M. Sattler: Wann beginnt das große Morden der IS-Terroristen in Deutschland?


is_mordet_in_deutschland200.000 IS-Kämpfer sind dank Angela Merkel Ende 2016 voraussichtlich in Deutschland.

Dank Merkels „Flüchtlingen“ wird der IS zum Jahresende 2016 in Deutschland über etwa 200.000 Kämpfer verfügen. Selbst mit einfachen Handfeuerwaffen könnten diese Männer innerhalb von 24 Stunden 4-5 Millionen Deutsche töten, bevor die Bundeswehr überhaupt reagieren würde. Sowohl technisch als auch taktisch wäre ein gigantischer Pogrom [Völkermord] an den Deutschen in Deutschland umsetzbar. Es wäre erstaunlich, wenn der IS das nicht auch erkannt hätte. In einer zweiteiligen PI-Serie stellen wir uns daher die Frage: Wann und wie beginnt das große Morden?

Zweiteilige Serie von M. Sattler

Bereits vor Merkels illegaler Völkerwanderung wurden in den Verfassungsschutzberichten 30-40.000 gewaltbereite Islamisten in Deutschland genannt. Aus den libanesischen Flüchtlingslagern wissen wir, dass etwa zwei Prozent der syrischen Flüchtlinge als radikal und gewaltbereit einzuschätzen sind. Überträgt man diese Zahl auf Merkels 1,5 Millionen „Flüchtlinge“ von 2015, sind allein in diesem Jahr etwa 30.000 gewaltbereite…

Zobrazit původní příspěvěk 2 894 dalších slov

Příspěvek byl publikován v rubrice Bavorovy poznámky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

51 reakcí na M. Sattler: Wann beginnt das große Morden der IS-Terroristen in Deutschland?

  1. peter. napsal:

    Už ma celá tá utečenecká kríza začína unavovať.Vždy,keď si prečítam takýto alebo podobný
    http://dennikpolitika.sk/vojna-islamu-proti-europe-na-pochode/
    článok a zamyslím sa nad ním zistím,že aj keby som sa pos.al,tak s tým neurobím nič.Že to ide mimo nás všetkých a že sme vlastne zbavení akejkoľvek možnosti niečo na tom zmeniť.Iste,môžeme burcovať,rozhorčovať sa,nadávať a hádať sa so všetkými tými Tribúnmi,ale v konečnom dôsledku naše snahy o to, dosiahnuť aby nás kompetentní vypočuli a rešpektovali naše názory majú asi taký účinok ako prd do vody.Oni tí „kompetentní“ musia počúvať príkazy niekoho iného a nie hlas národa.Je to frustrujúce.
    Rozmýšľam,že si na chalupe(chvalabohu mám ju v odľahlej časti Nízkych Beskýd)na budúci rok nasadím zemiaky,natlačím do suda kapustu(zelí),vyúdim si pár bokov slaniny a dobré by bolo zadovážiť si nejaké konzervy,najlepšie kádéčka ak to v armáde ešte existuje.Budem čakať a dúfať,že nie všetci vrcholoví politici sú idioti.A na jar,sa budem znechutene pozerať ako ovce kráčajú k voľbám a volia zase tých istých zmrdov ako vždy.Tí,čo by chceli návrat starých časov budú voliť socialistov,lebo ich pomýli to slovo „sociálna“v názve strany.Iní zase budú voliť strany ktoré majú v názve slovo „kresťanská“strana,aj keď sa už sto krát poučili,že nič kresťanského na nej niet…..je to celé znechucujúce.

    To se mi líbí

    • Rosťa napsal:

      Peter, u vás jsou stejní voliči, jako u nás?

      To se mi líbí

    • Strejda Olin napsal:

      Zmrdi, zrádci a vlezdoprdelkové jako vždy svým šestým smyslem vycítili, do kterého vlaku mají naskočit. Dnes se jim zdá, že vyhráli a jejich pošahaná multikulturní ideologie zvítězila. Dosáhli toho, že lidé jsou znechuceni a stávají se apatickými. Ale jak se říká, všeho do času. Ten jejich vlak totiž jede po slepé koleji. Zcela určitě budou jednou souzeni a odsouzeni jako zrádci, jejich jména budou vláčena bahnem hanby.
      Jsem, jako každý jiný, na světě rád. Ale na druhou stranu mě štve, že jsem se musel této hrůzy dožít. Přijde doba, kdy živí budou závidět mrtvým. Ale dobře jim tak, příležitostí k poučení z historie měli dostatek.

