Táhni, ty židovská držko…!


Právě s takovými výkřiky málem ubili k smrti neznámí zakuklení bojůvkáři jednoho z předních lékařů Ukrajiny před jeho domem v Charkově …

 Podle sdělení portálu Forum.msk, byl špičkový ukrajinský dětský neurochirurg Alexandr Duchovskij napaden a do polomrtva zbit v Charkově.

Jak sdělil poté, co se 22.března večer probral z bezvědomí, – neznámí bandité ho cílevědomě bili, aby mu zmrzačili ruce a na velmi dlouhou dobu ho vyřadili z provozu. „Já mám ale plán operací – co teď mají chudáci děti dělat?“ – řekl lékař poté, co mu v nemocnici sdělili míru poranění.

Ruce 52 letého hlavního dětského neurochirurga Ukrajiny nyní vězí v sádrových dlahách minimálně na měsíc a hrozí mu amputace prstů. Nebezpečí ztráty pracovní schopnosti je velké.

Čestný občan města, vedoucí charkovského centra dětské neurochirurgie A.Duzchovskij vedl profilové oddělení 4. městské nemocnice. Jeho lékařští kolegové jsou v šoku, ale bojí se to komentovat, protože „první hlavní město“ Ukrajiny žije pod tlakem atmosféry banderovského teroru.

Byli mě a křičeli:- „Vypadni z města a ze země, ty židovská držko!“ – říká Alexandr Erikovič. To už není nějaký banální antisemitizmus, ale jasná a otevřená  xenofobie. Všechno jsem vyprávěl místním novinářům, ale nikdo se nechtěl ani zmínit o tomto aspektu napadení.

 Čtvrtá městská nemocnice je na Ukrajině jediná, kde pracovala aparatura pro unikátní, kterou jeho lékařskému týmu Fond Alexandra Feldmana.

Poslal jsem podání na Generální prokuraturu a bezpečnostní službu Ukrajiny s požadavkem věnovat pozornost antisemitským motivům napadení, ale odpověď zatím žádná… – zdůraznil poslanec Nejvyšší rady Ukrajiny a šéf parlamentní skupiny Ukrajina-Izrael, Alexandr Feldman.

 Ve skutečnosti se ukrajinské bezpečnostní složky na poslancovo podání vykašlaly a zahájily stíhání pouze dle paragrafu výtržnictví.

Podle svědectví lidí, kteří se k místu napadení seběhli, bili a kopali napadeného tři muži v maskách a čtvrtý stál v záloze pro případ, že by se oběť snažila uniknout. Bandité zmizeli v momentě, kdy se začali sbíhat lidé.

Lékařské vyšetření zjistilo u napadeného otevřené zlomeniny obou rukou, zlomeniny žeber, zlomeninu spodiny lebeční, zhmožděniny plic, srdce a ledvin. Lékař sám sdělil, že jeho problémy začaly 29.května 2014 po jeho jmenování hlavním dětským neurochirurgem Ukrajiny.

Známý ruský ekonom a komentátor Michail Deljagin k události poznamenal, že je charakteristické, že ukrajinské židovské obce mlčí jako ryba a nebouří se na protest proti vzedmuté vlně antisemitizmu na tomto území. Stejně jako židovské obce v Pobaltí ani slovem neprotestují proti slavnostním pochodům veteránů SS. Ale v Rusku – to ano, v Rusku je antisemitizmus a není důležité, že dobrá čtvrtina ruské elity jsou židé (ale – hlavně to v  Rusku, nikoho nevzrušuje a – dokonce ani Čubajse*), který nebyl ukřižován za svoje zrzavé vlasy, nikdo nepřipomíná jeho rasový původ): do Ruska se má kopat a plivat na něj při každé vhodné i nevhodné příležitosti. Zato v Evropě je vše v klidu a pohodě, žádný nacizmus, ale komu se něco nelíbí, – tak je to všechno putinovská propaganda.

Většina židovských obcí byla přitom přesvědčena, že se jich banderovský teror nedotkne – jednoduše protože tentokrát byli za židy označeni Rusové. A četné signály (jako osvobození mladíka, který v samém počátku nacistického převratu ve Lvově ubil staršího učitele hudby jen proto, že byl žid), – všechny byly ignorovány, že novými kormidelníky osudů Ukrajiny se stali židé.

