Merkelová rozvrací nejen Unii, ale i Bundes


Brtník mi poslal přepis blogu Radima Valenčíka. Ačkoli je z neděle, je stále aktuální

Dne 11.10.15 08.33 | blog Radim Valenčík › první rubrika

Politika servility Merkelové vůči k těm, co ovládli administrativu USA a prostřednictvím globálního špiclování spojeného s vydíráním i současnou reprezentaci EU, ohrožuje již nejen vztahy v Evropské unii, ale dostává do konfliktu se spolkovou vládou i jednotlivé spolkové země.

Jednu z nejvýznamnějších zpráv z poslední doby uveřejnil včera (v sobotu 10.10., autorkou je A. Klečová) zpravodajský server Aktuálně.cz:

„Když to vláda nezvládne, uděláme to, co je potřeba, my,“ zní z Mnichova. Kromě vracení uprchlíků do Rakouska hodlají Bavoři vybudovat na hranicích tranzitní zóny, které znesnadní ilegální imigraci. Návrh ale už v minulosti odmítla Evropská komise jako neslučitelný s evropským právem. Pokud německá vláda nepodnikne v blízké době opatření na omezení přílivu uprchlíků, je Bavorsko připraveno vzít celý případ k soudu.

Bavorská vláda v pátek na mimořádném zasedání odsouhlasila další opatření na omezení přílivu tisíců uprchlíků, kteří denně do Německa přes Bavorsko proudí.

Plánují je zadržovat už na hranicích a vracet zpátky do Rakouska. Kromě toho bavorský kancléř Horst Seehofer plánuje nově příchozí ze svého území přímo přeposílat do ostatních spolkových zemí.

Ve svém boji proti imigrantům je předseda CSU ochoten překročit i své pravomoci. „Když to vláda nezvládne, uděláme to, co je potřeba, my.“

Seehofer potvrdil, že omezení pohybu na hranicích je nezbytné a nevyhnutelné.

„Pokud nebudou okolní země respektovat Dublinská kritéria, budeme jim uprchlíky vracet,“ doplnil ho bavorský ministr vnitra Joachim Herrman s tím, že uprchlíci by měli být autobusy převáženi zpět.

Vídeň již avizovala, že bude na možné opatření „adekvátně reagovat“. „Pokud začne Bavorsko příliv uprchlíků úmyslně zpomalovat a navyšovat kontroly, bude muset Rakousko přijmout stejné opatření,“ řekla rakouská ministryně vnitra Johanna Mikl-Leitnerová.

Navíc pokud Berlín v brzké době nepodnikne kroky, vedoucí k omezení přílivu uprchlíků, je Bavorsko připraveno předat celý případ soudu. Ze stupňující krize viní Seehofer kancléřku Angelu Merkelovou a její otevřenou imigrační politiku.

„Vyslali jsme signál, který si mnozí špatně vyložili jako pozvání do Německa. Teď musí kancléřka jasně říct, že pomáháme, ale naše možnosti jsou omezené,“ uvedl v deníku Spiegel.

Merkelová naproti tomu už ve čtvrtek prohlásila, že „každý, kdo utíká před válkou, násilím či terorem, je v Německu i nadále vítán“.

Rozkol, který hádky o uprchlíky mezi sesterskými stranami způsobily, dosáhl v posledních dnech vrcholu. Bavorské ministerstvo vnitra má připravený plán na zvýšení kontroly hranic.

Některé z plánovaných změn ale leží mimo rámec pravomocí, o kterých má Bavorsko – jako spolková země – nárok rozhodovat.

K efektivnějšímu zadržování ilegálních příchozích by měly napomáhat takzvané tranzitní zóny, které se Seehofer chystá vybudovat v pohraničí. Kontroly hranic ovšem spadají do pravomocí Spolkové policie. Evropská komise navíc podobná opatření v rakousko-německém pohraničí odmítla, protože jsou neslučitelná s evropským právem.

Bavorsko je pro uprchlíky po Severním Vestfálsku druhým nejoblíbenějším cílem. Podle oficiálních údajů přišlo do spolkové země od začátku roku 43 tisíc žadatelů o azyl. Skutečné číslo je ale ještě o něco vyšší, protože odhad nezohledňuje neregistrované imigranty. Jen v září překročilo Německé hranice 164 tisíc nových utečenců. Podle některých analytiků by se finální počet pro letošní rok mohl vyšplhat až na 1,5 milionu.

Viz:http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/bavori-se-vzepreli-merkelove/r 8f3c39866e8811e58c710025900fea04/?utm_source=blesk.cz&utm_medium=traffic-exchange

K tomu je nutno přičíst rostoucí odpor vůči politice Merkelové v Sasku ze stejného důvodu. Obrovská, téměř dvousettisicová, v posledních létech nevídaná včerejší demonstrace v Berlíně měla sice jiný konkrétní důvod – transatlantickou smlouvu (TTIP) mezi USA a EU –, ale byla též projevem odporu proti politice ovládání euroreprezentace vydíráním, viz:

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/383071-v-berline-demonstrovalo-nejmene-150-000-lidi-proti-obchodni-dohode-s-usa.html

Dnes to možná vypadá nereálně, ale Merkelové se již podařilo uvolnit síly, které povedou k podstatnému zvýšení emancipace jednotlivých spolkových zemí Německa a k výraznému oslabení politiky centrální vlády. Již nyní se to projevuje při přípravě hlasování i při hlasování v Evropském parlamentu. Je to ovšem významná příležitost pro ČR. Vztahy s Bavorskem i Saskem máme v určitém smyslu slova z řady důvodů nadstandardní. A hlavně huboce jistoricky zakořeněné.

Pokud si někdo myslí, že trochu přeháním, doporučuji mu přečíst tento článek:

http://radimvalencik.pise.cz/2273-zacala-valka-s-pouzitim-migracnich-zbrani.html

Jsou v něm mj. i oskenované pasáže z úvodu ke knížce, kterou jsem vydal před 21 léty a kde jsem ukázal, proč a jak dojde k vyvolání války s využitím migračních zbraní. K prognóze, kterou jsem tehdy dal, jsem měl dostatečné podklady a také se vyplnila.

Zdroj:http://radimvalencik.pise.cz/2800-merkelova-rozvraci-nejen-unii-ale-i-bundes.html

Lada byl jepší než Nostradamus

 A k tomu obrázku ještě několik dalších http://bavor.blogspot.cz/2015/10/budiz-jasno.html

Příspěvek byl publikován v rubrice Od přátel se štítky , , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

133 reakcí na Merkelová rozvrací nejen Unii, ale i Bundes

  1. Hudec napsal:

    Přes určitou nelásku/ostražitost (těžko vysvětlitelnou) vůči Němcům, musím postup Bavorů ocenit a konstatovat, že regionální vzpoura je asi jediným prostředkem odporu proti současnému bruselsko/merkelovskému šílenství.
    Vlastně mi to ze strany Bavorů připadá jako akt občanské neposlušnosti, posunutý na vyšší úroveň.
    Řekněme si jasně – pokud se řešení problému neujmou relativně solidní politické síly (jako v Bavorsku), chopí se ho síly jiné, daleko méně sympatické. V ČR nemáme v tomto směru tradici a nebezpečí tu, ač existuje, není tak velké jako v Německu. Němec když se urve ze řetězu, nezná míru. A když najde vůdce, jde za ním.
    A jak stále opakuji: Jedinec nenavodí revoluční situaci, ale revoluční situace si najde svého jedince.
    (Z mojí hlavy to není)

    To se mi líbí

    • vittta napsal:

      I Německo má nejspíš zákonnou normu, jak se mohou státy osamostatnit….
      Nebo jí brzo může mít.
      Politická podpora u občanů by už nyní nebyla malá…..a co teprve za rok.

