Je ne suis pas Paris, je suis Metrojet


Když pasažéři airbusu ruské společnosti Metrojet nasedali na letišti v Šarm aj-Šajchu do svého spoje, nikdo z nich nebyl v žádném spojení s nějakou muslimskou buňkou kdekoli v Rusku.  Proto byl pád jejich stroje od počátku zahalen do záhad. Dnes už víme, že na palubě byla islamistické bomba. A to přesto, že si Rusko do své země žádné muslimské migranty nebere. Útok byl tedy hodně překvapivý.

Když několik dní poté došlo k útoku v Paříži, byli také všichni „překvapeni“. Ale proč byli překvapeni, když mají své muslimské čtvrti, ve kterých se podobné osoby pohybují jako doma? A nejhorší na celé francouzské tragedii je skutečnost, že přímo v Bruselu pod svícnem Evropské komise sídlí komunita, která vygenerovala islamistické teroristy.

Každého lidského života, který zemře bez viny, je škoda. Ale kdo je vlastně vinen terorismem ve Francii? Jsou to sami Francouzi, kteří podléhají falešné multikulturní vstřícnosti vůči všem, kdo do Francie vstoupí. Vždyť v historii země je podobných různě hrůzných útoků nemalé množství. Vždy se to ale nějak omluví, zamluví a nic se neděje. A tak drzost islamistů narůstá takovou měrou, že stačí jeden „migrant“ případně navrátilec ze služeb Daeše, a je průšvih na světě.

je suis

Viníky pak můžeme hledat ve vládnoucích kruzích „nejmocnějších“ či spíše nejnemocnějších států EU. Německa, Francie, Belgie a Nizozemska.

Proto nejsem Paříž, nemodlím se za Paříž ale za lidi z airbusu Metrojetu.

Bavor podpis_rex2

Příspěvek byl publikován v rubrice Bavorovy poznámky se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

100 reakcí na Je ne suis pas Paris, je suis Metrojet

  1. vittta napsal:

    Já bych strašně rád prohlásil, že se modlím za všechny zabité lidi.
    Vždyť svým způsobem jsou nevinní i ti Turkmeni, co jásali nad smrtí ruského pilota.
    Narodili se v té komunitě a jsou takoví, jaká je ta komunita.
    Jenže nějak mi to nejde.
    Je to blábol, póza.
    Na tomhle světě to prostě tak chodí, že živí tvorové se rodí a hynou z různých důvodů, a snad se smrt jedince či více jedinců nějak promítne do genetické zkušenosti dalších generací.
    Kdyby byl mír mezi národy a všichni měli dostatek, a dokonce, kdyby byli u toho i spokojení, lidé by neodvratně degenerovali.
    Na tomto světě není nic zadarmo….a netroufal bych se soudit, co je dobré a co zlé.
    Filosoficky vzato.

    To se mi líbí

    • NavajaMM napsal:

      Pane vitto, tak celkom sľubne začala tá Vaša úvaha a ku koncu sa zdá, že s tou veľkou vojnou počítate ako s hotovou vecou. Váš postoj je takým zlomením palice nad civilizáciou a kultúrou. Je to nanič, nech žije prirodzený výber.
      Za svoju osobu – chcel by som, aby som sa ja, moje deti a ich deti zdokonaľovali v celkom iných zručnostiach ako v umení zabíjať a nedať sa zabiť.

      To se mi líbí

      • kočka šklíba napsal:

        Ano přesně, děkuji :).

        Líbí se 1 osoba

      • vittta napsal:

        Já jsem hůl nelámal, Navajo, já jsem něco konstatoval.
        To je taková lidská přirozenost.
        S velkou válkou by se opravdu dalo počítat jako s naprosto jistou věcí, byla by to jistota 100%-a nebojím se použít tohle matematické vyjádření.
        Jenže zbraně tuto variantu dost ztěžují.
        Copak nevidíte, že posledních tak 5 let se AKUTNĚ neděje nic jiného, než že se přemýšlí, jak tu válku vyvolat?
        Já si už dokonce myslím, že použití jaderných zbraní přestalo lidi děsit, dokonce i vojáky, a nyní je jen jediná překážka k této zničující válce.
        Nikdo si nechce začít.
        Nikomu samozřejmě nejde o ničivý účinek těch zbraní, ale o dlouhé zamoření území, a abych byl přesnější,ani to by nevadilo, ale to zamoření je do velké míry nevypočitatelné.
        Poslední dobou jsem si všiml jedné zajímavé věci-týkalo se to zbraní a války.
        Napovídají to +- body.
        Situace je taková, že mnoho lidí v hraničním tématu není schopno přiznat vlastní přirozenost, a také že v důsledku zničí svou kulturu, nechají zavraždit svoje děti a znásilnit své ženy, než by po někom vystřelili z pistole.
        K tomu to totiž vede a mnoho lidí si to NECHCE uvědomit, s důrazem na to „nechce“.
        Pokud někdo zná tuto biologickou lidskou vlastnost, může jen vyčkávat na příhodný okamžik, a svět je jeho.
        Skoro….ale veliká výhoda taktiky muslimských uchvatitelů zpočívá právě v tom, že na ně nejdou žádní moderní a ničivé zbraně použít.
        Protože jsou rozptýleni mezi domácím obyvatelstvem.
        Pokud se chceme obejít bez války-a já bych se bez ní v pohodě obešel, musíme z té pistole vystřelit, změnit zákony z tolerantních na netolerantní,(k některým aspektům minorit-třeba zákaz či omezení islámu) zavést rozlišování lidí v kontextu k sociální politice, protože není možné, aby nejméně potřebné komunity byly motivovány k největšímu počtu lidí a PŘEDEVŠÍM, vytrvat u mírné varianty netolerance a tak zabránit vzestupu radikalismu a dalšímu nebezpečí konfliktu.
        Dokázal bych to velice přesně specifikovat, a jsem naprosto přesvědčen,že bez těchto opatření naše civilizace do 100 let zmizí, a svět se ocitně znovu ve středověku.

