Další nepochopitelné zprávy na různých webech o zřícení Letadla LH


tm, převzato z Orgonetu |  Články

Test amerického laseru zničil německé letadlo a zabil 150 nevinných civilistů

US Laser Test Destroys Germanwings Airliner Killing 150 Innocent Civilians

 

tm komentuje

Nyní se naskýtá mnoho otázek. Jedna z nejdůležitějších ale je: „Co roztrhalo celé letadlo na malé částice????? Co způsobilo roztrhání lidských těl, jako kdyby prošla větším mlýnkem na maso????“ Při jakémkoliv sebevětším nárazu letadla o zem nemůže dojít k takovéto destrukci stroje a roztrhání lidských těl.

 

Proč piloti letecké společnosti Lufthansa odmítají létat, když se nic v podstatě nestalo a žádají objasnění?????

 

Pro všechny, kteří mají zájem sledovat video v němčině, můžete ZDE.

 

Další důkaz o tom, že sestřel byl plánován dopředu:

 

ich habe diese Meldung schon um 17.30 südostasiatischer Zeit gesehen – das sind 6 Stunden voraus – also um 11.30 europäischer Zeit 🙂 Auf CNN! lol – Wann war der Absturz jetzt wirklich??? Wie gesagt mich würde es nicht wundern wird hier wieder ein dirty polital Game gespielt!
Na CNN byla katastrofa LH hlášena 6 hodin dopředu…..

 

Zde můžete sledovat nejen zajímavé výpovědi svědků z Francie, kteří viděli přímo zřícení stroje. Žel konstruktivní síle vesmíru je to ve francouštině.

 

V rakouské televizi v hlavních zprávách hovořili odborníci a vyštřovatelé ohledně zřícení letu Germanwings.

 

Útok pod falešnou vlajkou najdete ZDE.

 

Zde můžete v němčině sledovat satanské rituály v dnešní době. Najdete tam i 24.03.2015. Tak potom se není čemu divit.
http://www.whatdoesitmean.com/index1852.htm
March 25, 2015
By: Sorcha Faal, and as reported to her Western Subscribers

Ruské Ministerstvo obrany dnes oznámilo, že depeše od Severní flotily ukázaly, že včerejší pád německého letu Germanwings 4U 9525 v jižní Francii byl „přímým důsledkem“ nezdařeného testu Vysokoenergetického tekutého laserového obranného systému (HELLADS, High Energy Liquid Laser Area Defense System,) Amerického letectva, který se snažil sestřelit interkontinentální balistickou střelu (ICBM), ale místo toho zničil civilní letadlo a zabil 150 lidí na jeho palubě.
Podle této zprávy Ministerstva obrany Sevení flotila, která je v plné bojové pohotovosti http://www.upi.com/Top_News/World-News/2015/03/19/Russias-Northern-Fleet-on-full-alert/9991426781432/ , byla zpravena o tomto incidentu včera stíhačem ponorek Severomorsk, který v současné době operuje ve Středozemním moři http://tass.ru/en/russia/784541 . Ten oznámil, že nad jižní Francií, západní Itálií a jihozápadním Švýcarskem byly detekovány rozsáhlé atmosférické elektrické anomálie. Oblast, kde Severomorsk toto detekoval, jak zpráva oznamuje, je náhodou také bojovou operační oblastí 510té bojové letky stíhacích letounů http://www.aviano.af.mil/library/factsheets/factsheet.asp?id=4352 Amerických leteckých sil, operující ze základny Aviano v Itálii .

Je zvláštní, jak píše dále zpráva, že tyto anomálie, k nimž došlo v bojové operační oblasti 510té letky v jižní Francii, se včera vyskytly ve stejnou dobu jako výpadek britských civilních radarových systémů; to byl potvrzeno Flight Emergency: „Trochu se v Manchestru dívám na radar, podívám se nahoru a vidím, že A380 prolétá právě nad BA, ale na radaru nic? Hm.“ https://twitter.com/FlightEmergency/media
Zpráva MO dále vysvětluje, že radarové systémy USA-UK-EU často mají černý výpadek, když startují nebo přistávají bombardéry B1, což bylo právě včera, kde byl v Manchesteru oznámen tento incident, který se pravděpodobně shodoval s dobou, kdy odstartoval britský bombardér B1 http://www.boeing.com/boeing/history/bna/b1b.page , jeden z těch, které jsou schopny používat systém amerického letectva HELLADS.