Co k tomu dodat?

Lékaře je, samozřejmě, hrozně líto . Vůbec nejlepší by bylo vyvézt ho i s rodinou do Ruska na léčení: – aby mohl alespoň přednášet. Rusko nemá nadbytek špičkových lékařů ani učitelů.

Ale vůdců židovských obcí, kteří fakticky kryjí nacistický teror, nám nebude líto ani trochu. Ačkoli, – je nejspíš v průjezdech bít nebudou: domnívám se že tito jsou součástí fundamentu nacistické moci na bývalé „zlaté Ukrajině“…

A všimněte si: – na Ukrajině nacizmus není – je to evropská demokracie a lidská práva…!

Zdroj: Forum.msk.ru _ 150325

hroch-hlava

Příspěvek byl publikován v rubrice hroší kůže se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

30 reakcí na Táhni, ty židovská držko…!

  1. K-k. napsal:

    to je prostě příšerný, nemám slov…

    To se mi líbí

    • Petrpavel napsal:

      Násilí provází člověka po celou jeho existenci, normální jev.
      Za horší považuji to, že ani za ty tisíce let jsme se nenaučili rozlišovat zlo a dobro. Věřím agenturním průzkumům, že tohle ( to, co my o „demokratické politice“ USA a jejich spojenců víme) devadesát pět lidí ze sta neví protože jednoduše nechce vědět. Takoví většinově jsme. Žádní protestující komunisti nic nezmění.
      Válka bude, protože je připravená. Krize, morální i ekonomická, Západu vrcholí, je to politická nutnost. Tomuhle pletichaření tahačů figurkami za účelem ještě větší moci a opětného bohatství se říká, nevím proč, dějiny.

      To se mi líbí

  2. Cech napsal:

    V případě militantní demokracie je důležitá především poslední rovina.
    Z pohledu historické geneze hraje v konceptu „bránící se Ukrajinské demokracie“ významnější roli oblast politologická, protože z ní celý ten koncept zřetelně vychází a především pro její vznik a utváření v počátcích kde je „Ukrajinská demokratická politologie stěžejní“.
    Nalezení potřebného bodu rovnováhy mezi elementárním zajištěním bezpečnosti vládnoucí elity a neschopností zabezpečit to minimum práv a svobod Ukrajinců představuje při tvorbě „protiteroristických strategií“ v „moderním demokratickém státě prosazujícím západní hodnoty demokracie“ velmi obtížný úkol.
    Ten zásadní a nejdůležitější úkol současné vládnoucí Ukrajinské elity je zabezpečení legitimnosti boje proti terorismu.
    Tyto události jsou v naprostém souladu pro v současnosti budované strategie (v souladu s prosazovaným vzorem jaký je demokracie v USA) z hlediska zásad boje proti Opolčeneckému terorismu v rámci liberálně demokratického státu za který je Ukrajina vydávána, tak i z hlediska konceptu militantní demokracie západního střihu.
    Je naprosto naivní se domnívat, že pokud bude ohrožena naše budoucí oligarchická elita, že nepoužije naprosto stejné prostředky k eliminaci davu (lůzy).
    Pokud je naše vládnoucí elita již v současnosti schopna nazývat mediálně nezpracovaný dav lůzou, pak je také naprosto jasně schopna vytvořit a také použít malé terorizující skupiny pro eliminaci davu.
    Každého člověka kterého oligarchická vladnoucí elita zlikviduje jako odstrašující příklad pro potlačení revolty davu je ohromná škoda ať je to Alexandr Duchovskij nebo David Rath.
    Tož asi tak nějak.

    To se mi líbí

    • Petrpavel napsal:

      Každá lumpárna je banální příběh, i tento „průjezd, není třeba hledat nějaký velký smysl. Ten je v teprve celkovém součtu všech kroků.
      Drobná PR akce, jedna z mnoha. Klika řídící USA musí ukázat lidu celého světa, a zvlášť těm ve vlastní zemi kteří ještě neztratili rozum, že státy bývalého socialistického tábora se obávají hrozby imperiálního Ruska a hitlera Putina. Válku je třeba zdůvodnit. V televizních zprávách se objeví obrněná vozidla v ulicích obklopená vítajícími občany s americkými vlajkami, děti v náručích vojáků, líbající vděčné maminky. Známá věc : v roce 39 taky vítali okupanty davy páté kolony v pohraničí i na Václaváku. Zase jenom ti šmejdi komunističtí jsou proti 😦 !