        To se mi líbí

        • vittta napsal:

          K největšímu počtu dětí tam má být…nepotřebné komunity se dají humánně zlikvidovat tak, že budou mít málo dětí, případně žádné.
          Navíc to slovo „zlikvidovat“ neznamená v tomto případě nějakou likvidaci, ale postupné zkultivování přirozenou cestou.
          Genetika je vůbec pěkná svině, nikdy jsem o tom nepřemýšlel, ale poslední dobou mě napadají různé věci a musím říci, že rozmnožování lidí v kontextu k přežití lidstva je složitější věc, než to vypadá.
          Každé zachránění dítě s genetickou chybou totiž tuto chybu předá a rozšíří, a ty genetické chyby vznikají různě, nemocí, incestem…
          Cikánská komunita je proto tak degenerovaná, že mají incestní děti a ty už poškozené děti předávají svá poškození dál.
          Nikdo se s nimi totiž nechtěl křížit pro jejich vlastnosti, či způsob života, ale zde nevím, do jaké míry je ten způsob života nějak vrozen, ale genetické důsledky prokazatelně má.
          Tedy pro sluníčkáře, tato komunita nemá podprůměrné IQ a jiné schopnosti proto, že letadlo a tmavá barva kůže, ale proto, že prošla nějakým genetickým vývojem, a prohospodařila to, co jí bylo na jejím počátku nějak dané.

          To se mi líbí

    • kočka šklíba napsal:

      Proč si toto myslíte? : „Kdyby byl mír mezi národy a všichni měli dostatek, a dokonce, kdyby byli u toho i spokojení, lidé by neodvratně degenerovali.“

      To se mi líbí

      • vonrammstein napsal:

        Myslím, že zrovna v tomhle punktu má vittta naprostou pravdu. Vždyť se podívejte na přežraný, blahobytný Evropany: nejsou schopný zvednout prdele z kanapí ani v okamžiku, kdy jim invazní armáda skoro doslova vykopává dveře.
        A namísto toho, aby nakupovali zbraně, střelivo, naftový generátory a trvanlivý zásoby, rozbíjí si držky o Černým pátku v „boji“ o Ajfouny za skoro přijatelný ceny. Upřimně řečeno-chvílema mám pocit, že takhle degenerovaná civilizace si snad ani nezaslouží přežít.
        Nehledě k tomu, že obrovská spousta věcí a technologií, který dneska běžně využíváme, vznikla primárně pro vojenský a později kosmický (což je skoro totéž) účely a do civilní sféry se dostala sekundárně. Nebýt vojenskýho vývoje, nemáte ani silonky, natož gamma nůž nebo laser.
        Můžete samozřejmě namítnout, že dřív bez toho lidstvo žilo taky-a budete mít pravdu. Ono předtím žilo i bez ohně a taky to šlo. Ale nic moc život to asi nebyl. A úmrtnost byla obrovská. Bez vynálezů a zdokonalování-tedy bez nespokojenosti s daným stavem-by lidstvo patrně vymřelo daleko dřív, než by stihlo křísnout pazourkem o pazourek.
        Právě nedostatek něčeho je hnacím motorem nápadů, vývoje a rozvoje. A když dostatku něčeho dosáhnete, začnete chtít něco jinýho. Nebo aspoň vylepšit to, co už máte. Tohle je to, co udržuje vývoj lidstva v pohybu.
        Kdybyste teoreticky dosáhla stavu, kdy budou mít všichni všeho dostatek a nebudou už nic chtít, tak skutečně lidstvo zdegeneruje a následně vymře.

        To se mi líbí

        • kočka šklíba napsal:

          Tím jste ale neodpověděl na mojí otázku vitttovi, ;). Nemám čas vám to znovu napsat a vysvětlovat, ale neodpověděl.

          To se mi líbí

        • NavajaMM napsal:

          Pane Vonramstein, tá situácia, keby ľudstvo malo všetkého dostatok a všetci by boli spokojní je čiste hypotetická a aj u Vittu len okrajová. Vitta tvrdil, že ľudstvo musí medzi sebou bojovať, aby nezdegenerovalo. Na to je jednoduchá odpoveď. Pozrite sa na bojovníkov Daeš. Tí nevedia skoro nič iné, len bojovať a vôbec na mňa nepôsobia ako elita ľudstva.
          Hlavné dôvody degenerácie západu sú v konzume, to áno. Ale nie preto, že je všetkého dostatok. Preto, že manažérska elita v zhode s médiami vychováva z ľudí cvičené opice bez vlastného myslenia.