      To se mi líbí

    • strejda napsal:

      Není, ale opakování matka moudrosti. A to zase není z mé hlavy 🙂

      To se mi líbí

  2. vittta napsal:

    Z dovolením si vyberu z odkazu u obrázku hned tu první fotografii.
    Je na ní znázorněn policajt, kterak bije migranta, a hned pod tím je ta samá fotka,která ukazuje, že pouze brání svého kolegu, který je ještě pod tím migrantem.
    Je ta fotka lež-nebo není?
    I kdyby pod ní bylo napsáno-policista bije miogranta, je to přece pravda.
    Ale chybí kontext.
    Pravda je ovšem ta, že z hlediska propagandistické ceny je polovina té fotky dost ošemetná.
    Zapůsobí leda na Čulíky a (nechci jmenovat) jiné sluníčkáře, kteří ovšem mají společné to, že je žádné skutečné argumenty stejně nezajímají.
    Tedy její propagandistická hodnota je nulová.
    ALE-jen pokud je to ta půlka.
    Jakmile fotku spojíme, její propagandistická hodnota vzroste o 10 000% , protože to ukáže, že se fotky falšují a lidem se lže.
    To už může zaujmout dost lidí, a klidně i přesvědčit.
    A víte co je unikátní?
    Že samotná originál fotka-tedy celá, jak policajt bije migranta, který leží na jiném policajtovi, má propagandistickou hodnotu stejně nulovou, jako ta půlka.
    Jinými slovy, cena fotky (ale klidně článku a čehokoliv) se projeví až po určité přípravě.
    Nejprve vypustíme do mediálna lež nebo upravenou lež, (takže se zdá, že autor míří na city lidí,aby chtěli migranty) a pak je úder fotkou celou, což vyvolá opačný efekt.
    Možná kouzlo nechtěného……nebo vysoce sofistikované sdělování pravdy, možná za zády mediálních investorů.

    To se mi líbí

    • vonrammstein napsal:

      Znám taky takovou fotku. Vlastně víc. Jednu jsem měl v učebnici dějepisu pro devátou třídu. Je na ní německý voják, mířící puškou na klečící ženu. O mnoho let později jsem zjistil, že šlo jen o výřez. Ten německý voják míří na cizího vojáka, který stojí kus za tou klečící ženou a evidentně se ji chystá střelit zezadu.
      Taky jsem viděl leteckou fotku z Osvětimi. Dobytčáky, narvané lidmi k prasknutí. O mnoho let později jsem viděl originál té fotky. Dokonale to samé, akorát ty vagony byly prázdné.
      Muselo to být celkem pracné, ve čtyřicátých letech minulého století myslím Photoshop nevydal ještě ani betaverzi.

      To se mi líbí

      • vittta napsal:

        Tak to přesně vím, o kterou jde.
        Tedy co se mířícího vojáka týká.
        Teď jenom proč by německý voják mířil na jiného vojáka, abych uchránil tu ženu…
        Myslím spontálně-zrovna ve chvíli, kdy to někdo jiný fotí.
        No…to se už nikdy nedovíme, ale Goebels mě na tyhle věci speciální jednotku.
        Ty prázdné dobytčáky jsem neviděl, ale zase..dneska už se může za pár minut vyprázdnit či naplnit cokoliv, stejně jako tehdy.
        Pro mě fotky nemají valnou cenu, ani tehdejší, ani dnešní.
        Ani kecy.
        Co vidím-vidím.
        A u těch migrantů vidím jejich počet……

        To se mi líbí

        • vonrammstein napsal:

          A proč ne? V Bundeswehru sloužili taky jenom lidi. Navíc to byl nepřátelskej voják, dává to smysl. O foťáku nejspíš nevěděl nikdo z nich. Koukali na sebe, šlo o tři životy najednou.
          Tehdy nebylo zas tak snadný zfalšovat fotku, technika byla dost primitivní. Věrohodná fotomontáž dala hromadu práce. Ale tehdy jsme to moc neřešili. Tohle byla naprosto identická fotka-minus ti vězni. Propaganda se hodně snažila.
          O migrantech radši nemluvím, snažím se nebejt sprostej.

          To se mi líbí

          • vittta napsal:

            Proč by jí falšovali?
            Vyfotili prostě nahranou situaci.
            Propagandisticky je to parádní, statečný voják Wehrmachtu zachraňuje civilistku před podčlověkem.
            Ta samá fotka posloužila i nepřátelům, svinský vrah z Wehrmachtu chce zastřelit civilistku a ještě se u toho nechá fotit, dobytek jeden. (oni to tak fakt dělali, ve svých rodinných albech měli vojáci Wehrmachtu opravdu rozličné fotky) .
            Ale jak to opravdu bylo…to samozřejmě nevím.
            A jak se chovali Němci nebo Rusové, to také nevím, ale s ohledem na ztráty mezi civilisty to asi žádná sláva stran Němců nebyla.
            Jak to tak ale bývá, ne každý Němec musel být svině a ne každý Rus anděl.
            Ta věc je ale jistá, že Němci prohráli, a co já vím o té válce, tak si to prohráli sami, oni nedali lidem alternativu.
            Buď smrt-nebo vítězství.
            Tak si Rusové vybrali…celkem logicky-to vítězství.
            Ona ta východní říše je nejen obrovská, ale i technicky vyspělá, i když se o sovětské nebo ruské technice lecos vypráví.
            Jejich děla, pušky, samopaly či bojové stroje na zemi, vzduchu i vodě, byly s Německými srovnatelné, leckdy byly i lepší.
            A organizace práce předčila všechno, co si kdo dokázal v Evropě představit.
            Ono se lehce řekne…“oni vyráběli průměrné tanky v obrovských sériích“….jenže vyrábět tanky (a cokoliv) v obrovských sériích vyžaduje mimořádnou organizaci práce a mimořádné technickíé schopnosti….to málokdo vidí.

            To se mi líbí

          • vittta napsal:

            Jo, rozmáchl….ale to neznamená, že nějak nesouhlasím…
            Jen jsem se rozmách, nic víc.
            Dokonce jsem se nezmínil ani o tom Wehrmachtu, jak se mi kus dole něco mihlo.
            Oba víme, o koho šlo,nač pindat o překlepu?

            To se mi líbí

          • vonrammstein napsal:

            Amen.

            To se mi líbí

      • vonrammstein napsal:

        Mám rád minusy. Tady. Říkají mi, že mám pravdu. Hele, minusáci-mně to fakt nevadí. Jsem rád, že mám nepřátele. Kdybych neměl, bylo by něco blbě.
        Jenom zkuste bejt maličko féroví a oponovat mi aspoň pod nějakým zkurveným nickem. Ty anonymní palce jsou fakt na píču. Hezký večer.

        To se mi líbí

        • kočka šklíba napsal:

          Tentokrát jsem to nebyla já ale ;). A už Vám je nedám tedy.

          To se mi líbí

        • kočka šklíba napsal:

          Nakonec víte že nemám problém Vám oponovat.

          To se mi líbí

          • Bavor V. napsal:

            Někdy mám dojem, že nejste Šklíba, ale nefalšovaná kočka divoká střihnutá ussurijským tygrem. Dovedete dost ostře zaútočit. Na Rammsteinově místě bych byl i nadále ve střehu 😆

            To se mi líbí

            • tata napsal:

              Bavore trochu se divím že Vám ………………..Taky jsem viděl leteckou fotku z Osvětimi. Dobytčáky, narvané lidmi k prasknutí. O mnoho let později jsem viděl originál té fotky. Dokonale to samé, akorát ty vagony byly prázdné.
              TOTO nepřipadalo zvláštní mirně řečeno…..bohužel když si to spojím s jiným nebudu to rozpitvávat……….musím tuto poznámku považovat za hodně nepatřičnou s palcem dolu

              To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                tato, problém je právě v té jedné jediné fotce z Obrazárny. Čemu věřit? A podobně ta manipulace s medvídkem v troskách MH17. Podle fotky jej kradli, podle videa to ukazovali jako důkaz svinstva, pak jej položili zpět a pokřižovali se. A teď kde je ta pravda? Proto mi leccos nepřipadá zvláštní.

                To se mi líbí

            • tata napsal:

              Bavore
              JSEM V ŠOKU tu odpověd nemužete myslet vážně,to je řečnická .Proboha ano je špatné náky názor sebeotřesnější obhajovat lží………v tom jsme konečně zde vmenšině dokonce i VY jste mi vtom ohedu odpověděl spíš že oni to zneuživají tak proč my máme brát ohledy.
              PŘECE v té reakci nezpochybnuji že jestli to viděl ve dvou verzích a je to podvrch je to špatné………..Vtom kontextu napsaného to jasně evokuje proč palec dolu……vubec se nejedná jestli to je podvrch nebo né…………nezlobte se to spojení daného evokuje jediné ,pro mě naprosto nepřijatelné,a jak jste mnohokrát zduraznil i pro VÁS…….MINIMÁLNĚ BYCH OČEKÁVAL reakci ve smyslu……..to spojení je zvláštní no nic

              To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                tato
                já neznám ani jednu z fotek, o kterých se tu bavíte. Nemůžu je hodnotit, proto nemůžu reagovat jinak, než reaguji. Prostě nevím. Skutečně nevím. A když nevím, nehraju si pokud možno na Všeználka.