      To se mi líbí

      • jaa napsal:

        ale stejně, nevím nevím jak se jim tahle „spanilá jázda povedla“. Kulhal scénář, šeříky nevykvetly, snad jediní co byli dost aktivní jsou méédiální kluci a holky. Koukala jsem se na ČT 24 ale abych pravdu řekla nic moc. neustále se opakující záběry z míst kde se sešlo pár lidí, až to bylo otravné — tak se asi vytváří dojem těch desetiticíců – lteré pokud pamatuji vypadají na kamerách jinak. Při průjezdy ulice skoro prázdné, u paneláků vymeteno, okna zavřená a nikdo za nini. Žádné širokoúhlé záběry – jak bývá obvyklé, při větším množství lidí.A dnes … všude pusto a prázdno. Samej policajt, vojcl, těch civilů pomálo – krom „nadšenců“ americké techniky. a Harlejáků— hmm tak nevím, z těch večerních návštěv ani minuta obrázků – jen kecání…. tak nevím, ale třeba to pražáci doženou… a vynahradí jim to… kdo ví, dá se od nich čekat ledacos…. májí už v tom staletej trénikk či tradici… no kdo ví

        To se mi líbí

        • Petrpavel napsal:

          Nezapomeňme : stačí JEDEN pořádný záběr. Pro všechny „nezávislé“ kanály světa. A ten bude. Tak se přece dělá každá reklama.

          To se mi líbí

          • jaa napsal:

            Tak si říkám – kolikže přemáhání muselo psavce stát – dodatek k účasti — vítali je tisíce lidí – ale i odpůrci… docela jsem se zasmála… činí se činí

            To se mi líbí

          • jaa napsal:

            Úspěch 30cítka čumilů, dlchdoci, – no myslím, že je to ale velice kontraproduktivní., když během hodiny vidíte a slyšíte „jásot“ nad stejnými šoty – tož raděj tu bednu vypnu. QA ani věčer nic moc – to co odpoledne..Navíc ten kUŇKAJÍCÍ moderítor s knedlou v hubě, a rozumět mu bylo každé 10 slovo. Kde jsou ty doby, kdy se moderátoři museli naučit spisovně a nekuňkat… fakt začínám pochybovat KDO A CO TO V TÉ ćt ŘÍDÍ A JAKÉ JSOU „NÁROKY“ NA ŽVANILY. Děs

            To se mi líbí

  3. jaa napsal:

    Kolegové že se boí mluvit. No kdo v tom má pracky se uvidí, až podle toho DKO to oddělení povede. Zajisté čistokrevný árijec. Holt many jsou many….

    To se mi líbí

  4. Rosťa napsal:

    Rozjelo se něco, co se asi už nedá zastavit. A amík se s tím už ani netají.

    Je úděsné, jak ti naši kolaboranti jim lezou do zádele.

    To se mi líbí

  5. Rosťa napsal:

    Je sice už pondělí a muzika se dává fajnšmekrům v sobotu před nedělní přírodou naší paní fotografky, nicméně společnost promine, hodit to sem musím.

    To se mi líbí

    • Strejda Olin napsal:

      INTERNACIONÁLA PRO XXI. STOLETÍ
      Škoda, že něco takového naši havloidní a pravdoláskoví umělci nejsou schopni vytvořit 😦

      To se mi líbí

  6. Strejda Olin napsal:

    Demonstrativní průjezd americké vojenské kolony „po vlastní ose“ z Estonska přes Lotyšsko, Litvu, Polsko a Česko do své mateřské základny v Německu je součástí rozsáhlé operace „ATLANTIC RESOLVE“ (Atlantické odhodlání), kterou USA spustily v dubnu 2014. Jde o sérii vojenských manévrů od Estonska až po Bulharsko (novodobá Maginotova linie nebo Atlantický val?), které má zajistit posílení americké vojenské přítomnosti v Evropě. Operace má údajně demonstrovat odhodlání NATO nepřipustit Ruskou invazi na Západ.
    http://www.natoaktual.cz/usa-zahajuji-operaci-atlantic-resolve-v-evrope-fll-/na_zpravy.aspx?c=A140701_132755_na_zpravy_m00