          To se mi líbí

          • vittta napsal:

            Teď ještě koukám…já jsem ale netvrdil, že lidsvo spolu musí bojovat, a nevyznívá to ani z jakéhokoliv kontextu.
            Vyznívá z toho, a to jsem měl v úmyslu (nebo by to z toho alespoň vyznívat mělo) že člověk sám, pokud není něčím nucen, jen vyjímečně vyvíjí nějaké aktivity, a pokud nevyvíjí žádné aktivity, resp.aktivity (spíše) intelektuálně náročné, degeneruje.
            Válka není ideální stav, ale je z těch aktivit nejsnadnější.
            To znamená, že vyvolat válku je snadnější, jak vymyslet lék na rakovinu…třeba.
            Proto se tomu asi dávala a dává přednost, zatímco lék na rakovinu není a není, i když naše sondy létají do hlubin vesmíru.
            Ideální stav by byl, kdyby se každý musel nějak snažit, dobývat si chléb svůj vezdejší, což za socialismus více-méně fungovalo, ale dnes šitky a neptřebná lůza jen natahují ruce, a tím ještě více degenerují, a stávají se více a více nepotřebnými, a následně škodlivými, ale o to víc se množí a jejich dětii pak jsou jim podobné, protože se naučí vzorce jejich chování-a také se je naučí proto, že se tak v pohodě uživí- a tím se vlastně uzavírá jakýsi kruh.
            Degenerovaných je čím dál víc, a aby toho nebylo málo, tak se sem ještě další zvou.
            Takže pokud se nezmění přístu vlád, je s touto civilizací, plnou krásných a užitečných věcí, nádherné hudby a skvělých uměleckých děl, rozhodně konec.
            A to si myslím, že by byla škoda.

            Líbí se 1 osoba

          • vonrammstein napsal:

            Neměl jsem na mysli boj ve smyslu války, spíš snahu a zlepšování a objevování, dobývání zdrojů apod. Boj intelektů, tak nějak.

            Líbí se 1 osoba

      • vittta napsal:

        Copak jste se kočko nikdy nezamýšlela nad světem?
        Ramštajn na to fakt odpověděl, tak to prostě je.
        To není jen u lidí.
        Dostatek vyvolává lenost jak fyzickou, tak duševní, ale tu duševní ještě víc.
        Já s tím nemohu nic dělat, i když by bylo fajn, kdyby lidé přemýšleli a pracovali i bez toho, aby museli.
        Tak jsem to alespoň napsal, třeba to někdo zpochybní, a já zase budu muset přemýšlet, jak bych svůj názor obhájil, což je na tom to pozitivní.

        To se mi líbí

    • oh napsal:

      Těch nevinných mezi tamními Turkmeny je mi líto. Ale současně vidím, že si jako národnostní skupina zadělali na stejný druh problému, jako kdysi Sudetští Němci – nechali se nachytat na sliby a sladké řečičky zahraničního maniaka. Na blogu, o němž se zde nemluví, je článek doplňující informace o sestřelení ruského letounu o některé další zdroje a jeden z tam uvedených odkazů minimálně část z těch slavících identifikuje jako nikoli místní Turkmeny, ale příslušníky turecké extrémistické organizace Šedí vlci. (To je přesně ta sorta, ke které patřil atentátník na papeže Agca.) Lze tedy důvodně předpokládat, že pro rádobysultána Erdogana I. představovali jenom užitečný (a ochotný) kanonenfutter a vhodnou záminku k takové drobné bezvýznamné územní expanzičce.

      To se mi líbí

  2. kchodl napsal:

    Multi-kulti náckové si neumí ani představit, jak strašná bude občanská, rasová a náboženská válka s kozomrdy v západní a severní Evropě. Že k ní dojde, to zajistili svými vypatlanými ideologiemi, které se příčí zdravému rozumu. Islám je především zločinecká ideologie na ovládnutí světa, nejen náboženství, je v příkrém rozporu s lidskými právy, s evropským právem, s desaterem, s evropskou kulturou. Ve Francii to bude o to krvavější, že islamisté již hloubkově infiltrovali správní a bezpečnostní aparát včetně policie a armády. Následující volby tam budou nejdůležitější za posledních pár set let – výsledek spolurozhodne, zda mrtvých žabožroutů budou „jen“ statisíce nebo desítky milionů a jak moc bude Francie v troskách.

    Rusové na rozdíl od Západu s islámem umí zacházet, sami mají nejvyšší procento muslimů mezi obyvatelstvem, ale na druhou stranu nejméně problémů. Všechny teroristické akty byly importovány v rámci USA boje proti Rusku, od sponzorování kavkazského terorismu po čečenské války. Umí na kozomrdy po zásluze reagovat. Brutálně, protože jinak to nejde. O tom se přesvědčili i Amíci. Jejich vyhlazení Falludži termobarickými a fosforovými bombami nebylo nepodobné obdobné akci proti islamistům Háfize Assada nebo Rusů v Grozném , proti kterým tak řvali. Bomba v Metrojetu se kozomrdům vymstí, protože Rusové se do toho pustí naplno. Konec ISILu (US-ILu) je tak jen otázkou času, protože Rusko to předvede jako exemplární případ. Bez hysterie, pěkně promyšleně, krok za krokem, dokud nebude hotovo.