      To se mi líbí

    • NavajaMM napsal:

      Cítim to podobne, Peter. Načase, aby nejaký ich nejaký horár vyhnal všetkých z lesa.

      To se mi líbí

    • kočka šklíba napsal:

      No ale vy si na Slovensku nemůžete tak moc stěžovat, ne ve srovnání s námi, natož například s Německem.To myslím ale vážně, i co se týká vlády v jiných oblastech :).

      To se mi líbí

      • Rosťa napsal:

        Kočko šklíbo, bratři Slováci jsou ve všem krok před námi. Odkaz to jasně dokladuje.
        https://beo.sk/zabava/2023-kvoty-na-prerozdelenie-slovenskych-ciganov-v-eu
        Divím se, že to ty naše hlavouny nenapadne. Zase se budeme opičit.

        To se mi líbí

      • peter. napsal:

        kočka šklíba
        Máte pravdu.Zatiaľ sa nemôžeme sťažovať.A zatiaľ ani vy.Ale.30km vzdušnou čiarou mám Ukrajinu,kde v Podkarpatí začínajú nepokoje väčšieho rozsahu.Pár km na sever je už Poľsko,ktoré si začína uplatňovať nároky nie len na Ľvov a Halič,ale chce aj Vilno,a kus Bieloruska.Dnes som čítal,že ukrajinský minister energetiky Novak oznámil,že UA bude na zimu chýbať kopa plynu,na ktorý im už nikto nedá peniaze.Na východe bude 40 miliónov hladných a polozmrznutých Ukrajincov.Čo asi urobia?A teraz z druhej strany.Európou sa potuluje údajne 750 tisíc utečencov,ktorých už nikto nechce a ďalší prichádzajú.Nemci nutne zavrú hranice.Rakúšania,ktorí najviac kritizovali Maďarov za plot,ho idú stavať tiež.Chorváti, Slovinci,Rumuni a Bulhari sa tiež vyhrážajú plotom a zavretím hraníc.Utečencom sa mnohonásobne zmenší priestor a začnú sa kumulovať v Srbsku a Grécku,Ako poznám Srbov(moja stará mať bola Srbka)tak tam sa o nejakej tolerancii k neprístojnému správaniu sa akýchkoľvek cudzincov veľmi hovoriť nedá.V tom prehustenom priestore postačí jedna iskra a začne masaker.Konflikt sa sa môže rozšíriť na celú Európu.Verte,že potom už sa budeme môcť sťažovať.Otázka je,…komu.Čo myslíte.Znepokojujem sa bezdôvodne?

        To se mi líbí

        • kočka šklíba napsal:

          No jistě že ne, neznepokojujete, jen že vaše vláda je prostě rozumná, jako jedna z mála a více než naše, i když ta naše zase není v tomhle případě ta moc špatná, ale přece jen jí nevěřím. Sobotka se snaží bruslit no, ale díky bohu za to aspoň.

          To se mi líbí

  2. Rosťa napsal:

    Nedá se německu upřít, že je velmi vyspělým národem a pravděpodobně největším úspěchem dnešní doby je jejich efektivita v zemědělství. Komu se hned tak podaří jednou krávou pohnojit celou Evropu?

    To se mi líbí

    • vonrammstein napsal:

      Vynikající, děkuji! Jirku Fuchse znám mnoho let osobně, tykáme si a jeho averzi k Halíkovi naprosto sdílím.

      To se mi líbí

    • kočka šklíba napsal:

      Nevím to jistě, ptz jsem nedočetla, ale odvolávání se na toho Duku? Vždyt ten ještě, není to tak dávno, chtěl vstřícnost k běžencům, jako že oni si budou asi vybírat.Já tyhle katolické hodnostáře moc nečtu, ale myslím, že na aktuálně několik jeho (Dukových) blogů bylo a nezdálo se mně že by tedy byl zrovna ten co bych ho chtěla následovat.

      To se mi líbí

      • Bavor V. napsal:

        Přiznám se, že i mne to překvapilo, ale je to skutečně tak, Duka mírně otočil. Asi začal foukat jiný vítr 🙂

        To se mi líbí

        • kočka šklíba napsal:

          Ano přesně, otočil no, tak není divu, katolíci jsou přece takoví, tedy jejich mluvčí přece ;). Proto jim nevěřím ani slovo. Takže ani nějakému Fuchsovi nevěřím ani slovo, a víte proč? Protože se neozval včas, ted to bude jeden katolík za druhým, když Duka jim to předestřel ;). At si trhnou, nakonec je známe. Ano mohou být mezi nimi výjimky, ale opravdu jen výjimky a tenhle to nebude tedy.