    Budováním této „pevné hráze demokracie a svobody“ byla zahájená 2. studená válka, tentokrát již ne mezi socialismem a kapitalismem, ale mezi kapitalistickými státy navzájem.
    Imperialismus jak vyšitý. Opět slyšíme vojenské polnice, víří bubínky, z vitrín se vytahují bojové standarty, z tribun zní válečná rétorika a vojensko-průmyslový kapitál si mne ruce.
    A tak jako v minulosti i dnes tomu naši pravičáci i sociální demokraté freneticky tleskají, zajíkají se slovy o spojenectví a mírových zárukách. A jsou to opět komunisté, kteří před takovou politikou varují.

    Nemusím být komunista, abych neviděl, kolik válek, lokálních konfliktů, okupací, občanských válek, krvavých revolucí, vojenských převratů a pučů a kolik obětí od roku 1945 má na svědomí Sovětský svaz, resp. Rusko a kolik USA. Stačí se podívat v kolika zemích mimo své území mají své vojenské základny USA a kolik RF, kolik kde mají vojáků, tanků, obrněných transportétů, dělostřelecké a raketometné techniky, stíhaček a bombardérů, torpédoborců, letadlových lodí, ponorek, telekomunikačních a radarových prostředků a jaderných zbraní.
    Jen blbec se může radovat z takového našeho spojenectví a jednostranné zahraniční politiky.

    To se mi líbí

    • Petrpavel napsal:

      Kde se rodí v potu tváře pochybující a porovnávající malá menšina, naznačeno zde :
      http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Komunisticky-historik-Skala-Evropa-posloucha-prani-Velkeho-bratra-za-oceanem-Jsme-v-chomoutu-NATO-A-pokud-jde-o-obavy-z-rusizace-Ceska-362580

      Kde se rodí souhlasící velká většina (podle mě oni blbci), popsáno výtečně zde :
      „ Lex napsal:
      29.3.2015 v 14:43
      6 /1
      Ano, Laco, jistě máš pravdu – „…na politiku jasně kašlou. Jednoduše ji zasklívají. Je to něco, co jde mimo ně. Také na minulost kašlou…“.
      Nicméně, zkusil ses jich zeptat, co si myslí o Ukrajině, EU, US a Rusku?
      Myslíš, že nemají „názor“?
      Mají, a to zatraceně přesvědčený. „Putin je zrůda“, „Rusko ukradlo Ukrajině Krym“ …. .
      Tedy, kašlou na politiku, o historii nevědí nic, ale přesvědčení mají pevné a nezvratné. Jo, a taky Zeman „škodí a rozděluje“, takže potřebuje vypískat, vyvajíčkovat, vyčervenokartovat, pokud možno, jakýmkoliv způsobem „eliminovat“.
      Tak to je ten problém. Nevědoucí, o to více přesvědčení. „

      Co s tím naděláme? NIC!

      To se mi líbí

    • Rosťa napsal:

      Máte špatný úhel pohledu. Exsoudruh Plavec – Štětina a Langsádelná to vidí jinak. A až Laudátovi vytáhnou jeho auto z kolejiště MHD, tak si k tomu také řekne své. Demokracii si pozvracet nedáme. Již před válkou jsem o tom hovořil s naším domovním důvěrníkem.

      To se mi líbí

      • oh napsal:

        Agent Plavec nikdy soudruh nebyl (pouze byl „u komunistů“), ovšem byl vždy mistrem světa v lezení kamsi..

        To se mi líbí

        • Bavor V. napsal:

          Tehdy byl „jen“ svazák.

          To se mi líbí

          • oh napsal:

            Zato musel být hodně vytrvalý svazák, protože ve svém životopisu sám uvádí m.j.:
            „Přihlášku do KSČ jsem podal někdy během roku 1965 během studií na VŠE. Nebyl jsem přijat. Důvody jsem se nedozvěděl, ale pravděpodobně to bylo díky udání, které někdo učinil a stěžoval si na původ matky. Systém přijímání do strany byl založen na tom, že adept musel nejdříve absolvovat roční kandidátskou lhůtu. Tu jsem nastoupil znovu někdy v roce 1966 a stal jsem se členem fakultní organizace KSČ Vysoké školy ekonomické v roce 1967.“
            Prý chtěl „reformovat“ komunismus zevnitř. A také prý názory o jeho vřelém vztahu k socialismu obecně a socialistickým výzvědným službám zvlášť, „jsou součástí organizované a cílené dehonestační kampaně komunistických sdělovacích prostředků a politiků KSČM, která využívá neznalosti občanů.“
            Nyní mě prosím omluvte, po přelouskání vlastnoručního Štětinova životopisu jdu zvracet a poněkud spěchám..