    Ale to bude stejně jen začátek. Islámský čert byl vytažen z pekla a dokud nebude úplně zničen, klid nebude.

    To se mi líbí

    • Mac napsal:

      otázka zní, nakolik je reálné předpokládat, že „islámský čert“, rychle metastázující do vnitřností západní civilizace, je zničitelný….

      To se mi líbí

  3. jaa napsal:

    Ač-li to není docela jinak a že se to dalo vlastně čekat. Jakto?
    No ono je sice hezké, že svíé poddané v koloniích – odejidší do Francie , Belgi a pod. vzali . No a patrně počítali, že budou z nich mít stejné slouhy na hrubou práci , kterou se nadlidem nechtělo dělat, jako v jejich domovině. \\\A taky měli, akorát nepočítali s tím, že tam doma , v té době – byli bez spojení s ostatním světem a tak si mysleli, že to tak musí být.
    . Ti, co se dostali do Evropy, ti původní to asi brali jako zlepšení, ale mladá, v Evropě se narodivší generace a vyrůstavší generace – a byli nejmíň dvě, už to tak nebrala. Nasála vyhlašované ideály – „volnost, rovnost, bratrství “ a už nechtěla být párii ve „rodné zemi“. Nechtěli být jen slouhy, chtěli stejná práva a to jim nebylo umožněno.. byli odsunuti na okraj a to se jim líbilo čím dál míň. VždyŤ jen mizivému procentu z nich , pokud vůbec se dostalo této výsady. Ostaní byli odsouzení ke stejnému Otroctví jako jejich pra praa. A pak se divme. Vždyť se ve školách jistě učili, že už ve starém Římě – otroci vzbouřili a ne jednou a tak, když se objevila „síla islámu“ kdo by se k této možnosti nepřidal.Vždyť jim jen vracejí co zaseli… čímž je sice neomlouvám, ale vzpomínám si na dokument v %CT za totáče, kdy právě o bydlení a životě těchto „osvobozených lidí“ ve Francii a Běmecku.. Nic pěkného – tož tak….

    To se mi líbí

      • vittta napsal:

        Sem vyprsk smíchy, to se fakt povedlo.
        A to jsem četl jen ten odkaz.
        A Rusáky životní prostředí nezajímá, kurvy bolševické, doufám, že to pak v článku najdu!

        To se mi líbí

      • jaa napsal:

        ÁÁÁ .. zcela u emerickém duchu a vzděání. Na to lautr nic nelze říct… Pak se divma nad jejich „chytrostí“ lidu obecného , když i na vysokých místech sedí tohle..

        To se mi líbí

    • vittta napsal:

      Jenže co s tím a co s tím my?
      Dalo by se jistě dlouze polemizovat s oprávěností či neoprávněností násilí ze strany muslimů či negrů, jenže oni to tak brát rozhodně nebudou, pokud vyhrají.
      Navíc by se pak dalo v pohodě diskutovat, kde se vlastně mnozí z těch Arabů vzali třeba v té severní Africe, a zjistilo by se, že to bylo násilím a že původní obyvatelstvo tak nějak otročilo zase jim.
      A černí mezi sebou také bojovali-i v nitru Afriky, takže jeden zotročoval druhého, než je samotné zotročili Arabové a Evropané.
      Hledat vinu trvá dlouho a vždy se nejde něco, co bylo před tím.
      Takže…pokud se chceme bránit, nemůžeme u toho moc filosofovat.

      To se mi líbí

  4. Rosťa napsal:

    Moc se mi líbí poslední příspěvek pod
    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/7019-erdogan-musi-pochopit-ze-ani-nato-ani-sam-panbuh-mu-nepomuze-rekl-prezident-stredovychodniho-institutu-satanovskij
    Ta fotka trubek na turecký ropovod. Jsem internetové nemehlo, takže to sem neumím vrznout přímo.

    To se mi líbí

    • oh napsal:

      Tyhle roury?

      To se mi líbí

    • oh napsal:

      Rosťo, je to jednoduché. Na obrázek kliknete pravým tlačítkem myši a v otevřené kontextové nabídce najdete „Kopírovat adresu obrázku“ a tu položku vyberete levým tlačítkem. Tím se do schránky systému zkopíruje odkaz přímo na obrázek a ten už jen do svého diskuzního příspěvku vložíte třeba pomocí Ctrl + V.

      To se mi líbí

  5. Bavor V. napsal:

    kchodle, můj vážený spoluviníku.
    Přítel Taras si ten text nějak opatřil a uveřejnil na své Terase. Tak tedy zde: https://taras2.wordpress.com/2015/11/28/%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-fagan/comment-page-1/#comment-2304 Čímž ještě veřejně děkuji Tarasovi za zachování toho neocenitelného duševního výblitku 😆

    To se mi líbí

    • vonrammstein napsal:

      Fagan se rozhodl spáchat online sebevraždu?

      To se mi líbí

    • Hudec napsal:

      Dám Faganovi další podnět k žalobě:
      „V citovaných záležitostech mám s nickem „kchodl“ názory identické“.
      Tak budeme v šatlavě s kchodlem dva, jako Švejk a jednoroční dobrovolník Marek. Fagan dostává roli profouse, který si bral peníze na nákup cigaret, ale nevracel.