Zpráva MO též uvádí, že vojenská struktura USA-UK-EU často ohrožuje civilní lety svými válečnými hrami nad kontinentem, jako například minulý rok, kdy mezi 5. a 10 červnem z radarů dočasně zmizelo 50 letadel v Rakousku, Německu, České republice a Slovensku http://rt.com/news/165872-military-exercises-planes-disappearing/ . Slovenské řízení letového provozu ve svém prohlášení o výpadku radaru připustilo: „Zmizení objektů na radarových obrazovkách bylo spojeno s plánovaným vojenským cvičením, které se konalo na různých místech Evropy … a jehož cílem bylo přerušení radiokomunikačních frekvencí. Tato aktivita rovněž způsobila dočasné zmizení několika cílů z radarových displejů, i když letadla byla v radiovém kontaktu s řízením letového provozu a pokračovala normálně ve svém letu.http://rt.com/news/165872-military-exercises-planes-disappearing/

A jak nebezpečné mohou být tyto západní válečné hry pro civilní letadla, pokračuje zpráva, bylo dokázáno 3. března, kdy při hrůzné předběžné simulaci včerejšího zničení letu Germanwings 9525 Americké letectvo v přípravě na včerejší nepovedený test nad jižní Francií způsobilo, že let Lufthansy LH1172, Airbus A321, letící v normální letové výšce, náhle několik minut prudce klesal, jak dokazují radarové grafy.
K vysvětlení prudkého klesání letadla Lufthansa LH1172 k zemi v jižní Francii zhruba před dvěma týdny si můžeme přečíst článek z Airliner Reporter s názvem Živé zachycení prudkého sestupu letadla Airbus A321 http://www.airlinereporter.com/2013/05/catching-a-lufthansa-airbus-a321s-rapid-descent-live/ , kde se mimo jiné praví:
Bylo pár momentů,kdy jsem si myslel, že se zřejmě dívám na zřícení letadla v reálném čase, ale díky Bohu, piloti jednali rychle a dovedli letadlo na blízké letiště.“

Lufthansa řekla AirlineReporteru.com,že let LH1172 měl na palubě 151 pasažérů, a že kapitán se rozhodl přistát v Nantes ve Francii „kvůli onemocnění pacienta“. Tvrdila, že nešlo o naléhavý případ a že letadlo přistálo bezpečně. http://www.airlinereporter.com/2013/05/catching-a-lufthansa-airbus-a321s-rapid-descent-live/

Zpráva MO dále uvádí, že na rozdíl od letu Lufthansa LH1171 let Germanwings 9525 nebyl schopen se zotavit z rychlého sestupu… místo toho byl rozcupován na desetitisíce kousků kovu a lidského masa na úbočí hory v jižní Francii.
K tomu,co způsobilo naprosté zničení letu 9525, zpráva uvádí, že 3. února Americké letectvo testovalo svůj laserový systém tím, že zamířilo na starý satelit na měření počasí, a zcela ho zlikvidovalo tím, že ho ohřálo zevnitř, takže explodoval na oběžné dráze. http://www.techtimes.com/articles/36976/20150303/u-s-military-satellite-explodes-possibly-due-temperature-spike.htm

Nicméně, jak praví experti MO ve zmíněné zprávě, chemické laserové systémy jako je HELLADS Amerického letectva, který sestřelil let 9526 společnosti Germanwings a téměř sestřelil let LH 1172 společnosti Lufthansa, jsou známy tím, že je extrémně obtížné zacílit je na dálkové cíle, protože jejich „účinky“ mají tendenci šířit se atmosférou a zasahovat cokoli a vše, co je v jejich cestě.

Pokud jde o přesný scénář způsobení destrukce letadla Germanwings, experti MO uvádějí, že šlo o kombinovaný pokus Západní aliance zacílit na „testovací interkontinentální střelu“ http://rt.com/usa/243353-usaf-nuclear-icbm-test/ , simulující útok Ruské federace jadernou hlavicí.

