten prohnilý a bezavandgardní blbe**k.
              Tento předpoklad vychází z jednotlivých akcí organizovaných proti Ransdorfovi.
              Ta poslední byla cirkevním klérem a KDU-ČSL vedena poněkud neopatrně (Cyril Svoboda byl opravdu až nechutně pravdomluvný) a proto je ta detekce cílů snadnější.
              Tož prozatím se omlouvám, že pouze tak, až se nasbírá více dat bude vše jasnější.

              To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                Omyl.Tenhle článek nemá s Ransdorfem společného vůbec nic. To je jen ukázka myšlení některých mladých. A mne tam v první řadě zaujal jejich zásadový postoj k chudinkám uprchlíkům. Jinak bych se ani nenamáhal si to „proletět“, protože číst se to nedá. Tady souhlasím s rytířem z Rammsteinu. Žaludek by to nemusel vydržet.

                To se mi líbí

            • Cech napsal:

              Ransdorf je pouze styl myšlení v KSČM, který musí být potlačen a musí být nahrazen myšlením novým, které prezentuje zcela nový Jiří Dolejš.
              Nechce se mi nyní hledat jeho přístupové klíče v textu :
              http://blog.aktualne.cz/blogy/jiri-dolejs.php?itemid=26276
              Proto prosím ne Ransdorf jako osoba ale Ransdorf jako myšlenka, je to nebezpečí na rozdíl od myšlenky Jiří Dolejš, která je jak pro TOP 09 a starostové, tak pro budoucí koalici ANO+KDU-ČSL zcela průchozí.

              To se mi líbí

            • Cech napsal:

              Nevím, snad ani moc ne, stačí použití vícehodnotové logiky v síťovém kalkulu.

              To se mi líbí

            • Strejda Olin napsal:

              Díky Bavore za odkaz na článek SMKČ. Nic lepšího jste již dlouho neudělal, bohužel jste se nenamáhal s alespoň přečtením všech tří částí analýzy a šmahem názory mladých komunistů odsoudil (stejně jako vonrammstein, kterému se zřejmě při čtení názorů, kterým nerozumí, zvedá žaludek).
              Podle mě svým článkem dali mladí komunisté na prdel všem, kteří v médiích teoretizují o migrační vlně, ale i o současném světě.
              SMKČ neříká, že „komunisti nejsou komunisti“, oni jen na základě opravdu hluboké analýzy dokazují, že KSČM je oportunistická.
              „Nezastávají se“ migrantů ani příznivců či odpůrců přistěhovalců. Jen ukazují na skutečné příčiny. Z M-L pozic také hodnotí politiky a politiku nejen ČR, ale i EU, RF, USA a dalších, ale i současný kapitalismus, levicové hnutí, globalizaci, boj o hegemonii, radikální islamismus aj. Myslím si, že to udělali velmi dobře. Tím prosím nechci tvrdit, že mají ve všem pravdu, ale bude obtížné jim jejich tvrzení vyvrátit.
              Podle mě mladí komunisté dokázali, že být mladý nemusí vždy znamenat být hloupý. Ti, kteří tuto analýzu napsali, musí být zatraceně dobře vzdělaní a chytří.

              To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                Neshodneme se. Já to považuji za blábol stejně jako rytíř z Rammsteinu. Asi jsem špatně kdysi pochopil i Stanovy a věděl, že „tohle nikdy“. A to se považuji za levicově zaměřeného.

                To se mi líbí

            • vonrammstein napsal:

              Právě že tomu rozumím dobře. A fakt jsem doufal, že s takovýmhle svinstvem se už v žiovotě nepotkám..

              To se mi líbí

            • Strejda Olin napsal:

              Starou belu tomu rozumíte a místo toho, abyste se snažil tomu rozumnět a všechny tři části článku si přečetl, a priori nad tím zvracíte. Že mě to překvapuje!?