      „Když jsem šel do Prahy pro jelita,
      potkal jsem na cestě tajtrlíka.
      Nebyl to tajtrlík, byl to profous,
      kdybych byl neutek, byl by mě kous“

      Tož tolik z Knihy, která je mi asi milionkrát cennější než Korán a ještě jednu citaci pro kchodla jako radu::
      Každý zapírání ztěžuje přiznání a navopak.

      To se mi líbí

      • vittta napsal:

        Přidávám se k názorové shodě s Kchodlem v uvedeném věci!
        Tedy v tom napadeném textu ve 2.22 hod.

        To se mi líbí

      • Rosťa napsal:

        Já chci taky být v dobré společnosti. Držte mi flek.

        To se mi líbí

      • kchodl napsal:

        „Knihu“ nosím stále při sobě, co kdyby. Takže v šatlavě bude duchovní podpora zajištěna, i kdyby paměť zklamala. K Faganově příspěvku se pěkně vyjádřil na svém blogu Taras, a nick „pepan“ přidal následující zábavný odkaz. Mluví se tam také o panu Kohoutovi, je to vážně pěkně sepsané.

        http://pravyprostor.cz/zprava-o-putovani-do-nemec/

        To se mi líbí

        • vittta napsal:

          Když je řeč o tom Kohoutovi, už několikrát mě napadlo, jak je to vlastně s tou jeho nenávistí k církcím.
          Je to nenávist spíše k církvi křesťanské (katolické), protože islám mu zjevně nevadí.
          Nějakou performaci k tématu islámu jsem od něj ještě neviděl.
          Proč třeba nejde do mešity v Brně nahatej a nevyhoní si tam ptáka rovnou na imáma?

          To se mi líbí

  6. brtnikvbrlohu napsal:

    Joo fakánek – jak zabil lavku tak zlikviduje ostrov – že to Janice ještě nedošlo.

    To se mi líbí

  7. Rosťa napsal:

    Khodle, než vás zavřou. Na Bakalově je článek. Přečetl jsem jen nadpis, než se mi načetl email a je tam napsáno, že ruskou superzbraň oslepí jakýsi Koral. Víte o tom něco?

    To se mi líbí

  8. Strejda Olin napsal:

    Údaje z roku 2010: 23% celosvětové populace tvoří muslimové. V Asii jich žije 1 miliarda (25% tamních obyvatel), na Blízkém východě a v severní Africe 322 milionů (91% obyvatel), v subsaharské Africe 242 milionů (29% obyvatel), v Evropě 44 milionů (6% obyvatel) a v Americe 5 milionů (0,6% obyvatel). Islámských zemí je 22. Ve 12 z nich je islám státním náboženstvím.
    Když budu sluníčkář a islamofil a budu se držet hodně při zemi, a přiznal bych, že „jen“ 10% muslimů je extrémních, fundamentálních džihádistů, tedy těch zlých, pak máme celosvětově co dělat se 160 000 000 teroristů. Když potom zavřu obě oči a budu hóóódně při zemi a přiznám, že v Evropě je jen 1% těch zlých muslimů, pořád mi vyjde, že tu máme 440 000 potenciálních teroristů. I pouhá desetina procenta stále ještě představuje 44 000 fanatických islamistů, žijících v EU.
    Je to hodně? Je to málo? Mám důvod se bát? Mám být v poho, jak mi přívrženci přistěhovalců tvrdí?

    To se mi líbí

    • NavajaMM napsal:

      Strejdo Oline, áno, samozrejme že máte hodne dobrý dôvod na obavy. Nejde ani tak o tie Vaše počty a o to, nakoľko sú realistické. Ide o to, že migračná tsunami zmietla všetky hranice a všetky kontroly a tí skutočne nebezpeční teroristi (nech sú momentálne kdekoľvek na svete) majú všetky dvere otvorené a môžu sa v priebehu niekoľkých dní dostať kamkoľvek v Európe, kde budú chcieť.

      To se mi líbí

    • oh napsal:

      Rozhodně buďte v poho. Nic zvláštního se neděje, my jen normálně kšeftujeme.
      S poděkováním vaše Mafie.
      http://euro.e15.cz/archiv/rimsky-mafian-pece-o-uprchliky-vynasi-vic-nez-kokain-1246199

      To se mi líbí

        • oh napsal:

          Svůj k svému a vrána k vráně sedá… Nic zvláštního. 😦

          To se mi líbí

        • Rosťa napsal:

          Již drahnou dobu Kalousek na Sobotku nejen neútočí, ale velmi často mu dává zapravdu. Kalousek nepřímo zrušil ODS jako důležitou stranu a totéž udělá se socdem. Sobotka je na to blbej dost.

          To se mi líbí

        • vittta napsal:

          Co je překvapivé, že Kalousek se dostal na post předsedy TOP09.
          To je přímo politický šok!
          Tyhle zrůdy mají jedno společné.
          Opičí lásku k Václavu Havlovi.
          Chorobnou nenávist k Rusku.
          Chorobnou nenávist k Putinovi.
          Chorobnou nenávist k Zemanovi.
          Chorobnou nenávist k českému národu.
          Patent na pravdu.
          Ďábelská kombinace, ale v každém národě existuje 10% totálních hovad.
          Jsem zvědav, kdy je začnou volit někteří nám známí „levicoví“ či „nezaujatí“ blogeři.