                To se mi líbí

            • vonrammstein napsal:

              To já su permanentně 🙂

              To se mi líbí

            • vonrammstein napsal:

              Tato, tato. Vy budete v šoku asi doživotně. Furt mně ani po těch letech nedokážete vodpustit toho Pinocheta, že jo? Lži a propaganda jsou právě jenom lži a propaganda, ať Vás to šokuje třeba k bezvědomí. A není žádná chyba na to poukázat. Tak se s tím zkuste nějak vyrovnat. Lhali Vám celej život. A mně zrovna tak.

              To se mi líbí

            • tata napsal:

              Bavore
              četl jste moji odpověd?ASI TĚŽKO………ZNOVA zduraznuji fotky jestli je známe jestli jsou podvod nebo ne nehrají vtom sebemenší roli.

              vonrammstein napsal:
              15.10.2015 (12:48)
              ANO budu obzvlášt když někdo vubec neodpovídá na to o čem je řeč…….jak jsem předeslal ,ty fotky jsou vedlejší prostě to evokuje že bagatelizujete že ty hruzy v osvětimi byli nadnesené,že jste to myslel třeba jinak to připouští už v té reakci to ale nemění že to vyznělo pro palec dolu,že VÁM to nemohu odpustit je mimo……….oproti jiným snažím se byt objektivní, takže měřím stejným metrem i těm kde simpatizuji………….ano nedokážu pochopit že mužete napsat o Pinocheta TO CO JSTE NAPSAL……….ASI JAKO KDYBYCH JÁ napsal že 50 leta byli oprávněné vraždy oponentů režimu.JE MIMO psát že VÁM NEMOHU odpustit,já jen upozornuji s čím nemohu souhlasit,pro mě je naprosto za hranou jak PSANÍ VE SMYSLU že ty metody by měli byt jako vzor,nebo jen náznak že osvětim byla náká propaganda……ne pane ty hruzy se stali……….rozhodně jsme názorově na hony vzdáleni,ale nenávist ,nebo odpustění vtom vubec nefiguruje………když napíšete něco s čím souhlasí nemám problém dat palec hore jako palec dolu nikoliv anonimě.
              A TA ZMINKA o osvětimi rozhodně povedená nebyla,tou odpovědí jste to nezlepšil nebot …..já jako s mála zde jasně řikám,pišu že jakákoliv lež v zajmu čehokoliv je cesta do pekel…ovšem pak musí zaznit i B…………KONKRETNĚ a vy jste pokračoval…..

              Lži a propaganda jsou právě jenom lži a propaganda, ať Vás to šokuje třeba k bezvědomí. A není žádná chyba na to poukázat. Tak se s tím zkuste nějak vyrovnat. Lhali Vám celej život. A mně zrovna tak.

              ANO POUŽIT LEŽ NA osvětim je špatné ovšem v nákém kontextu tam musí zaznit…..proč někdo použil lež když se to skutečně stalo…………vtom je ta nebezpečnost jak jste to použil,plno mladych skorem ani neví co to bylo,odstupem času to bude jestě horší ,A takto použitý kontex bude znamenat jen jedno oni nám o té osvětimi lhali,ty hruzy se tak nestali,ty dobytčáky jsou jen podvod…………tak to pane né ty dobytčaky byly plné lidí co už se knim ten vermacht choval jak k dobytku………..pro mě je ten kontext naprosto nepřijatelný jako odpověd ……………………. Lhali Vám celej život. A mně zrovna tak.
              Vtomto rozhodně né

              To se mi líbí

          • vonrammstein napsal:

            Vím 🙂

            To se mi líbí

        • tata napsal:

          Také nemám rad anonimní minusy…….přečetl jsem si to až ted a ten minus je odemně…..za prvé to zjednodušujete že minus je potvrzení pravdy teda té VÁŠÍ.PARDON VÁŠÍ ANO ,ale o muže byt ošidné,ano v čem máte pravdu měl by to člověk chlapsky napsat KDO to dává.
          Takže proč ten minus…..chtěl jste oponovat zde se oto pokusím proč ten palec.

          A proč ne? V Bundeswehru sloužili taky jenom lidi. …….trochu zde tápu jestli se nepletu jste už ve zralém věku kolem 40……což by mě korespondovalo že popisujete WERMACHT NIKOLIV Bundeswehr,COŽ JSEM SI promítl,spojil stím proč ten palec dolů. MOŽNÁ že jste si neuvědomil a napsal jste to v jiném smyslu ale tak jak je to podané,a stou větou kdy to spíše evokuje že se zminujete o vermachtu ano byli tam i lidé ale jako celek mají za sebou nepředstavitelné utrpení takže v mnhém je nazývat lidmi????
          ALE ten palec je až s tímto……….Taky jsem viděl leteckou fotku z Osvětimi. Dobytčáky, narvané lidmi k prasknutí. O mnoho let později jsem viděl originál té fotky. Dokonale to samé, akorát ty vagony byly prázdné.
          TO dohromady stou větou ,ale i samotná automaticky vytváří že ty vlaky plné nikdy nebyli…… vždy je špatné použit lež……..jestli jste viděl někde fotky fotomontáž je to špatné,ovšem chybělo tam ,upřesnit v nákém kontextu že nejde ani náhodou spochybnit že plné byli………..tož tak plno lidí má ve svém přibuzenstvu co stěmito zařizeními prošli ,a to jak jste to napsal evokuje že to byla propaganda že se ty hruzy v takovém rosahu nestali

          To se mi líbí

          • vonrammstein napsal:

            Už mi slušně táhne na padesátku a prostě jsem se spletl a zaměnil Bundeswehr s Wehrmachtem. To je snad odpoustitelné, ne?
            Ty hrůzy se samozřejmě staly, ale skutečně ne v takovém rozsahu. Nejsem zastáncem „Osvětimské lži“, netvrdím, že žádné plynové komory nebo holokaust neexistovaly, nic podobného. Ale zajímá mě historie a narazil jsem i na prameny, ke kterým se běžně nedostanete, protože jsou nekorektní. Hodně byste se divil, jak moc nám lhali a lžou.

            To se mi líbí

            • tata napsal:

              VIDITE palec nahoru.
              MOHLI JSME SI UŠETŘIT……….I KDYŽ jsem se unáhlil…a palec beru spět……….nečetl jsem pozorně,občas reaguji překotně……….za toto nemohu dát palec…..reagoval jsem že se každy muže splést,a palec jsem odklikl na to že každy se muže splést.Bohužel za toto nemužu dát palec to je pro mě zasadní…….kdyby jen polovina byla pravda,je to taková hrůza že věta, a v jakém rosahu to bylo……….

              …..ale skutečně ne v takovém rozsahu

              ASI a občas je mi to vyčitano ….např….víte gulaky taky jsou určitou skupinou zveličovány,50 LETA POPISOVANÁ ve filmech jsou nadnesená ale nikdy bych si nedovolil napsat jen holou větu ne v takovém rosahu.

              To se mi líbí

            • tata napsal:

              Bavore
              PŘESNĚ to jen potvrdilo,ano je to prakticky nevinná poznámka………ale vtom je ta nepřipustitelnost………..jako ……….

              .ale skutečně ne v takovém rozsahu

              POTVRZUJE TO naprosto hned dvě moje zakladní mota.
              Každá lež na podporu sebelepšího umyslu je cesta do pekel

              tato věta naprosto potvrdila že sem jako jediný reagoval…….VY MĚ ARGUMENTUJETE naprosto neduležitým…..fotka není duležitá kontex je duležitý a ten se potvrdil

              ale skutečně ne v takovém rozsahu

              A V JAKÉM ROSAHU ty svinstva byli,je to možno posoudit ale skutečně ne v takovém rozsahu,no rozhodně né………….ano to je ten počátek a proto jsem se podivil že to tam nevidíte……….opet se mylím podle VÁS???????????????????????