          To se mi líbí

      • vonrammstein napsal:

        Proč? Bylo to na Vás intelektuálně příliš složité?

        To se mi líbí

  3. Rosťa napsal:

    Já tedy nevím. Přijde k nám pět, nebo šest muslimských profesorů přes kybernetiku, dva, co čekají na vyřízení papírů, aby převzali primariáty na Bulovce a v ČR je řev, jako by se sem hrnuly tisíce negramotů. Já se vám, lidi, divím. Máme svátek, věnujte se umění.
    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pussy-Riot-citi-spriznenost-se-skupinou-Ztohoven-405555

    To se mi líbí

    • vittta napsal:

      Jak je snadné být celebritou…
      I když je nesnáší 95% lidí napříč politickým spektrem, jsou zvány jako nějaké ikony demokracie.
      Těmhle komediím komedianti vládnou, a dávno se odcizili jak lidu, tak lidskosti.

      To se mi líbí

    • oh napsal:

      Děkuji, už jsem zvracel. Narazil jsem totiž na pravého vědátora.
      http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Zeman-a-Havel-To-je-jako-parazitujici-cerv-a-kral-zvirat-Prezident-nas-vede-do-pekel-rika-od-plic-profesor-Zlatuska-405553
      Varování: Odkazovaný text může způsobit vážné zdravotní komplikace!

      To se mi líbí

      • Rosťa napsal:

        Zlatuška je 2v1. Nedá se mu upřít, že na MU stvořil Fakultu informatiky na naše poměry opravdu špičkových parametrů. Tady se nedá o čem přít.
        Ten druhý Zlatuška je politik. Za jeho nenávistnými výpady proti Hlavě státu může být jeho studium v USA, které na slušných školách není levné. Jestli mu nějaká místní nadace malinko vypomohla …..No, je známo, že zadarmo ani kuře nehrabe a těm loutkovodičům pres. Zeman přece jen leží hluboko v krku. Nejde spolknout, nejde vykašlat. Havel, to byla jiná káva.
        Když měl syn promoci, tak jsem si všiml, že si Zlatuška vzal k obleku tenisky. Nevím, jestli měly tři proužky ( rákosníci tvrdí, že čím víc proužků, tím víc Adidas ), ale přijde mi, že je to kombinace poněkud nestandardní. Ale, kdoví, je to vzdělanec a noblesa mu zcela jistě není cizí ( jako tomu hajnému ).

        To se mi líbí

        • Bavor V. napsal:

          Někdy mám pocit, že zblbnul. Jeho blogy na Stejskalově bývaly i čitelné, ale asi mu pak přeskočilo nebo co…?

          To se mi líbí

          • Rosťa napsal:

            Může to být i cílené v rámci lovení voličských dušiček. To je to tzv. rozkročení se. Zlatuška, Komárek a pár podobných vořechů mluví stejnou řečí jako TOP a úplně jinak, než třeba Babiš. Každý si vybere a není to nic nového pod sluncem. U komárů dělá totéž Dolejš, u socanů Diensbier se Zaorálkem a tak bychom mohli pokračovat. Konsistentní jsou jen u Hnědobrádka, ale i tam vybočoval jeden čas Hovorka a také Čunek, který v praxi provedl to, co blahé paměti doporučoval PhDr M. Sládek.
            Pokud jde o Zlatušku, tak pro všechny případy by ve svém zájmu měl navštívit dr. I. Davida, který je ve svém oboru klasa. Tím nic nepokazí a naddělávat čas strávený u tohoto specialisty po něm nikdo nebude chtít a dělá to přece jen pro sebe. Pokud ho dr. David z moci svého úřadu neprohlásí za blba, je důvodné podezření, že při studiu v USA si udělal „přátele“, kteří mu občas přes Šapíra něco doporučí.

            To se mi líbí

        • oh napsal:

          Míval jsem šéfa, který po odborné stránce byl špička, ale jako organizátor a vedoucí, zejména bez přímého nadřízeného, který by krotil jeho aktivity, představoval dokonalý návod na katastrofu.
          Ale jak jde o zdraví, čert vem noblesu. Když v centru Prahy začali po plyšáku komunistické asfaltové chodníky nahrazovat „tradiční žulovou mozaikou,“ přestože dlaždiči znalí řemesla už dávno vymřeli a všechny nové dlažební kostky byly ostré a křivé „cosi,“ maminka si stěžovala, že jí z chození po té hrůze bolí nohy. Radil jsem jí tehdy, aby do práce chodila v „prestižích“ a do „slušných“ bot se přezouvala až na pracovišti. Argumentoval jsem tehdy začátkem filmu Od devíti do pěti, kde právě tohle dělala Jane Fondová. A dokonce jsem byl asi po dvou týdnech za radu pochválen. 🙂
          Možná Zlatuškovi jen v USA nikdo nevysvětlil, že se má v práci přezout.