          To se mi líbí

          • Rosťa napsal:

            To jste si dovolil hodně 😆

            To se mi líbí

            • vittta napsal:

              Ještě tam měla být chorobná nenávist k České republice a chorobný obdiv k umělecké skupině Ztohoven.

              To se mi líbí

            • Cech napsal:

              Promiňte že vstupuji takto do vlákna.
              Zde prosím se nejedná o lásku či nenávist, to zásadní a podstatné je, že Kalousek se snaží odčinit tu chybu kterou udělal.
              Protože von. Karel a na něho navazující PR CK Rakousko Uherska, jako vlastní předvoj současné EU, neumožňoval použít tu technologii moci, která zabezpečuje použití pseudolevice tj. ČSSD ve svůj prospěch.
              Proto jak se správně používá pseudolevice předvedl, až soukromý podnikatelský politický projekt ANO.
              No a Kalouskova snaha je „v rámci proevropské spolupráce“ převzít pseudolevici od politického projektu ANO.
              Pan Ing. Miroslav Kalousek set sakra dobře ví, že Babiš je extra dobrý hráč a pokud mu vyškubne pseudolevici tak slepí těch 12 % + 9 % a je stále ve hře.
              No a Andrej Babiš, který zaručeně také ví, že životnost politického projektu je poměrně krátká a pokud bude muset volebně přetlačovat TOP 09 a starostové + ČSSD tak náklady na masmediální manipulaci v příštím cyklu budou i pro něho na hranici únosnosti.
              V tomto ohledu je nutné ještě počítat s nemalou podporou prezidenta a co kdyby ve finále Miloš stínově podržel pseudolevici, potom jsou prostředky, které Andrej musí vrhnout do masmediální manipulace prakticky v kanále.
              Tož nechme se překvapit, jak dopadne souboj mezi TOP09 a starostové x ANO o naši pravicovou levici.

              To se mi líbí

            • vittta napsal:

              Podle mě Kalousek vsadil na jistotu, tedy že osloví těch 10% idiotů a možná dalších 10 tupců, co ničemu nerozumí, což jsou zejména naivní študenti.
              Podpora migrantů se chtě-nechtě nejspíš stane jeho hlavní tahák.
              Což se spíše připisuje radikální levici, no ale jak vidno, i čistě „pravicová“ strana to může uchopit jako téma, když jí nic jiného nezbývá.
              Abych teď napsal, že je Kalousek idiot, a že mu dočista přeskočilo, to ještě nemohu, protože neznám přesně reálnou podporu pražské kavárny a jiných havlistů, ale doufám, že moje tušení je nyní správné, a že to Kalousek pořádně posral!

              To se mi líbí

            • Cech napsal:

              Pouze pro dokreslení než začnou pozemní boje :
              Turecký premiér Ahmet Davutoglu uvedl, že tělo ruského pilota, který zemřel po katapultování ze sestřeleného Suchoje, bylo dopraveno do Turecka. Turecká strana jej v souladu s ortodoxními tradicemi předá Rusku.

              To se mi líbí

          • jaa napsal:

            Nestačím koukat jak nám vyrostl co šel od válu… Ju a co je dřív prezidentské nebo parlamentní.. ??

            To se mi líbí

            • Rosťa napsal:

              Půjde to téměř souběžně, ale parlamentní by asi byly o chlup dřív. Jsou na 4 roky, prezident je tam o rok déle.

              To se mi líbí

        • Bavor V. napsal:

          Tato
          odpovídám vám, tady, protože si myslím, že si to zasloužíte. To, že Kalousek se chce spojit se Sobotkou ještě neznamená, že Sobotka se bude chtít spojit s ním. Občas se hodí (prý slovenské) Čo sa babe chcelo, to sa jej aj snilo.

          To se mi líbí

  9. jaa napsal:

    Myslela jsem, že už jsem to sem dala, ale nenašla, tak to dávám teď. Docela zajímavě pravdivý rozbor:

    http://zpravy.tiscali.cz/prazska-kavarna-bez-vudce-hledani-zemanova-soka-pokracuje-269190

    To se mi líbí

    • vittta napsal:

      To budou mít tedy problém, tam je to samý idiot, a najít toho největšího je horší jak najít druhého Einsteina.

      To se mi líbí

      • jaa napsal:

        Nno já si spíš myslím, že když ten fofr zákon pro volbu jeho jasnosti nevyšel jak bylo plánováno nebo přáno, že se pokusí ten zákon o přímé volbě zrušit. Spořátelivší se partaje ,už si někoho poddajného pak domluví. Jinak by tyhlety rozbory a prapodivné poznámky v press nezačaly už včil. Tedy dožijeme-li se voleb v klidu.

        To se mi líbí

        • Rosťa napsal:

          Také si myslím, že jestli bude p. Zeman znovu kandidovat, tak přímou volbu budou chtít havloidi zrušit.