              To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                tato
                nelíbilo se vám, že jsme tu (někteří) obhajovali ten hoax. A teď se úplně stejně stavíte k poznámce, která je vlastně totožná. Nikdo nezpochybnil, že se děly svinstva, ale tak, jako chcete z jedné strany pravdu, tak i také berte z té druhé. Takže svinstva ano, ale nemusí být podloženy falešnými fotkami.

                To se mi líbí

            • vonrammstein napsal:

              Serte na palce, tato. Nejsme v zásadním rozporu. Za ty roky, co se známe, už jste si mohl zvyknout, že se vyjadřuju maximálně stručně. Jistěže to poskytuje značný prostor k nepochopení, Vy jste toho exemplárním případem. Ale to není nic k řešení. Řešte ty opravdu důležité věci. Rodinu, přátele. Tady jenom meleme hovna a maříme čas.
              Já vim. Někdy to člověku nedá 🙂

              To se mi líbí

          • tata napsal:

            vidite dobrá taktika……vlastně z druhého uděláte takového štourala………
            VAŠE CITACE——-určená mě
            Serte na palce, tato.

            VAše citace….určená všeobecně
            kdyby nebylo tohohle možná…………..Jenom zkuste bejt maličko féroví a oponovat mi aspoň pod nějakým zkurveným nickem. Ty anonymní palce jsou fakt na píču. Hezký večer.

            no nic už jsem si zvykl že kontext a fakta nic moc nikoho nezajímaj…….ovšem já jinej nebudu a malokdy mě druhá strana odpoví v kontextu a fakty,

            V tomto pohledu jsme v zasadním rozporu,rozhodně jste přesně dokázal na co reaguji a vytýkám
            ROZHODNĚ NEJDE SOUHLASIT…………
            VAŠE CITACE …určená mě
            Vy jste toho exemplárním případem. Ale to není nic k řešení.

            no to sakra musím protestovat aby někdo v kontextu bagatelizoval OSVĚTIM………COŽ JSTE JASNĚ DOKÁZAL I V DOVISVĚTLENÍ……………..
            citace….ke mně
            Ty hrůzy se samozřejmě staly, ale skutečně ne v takovém rozsahu.

            to je strašně zasadní a v jakém rosahu teda se stali,misto milionů bylo jen pár tisic,nebyli dopravováni jako dobytčata,nebyli spalováni v pecích,ubijeni v masovém měřitku,……..jak si mám ten VÁŠ rosah,pojem VAŠEHO ROSAHU DOSADIT?????????ne pane zde je jasná snaha to bagatelizovat tady jsme v zasadním rozporu

            To se mi líbí

            • vonrammstein napsal:

              Ach jo, tato. S Váma je to vážně těžký. Když nehodláte pochopit, pochopitelně nepochopíte. Dám Vám naprosto konkrétní příklad, který se dá bez problémů aplikovat na většinu propagandy:
              Těsně po válce se sčítaly oběti. Výzkumníci z-tehdy čerstvých a aktuálních-dokumentů spočetli, že v koncentračních táborech a vůbec v důsledku války zahynuly necelé čtyři miliony Židů. O pár let později už se všude psalo a dodnes píše o šesti milionech. Simon Wiesenthal se do konce života zuřivě snažil tu cifru zvýšit na deset milionů. PROČ? je šest milionů mrtvých lidí málo? Jsou čtyři miliony málo? K čemu a komu je dobré už tak dost otřesnou tragédii ještě uměle zveličovat? Na otázky PROČ, KVŮLI ČEMU A KOMU TO SLOUŽÍ si odpovězte sám. Nebo se dojděte zeptat na ministerstvo propagandy.

              To se mi líbí

            • vittta napsal:

              Mě na tom zaujalo především to, že o 6 (4) milionech Židů se mluví pořád, ale o 2,5-3 milionech sovětských válečných zajatců se nikdo moc nezmiňuje.
              A celkově se nikdo moc nezmiňuje o vraždách jiných národů než Židů…a bylo jich také dost.
              Teď na to můžeme koukat různě, jak jsem si všiml, tak většina alternativců to považuje za židovskou zlotřilost, ale mě tedy nepřipadá, že by to Židům jako takovým nějak prospívalo.
              Naopak….Židům tohle znatelně škodí.
              Tak buď jsou tak blbí, nebo jim to škodit má, nebo….se já prostě pletu a Židům to fakt prospívá.
              Ale to nevím jak, protože co čtu, tak antisemitismus se (mimo jiné) opírá právě o tohle.
              Židi jsou vůbec zajímavé téma.
              Jsou lidé, co nenávidí muslimy-ale opravdu nenávidí, né že je tady nechtějí.
              Ale jak jde o izraelsko-palestický konflikt, tak jsou schopni kvůli nebohým muslimům i plakat.
              Protože kupodivu nenávidí i Židy.
              Židy asi víc….
              Není na světě lumpárny, ve které by Žid neměl prsty…to je až někdy komické, protože jediné Židy, které znají, jsou Rockefelerovi, Goldmannovi a Sachsovi.
              Ti „inteligentnější“ ještě Hitlera a ti úplně „nejchytřejší“ k Židům řadí i Stalina, což je už opravdu vrchol pitomosti…..

              To se mi líbí

            • vonrammstein napsal:

              To je na dlouhou debatu, Vittto. A na tu dneska nemám čas. Třeba se k tématu dostaneme jindy.

              To se mi líbí

            • tata napsal:

              VIDITE
              Kdyby jste toto použil,JAKO DRUHOU ODPOVĚD nebylo co řešit………taky jsem psal že jste to mohl myslet jinak,ale naopak gradoval jste zase ne tímto ale………….
              …………………..ale skutečně ne v takovém rozsahu.
              PROSTĚ JE MOC MANIPULÁTORŮ……..PROČ TO NEJDE napsat rovnou,ano jsem haklivej na ruzné kecy jako se trousí………kde vyznam je možno vykládat mnoha směry.JÁ pišu že se to nedá převratit……..když si nejsem jist chci to i od druhé strany.

              od začatku jsem psal že je cesta do pekel použit na cokoliv lež……………proč jste teda jednoduše nepoužil…….přimou odpověd

              To se mi líbí

            • vonrammstein napsal:

              Ale já jsem to přece udělal. Vy jste to jenom-bez urážky-nepochopil.

              To se mi líbí

  3. vonrammstein napsal:

    Rozpad Německa na spolkové státy by prospěl celé Evropě a koneckonců by jenom následoval excentrický vývoj, který se neprojevuje jenom v Evropě. Fajn, ať se ty nepřirozené nadnárodní útvary rozpadnou. Nechci nic jiného. Německo jako celek zase začíná být nebezpečné. Rozdrobené Německo bude nebezpečné podstatně méně.

    To se mi líbí

  4. brtnikvbrlohu napsal:

    Má někdo doma onu půvabnou Ladovu knížku o kocourovi Mikešovi – poslední díl kdy byl u cirkusu? Je obrázek originál nebo tam někdo ty čtyři postavičky přikreslil?

    To se mi líbí

    • Hudec napsal:

      Nemám, ale kdyby Bavor vyhlásil soutěž, tak tipuji, že jsou dokreslené.

      To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Brtníku
      poslal jsem k vám poslíka, kde vysvětluji jak tato nádherná kompilace vznikla. A pro ostatní Ta utíkající babka je Káča co ji honí kocour velikej, liška beží k Táboru a ježek za ní pospíchá, kam jde Mikeš to netuším, ale vítr foukal, zima bylo, cikáně se narodilo, akorát z cikánek jsou bubačky.

      To se mi líbí

      • brtnikvbrlohu napsal:

        Mikeš se vrací z vandru když utekl do světa protože babičce rozbil krajáč mlsajíc smetanu – a s celým cirkusem Kludský kde udělal kariéru coby mluvící kocour.

        To se mi líbí

        • brtnikvbrlohu napsal:

          Takže on to byl vlastně taky uprchlík. 🙂

          To se mi líbí

          • peter. napsal:

            Niekde som sa dočítal,že táto milá knižka pre deti má byť zakázaná.Dôvodom má byť to,že je politicky „nekorektná“,lebo uráža cigánov.Tak som zvedavý,ako si strážcovia politickej korektnosti u nás,poradia s J.Straussom a jeho operetou „Cigánsky barón“.Veď je to všetko choré na hlavu,debili jedni!!!