          To se mi líbí

          • Rosťa napsal:

            To máte recht, ale on tu učí již nějaký pátek a vidí kolegy. Sako a kecky se nosily v sovětsku před třiceti lety. Dnes by si to v Rusku nelajzl ani školník.

            To se mi líbí

    • tata napsal:

      MĚL BYCH STRACH že to je opět holax,přilis podobné tomu co sté nemocice

      To se mi líbí

      • jaa napsal:

        No já nevím – nechtěla jsem se k tomu vracet už před časem jsem objevila:

        A začínám si myslet že ten odsudek HOAX – je něco jako “ nehodící se škrtněte – co býva v poznámce pod hvězdičkou. Teedy co nezapadá do oficiálně prohlašované verze dění – Vymažte: Ju a zajímavá jsou taky další videa na boku.

        To se mi líbí

    • Cech napsal:

      Ba ne protože takto se bude v budoucnu možná u nás také umírat v reálu.

      Možná náš výkřik bude za antický judaizmus, nebo co já vím.
      Tož konečně nějaká ta realita v rámci hesla :

      Uvidíme jak se musíme posouvat dále v rámci EU.

      To se mi líbí

  4. peter. napsal:

    http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/372134-kalinak-liga-za-ludske-prava-sa-nevenovala-svojej-praci/
    Tak!A treba v tom pokračovať a vykopnúť všetky mimovládky,inštitúty a nadácie platené Sorošom,USA a inými podvraťákmi.
    Keď to mohol urobiť Putin,keď majú na to zákon aj USA:
    http://prop.wz.cz/zakon_o_registracii.htm
    tak sa zbavme tých škodlivých parazitov aj my!

    To se mi líbí

  5. Bavor V. napsal:

    Trochu jiný pohled na vyučovací hodinu s burkou. Vyjádření učitelky, která v té burce přišla: Jí samotné se búrka nijak nelíbí. „Není to vůbec příjemné. Jen si to vyzkoušejte: Zakryjte si ústa šátkem, stále se kontrolujte, jestli vám nelezou vlasy. Jediné, čím se navenek můžete chlubit, jsou pěkně udělané nehty a namalované oči, případně značková obuv,“ konstatuje v rozhovoru pro magazín Žena.cz.

    „Saúdská Arábie je velice bohatá země, a tak pod nikábem ženy zřejmě nosí hezké oblečení. Tamní náboženská policie však opravdu dbá na to, abyste byla venku na ulici zakrytá, a muslimky jsou na to zvyklé. Já jako emancipovaná Evropanka a žena, která se ráda hezky strojí, si neumím představit, že bych takto existovala,“ dodává.

    To se mi líbí

    • Strejda Olin napsal:

      Zajímalo by mě, v rámci kterého vyučovacího předmětu se tato praktická ukázka odehrála, jestli to přímo souviselo s osnovami. Jedna blogerka se ptá, jak by bylo posuzováno, „kdyby při hodině dějepisu v rámci výuky o nacismu přišel učitel v uniformě SS a nechal děti hajlovat“. Lze to srovnávat?
      Já tu učitelku docela chápu, asi jí to dnes, když se tolik mluví o muslimech, připadlo jako dobrý nápad přinést z domova burku a ukázat dětem, co to vlastně je a proč ji muslimky nosí. Ono by to mohlo mít na děti paradoxně opačný vliv – negativní vztah k muslimům, „protože se tak děsně oblékají, to je hnus, já bych tak chodit nechtěla“. Jenomže jak víme, naši žumpálisté nedotahují věci do konce, z události použijí jen to, co se jim hodí, takže o celém případu nevíme skoro nic.

      Hidžáb – zakrývá vlasy a krk bez obličeje
      Nikáb – zakrývá kromě očí celý obličej, hlavu a krk
      Burka – zakrývá celé tělo, pro oči je jen štěrbina, někdy i ta je překryta síťkou. Žena může mít odhalené jen ruce po zápěstí a nohy po kotníky.

      To se mi líbí

      • Bavor V. napsal:

        Popisovali tam, že výuka souvisela s popisem různých náboženství, tady konkrétně islámu. Patrně dějepis.

        To se mi líbí

        • Strejda Olin napsal:

          Už jsem si to našel. Jednalo se o dějepis v 7. třídě, podle osnov „Hlavní světová náboženství“, část „Islám“.

          To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.