              To se mi líbí

            • Strejda Olin napsal:

              Pak se Bavore snažíte umíchat beton jen z vody, písku a štěrku bez cementu.
              Ale nebýt vás, o názorech SMKČ bych neměl ani tušení. A to se mi na způsobu vedení vašeho blogu líbí (nesouhlasím s vašimi názory, ale budu bránit vaše právo je říkat). Ještě jednou díky!

              To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                To, co teď napíšu, neberte v žádném případě špatně, natož osobně. Byl jsem ušetřen možnosti hlubšího vzdělání v dané problematice, neboť jsem nebyl shledán býti hoden poskytnutí vysokého vzdělání, které by mi platila dělnická třída. A protože součástí maturity nebylo studium MDH či jak se to jmenovalo, leccos mi uniklo. Ale nestěžuji si. Přijal jsem ten trest a přežil jsem tu dobu i bez znalostí MDH, které máte vy, kterým se té cti studovat dostalo. Proto neznám některá pozadí některých“správných“ M-L myšlenek a proto to považuji za blábol. A také za přežitek. Doba je přece jen jinde, než byl kdysi Marx.

                To se mi líbí

            • Strejda Olin napsal:

              Víte, můj problém je právě v tom, že věci neberu osobně. Protože kdybych bral, byl bych v pohodě.

              To se mi líbí

    • oh napsal:

      Hodnocení opravdu hodně zjednodušené. Ten hadr na podlahu je užitečný.

      To se mi líbí

  6. Petrpavel napsal:

    Kr.va jedna ředitelka Sdružení pro imigraci – nakoukl jsem na ČT 24 a co vidím : asi se dohodla s Hospodářskou komorou (před ní tam něco povídal Dlouhý) o získání dalších prachů. Budou zajišťovat rekvalifikace a jazykovou dovednost a já neví co ještě pro migranty. Podle potřeb HK prý.
    Kdyby naši lidé dostali k zaměstnání bydlení jako migrant tak by před každým podnikem, každou firmou, stála fronta našich nezaměstnaných z celé ČR.
    Pomáhat cizím nepřátelům, nechat chcípat naše, a ještě k tomu z toho mít byznys za zprostředkování a za školení … škoda mluvit.

    To se mi líbí

  7. peter. napsal:

    Nadpis článku by som zmenil.Mal by znieť takto.
    Ako socialisti urobili z hrdých Švédov – Vikingov,zženštilých na zánik odsúdených babrákov :
    http://medzicas.sk/ako-socialny-stat-skorumpoval-svedsko/

    To se mi líbí

    • peter. napsal:

      Ťažko sa k tomuto článku vyjadruje.Socializmus,v ktorom som žil ja, mal cieľ: „Zabezpečiť hmotné a duchovné potreby obyvateľov štátu“.Autor článku naznačuje,že sociálny štát akým je ( bolo) Švédsko,zdegeneroval,vďaka tomu,že špecifický „švédsky“socializmus dal Švédom blahobyt,ktorý ich zničil.Akoby naznačoval,že Švédi by v tvrdom a bezcitnom kapitalizme boli na tom dnes lepšie.Podľa mňa,je to vina politikov,ktorí nedokázali nájsť nové ciele ktoré by Švédov zaujali a udržali ich akcieschopnými.Oni prestali venovať pozornosť aj výberu svojich politikov,zvykli si,že všetok ten blahobyt v ktorom žijú je samozrejmosťou a čo je vojna nevedeli od roku 1814.Stali sa z nich dobre živené ovce,ktoré same otvorili vráta do ovčína – vlkom.

      To se mi líbí

    • strejda napsal:

      Opakem Švédska je Haiti. Tam žádná sociální politika stát nezatěžuje. A země je v dynamickém rozvoji. Podpora individualit slaví úspěchy. až ukončíme nájem Gripenů, půjčíme si skvělá letadla Papá Doc z Haity. Pátá generace jako vyšitá.
      Každá společnost má své problémy. Ve Švédsku staří a bezmocní jsou opuštění v starobních zařízeních. Na Haiti takové problémy nemají. Staří umírají doma v kruhu rodinném. A zbytečně se netrápí. 60 let nedožijí.
      Každý systém má v sobě zabudovány i mechanismy destrukce. Náš, haitský, americký, ruský i ten švédský. Ale každý systém má různé manévrovací pole. Přál bych si ten švédský. Tam si renesanci umím představit. Na Haiti a i jinde ne.
      Všiml jsem si, že neprostá většina různých soudů a hodnocení více odpovídá mysli a politickému ukotvení autorů než objektivitě. Těch, co se dokázali povznést nad běžný proud je velice málo.