            To se mi líbí

            • Bavor V. napsal:

              Tam je to jednoduché, to bude Romský baron. A místo cikánské pečeně bude romská. Ale to, že Lada napsal pravdu o cikánech své doby (že ukradli Mikeše), to se opravdu nesmí.

              To se mi líbí

            • kočka šklíba napsal:

              To už je několik let staré, to už bylo a naštěstí se Cikánům, dá se říci, všichni, až na několik výjimek, vysmáli ;). Ale máte pravdu, oni jsou schopni a obzvlášt nyní, použít cokoliv.

              To se mi líbí

            • peter. napsal:

              Tak neviem!
              Masarykova I.ČSR bola pre nežných revolucionárov v r.1989 vzorom demokracie.Ale tam to fungovalo takto:

              To se mi líbí

        • peter. napsal:

          Ja už ani neviem,či deti dnes ešte podobné knižky čítajú,resp.či im z nich čítajú rodičia.Ten úpadok vo výchove detí dnes,je ohromujúci.

          To se mi líbí

  5. peter. napsal:

    Keď si spomeniem na to,ako Nemci a Rakúšania 7 rokov obmedzovali a chránili svoj pracovný trh pred novými členmi EU, alebo na to ako Francúzi a Taliani odlifrovali bulharských a rumunských cigánov zo svojho územia spiatky domov,tak je merkelovej prístup k imigrantom len ťažko pochopiteľný.

    To se mi líbí

    • Minorita napsal:

      Bingo 🙂 , další dnes pozapomenutý střep do mozaiky …

      To se mi líbí

    • lujjza napsal:

      peter,
      naprostý souhlas s Minoritou, přesně jste trefil „hřebíčkem po hlavičce“ 😀

      To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Problém je v tom, že tohle si uvědomujeme my, kterých se to týkalo, ale Endžíla si tohle prostě nepřipustí. A sluníčkáři na to radši zapomněli.

      To se mi líbí

      • peter. napsal:

        Merkelovej prudko klesla popularita a kritizujú ju aj v jej vlastnej strane CSU,krajinou sa šíria protiimigrantské demonštrácie.Všetci chcú,aby prílev imigrantov zastavila.Ale ona,ako stará zaťatá mulica dnes znovu prehlásila,ochechula jedna stará,že „každý kto do Nemecka príde,môže v ňom aj zostať“.No čo už!Tu nepomôže ani poriadny kopanec do riti!

        To se mi líbí

        • vittta napsal:

          Tak jen doufejme, že to myslí vážně, i když u Němčoura nikdy nikdo neví, co považuje za Německo!

          To se mi líbí

    • Tony napsal:

      Německo je okupovaná země a odposlechy evropských politiků amíkům určitě nesou body

      To se mi líbí

  6. Strejda Olin napsal:

    Když od 81 milionů občanů Německa odečtu 6,5 milionu Turků, Asiatů a jiných, žijících v Německu, a řekněme 1 až 2 miliony vypatlaných sluníčkářů, pořád mi zůstává víc jak 70 milionů Němců, kteří se na imigraci dívají stejně jako my. A už vůbec si nedokážu představit konzervativní a katolické Bavory, jak nadšeně vítají hordy muslimských přivandrovalců. A Němci z „východní kolonie“, kteří mají s demokratickým postkomunismem stejné zkušenosti jak my? Ti že by z imigrantů byli na větvi? Nevěřím. Nevěřím v kýčovitý obrázek Německa, který nám Merkelová maluje.
    Jsem náchylný uvěřit tomu, že migrační katastrofa zlomí současným vládnoucím politikům v zemích EU vaz a že se podoba unie a Schengenu podstatně změní.

    To se mi líbí

    • Minorita napsal:

      Otázkou je, pokud k onomu zlomení vazu alias vykopání z nejen z funkcí dojde, zda k němu dojde včas, o čemž pochybuji.

      To se mi líbí

    • kchodl napsal:

      Nebuďte optimista. Podoba Uhnije a Schengenu se změní, ale k horšímu.
      Zadlužení západní ekonomiky bude všechno jen urychlovat.

      Bílým bude omezováno právo cestovat za prací, stačí se podívat na uměle vyvolávané kampaně proti „východním členům EU“, ale negrům a kozomrdům bude povoleno všechno a jistě jim schválí unifikované dávky, aby je mohli lifrovat k nám.

      A přijde nějaký sluníčkový celoEU zákon o omezení zbraní. Uzákonění „hatecrime“ na internetu, jako je to v Británii, Švédsku, Norsku, … (takže si užijme psaní na plnou hubu o „kozomrdech a negrech“, dokud to není trestný čin).

      Je to pomalá genocida bílého obyvatelstva. Brzy i u nás přibude rozvracení rodin a kradení dětí, jako to už mají v Norsku, Švédsku, Finsku, Francii, Británii, Německu – ovšem jen z těch bílých rodin. Spolu s vražednými podmínkami úvěrů a podminovanými hypotékami, státem certifikovanými loupežníky (exekutory), plíživým zpoplatněním vyššího vzdělání a zdravotnictví – je to brutální útok na porodnost.

      Obyvatelstvo neudělá většinově vůbec nic, alespoň ne v Německu (věřím že u nás se jim to tak sluníčkově nepovede). Stačí se podívat, co se tam děje teď – kradou jim jejich zemi a co Němci ? Chodí do práce, dál kupují prolhané noviny a myslí, že se to nějak samo přežene.

      Politici to dovedou až k vražedné rasové a náboženské válce. Nebude to občanská válka – protože to nebude občané proti občanům, ale občané proti verbeži – negrům a kozomrdům. Kultura proti nekultuře. Civilizace proti anti-civilizaci.

      Běží to v režii USA a jejich bruselských loutek. Není dovoleno to změnit volbami. Pokud by byl „omylem“ zvolen někdo skutečně zastupující zájmy občanů – a ne USA – bude zorganizován převrat a nasazeny všechny ekonomické, politické, propagandistické páky – a kdyby to nepomohlo, tak i terorismus. Pro západní země – kde je barevných fůra – mají Al-Kajdu a spol, pro nás mají „bílou Al-Kajdu“, banderovští psi jsou už připravení – nechali je čichnout si ke krvi, teď je nechávají vyhladovět, aby byli patřičně zuřiví.

      Lépe je podívat se pravdě do očí a zařídit se podle toho. Nenechal se uchlácholit planými nadějemi. Včera jsem byl v Bavorsku, a nic – vaření žáby úspěšně pokračuje.

      Individualistickou americkou doktrínou se povedlo lidi atomizovat – každý je zodpovědný jen sám za sebe. Bohatí utečou, méně bohatí si oplotí svoje domácí čtvrti a zaplatí vlastní opičáky protože státní policie bude chránit negry a kozomrdy, ještě méně bohatí koupí více pepřových sprejů, obušků a zámků (protože střelné zbraně jim seberou) a přestanou chodit pěšky a po jednom. Možná stát zakáže i nože, mačety, meče a nakonec i velké šroubováky – jako v Británii.

      Lidi jsou naprogramovaní masmédii a hlavně celou kulturou nebránit se. Ustupovat. Nesnášet konfrontaci. Valí nám to do hlav všude.

      Například teď běží sci-fi režiséra Ridley Scotta „Marťan“, jinak pěkné, protože pokrokářské – o expedici na Mars – ale polovina hrdinů je barevných, prostě ona vysněná „multi-kulti“ společnost, ovšem sluníčková, kde každý kozomrd je nejmíň geniální raketový inženýr nebo programátor. Že je praxe absolutně jiná, to jim je u prdele. Jo, pár super chytrých Indů vypadajících jak z Chánova jsem viděl – ale do jednoho byli kříženci s bílou matkou nebo fotrem. Nebo to byl jeden z milionu. To samé arabáči nebo negři. Zdá se Vám to poněkud rasistické ? To nevím, je to hlavně pravdivé.

      To se mi líbí

      • okolojdoucí napsal:

        Mám kamaráda, je to původem Nigerijec. Seznámili jsme se ve Štrasburku. Vedle své mateřštiny mluví plyně dvěma světovými jazyky a také česky. Potkal jsem se i s jeho přáteli, afričany, a probírali jsme vše možné včetně důkladné komparace českých a evropských ležáků a vlivu zásaditosti či kyselosti vody na kvalitu piva.