          To se mi líbí

  10. Rosťa napsal:

    USA náš vzor

    To se mi líbí

    • jaa napsal:

      Asi ne, už si stěžovali, že proti loňsku to u nás bylo o hodně slabší……

      To se mi líbí

    • vittta napsal:

      Vzpomínám, jak nějaký zmrd natočil film Český sen o děsné blbosti českého národa.
      Ale tohle jsem tam tedy neviděl….

      To se mi líbí

    • Rosťa napsal:

      Moc se mně líbili ti dva na pojízdných schodech. Ale jsou ti kluci a holky americký pěkně urostlí. Fajnové figury jak v Pobřežní hlídce. Ten materiál Obamovi nezávidím.
      Když si jdu ve čtvrtek do merklmarketu v době slev koupit kus rohlíku a k němu kus flákoty, tak tam sice slevoví specialisti všude zavazí, ale na něco tak unikátního jsme ještě nedorostli.

      To se mi líbí

    • Hudec napsal:

      Jsem stejná svině jako ti, co stojí nahoře u zábradlí, ty pitomce si fotí a baví se tím. Stál bych tam asi taky.

      To se mi líbí

  11. Rosťa napsal:

    No, je to jejich národní tradice. Něco, jak u nás na Slovácku hody.
    http://www.novinky.cz/koktejl/387760-slevove-silenstvi-zena-v-obchode-ukradla-parni-hrnec-malemu-chlapci.html

    To se mi líbí

  12. oh napsal:

    Blahopřáni pro pražskou kavárnu a Miroslava „Chemika“ Kalouska od starého známého ze strany Modrého ptáka:
    http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Zahradil-ODS-Blahopreji-prazske-kavarne-k-volbe-noveho-predsedy-410492

    To se mi líbí

  13. peter. napsal:

    oh :
    V piatok som to dal na OM.Je to dvoj obrázok:

    To se mi líbí

  14. vittta napsal:

    Tak trochu mimo-ale jen trochu:
    „29.11.2015 – 15.14
    Ondřej

    Seale, myslim, že mám dost zkušeností ze západní Evropy, ale tam opravdu takto šovinistické, kulturně rasistické a společensky fašistoidní návrhy s přímou deklarací fyzické likvidace celých sociálních skupin vlastních spoluobčanů, tak jak je u Bavora běžné, prostě na netu nenajdete.Toto se opravdu schází za staženými roletami privátních hospod a clubů a kdyby cokoli z takto explicitně vysloveného obsahu proniklo na veřejnost, policie a antiextremistické jednotky a předtím lidé od tajných služeb se přiženou s takovou jistotou a přesností jak po ohláškách u mé bavorské pratetičky v Miesbachu ženiši před 100 lety.

    Jak tomuto zabránit? Myslím, že bez nějaké společenské katarze to nepůjde. Ovšem pro ty sociální skupiny, pakliže nejsou na současném společenském systému zcela nazávislé (což opak bude pravdou) by měl problém být, protože s těmito, měly-li by si za tímto názorem explicitně veřejně a pod svým jménem stát, pak takového kchodla žádná západní firma nikdy nezaměstná, prostě vypadne zcela ze společenské skupiny sociálně integrovaných „jedinců“ a dostane se do diaspory undergroudu, Ono už samotné vystresované chování dané infantilní pubescentně zjdnodušenou vulgární rétorikou či obranně disociativně agresivními výzvami k zabíjení takový člověk prozrazuje, že jej společenský mainstream neakceptuje, a zahání do osamocenosti v nutnosti vytvářet anonymní názorová ghetta společného duševního souznění, pro potřebu dokázat si, že někam mohu patřit, že o mě někdo stojí, když většinová společnost je pro mě nepřátelská a opovrhuje mnou.

    Nenávist je vždy reakcí, alespoň podle Freuda, na své lidské vyčlenění. Jedním z největších středověkých trestů hraničící s téměř jistou smrtí bylo vyhnání dotyčného jedince za hradby města z vlastní společnosti. Lidé se dnes stydí za to, že nejsou schopni patřit mezi úspěšné v oblasti ekonomicko-společenského soutěžení a ziskání vlivu, že jejich sociální (dis)konektivita neobsahuje úspěšné články, které by mohly sloužit jako referenční bod jejich společenského rise-upu – tak hledají uzavřené konsilium stejně postižených.

    Dobře o tom píše sociolog Dr. Austin Harrington ve stati – Von der „intellektuellen Rechtschaffenheit“ zur „taghellen Mystik“.
    ——————–
    Zdroj:https://janica9.wordpress.com/2015/11/26/najit-a-zabit/#comment-33638
    V tomto zcela pitomoučkém textu je zajímavá úvaha, že nenávist je reakcí na lidské vyčlenění, ovšem vyčleněni jsou ti, co nenávidí faganův sluníčkový klub, zatímco ti, kteří právě tyto lidí osočují z nenávisti a sami je nenávidí, sami sebe prohlašují za tolerantní jedince, kteří se brání a tudíš lidsky vyčlenění být nemohou.
    Blb….

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      On si chudinka myslí, že patří k většině.

      To se mi líbí

    • anonymouse napsal:

      „Jak tomuto zabránit?“ (se ptá).

      Oni si snad vážně myslí, že je možné řešit problémy tím, že se zabrání jejich vnějškovým projevům???