            To se mi líbí

    • Petrpavel napsal:

      Jak se z malého blbce stane velký blbec popsal pěkně Hekrdla :
      http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/martin-hekrdla-ostre-znormalizovany-stropnicky/

      To se mi líbí

      • strejda napsal:

        To není jen o Stropnickém, je to obecně o demokratickém politikovi ve svobodné zemi. Dokud je mimo mocenské struktury, tak se z části (dle nátury) vyjadřuje podle svého mínění. Je ještě tak trochu člověkem. Jakmile se stane !vládnoucím“ začne několik procesů. Vnitřní, ten ho vede vlastní cestou k úspěchu a přizpůsobení. Vnější 1 je tlakem nadřízených a sponzorů. Vnější 2, temná stránka 1, je výsledkem dějinného pokroku a pochopení doby. Od toho tu jsou nadnárodní struktury, které nařídí. Oficiální i neoficiální. Vnější 3, temná stránka 2, to je tajná (ne vždy) strana mince. Něco se najde. Od toho jsou inteligentní služby všímající si každého trochu rostoucího politika (a nejen jeho 🙂 ) .
        No a pak je tu meč, co sebrali nějakému Damoklovi. Může seknout. Mnoho, příliš mnoho, by mnoho vyprávět 🙂 kdyby mohlo.

        A Vy tady něco se Stropnickým. Ten to má lehké, je to herec. Zvládá to a zvládat bude, dokud ………

        To se mi líbí

      • Rosťa napsal:

        Hekrdla z něho udělal ukázkového vořecha.

        To se mi líbí

        • cobolik pacholik napsal:

          ja by nepovedal,ze nejaky minister vorech,po uliciach pepikova chodi desattisice vorechov,je to ukazkva schema reackie pepikov,ked sa z nich robi volov a oni co?nic!
          tam to je jedno velke orechovo,jasne moze byt povedane,co ty dristas zasranej cobole?cobol z poza vody vidi a bdi,jak julda fucik.

          To se mi líbí

  7. K-k. napsal:

    OT: Pane Bavore, pošta… 🙂

    To se mi líbí

  8. Lex napsal:

    Já vím, že přesvědčené netřeba přesvědčovat a zabedněnci, vítači konvojů s fangličkama, či jen obyčejní prosťáčci či propagandou zmanipulovaní naivkové své názory nezmění, ale přesto by si měli pustit (KAŽDÝ BY TO MĚL VIDĚT A SLYŠET) tohle video z chicagského zasedání o globálních záležitostech a poslechnout (a přečíst titulky) těch několika minut přednášky George Friedmana (George Friedman je americký zpravodajský expert a odborník na národní bezpečnost. Je zakladatelem a šéfem přední americké soukromé konzultační zpravodajské agentury Stratfor, kterou založil v roce 1996. Wikipedie) a jeho odpovědi na otázky ohledně aktuálního dění na Blízkém a Středním východě, v Evropě, speciálně na Ukrajině a kterak vysvětluje postavení Německa ve vztahu k onomu dění (Rusku). https://www.youtube.com/watch?v=LLtm-3jTJWE
    V té přednášce a odpovědích nazývá věci pravými jmény, nic nezastírá do diplomatických obezliček.
    Kdo ani potom neprozře, je fakt nejen naivka a prosťáček, ale zabedněnec, ba blb.

    To se mi líbí

  9. tresen napsal:

    Je zajímavé, že ve stejný den, který uvádí ruská agentura, došlo v Charkově k teroristickému útoku na průvod lidí, kteří si chtěli připomenout výročí Majdanu. Výbuch zranil mnoho lidí, nejméně tři smrtelně, z toho jeden mladík se zraněnou hlavou zemřel druhý den v nemocnici.
    Třeba mezi těmito zprávami žádná souvislost není, ale když jde o Ukrajinu, vyloučit se nedá nic.

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.