Zase ta nemístná česká skromnost


Media se zachvěla hrůzou, když do éteru proniklo video s oranžově oděným nešťastníkem, kterého se chystal podříznout jakýsi chlapík v černém, s lodýnským přízvukem na rtech a kudlou v ruce.

 

Proč si ale nepřipomenout, že my Češi jsme kabrňáci a uměli jsme podřezávat již v roce 1951. Nejsme-li jedničky na celém světě, tak v srdci Evropy zcela jistě. Naše prvenství je celkem věrohodně zachyceno v tomto zdroji ( http://cs.wikipedia.org/wiki/Skupina_bratří_Mašínů):

 

„Chloroformem omámeného a spoutaného Honzátka poté podřízl Ctirad Mašín dýkou. Vražda byla považována za loupežné přepadení a její politické podbarvení vyšlo najevo až v souvislosti se soudním řízením s částí skupiny.“

 

Mašínové to tehdy s chloroformem možná přehnali a tak se zmíněný příslušník SNB asi nestačil vyjádřit k teroru v Československu, ale zase se mu líp umíralo.

 

Ctirad Mašín svým činem vstoupil do historie, protože přesvědčivě dokázal, že k tomu, aby někdo podřízl omámeného člověka, stačí potřebná nenávist k nepříteli a vreckový nožík v kapse. Podřezavatel nemusí být muslim, může to být i skaut, je-li podle hesla na opasku připraven.

 

V naší civilizaci umíme vraždu překlasifikovat na odbojový čin a lze za ni dostat i asyl ve státě, kterému vrah politicky vyhovuje. Lze za ni dostat dostat i vyznamenání.

 

Na způsobu zabití nezáleží, i když se podříznutí omámeného a svázaného člověka nedá zcela jednoduše vysvětlit jako sebeobrana.

 

Občan, tápající v nejistotě, je snadnou obětí propagandy. Ta na něj navaluje události takovým tempem, že nakonec nemá chuť, aby o něčem moc přemýšlel a následně zůstává ohlupen i těmi nejpitomějšími argumenty.

 

Vezměme vznik Chalifátu a jeho označení za hrozbu zájmů USA a potažmo celého světa. Když se do směsi rétoriky přidá špetka demokracie a ujištění o rozhodnosti zakročit, vystačí s ní i sám nositel Nobelovy ceny míru.

 

Ptají se media Obamy, co že jsou ty americké zájmy? Ptá se někdo, proč by islám nesměl pro své zájmy zabíjet a USA a jiní, ke všemu ochotní, mohou? Samozřejmě, že nikoli.

 

Nikdo se neptá ani na to, jestli je humánnější odejít ze světa podříznutím nebo je lépe umřít po kopnutí do kazety z bomby, být usmažen hořícím fosforem, roztržen výbuchem rakety  a nebo rozdrcen rozbombardovaným domem.

 

Edward Albee použil v jedné hře bonmot: „Kde se někdo ptá, tam nikdo neodpovídá a kde by někdo odpověděl, tam se nikdo neptá.“

 

Absurdní drama se na světě odehrává stále, ale z onoho bonmotu platí už jen první část a to omezeně, protože se lidé bojí zeptat a mocní jim stejně odpovídat nebudou. Pokud ústa vůbec otevřou, linou se z nich lži, jako když bomby od letadel odkapávají.

Jiří Jírovec kanada

Příspěvek byl publikován v rubrice Pozdravy z Poottawí se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

52 reakcí na Zase ta nemístná česká skromnost

  1. Bavor V. napsal:

    A já přidám také jedno OT. Včera zemřel Petr Skoumal a proto malá vzpomínka https://www.youtube.com/watch?v=ko9ExB9PT1Q

    To se mi líbí

  2. Jethro napsal:

    Já snad k tématu: Kontroverzní téma, i když ne pro mne. Osobně jsem nikdy neakceptoval přebarvování našich parchantů na hrdiny.
    K těm oranžovým podříznutým … docela mne zajímá, jaký je rozdíl mezi podříznutým novinářem a třeba mezi pár (desítkami) civilistů zabitých, přesněji zavražděných tak nějak čistě, na dálku, bezkontaktně, pokud nepočítám kontakt munice.
    Osobně si myslím, že na Ukrajině zemřelo mnohem více lidí mnohem zvěrštějším způsobem. Co by možná dali za to, kdyby je někdo jen podříznul.
    Njn. To ale udělali naši parchanti, tak je to nakonec OK. Kdoví,
    Je to možná drsné, ale pro mne tři podříznutí ve filmovém zpracování islámistů jsou v těch tisících lidí, co zařvali různě hrůzně, jen okrajová epizodka. Rozhodně ne důvod k válce a zabíjení dalších nevinných, jako byla třeba ta manželka šéfa kdovíčeho i s dětmi v Palestině.