Konkrétní „testovací interkontinentální střela“ (ICBM), která byla použita pro tento test, jak praví zpráva, byla vypuštěna den předem, v pondělí ráno, ze základny amerického letectva v Kalifornii, a Obamův režim o ní prohlásil, že je to poselství světu o jaderných schopnostech Washingtonu.“ http://rt.com/usa/243353-usaf-nuclear-icbm-test/

Toto „poselství světu“ však, jak uvádí zpráva MO, bylo ve skutečnosti namířeno přímo na Ruskou federaci jako odplata za ochromení americké letadlové lodi Theodore Roosevelt použitím technologie „Magrav“ http://www.whatdoesitmean.com/index1853.htm ; tato loď byla již předtím pdobně zničena před pár týdny francouzskou ponorkou se stejnou technologií, a podobně byla paralyzována loď USDS Donald Cook v Černém moři.

Bohužel, jak zpráva suše uvádí, z 37 letadel NATO, které se účastnily tohoto včerejšího amerického testu jaderné střely, pouze jediná italská vojenská stíhačka přepnula svůj transponder na pohotovstní kód #7700, když viděla, jak se let 9525 společnosti Germanwings řítí k zemi. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3009151/headlines-news-Germanwings-plane-crash-french-alps-crash-Airbus-A320-Barcelonnette-Barcelona-Dusseldorf-francois-hollande-Lufthansa-4U9525.html
A protože mnozí němečtí piloti odmítají dnes létat http://economictimes.indiatimes.com/news/international/world-news/germanwings-cancels-flight-as-pilots-refuse-to-fly/articleshow/46687560.cms kvůli těmto americkým válečným akcím proti Ruské federaci, zpráva uzavírá tím, že pravděpodobnost, že lidem na Západě bude sdělena pravda o tom, co se stalo s letem 9525, je stejná jako pravděpodobnost, že jim bude řečena pravda o letu MH17 Malajských aerolinií, který, jak dokazují satelitní snímky, byl sestřelen ukrajinským bojovým letounem http://www.mirror.co.uk/news/world-news/russia-claims-satellite-image-shows-4631625 , je asi tak stejná, totiž … nulová.

Celý článek si můžete přečíst ZDE.

hroch-hlava

Příspěvek byl publikován v rubrice hroší kůže se štítky , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

46 reakcí na Další nepochopitelné zprávy na různých webech o zřícení Letadla LH

  1. Strejda Olin napsal:

    Zdá se to být pravděpodobné, ale nekoresponduje mi to se záznamy z černé skříňky (pokud je záznam autentický). Šílená doba!
    Jen pro jistotu – je dnes pátek 27. března 2015? 🙂

    To se mi líbí

  2. Jethro napsal:

    No, tak to by bylo jiné kafe! Uvidíme, co se (ne)vyšetří.

    To se mi líbí

  3. oldwomen napsal:

    Chybí tu už jen odkaz na ZOOM a jeho seredál Tajné spisy. Případně Vetřelci dávnověku. Taky teorie HARP by se dala naroubovat.

    To se mi líbí

  4. Cech napsal:

    Nevím mne se ta legenda o zhrzené lásce šíleného kopilota líbí mnohem ,mnohem víc.
    Fuj tohle je tak odporně realisticky šedivé, no fuj no hnus.

    To se mi líbí

    • Cech napsal:

      No ještě je možné odpracovat na modelu co zmákne ten 210 kW laser z více zdrojů ale to chce čas uvidíme.

      To se mi líbí

  5. Jiří Brož napsal:

    Nemá asi smysl komentovat všechny konspirace, které lze těžko ověřit. (Jak ověříme, že je něco co má ničivou schopnost laseru vůbec existuje?).

    Proto si myslím je podstatné spíše konfrontovat svědky a přátele onoho pilota, jestli tvrzení o jeho osobních problémech jsou pravdivá. To jde nakonec běžnou investigací daleko lépe. Udělat z někoho blázna jistě jde na základě nějakého oficiálního tvrzení. Nicméně pakliže se najdou svědci, ať už z okruhu jeho blízkých anebo kdyby nějaké lékař popřel jeho diagnózu prezentovanou nám médii, či nějaký soudní znalec by se vyslovil proti interpretacím medií jeho zdravotního stavu, byl by to podstatně závažnější fakt pro zpochybnění oficiálního vyšetřování než fantastické konstrukce které si budeme ještě moci jistě ve větší míře přečíst na internetu.