      To se mi líbí

  8. Rosťa napsal:

    No, tady je dnes sranda, jak v márnici. Ale ono se není čemu divit. Válka visí v luftu, muslimáci na pochodu za podpory zhovadilých havloidních sluníček a ozubená pleš čumí jak žaba z kyšky. Ale má to chudák těžké, protože musí tu a tam plivnout na presidenta, páč je nutné se zavděčil US ambasádě, Bruseli a především veřejnoprávním mediím pana Bakaly. Ale s tím pliváním musí jen přiměřeně – přiměřeně, protože na jaře budou volby a tam jsou ovce potřeba. I hlas s výhradami má cenu zlata. Předseda ministrantů nemusí být žádný stratég, aby pochopil, že lid obecný pehecomitrofanovská moudra moc nežere a víc věří Hlavě státu, která má sice mouchy, ale o rozum naštěstí nepřišla. Andrejovi to zapálilo a přeřadil včas. Jestli nafurt, nebo jen do voleb, ukáže čas.
    V článku se píše, že parazit zničí svého hostitele a následně sebe. Neplatí to stoprocentně. Třeba taková Klvaňa se připarazituje k tabáku, následně k radaru, a když to přestane nést groš, prostor goebbelsovsé propagandy je pole neorané a ty čerstvě natištěné USD jsou přece tak krásně zelené. Až oči přecházejí.

    To se mi líbí

  9. Bavor V. napsal:

    Oni paraziti se dělí na několik podskupin, já jsem vlastně popisoval tu, která se živí svým hostitelem. Taková Klvaňa je něco jako blecha, klíště a podobný druh parazita, který se jen přisaje, nasaje a hledá další oběť. Akorát na tu Klvaňu ještě nikdo nepoužil Biolit či podobný přípravek.

    To se mi líbí

    • Rosťa napsal:

      Vývoj jde kupředu mílovými kroky, takže neztrácejme naději. Já být tou Klvaňou, tak bych se moc neradoval.

      To se mi líbí

  10. ji5 napsal:

    Případ švédských automobilek nemá nic společného s nějakým „zašantročením“, které by měl na svědomí švédský stát. Je to výsledek ohromného tlaku peněz.

    Americké automobilky jsou notoricky známé tím, že neumějí vyrábět „malá“ auta. Na severoamerickém trhu vydělávají peníze jen na pickupech. Když se i tento trh začal smrskávat a automobilkám hrozil krach, nalila do nich americká vláda spoustu peněz, aby je udržela nad vodou.

    Pokud jde o osobní auta snažily se americké automoblky o získání evropských technologií a o spolupráci s s japonskými výrobci. Poslední dobou vstoupil na americkou půdu i Fiat, který vlastní větší část Chrysleru.

    Případy Saabu a Volva se liší v tom, že v prvním případě koupil Chevrolet celý Saab i s patentovými právy. Podíl Saabu na americkém trhu byl velmi malý a tak šlo nepochybně hlavně o ty patenty. Na druhé straně Ford, který koupil Volvo v roce 2000, chtěl tuto značku udržet a přidal jí do svého portfolia k dřívě získanému Jaguaru, Aston Martinu a několika dalším.

    Projekt Chevrolet-Saab zkrachoval a značka byla na prodej. Ovšem již bez oněch patentových práv, takže původní výrobu nebylo možné obnovit. Holandské a čínské pokusy o vzkříšení Saabu byly neúspěšné.