        Co tím chci říci, vše je o míře, přiměřenosti. I migrace. Paušalizace typu „negři, kozomrdi“ jsou nepřiměřené stejně tak, jako současné migrační šílenství. Já vím, že Vy to víte. Já vím, že to je ve Vašem případě vyjádření frustrace nad debilitami, kterými nás ohledně imigrantů krmí současné – dnes už očividně dílem zrádcovské a dílem nesvéprávné – elity. Ale lidé (zdůrazňuji, lidé!), jako je můj zmíněný kamarád „negr“ a jeho přátelé „negři“, to vědět nemusí. Toť můj malý přípodotek.

        To se mi líbí

        • kchodl napsal:

          Přesně, pochopil jste mě dokonale. Také mám pár takových kamarádů. Ovšem i oni chápou, že se k nám nemohou přestěhovat všichni a respektují naši kulturu do posledního detailu, jsou plně „integrovaní“ – jakkoliv nesnáším tento zprofanovaný termín. Například jeden z nich má barák na Valašsku, nechal si dokonce ušít kroj a hraje na fujaru, staví májky, organizuje masopusty a ty „Jízdy králů“ a takové blbosti.

          Je poněkud rozdíl mezi mezinárodní vědecko-technickou, intelektuální světovou elitou a běžným migrantem, který si z přiblblé kulturní propagandy vybere akorát procovský rodinný dům, „audinu na hlínách f plný palbě ve dřevě“, pseudo-luxusní „značkové“ hadry a ajfoun. Ale jinak chce dělat všechno podle islámu nebo své lidojedské víry ve „Velkého lidožrouta“ – a hlavně, vnucuje to všem ostatním, ve „své“ nové zemi.

          Je jistý rozdíl mezi krásnou a humanistickou divadelní hrou – či filmem – „Hádej, kdo přijde na večeři“ (kdo to neviděl: středostavovským WASP rodičům přivede dcerka coby snoubence černocha, ovšem vysokoškolsky vzdělaného superborce, který je všechny převyšuje intelektuálně ve většině ohledů – a tím konfrontuje jejich „rasistické a xenofobní“ názory – prostě sluníčkářský „svatý grál“) a ghetem v Detroidu – to je totiž ošklivá realita.

          Další věc, která s těmi generalizacemi souvisí, je snaha o realitu, která je bohužel namíru vzdálená oněm „raketovým inženýrům“ v kozomrdném provedení. Oni nás dehumanizovali dávno – islám jim to pere do hlav od mala, to jen my v nich pořád vidíme také lidi. Oni v nás ne.

          Musíme si uvědomit, že to není přistěhovalectví – je to migrační válka. A ve válce nemohu zkoumat nepřítele, zda je slušný a inteligentní a určitě by to mohl být můj nejlepší přítel, za jiných okolností. Generalizace, jakkoliv se může zdát odporná a nekulturní, je zcela na místě.

          To se mi líbí

          • kočka šklíba napsal:

            Ano já si myslím, že těmto přistěhovalcům, tedy těm , kteří tu jsou již mnoho let a do naší společnosti se integrovali, tahle migrační tsunami jen ublíží. Lidé nebudou rozlišovat mezi různými lidmi podle toho zda je ten dotyčný plně integrován, ale podle barvy kůže, podle vnějších znaků a doplatí na to tihle lidé. Bohužel.

            To se mi líbí

            • okolojdoucí napsal:

              Bingo, není co dodat.

              To se mi líbí

            • kchodl napsal:

              Jo, jsou z toho zoufalí. Bojí se pouštět děti ven, sami přestali chodit do neznámých míst – kde je nikdo nezná – a všude jezdí jen autem, pokud možno drahým. Když někam jdou ven, do většího města, navlíknou se do kvádra a vezmou si kravatu nebo motýlka. Ženské kostýmek a lodičky. Aby si je nikdo nespletl s „migranty“. A pro jistotu chodí se svými českými – nebo německými, když je to v Německu – přáteli.

              A všichni do jednoho se bojí, co bude.

              To se mi líbí

            • vittta napsal:

              To jsem tušil, Kchodle..
              A je to jeden z velice smutných důsledků sluníčkové politiky.

              To se mi líbí

            • vonrammstein napsal:

              Dal jsem Vám palec nahoru a vykám Vám. Já se nepoznávám.

              To se mi líbí

            • kočka šklíba napsal:

              Jestli jste měl na mysli mě vonrammsteine, tak Vás taky nepoznávám ;).

              To se mi líbí

            • vonrammstein napsal:

              Ano, kočko, Vás. Divná věc. Asi stárnu.

              To se mi líbí

          • Minorita napsal:

            Trefná a přesná klasifikace … Klasifikací, pojmenováním – pravdivou, reálnou klasifikací a pojmenováním vše začíná … Aneb nazývejme věci pravými jmény, ctěme původní, nezkreslený význam slov, obhajujme jej – spousta věcí najednou nabyde zřeimou podobu.

            To se mi líbí

          • Minorita napsal:

            Myslím, že hodně napoví to, jakým způsobem projde ona smlouva TTIP . Pokud vcelku hladce – což je můj předpoklad a nic na něm nezmění ani ona demostrace v Berlíně, tak má budoucnost minimálně tu podobu, co popsal Kchódl, v reálu to bude teprve mazec.

            To se mi líbí

        • peter. napsal:

          Také to klišé,že:nepaušalizujme,nie sú všetci rovnakí a mám kamaráta(cigána,černocha,islamistu…),sú zavádzajúce a častokrát slúžia ako jediný protiargument pri obhajobe týchto komunít v prípadoch,keď verejnosť vysloví protest proti ich väčšinovému správaniu sa.

          To se mi líbí

          • Bavor V. napsal:

            Ano, popis situace jednotlivců, pokud možno dávno zde žijících, se propagandisticky zneužívá pro podporu skupin (megaskupin či jak to nazvat)

            To se mi líbí

      • vonrammstein napsal:

        RAHOWA? Že by i skinheadi měli v něčem kus pravdy?

        To se mi líbí

    • oh napsal:

      Kdesi v TV zpravodajství jsem zaslechl, že až 75% žhářských útoků na (prázdné) objekty, vybrané v Německu k ubytování imigrantů, mají na svědomí lidé, kteří až dosud neměli s extremismem nic společného.
      Jen si dovolím trochu spiklenecky zateoretizovat: nepokoušejí se euroelity (nebo někdo jiný jejich prostřednictvím) právě o tohle; vyvolat předčasně pořádný brajgl a získat tak možnost snadno, (samozřejmě v zájmu ochrany veřejného pořádku,) prosadit nějakou eurovariantu Patriot Act, všeobecné šmírování i bez povolení soudů a politicky korektní zglajchšaltování internetu? A když už budeme v tom, tak rovnou i přijetí nějaké té písmenkové „obchodní dohody?“

      To se mi líbí

      • Minorita napsal:

        To není žádná sci-fi, jak dokladoval níže Peter, legislativně je asi už zpracováno, a deprivanti ve funkcích již téměř úkolují centrální evropské orgány k přijetí patřičných zákonných omezení přesně dle scénáře, jež popsal Kcódl …
        Ono je to ještě horší, než jsme si mysleli …

        To se mi líbí

      • vonrammstein napsal:

        To je VELMI zajímavá úvaha. A VELMI doufám, že nemáte pravdu.

        To se mi líbí

  7. peter. napsal:

    V novembri 1989 boli najfrekventovanešie požiadavky revúceho davu tieto :sloboda,koniec vlády jednej strany,demokracia a zrušenie cenzúry.Po 26 rokoch teda máme slobodu,nevládne nám už len jedna strana,máme demokraciu a úplne sme zrušili cenzúru :
    http://www.vlasteneckenoviny.cz/?p=90002

    To se mi líbí

    • Petrpavel napsal:

      Zmatení : koho chrání a proti komu štvou tyto Vlastenecké noviny? Aby se v tom čert vyznal …
      http://www.vlasteneckenoviny.cz/?p=93151

      To se mi líbí

        • Minorita napsal:

          Ten „dobrák“ , nebo-li autor těch článků je přesně to, čemu je lépe se vyhnout 🙂 -> jde o „sociologa“ ( dle mne spíše psychopata ), který dělá ideologické a mediální beranidlo Svobodným, což je dle mne spíše sekta než strana, za kterou se velkohubě – jak jinak , vydávají …
          Ovšem jak je zvykem, své „zapálené“ obecenstvo samozřejmě mají – pochopitelně to s ovčanstvem myslí jak jinak než tržně upřímně 🙂 …

          To se mi líbí

          • K-k. napsal:

            teď jsem si zašmejdila po netu – a šéfredaktora „Vlasteneckých novin“ a tudíž i jeho plátek neberu. Nemám ráda tenhle typ uřvaných bouchačů… 😦

            To se mi líbí

            • Petrpavel napsal:

              Přesně!