      Hlavně že o kus předtím plantá o vlastní zkušenosti ze západní Evropy – kde, i dle jeho vlastních slov: „Toto se opravdu schází za staženými roletami privátních hospod a clubů“.

      Nějak mu tato souvislost – a její širší význam – ne a ne docvaknout.

      Lidská omezenost je vskutku (ale VSKUTKU) neomezená. 🙂

      To se mi líbí

    • vonrammstein napsal:

      😀 ! Já teda kromě cigaret vůbec nic nehulím, ale tenhle matroš bych ochutnal rád. Evidentně dává křídla 🙂

      To se mi líbí

    • kchodl napsal:

      Stará písnička. Faganovití by nejraději za jakýkoliv názor, který není zcela v souladu s jejich, každého rádi zahnali „do ungegroundu“ a pokud možno vykopli z práce, kdyby měli tu moc. Od nácků a bolševiků se v tomhle v ničem neliší, snad že zatím nedošlo na koncentráky. Je to v nich jak v koze, vylézá to na povrch v každé druhé větě.

      Půvabné je, když o sociální integraci píše člověk, který je zabanován na mnoha blozích a hodně jeho příspěvků působí jak z Universe B. S prací pro „západní společnosti“ nemám nejmenší problém, nikoliv pro to, zda jsem konformní nebo nekonformní, ale protože něco umím, co potřebují. Takže nemusím lézt do zadku různým psychoušům, ať už zeleným, multi-kulti, LGBT, německým či americkým náckům, … kterých se v každé větší korporaci najde přehršel. Lidí, co nic pořádně neumí, ale mají rozvinuté ony „soft-skills“, tedy fanatismus k panující doktríně, pomlouvání, nálepkování, ostrakizaci oponentů, „firemní politiku“. To jsou zákony profesora Parkinsona v praxi, od bolševické totality se to příliš neliší – až na byzantinskou korupci, prolezlou celým systémem. Ovšem korupce se tomu neříká, je to institucionalizované a legalizované.

      Je smutné, když z mé poznámky o hrdosti na naší zemi a o nutnosti ji bránit, v nejhorším i se zbraní v ruce, bránit naší kulturu a životní styl, svobodu a zákon, dokáže Fagan udělat šovinismus a extrémismus, případně Janika rovnou návrh na „vraždění uprchlíků“. Bylo by to legrační, takhle strkat hlavy do písku jako pštrosi, kdyby to nebylo tragické.

      Současná „uprchlická“ vlna je jen začátek. „Venku“ je 3 miliardy „Syřanů“. V muslimských zemích došlo v uplynulých 40-ti letech k populační explozi, obyvatelstvo se průměrně zečtyřnásobilo. Část by se k nám ráda přestěhovala, chtějí žít jako viděli v televizi a v kině. U nás musíte pracovat 35 let, když chcete důchod, ale oni by měli dostat vše hned, v plné palbě. Islám se ukázal neschopný čehokoliv kromě totality a vraždění, ale to nebrání idiotům ho „respektovat“, ačkoliv je v příkrém rozporu s našimi zákony a kulturou.

      Faganova poznámka mě připomněla nedávnou historku, líčenou mojí ex. V americké multi-kulti totalitě „sociálně integrovaná“ skupina velebící rasovou a kulturní rozmanitost obývá oplocené kondominium několika set domů, s privátní školou, školkou, jeslemi, službami a obchody. A samopaly ozbrojenou ochrankou. Barevný tam není ani jeden, dokonce ani ve službách. Černého kluka, který tam v létě vezl catering na nějakou oslavu, ochranka zastřelila, protože si spletl barák a „choval se jako terorista“. Ale všichni jsou multi-kulti až na půdu. V praci mají pár „profesionálních barevných“, ti musí bydlet jinde a mimo zaměstnání se s nimi nikdo nedruží. Jak to nazvat ? Pokrytectví nebo farizejství se mi zdá příliš slabé, vystihující slovo ještě nebylo vymyšleno. Aha, sluníčkářské, to by šlo.

      To se mi líbí

      • Strejda Olin napsal:

        Určitě by se z nás nestali straničtí kolegové, ale v mnohém s vámi souhlasím. Měli bychom usilovat o „jednotnou lidovou frontu“, stát se obyvateli jednoho domu, různých názorů, různého společenského postavení, ale společně bránící barikádu v Bagounově ulici proti společnému nepříteli.

        To se mi líbí

  15. peter. napsal:

    V Európe rastie tlak na odstraňovanie kresťanských symbolov – krížov z verejných priestranstiev.Európsky súd pre ľudské práva vychádza týmto tendenciám v ústrety.Veľkoklub Real Madrid musel odstrániť kríž z kráľovskej koruny ktorú má vo znaku,Kríže musia byť odstránené zo škôl,na nátlak moslimských komunít sa uvažuje o odstránení kríža so švajčiarskej zástavy a zástav severských štátov.Keď to takto pôjde ďalej.tak sa asi budeme musieť vzdať dvojkríža aj my.Zdravotnícka organizácia Červený kríž by sa mala zmeniť na Červený kryštál.
    A nejaký recesista už vypracoval návrh na zmenu švédskej(dánskej,fínskej,nórskej,britskej…..)zástavy.Mala by vyzerať takto :

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.