    S Volvem to bylo jinak. Značka nezanikla, ale díky procesu, který je ironicky zván „fordizace“, došlo ke zhoršení kvality těchto vozů (fordizace znamená, že původní švédská solidnost byla nahražena americkou povrchností). V roce 2010 Ford prodal Volvo čínské společnosti Geely Automobile Holdings Ltd. Ta zjevně převzala všechny technologie i patenty a může pokračovat ve výrobě. Ford si nechal nohu ve dveřích tím, že bude nějakou dobu dodávat určité komponenty.

    Příběh Saabu a Volva je jen dalším důkazem toho, že malé země jen těžko odolávají tlaku peněz. V automobilovém průmyslu navíc vstupuje do hry náročnost vývoje a výroby. Ve hře jsou nejen technologie, ale i hra o patenty a v pozadí moc právníků a soudů, které mohou zničit, koho si vyberou.

    Za povšimnutí stojí snaha poškodit VW obrovskou pokutou. Ta byla udělena kvůli tomu, že prý byl spotřebitel klamán pokud jde o emise oxidů dusíku u dieselových motorů. Pokud jde o blaho spotřebitele, pak měly být napadány homologační normy, které produkují hausnumera naprosto vzdálená běžnému provozu. To se samozřejmě nestalo. Podařilo se ale ovlivnit spotřebitele a tak prodej VW klesl asi o 20%.

    Z čistě technického hlediska šlo o to, že příslušný software, který mapuje režim motoru, byl upraven tak, aby se při testování zvýšilo množství paliva a následně teplota katalyzátoru a tím i účinnost odstraňování kysličníků dusíku. Tedy něco na způsob obohacení paliva sytičem do té doby, než se studený (benzinový) motor zahřeje.

    K případu Saabu a Volva lze dodat ještě to, že spolupráce mezi různými automobilkami jen málokdy vedou k podstatnějšímu úspěchu. Výjimkou je patrně spojení VW-Škoda.

    To se mi líbí

  11. oh napsal:

    😯
    http://www.novarepublika.cz/2015/12/dalajlama-vyzval-k-dialogu-s-daes.html
    Islám pro Tibet! tedy ehm, ehm.. 😳 vlastně jsem chtěl říct svobodu pro Tibet! :-

    To se mi líbí

  12. Jos napsal:

    Nějak tu postrádám jakoukoliv zmínku a parazitu a škůdci největším, který škodí lidstvu a saje z něj už tisíce let. Jsou to všechna náboženství a církve všeho druhu. Dnes se jeví islám asi tak stejně prospěšný jako cholera a mor dohromady. Jenže v této zemi právě v těchto letech úspěšně tloustnou a bohatnou paraziti jako je Svatá církev římská, která k tomu má více než 20 spoluškůdců. A umožnili jim to další škůdci hlavně ODS a TOP09. Jenže po těch stranách za pár let neštěkne pes a zůstanou nám bohaté,, vypasené, pevně usazené a vlivné církve. A to je pro tento stát a jeho občany, kteří se z drtivé většiny pracně zbavili pověr, smutná vyhlídka.

    To se mi líbí

    • kočka šklíba napsal:

      Přesně :).

      To se mi líbí

    • kchodl napsal:

      Naopak. Katolíci a 20 dalších zločineckých organizací ukradlo občanům tohoto státu, navíc daleko za hranicí slušnosti, demokracie a normality – pokud to nebylo přímo protizákonné, byť zatím nepotrestané, tolik, že se docela znemožnili. Je to jejich hřebík do rakve. Nic jim nepomůže. Udělali prakticky to samé, co dělají světu USA, až na vraždění. Kradou, lžou, vydávají černé za bílé – a to vše arogantně a z pozice moci.

      Jejich vliv je nulový už teď, nemají podpůrce, jen spoluviníky. Věřící lidé jim to nezapomenou. A nevěřící už teprve ne.

      To se mi líbí

      • vonrammstein napsal:

        Blbost.