    To se mi líbí

  3. Lex napsal:

    Před chvílí jsem těm, na které mám adresu, když už přítel Jírovec píše o podřezávání „nepřátel“, poslal e-mailem tenhle odkaz http://www.redakcja.mpolska24.pl/6737/holokaust-chrzescijan
    Není ale „řezník“ jako řezník.
    Proti těm islamistům se už nasazuje technika i vojáci, a myslím, že v naprosto nedostatečné míře a pozdě, protože o masovém vraždění rasově či nábožensky odlišných je důkazů dost už dlouho. Jenže – když dva dělají totéž, není to totéž. Když „řezníci“ z Pravého sektoru (národní garda) posílají matkám povstalců uřezané hlavy jejich synů, je z Bruselu i Washingtonu klid po pěšině – bojují totiž za jejich zájmy.

    No, a když jsem si všiml prvního „diskusního“ vstupu, tedy odkazu, nemohu – byť je to OT, jako ten první vstup sám – nevyužít také jednoho odkazu, kde ředitel společnosti ZKL (exportní obrat cca 1,5 miliardy Kč) píše, jak je to s dopadem opatření „singrovky“ http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/v-indii-se-pro-ceskeho-vyrobce-lozisek-zkl-otevira-ctvrtmiliardovy-trh-1074093

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Ad 1. Je to síla, ani jsem to nečetl, stačil obrazový doprovod 😦
      Ad 2. Je hrůza, když hospodářství řídí banky.

      To se mi líbí

      • strejda napsal:

        Někdo tomu otevřel dveře, spíš víko Pandořiny skříňky. A dodnes mu mnozí tleskají. To se již zavřít nedá. Můžeme jen doufat, že to k nám v masové míře nedojde a dodat:

        To by se za Saddáma a Muammara stát nemohlo.

        Katastrofa dnešního světa je v tom, že ho řídí jen zájmy úzké skupiny lidí a ty berou ohled jen na svůj zisk a svoji moc. K tomu si najímají vhodné osoby. Presidenty, ministry a bankéře. Lidé – homo sapiens – je zajímají jen do té míry, že k nim, naštěstí, také patří.

        Jak víme i podřezávání může být v české kotlině hrdinský čin hodný medajle. Proč se pak divit těm, co chtějí těch medailí více a nezáleží jim ani na vlastním životě? Zameťme si napřed před vlastním prahem.

        To se mi líbí

      • Lex napsal:

        Prdel je, Bavore, že výsledek „hospodaření“ ČNB má vliv na odměny členů bankovní rady.
        Za toto „hospodaření“ http://m.ekonomika.eurozpravy.cz/ceska-republika/90161-cnb-vydelala-miliardy-guverner-a-radni-si-prilepsili-o-statisice/ za ten nárůst hodnoty aktiv /který i tak nestačil odmazat ztráty způsobené v minulých obdobích/ ČNB díky kejklům s tištěním a elektronickou emisi českých korun a jejich prodejem do zahraničí na úkor většiny obyvatel země – viz diskuse pod článkem http://m.ekonomika.eurozpravy.cz/ceska-republika/90161-cnb-vydelala-miliardy-guverner-a-radni-si-prilepsili-o-statisice/forum/ si nejvíce přilepšil sám pan guvernér.
        Ne, nezávidím mu, klidně ať mu ty peníze plesniví, pro něj odměna nějakého půl nebo jedno mega samozřejmě žádnou motivaci nepřináší.
        Také se tímto vstupem nestavím na žádnou ze stran, jen konstatuji – a v souladu s tím, na co jsem dal odkaz v první glose říkám, že kapitáni průmyslu ty věci asi vidí jinak, než banksteři zpoza skla svých paláců.