              To se mi líbí

            • peter. napsal:

              Ja zase politickému alebo ideovému zameraniu médií z ktorých čerpem informácie až takú pozornosť nevenujem.Často sa stáva,že relevantná informácia je uverejnená práve v médiu ktoré sa nemusí názorovo zhodovať s mojim presvedčením.Navyše,chcem poznať argumenty svojich názorových oponentov.V prípade Merkelová – Zuckenberg ide o informáciu upozorňujúcu na snahy o cenzurovanie facebooku.Tak prečo nedať na to odkaz?

              To se mi líbí

            • K-k. napsal:

              nic proti odkazu, Peter, já jen vyjádřila rozměr své skeptičnosti vůči tomuhle plátku.

              To se mi líbí

  8. peter. napsal:

    Vždy som mal pána Petra Nárožného rád.Jeho názory ma utvrdzujú v tom,že som sa v ňom nemýlil.
    http://www.hlavnespravy.sk/petr-narozny-mam-rad-ludi-ktorych-odsudzuju-ako-politicky-nekorektnych-darebakov/695179

    To se mi líbí

    • vittta napsal:

      To je potřeba si pamatovat.
      Protože v množině super zmrdů, kteří si říkají čeští (slovenští) herci je to příjemné osvěžení.

      To se mi líbí

      • Minorita napsal:

        Snad Vittto nemáte na mysli ony „elity“ – kulturní a ba i intelektuální ( nevím, co je více k popukání ) , které den co den v potu mediální záře pozvedají a napravují pokleslý vkus a názor plebsu 🙂 …

        To se mi líbí

    • Strejda Olin napsal:

      Místo toho, aby státy EU všestranně podporovaly mladá manželství, pro které by bylo výhodné mít co nejvíc dětí (nemyslím způsobem, kterým naše vlády podporují cikány), vynakládají miliardy a biliony eur na ovlivňování vnitřních věcí cizích států, na nesmyslné multikulturalistické projekty, pseudosociální programy a nepotřebné investice.
      Mladé rodiny je nutné ke 3 a více dětem motivovat výhodným bydlením, jeslemi, školkami, bezúročnými půjčkami, finančními příspěvky na rekreaci a zájmovou činnost dětí, ochranou v zaměstnání, zkrácením doby odchodu do penze apod.
      Také není správné, že rozvody manželství jsou brány jako něco normálního, že z promiskuitních a neustále se ženících a rozváděných celebrit se dělají hvězdy, že je tak in být singl. Vůbec se mi nelíbí neřešení nárustu matek samoživitelek, rozhodování soudů o rozvodech a svěřování dětí do péče. Ve všech těchto věcech neexistuje jednotná státní politika, média propagují zvrácené amorální chování a svazek dvou homosexuálů je pro ně zajímavější, než manželství s více dětmi.
      A tak místo podpory svých občanů se EU rozhodla podporovat muslimské přivandrovalce!

      To se mi líbí

  9. peter. napsal:

    Pred chvíľou odznela na čt 24,zaujímavá informácia týkajúca sa voľby prezidenta USA.Washingtonský korešpodent hovoril o tom,že od vtedy ako Najvyšší súd USA rozhodol o tom,že korporácie majú právo tak ako hociktorý občan USA, finančne podporovať svojho kandidáta na post prezidenta,tak 150 rodín v USA ktoré majú 300 miliónov občanov, prispieva do volebného fondu kandidátov viac ako 50%-tami všetkých peňazí.Inak povedané,o tom kto bude prezidentom USA rozhoduje 150 rodín v USA.O tom,ktoré rodiny to sú,netreba nikomu kto sa zaujíma,hovoriť.Všetci sme to vedeli,no až teraz to odznelo oficiálne v mienkotvornom médiu.

    To se mi líbí

    • Strejda Olin napsal:

      Dnes už vím, že tehdejší RP o Západu vůbec nelhalo a že nám na vojně politruci říkali jen malou část pravdy, protože skutečnost je daleko horší.
      Teprve dnes rozumím M-L jako nikdy před tím. Inu, není nad praxi.

      To se mi líbí

  10. peter. napsal:

    Mne sa zdá,že niektoré“alternatívne“weby sa už zariaďujú podľa tohoto:
    http://www.aktuality.sk/clanok/306124/eu-chce-dat-stop-nenavistnym-komentarom-a-potrestat-ich-autorov/

    To se mi líbí

  11. peter. napsal:

    Teroristi ISIL,zostrelili ruské litadlo :
    http://politikus.ru/video/60414-igil-sbil-russkiy-samolet.html

    To se mi líbí

    • kočka šklíba napsal:

      Ukázka z diskuze, ale je toho tam víc :
      František Chmelař 680
      Milí přátelé, jdu spát. Děkuji vám všem za naprosto dokonalou a osvěžující diskusi, jaká se tady nevyskytla ani nepamatuji.
      Příjemně naladěn a některými uvedenými citáty i navnaděn si ještě na dobré usínání pustím „Dobytí severního pólu“, otevřu v rámci solidarity s těmi „chudáčky“ na 2 minuty okno a budu usínat s pocitem krásně prožitého večera.
      Ještě jednou všem díky

      To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      I diskuse stojí za přečtení 😆

      To se mi líbí

      • blbíš napsal:

        Přátelé, myslím si, že potřebujeme všichni, aby pan Bavor alespoň 1 týdně umístil něco podobného pro odlehčení ve stylu:

        Švédové ubytují uprchlíky v lyžařském středisku za polárním kruhem (- viz odkaz u Kočky výše).

        (z diskuze)
        1) To tam budou brzo lední medvědi tahat břicha po zemi.
        2) No a to by bylo, aby se tam v té polární noci nerozchlastali i muslimové.
        3) 600 muslimů umrzlo na koberci před lyžařským střediskem za polárním kruhem při
        čekání na východ slunce před ranní modlitbou. Vyšlo až na jaře….

        To se mi líbí

  12. blbíš napsal:

    Aby se v té německé propagandě prase vyznalo. Nejdřív genetický přínos, pak si ti deprivanti vymysleli přínos ekonomický, jako že se mladí imigranti postarají o budoucnost německých důchodů, aby v zápětí Herr Schäuble integraci statisíců migrantů viděl spíše jako morovou pohromu, která mu komplikuje sestavení vyrovnaných rozpočtů, které by tak rád zachoval i v budoucnosti!!! Jenže ví kulovaný, jaký finanční dopad do rozpočtu přinese migrační krize, která se podle něj „NYNÍ NEDÁ S PŘESNOSTÍ VYČÍSLIT“. Jak říká klasik, samé mínusy. Takže tipuji, že Herr Schäuble použije osvědčenou fintu superministra zeměkoule Kalouska a přehodí ten problém na bedra německé (ale i evropské) střední třídy. Stupidní Markelové se zřejmě nezeptá, ta ví taktéž kulovaný, ta se problémy Schäubleho nehodlá zabývat, ta přece má vyšší cíle (poslání), než sledovat ekonomické dopady svých rozhodnutí, nebo nějaké jí nehodné volební preference, protože pro Bild v pondělí řekla, že: „Průzkumy se neřídím. Rozhodující pro mě jsou úkoly, které mám jako kancléřka = ŘEŠIT PROBLÉMY. A na to se plně soustředím“. I tak se dá ta její neschopnost a blbost podat, žejo? Nějak mi ty údaje od ministryně práce a sociálních věcí Frau Andrei Nahlesové nehrají, když před časem odhadla počet nových příjemců sociálních dávek z řad migrantů na 240 až 460 tisíc a přitom se tvrdí (německé odhady), že letos do Německa přirazí/přirazilo 1,5 miliónů. Kde NAVÍC Herr Schäuble vezme 1,26 až 1,02 miliónů finančních dávek pro ten novodobý ekonomický potenciál, aby měl ten svůj vyrovnaný rozpočet? Jó, vážení, už ministr spravedlnosti Novák (blahé paměti) říkával, jak si dovolujete srovnávat práci nějakého učitele s prací soudce . . . já jen dodávám …s prací ekonomů a politiků!