        To se mi líbí

        • danaver napsal:

          Přesně tak. Vliv na stádo mají tzv v paži, když jim stačí ovlivňovat těch několik pomazaných – a peníze se sypou, charita dostala další drobné. Jsem jen zvědavá na obsah přednášek… : http: //aeronet.cz/news/vlada-schvalila-200-milionu-korun-pro-rimsko-katolickou-cirkev-aby-jeji-charita-ucila-v-cesku-muslimske-uprchliky-tomu-co-je-to-demokracie/

          To se mi líbí

      • Jos napsal:

        Obávám se, že jste optimista. Oni pracují ve zcela jiném časovém měřítku než je jeden život obyčejného člověka. Jedna generace nebo dvě generace pro ně nejsou nic. Za pár let už ani pes neštěkne po Dukovi, spousta lidí, kteří byli svědky zločinných církevních restitucí už tu nebude, spousta lidí to zapomene, nebo bude zmanipulováno sladce se tvářícími preláty. A bude tu mládež zmanipulovaná církevními školami, kterých bude dost protože na to církve, speciálně Svatá církev římská která vždycky tomuto státu škodila, budou mít prachy. A nějaké zlodějny a zločinné církevní restituce budou dávno zapomenuty. Zůstane jen ekonomicky silná církev, které stoupne vliv, na který nikým nevolená instituce nemá vlastně právo. A ze všech sil budou dělat to co dělali vždycky v dějinách – škodit.
        Uvedu vám jeden zajímavý příklad. Asi před rokem a půl jsem v Římě navštívil basilicu di Santa Maria deli Angeli. Je to původně antická stavba přepracovaná geniálně Michelangelem a je skvělá. Ovšem uvnitř, v tom krásném prostoru mně čekalo opravdu překvapení. Byla tam jakási poster session, asi 12 referátů, na téma: Jak skvělý, dokonale správný, moudrý a lidský byl postup inikvizice v procesu s G. Galileim. Jak ten Galileo Galilei byl totálně pomýlený člověk, který dělal svou vědu pomýleně a špatně a svaté oficium se o něj laskavě postaralo, když proti němu řadu let vedlo inkviziční proces, na řadu let ho zavřelo a zakázalo mu publikovat. Oni prostě dokázali, že se Galileo mýlí, oni to vědí lépe.A že se o toho „popletence“ postarali po právu A to vše prosím v 21. století v září 2014. A ty práce byly současné. Když jsem ty postery četl, tak jsem nevěděl jestli se mám smát nebo plakat Oni prostě jedou svoje lži a podvody i po několika stech letech.

        To se mi líbí

        • vittta napsal:

          Budou se za čas rvát o moc….a hádejte s kým?
          S neziskovkama.
          Neziskovka je novodobá forma duševního, politického i justičního útlaku.
          Oni se nespojí, možná na chvíli….
          Kéž by se pobili všichni navzájem, nikomu by nechyběli.

          To se mi líbí

          • Jos napsal:

            Myslím, že s neziskovkami se budeme prát my. Ti neziskovkáři jsou jedna řízeni na dálku kýmsi kdo dává prachy a hlavně na takovou Svatou církev římskou nemají ani náhodou. Ono 2 000 let zkušeností k tomu celosvětová organizace, do toho se žádná neziskovka nepustí. Nemá na to, ani neziskovka, ani její dárce.
            A s neziskovkami už se my pereme teď. Nevím jestli jste to zaznamenal, ale asi před měsícem se podařilo jednou spolku asi 80 lidí, který se drze zaregistroval jako Genderová expertní komora České republiky (mimochodem placená z peněz tak zv. Norských fondů) zarazit výstavu fotografií v knihovně v budově presidia České Akedemie věd na Národní v Praze. Protiústavní cenzura jak svině. No ale prošlo jim to..