    To se mi líbí

  6. Asfalt napsal:

    Co říkáte na toto?
    Britský soud dnes rozhodl ve prospěch občana Tony Rookea, který prohlásil, že předčasné oznámení BBC o zřícení WTC 7 v New Yorku 11. září 2001 představuje porušení tzv. teroristického zákona Spojeného království, protože BBC neoznámila úřadům, že byla o jeho pádu informována 24 minut před tím, než k útoku na ně skutečně došlo.
    Zdroj: http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5729-zazrak-bbc-vedela-24-minut-predem-o-padu-wtc-7

    To se mi líbí

  7. Berkowitz napsal:

    Konspirací může být nekonečná číselná řada. Když si přečtu pár hodin po tomto incidentu, že fr. prokurátor má zcela jasno, kdo a co způsobilo havarii onoho nešťastného letadla, tak ve mě zazní gong – pozor, tady není něco v pořádku, když je vše tak rychle objasněno. Bylo to objasněno, aby se zastřely i jiné důvody, o kterých já nevím.
    Pěkný den.

    To se mi líbí

      • Asfalt napsal:

        Jako skeptik musím říči, že to bude asi podvržená fotografie, Bavore, neboť příšera Obama nemá až tak velký rypák a na letadlu chybí nápis Germanwings.

        To se mi líbí

        • lujjza napsal:

          😀 😀

          To se mi líbí

        • moskyt napsal:

          Fuj, to mi odhleho. Já jsem byl přesvědčenej, že je to Putin.

          To se mi líbí

        • Asfalt napsal:

          Objevili se zde konspirátoři, kteří jen tak obvinili Putina a jiné. Jako objektivní investigativec musím proto reagovat a důrazně sdělit, že Putin to nebyl, protože zrovna měl koncertní šňůru po naší milované imperialistické Americe a všichni ho tam viděli:

          Taky myslím, že by diskutovaný čin neodpovídal jeho povaze. No umíte si představit, že by mohl tak citlivý pěvecký interpret po nocích lámat letadla jako nějaký lotr? Já tedy ne.
          Je zde ale jiný adept, co se mi vůbec nelíbí, nemá alibi a přitom umí moc dobře lítat (cca 1:20 min. záznamu):

          Motiv je jasný. Malajsie obvinila amerického prezidenta z válečných zločinů a hned přišla o dvě letadla. Francie a Neměcko si dovolily sjednat Minsk II a hned je německé letadlo na cimpr campr na francouzském území. Náhoda? Pche, jde o komunikační kód pro ty, co ho sice znají, ale chybují v tom, co si mohou dovolit. No a pak se tady, samozřejmě zbytečně, ptáme, který zločinec a mírukazič s nobelovkou za mír to asi tak mohl udělat, že.
          Jinak jako uvědomělý občan EU musím sdělit, že pokud umí Putin házet raketama po letadlech, tak náš milovaný šéf z nejbělejšího domu umí ty letadla rovnou sežrat zaživa. To si teda pište. Západ je vždycky ten nejlepší, to se dočtete i na Aktuálně. Žádný Putin ho nemůže překonat. Já mám tedy jasno a ti, co pochybují nad západními schopnostmi včetně našeho šéfa, by se měli stydět.

          To se mi líbí

          • jaa napsal:

            No a taky si Malajsie dovolila odmítnout svěření svých zlatých rezerv do „úschovy “ MMf. Ju a oddůvodněním byla stýátní bezpečnost ataky chystá zlatou měnu ……tak nevím

            To se mi líbí

  8. Bavor V. napsal:

    Speciální OT pro Kchodla
    „Aneb existují pouze 10 typy lídí:
    Ti, co rozumí binární soustavě a ti, co ne 🙂
    Kteří jste vy?“
    https://lh3.googleusercontent.com/-CcL0Ar5CGKg/VRRuK3ToIZI/AAAAAAAAFyU/cAwRrn5flfQ/s506/v%25C3%25BDro%25C4%258D%25C3%25AD.png

    To se mi líbí

    • Ahele napsal:

      Já letos nemám kulaté (1000010) 🙂

      To se mi líbí

      • oldwomen napsal:

        Ehm, buď jste se upsal o nulu či dvě, nebo je Váš věk vskutku mimořádný. Dvě na sedmou plus dvě na prvou dává v desítkové soustavě kulatiny, které by i Metuzalém záviděl.
        🙂 mé letošní decimální nekulatiny jsou binárně 11010

        To se mi líbí

        • Bavor V. napsal:

          Koukám, že znalců je víc, než jsem čekal 😮

          To se mi líbí

        • kchodl napsal:

          Překouk jste se o řád. 2**6+2**1=34.