    To se mi líbí

    • blbíš napsal:

      …já vůl, už mi to došlo, Herr Schäuble žádné dávky přece nebude muset dávat, těch 1,26 až 1,02 miliónů nadějných přece nastoupí ihned do práce! Tak jednoduché a mě to vůbec netrklo!

      To se mi líbí

    • Ahele napsal:

      Už dostali nápad, jak to vyřešit po finanční stránce. Prý unijní daní. Prý zvýšit DPH ve všech členských zemí EU a ta vybraná procenta navíc odvádět do Bruselu odkud se bude přerozdělovat do jednotlivých zemí podle počtu uprchlíků, které ta která bude mít na svém území. Kdepak Němci jsou hlavy.

      To se mi líbí

      • blbíš napsal:

        …tak já zase někde četl, že to Frau Markel KATEGORICKY ODMÍTLA… tak Vám nějak nevím, proto jsem psal, aby se v tom prase vyznalo!!!

        To se mi líbí

  13. jaa napsal:

    A možná je to všechno jednodušší – bez filozofání. Co myslíte, že udělala sankční odveta s těmi financemi pred sankcemi?? Je docela dobře možné že němečtí podnikatelé kapánek zchudli, a včil ty další neplánované výdaje co jim připravila otevřením náruče. Němci bývali slušní hospodáři a pedanti a tedy banky by měly sloužit jim a nikoliv se nadřazovat a diktovat…
    Čerstvější informace jsem zatím nenašla ale jestli opravdu šlo Německo tak hodně dolů .. taky bych se s tím nechlubila…
    http://www.easyinvest.cz/10-nejzadluzenejsich-statu-ve-svete/

    http://www.sobetuchy.cz/?p=987

    Ono je taky docela dost možné,že jí zase až tak moc nevěřili /proto marky nedovolili nezničit ale pečlivě je opatrovali nza jistě nemalý peníz.. tož kdo ví ale dokud to jakžtakž šlo aby vystavovali jednotu Německa ale ksyž jde do tuhého.. mno…

    To se mi líbí

    • kočka šklíba napsal:

      Mohla byste jaa odpovědět na jednu otázku? Psala Vám to opravdu kamarádka: „kamarádka v Praze má známou, která jako lékařka v důchodu šla před dvěma roky do jedné z Mnichovských oblastních nemocnic, kde hledali anesteziology). Občas si s ní píše, přeposlala mně její email. jaa “ ? Protože já bych takovou kamarádku opravdu nechtěla. A i tak bych se omluvila diskutujícím, i kdyby mně to kamarádka poslala jako svoji poštu. I kdybych naletěla já, je to přece slušné.

      To se mi líbí

      • Petrpavel napsal:

        Jděte spát a tohle téma nechte spát taky …

        To se mi líbí

        • kočka šklíba napsal:

          Dávejte si „dobrá“ doporučení svým blízkým, buďte tak hodný. Já Vám také nepíši co byste měl a neměl.

          To se mi líbí

      • jaa napsal:

        Mílá šklíbo – chcete omluvu – máte ji mít. Omlouvám se Vám, že jsem ten emajl v dobré víře přeposlala Máte asi strach i já jej mám, a to přesto, že jsem s jeho různými druhy , asi na rozdíl od Vás a některých, prožila značnou část svého života, Moje máma říkávala – „Kdo je připraven – je míň ohrožen“.
        Vždyť ze strachu lidi dělali a dělají děsné věci viz snahy ejúnie a některých psavců o zaražení diskuzí, pokutách , kontrole diskuzí, seznamech lidí nesouhlasících – co dokáží věci logicky a bez emocí rozebrat a hledat nápravu. Tak jak jsem psala – uvidíme za rok – nebudou-li diskuze zaraženy.
        Byla by to škoda . ..A opravdu upřímně se omlouvám….

        To se mi líbí

        • kočka šklíba napsal:

          Jaa,díky, já jí nechtěla ani tak pro sebe, jako pro ty ostatní, co nepovažují lež za dobrý způsob jak vyjádřit svoje přesvědčení ;). Pravda bylo jich málo, ale byli, takže děkuji i jim:).

          To se mi líbí

  14. okolojdoucí napsal:

    Tato s imigranty související záležitost mně přišla tak (až cimrmanovsky) kouzelná, že ji sem s velkou omluvou panu domácímu prostě musím dát i se dvěma odkazy.

    Paní Vedralová je akční a má můj respekt. Jen nevím, zda zcela domýšlí všechny souvislosti rychle měnící se reality, ve které momentálně žije, a předpokládám, chce i nadále žít. Posuďte sami:
    http://outsidermedia.cz/linda-vedralova-chtela-jsem-si-na-uprchliky-jen-udelat-vlastni-nazor/
    http://www.poledanceshow.cz/tanecnice/7-lindavedralova

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      1. díky, přečetl jsem si i další článek a trochu mi to zvedlo náladu, protože jsem začínal OM řadit k Tribunovi a Janice
      2. vadí až tři odkazy.

      To se mi líbí

      • vittta napsal:

        Zrovna mě Janika zablokovala.
        Moje komentáře byly nad síly slušných člověků.
        Je tam zmínka o PL, kde byl jakýsi soudní proces, kvůli komentářům, týkajících se …se Cikánů.
        Až u vrchního soudu to bylo.
        Cesta do pekla se, jak se zdá, stále zrychluje.
        Co bylo včera, dnes už není a zítřek….ten má barvu krve.

        To se mi líbí

    • vittta napsal:

      Nedomýšlí, ale píše co vidí, ne co by chtěla vidět.
      To si myslím, že je dost důležité.
      Co nevidí, to „neví“….

      To se mi líbí

  15. blbíš napsal:

    Výživné foto:
    https://beo.sk/multikulturalizmus/2000-vychod-nemecka-je-prilis-biely
    Ukázka typického deprivanta ve stádiu přechodu v psychopata:

    Anetta Kahane,
    predsedkyňa Nadácie Amadeu Antonia [Amadeu Antonio Stiftung] pôsobiacej v Nemecku, ktorá je ukážkovým príkladom treťosektorovej „antirasistickej“ (rozumej antibielej) organizácie. Podľa nej je vo východnom Nemecku stále málo ľudí, ktorí „viditeľne patria k menšinám; ktorí sú napríklad čierni“.
    To, že po zjednotení Nemecka ostala tretina krajiny biela, je podľa nej najväčším „bankrotom“ nemeckej politiky. Preto žiada, aby bolo do východného Nemecka presťahovaných viac azylantov ako do iných častí Nemecka.
    Neomarxistka (???) Anetta Kahane pochádza zo židovskej rodiny s komunistickým pozadím, ktorá utiekla z Nemecka pred nacistami. Po vojne sa Anetta uplatnila ako spolupracovníčka nemeckej Štátnej bezpečnosti [Stasi] a teraz upozorňuje na nárast antisemitizmu, rasizmu a neonacizmu v spoločnosti, pričom za to poberá nemalé finančné prostriedky.

    Pro nás pamětníky nic neobvyklého, protože pamatujeme ze školy i autentických dokumentů, jak Němci „zkoumali“ čistotu árijské rasy . Nic se nezměnilo, některé Němce nepředělá ani ta tragická zkušenost, kterou si prošli v obou válkách!!! Bude jim tedy dopřáno svou historii si prožít znovu, pokud dají šanci takové Khane a jí podobným. Jenže proč se s nimi máme sklouznout i my = to proto, že dopřáváme prostor podobným blbům.

    To se mi líbí

  16. peter. napsal:

    blbíš:
    Keďže som v počítačoch poloanalfabet,tak sa vám pokúsim popísať ako to robím ja.
    Keď nájdem obrázok hocikde v texte na nejakom webe,tak si naň kliknem pravým tlačítkom.Potom kliknem na – zobraziť obrázok.No a potom si adresu obrázku stiahnem do záložiek a pridávam kam chcem.Skúste,mne to funguje aj keď sa tomu rozumiem ako hus do piva.

    To se mi líbí

    • blbíš napsal:

      …o tom Vašem postupu jsem psal, že MI TAKÉ FUNGUJE, ale ptal jsem se na přenos fota ve formátu *.jpg, které NENÍ na webové adrese. Třeba fotku z fotoaparátu, už si rozumíme?

      To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.