            To se mi líbí

            • kchodl napsal:

              Neskutečné ! Tak to mi uniklo.
              Tzv. „Norské fondy“, to je velká všivárna. Stojí za tím ve skutečnosti Bank of Amerika a další „dobrodinci“. Norský Barnavern je jejich agentura implantovaná do norského státu, všechny „služby péče o děti“ – myšleno ty ukradené děti – nedávno skoupili a derou na tom norský stát. Jde na to nějaké dost ohromující procento norských rozpočtových peněz. Je to tunelování státu jako z učebnice. A zločinecká věc sama o sobě. U nás je přes to placená třeba sama Marxová-Leninová a další odporné kreatury.

              To se mi líbí

        • kchodl napsal:

          Kdybyste měl pravdu, stále by tady vládli černoprdelníci a o všem by se rozhodovalo v Římě, povinně byste platil desátky, chodil na robotu, internet by byl jako bezbožná věc zakázaný, být ateistou by se rovnalo jisté smrti.

          Takových věcí jsem si nevšiml, takže …

          Jo, viděl jsem to. Mám to někde vyfocené, také mě to zaujalo. Takových věcí je u katolíků spousta, nejde jen o Galilea.

          To se mi líbí

          • kočka šklíba napsal:

            A neříkejte že to tak nebude, oni budou mít jednak peněz dost, a jednak co postavíte proti islámu? Já si pamatuji jak Svoboda a Duka vítali uprchlíky,na aktuálně, jenže z průzkumů asi zjistili, že ne……. Tak už je nevítají. Jsou to odporní lidé, jakákoliv církev, tedy jejich hodnostáři, at islám nebo katolíci.. Všechno jedna …no už se dál nebudu radši vyjadřovat, ptz by to asi Bavorovi vadilo, ptz tady má oblíbence. Že pane Bavore ;), s hezkým webem navíc ;).
            Ale abyste mě špatně nechápal, nemám vůbec nic proti věřícím, ale proti klerofašistům ano. I když mají hezké stránky na webu. No vy jste asi jiný, škoda.

            To se mi líbí

            • vittta napsal:

              Lidské kurvy jdou tam, kde to sype.
              Dříve do seminářů, pak ke komunistům, nacistům, nedávno do ODS a zítra, kdo ví, budou 5x denně mlátit hlavou o zem směrem k Mekkce.
              A jak pánbíčkáři dostanou moc a liz, půjdou zase tam a budou hlásat slové bóží.
              Ale- to neznamená, že neexistují upřímní věřící, upřímní komunisté, upřímní nacisté (i když tady je to ideologie z podstaty násilná) či mírumilovní mulimové, kteří nemají problém s okolím a ani nikomu nehodlají ubližovat.
              Takže vynechte toho vašeho neoblíbence, vypadá to blbě a ten chlap se evidentně nechce hádat, ani s námi, ani s vámi….

              To se mi líbí

            • Zdena napsal:

              Jen taková drobnost, dřív jsem velmi ráda poslouchala na ČR 2 Jak to vidí. V dnešní době mne to už tak nebere, je to asi tím koho tam zvou. I Ivan Hofman se mi zdá se svými současnými komentáři takový nějaký opatrnější. Co se týká výběru hostů, tak tento týden v úterý Duka a v pátek biskup Malý. Není to nějak moc na jeden týden?

              To se mi líbí

            • vittta napsal:

              Katolíci mají na islámské invazi třeba také nějaký zájem.
              Doufají, že získají pomocí islámu moc, protože lidé se k nim obrání ze strachu z islámu.
              Já ale viděl husitské vlajky, ne křižácké, a Češi se vyserou na Malého a Duku, kteří jsou slizcí a prolhaní, věrni svému katolicismu.
              Katolíci, jakkoliv srdce věřícího v kostele může být čisté, katolíci nemají co nabídnout v boji proti vetřelcům.
              Jen zradu.
              A už brzy se islám dostane do samotného srdce katolictví-do Říma a Vatikánu.
              To je v dějinách nevídané a proto, jakkoliv je katolictvé staré 2000 let, nemohou mít katolíci podobnou zkušenost.
              I nacisté nechali Vatikán Vatikánem, muslimové to neudělají…..

              To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.