          To se mi líbí

          • kchodl napsal:

            A ku*rva, já zase blbě mocním. 66.
            No už je čas jít spát. Příliš programování zjevně škodí.

            To se mi líbí

            • Ahele napsal:

              No a mně se zase ulevilo, protože vzhledem k času jsem si tak jistá zas úplně nebyla.
              Jinak jsem rovněž women jako paní oldwomen čili ženská.

              To se mi líbí

        • Ahele napsal:

          Jestliže je Vám v desítkové 26, pak je to OK. Proč potom ale máte nick oldwomen? 🙂
          I kdyby to bylo 52 (110100), tak furt dobrý.
          Mně je 66 a přesto se necítím old(women) přestože v osmičkové mi je 102. 🙂

          To se mi líbí

        • bara napsal:

          ale no.
          Já na tyhle převody mám jednoduchou techniku, kterou jsem kdysi vykoukala na světýlkách u disků na sálovém počítači. Ty světýlka ukazovaly, na kterým cylindru je vystavená hlava: 8 světýlek a nad nima desítkově 128, 64, 32, 16, 8, 4, 2, 1
          viz. obrázek

          To se mi líbí

          • jaa napsal:

            dík

            To se mi líbí

          • Ahele napsal:

            Já mám v hlavě tento jednoduchý postup, který platí pro převod z desitkové do všech užívaných číselných soustav (2,8,16,36)
            234/2=117 + 0
            117/2=58+1
            58/2=29+0
            29/2=14+1
            14/2=7+0
            7/2=3+1
            3/2=1+1
            1/2=0+1
            ———————
            11101010 zapisují se zdola nahoru zbytky za +
            ———————
            234/8=29+2
            29/8=3+5
            3/8=0+3
            ————–
            352
            ————-
            234/16=14+A (10)
            14/16=0+E (14)
            ————–
            EA
            ————-
            a pro třicetšestkovou
            234/36=6+18
            6/36=0+6
            ————
            6i
            ————
            na provětrání mozku dobrý, jinak dnes v době internetu http://gymnazium-milevsko.cz/dokumenty/pri_ivt/base_convert/pr003.php už celkem postradatelná znalost, ale přece to nevyhodím, když už to tam jednou je 🙂

            To se mi líbí

    • kchodl napsal:

      No jasně, kulatá výročí se slavit musí. Mimo to všichni systémáci mají 14.3. svátek, je roota (Rút). Vidíte, už je to i v kalendáři.

      Také musí člověk nosit správné hodinky, aby věděl kolik je:
      http://press.aspen.pr/var/images/show/34006-TheOne_Kerala_Trance_Man_4450Kc_zdroj_foto_HodinkyCZ.jpg?imageSize=big

      To se mi líbí

    • Asfalt napsal:

      Nemyslím, že binární kód je nějak složitá záležitost. Je to jako s pravičákama a levičákama. Všichni dobře víme, že levičáci jsou jedničky ve všem, zatímco pravičáci úplné nuly. Další čísla jsou v podstatě zbytečná a slouží jen kapitalistům k vyčíslování zisků, neboť v binárním kódu by na konec těch cifer ani nedohlédli. To by jim kazilo radost a uspokojení, o majetku totiž musí být náležitý přehled a měl by být dobře viditelný. Proto byla zavedena desítková soustava, která čísla o vykořisťování ubohých občanů zkracuje. To ovšem komplikuje život všem slušným lidem, konec konců jako vše, co kapitalista dělá. Nejvíce si stěžují žáci a studenti při výuce matematiky.
      Poslední dobou ale na ty nakradené miliardy už ani ta desítková soustava nestačí. Uvažuje se proto o dvacítkové, kterou prosazuje zejména McCain. Má totiž velké příjmy od vojenskoprůmyslového komplexu. Dvacítková soustava je podstatně složitější, zejména proto, že má mnohem víc všelijakých číslic a písmenek, která člověk musí znát nazpaměť, což takovým jako já může dělat problém. I já proto doufám, že se v USA už konečně toho blázna McCaina a celé jeho bandy zbaví, aby se svět nedostal do potíží a mohl si od těch nebezpečných neokonů oddechnout.
      Tak to je asi tak nějak vše, co jsem chtěl říct. Pokud by náhodou někdo pochyboval, teď už ví, že i já jsem na binární kód expert. Jestli jsem někoho svým příspěvkem zdržel od něčeho důležitého, tak se omlouvám, ale, přátelé, ruku na srdce, i v kravině může být idea.

      To se mi líbí

  9. jaa napsal:

    tak trochu mimo téma i když kdo ví. Hapání aera a zvýrazňování těch 16 německých studentů je divné, jako by tam ani jiní cestující nebyli.. mi tak nějak koliduje s jízdou draků, nevím nevím, vyhlašování kavárny a pravdotopkařů, včetně zapojení méédiálních pracovníků mi nesedí. Američtí majitelé NOVY – jak ohlašovali – zajistili „exkluzívní “ reportáž z této cesty přítomností „reportérů“ přímo v obrněných vozech. ze tam bude i ČT je jisté. Tak mám obavy, že když se nepovedl majdan na Zemana …. o co se pokusí včil. Ukrošů pokoušejících se o zdejší Majdan je tu dost, Americká ambasáda a její vyslanec už ze začátku ukazovali kdo je tu pán a co si může dovolit. No uvidíme. Ale z některých našich indeligentů je mi opravdu blujno. Kdoví jak veselé budeme mít velikonoce…

    http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Publicista-Daniel-Vesely-Rusofobove-by-chteli-poradat-hony-na-carodejnice-Proti-konvoji-USA-musime-protestovat-o-zavazky-v-NATO-vubec-nejde-368014

    To se mi líbí

  10. Jeff napsal:

    Asi takhle a trochu je to mimo téma: při prvním pohledu na mapu, kudy že to jede mírová kolona, mě napadlo, pro to neveme přes východní Německo po nových širokých dálnicích. No jo, jenže to by musela jet přes Drážďany..:-)

    To se mi líbí

    • oldwomen napsal:

      No vono jsou hlavně nějaký regule pro přesun vojenské, byť kolové, techniky v čase míru. Předpis plácá cosi o vagonování a sestavení transportu, i ďoury v grafikonu kvůli tomu ajzboňáci maj…. Ale papír toho snese dost. Konec šklíbení, jedových slin a kyselostí.
      Vykašlejme se na dohady, komu má dračí jízda ukázat „héle, takhle dlouhej mám klacek, tak si dej bacha“. Pomiňme i její zpravodajský (ne, novináře do tohoto zpravodajství fakt netahejte, ani investigativce) výstup. Spíš se podrbejme v drdólech a odhadněme, kolik účastníků silničního provozu kroutících volantem (omluva znalým řidičům) ví, že do vojenské kolony se nesmí vjíždět. Vidím to barvách. Pravým pruhem sviští obrněnci osmdesátkou. „Čepičář“ se rozhodne, že předjede. Devadesátkou. Víc se neodvažuje. Aby nezadřel. Levý pruh je právě volný. Jede, jede, jede, cihla na plynu, první auto míjí, je už v půli druhého a dojíždí ho netrpělivý nervóza v silnějším voze. Problikávání dálkovými, lepení se na zadek, čepičář propadá panice… A je úplně fuk, jestli pojedou v čele plus i jako zadní voj policajti. Nevyzpytatelnost lidského faktoru.
      Mám obavy, že to budu mít v neděli v přímém přenosu. Naštěstí v protisměru. Jedu večer z Brna na Ostravu. Musím.
      Hm, americké vojsko v Drážďanech po sedmdesáti letech… No jo, po rozmydlený Škodovce už neštěkne ani vořech. Když Plzeň osvobodil Patton, V čtyřicátom pátom.

      To se mi líbí

      • jaa napsal:

        Když si vzpomenu kolik mladých v normální době jen v posledním časr – už není – mám spíš obavy ze silných aut našich mlaďochů, z jejich přesvědčení – že jim se nic nemůže stát – a že je to sobota a neděle…. hmm

        To se mi líbí

  11. pepano napsal:

    Já bych hctěl vidět slavný konvoj až pojede, v posledních dnech jsem jel od Klodska do České Skalice a průjezd přes |Náchod skoro horor. Na hlavní silnici se staví a je to tam řízeno semaforem a fronty jako přes Prahu.

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.