        To se mi líbí

      • Slim napsal:

        Obávám se, že horší je, když je řídí nekompetentní politici. Evropský Kalousek se jmenuje Schäuble. On je (podobně jako mnozí z vás) orientován na chybné ukazatele. Je v zajetí představy „zdravé marky“. A škodlivosti dluhů, vždy a všude.
        Výsledky se dostavují, jenže opačné; podívejte se na soustavný pokles € (a kč) vůči USD a GBP. Třeba se o vlivech deflace ještě poučíme. Tohle nemá na svědomí „singrovka“, to je jen vaše mylné, z kontextu vytržené, chápání.

        A EU čekají podle všeho ještě horší věci. http://www.patria.cz/zpravodajstvi/2739634/ekonomicka-nalada-v-eurozone-se-v-zari-zhorsila.html

        Uvidíme 14.11, až bude první „flash“ HDP. Zhoršení v eurozóně je skoro jisté, Čechy mohou jedině doufat v malý odklad vlivem růstu domácí spotřeby.

        To se mi líbí

    • Hudec napsal:

      Roztomilé. Jen více imigrantů do EU! Berlín chce zavést, aby si je země EU povinně rozdělovaly. Už se těším!
      Itálie nově nabízí za ubytování imigranta 30 eur. Tak to u nás rychle podnikavci zřídí ubytovny pro imigranty á 30 eur – to bude vejvar! Sto kusů x 30 x počet dní… to bude nádhera.

      To se mi líbí

  4. Petr napsal:

    Autor bohužel při svém přirovnání poněkud zapoměl na jednu zásadní věc. Bratři Mašínové nebyli ti, kteří si začli. Ale na to komundírové zapomínají velice často, oni raději opěvují své hromadné mordýře.

    To se mi líbí

    • K-k. napsal:

      jasně – začal si ten pokladník!

      To se mi líbí

      • Petr napsal:

        Kapičku nechápete, že? Ale nevadí, napovím Vám. Začali si komunisti.
        No a jedna verze uvádí, že pokladník skutečně po zbrani sahal, ale to pro mě hlavní není. To, že si komunisti začali ale je.

        To se mi líbí

        • Bavor V. napsal:

          Když to budeme brát takto demagogicky, pak za to může Hitler spolu s Chamberlainem a Dalladierem. Nebýt jich, nebyla by válka a nespadli bychom do Stalinovy sféry. Tomu nás na Jaltě prodal Angličan s Američanem.

          To se mi líbí

          • Minorita napsal:

            To nikam Bavore nevede, logiku do toho netahejte, ta panicky řve, že u toho nebyla, není a NEBUDE …

            To se mi líbí

          • Jos napsal:

            Nojo Bavore V. zrovna dnes máme výročí. 29.9. 1938 nás v Mnichově Chamberlain s Dalladierem vykšeftovali s Hitlerem. V mediích je k tomu ticho. Žádná zmínka. Nějak se to dnes nikomu nehodí. 30.9. se o svou část kořisti přihlásilo Polsko a také ji obdrželo. A dodnes se hrozně diví, že mu Stalin o něco později udělal totéž. No a Maďarsko si také urvalo svůj podíl kořisti. To ticho v mediích řve ovšem dnes nejvíce.

            To se mi líbí

            • Bavor V. napsal:

              Máte pravdu. O tom se raději ani nemluví.

              To se mi líbí

            • Minorita napsal:

              S porcí nadsázky ( bohužel je slovo nadsázka v této souvislosti milosrdná lež …) se dá konstatovat, že došlo k dohodě „našich“ nynějších kamarádů … Francie, VB, Itálie i Německo jsou naši , a měkké fašounství s nepokrytou oficiální podporou náckovského režimu, skoro oslavou nácky nadšeně vítající nár.menšiny a de fakto oficiální státně politické ztotožnění s náckovstvím jako takovým ať už politickými stranami nebo medii , jsou nepokrytým faktem .
              Dá se říci, že dnes stejně veřejnost o Bohemii hovoří jako o další spolkové podřízené gubernii, modří to dokonce ústy některých svých „bystrých“ členů navrhují v tisku, je to už hoodně dlouho ( téměř nejsou pamětníci ) a vůbec – nebýt toho, možná by tu byl ten komunismus ještě dříve, že … 🙂 …
              Každý bojovník proti tomuto nebezpečí se počítá, aneb : Padouch nebo hrdina, vždyť jsme jedna rodina …

              To se mi líbí

        • Minorita napsal:

          Jen mi není jasné, proč tedy k nim v době poválečné inklinovala jak dnes „hrdinná nesmiřitelná matka“, tak synové… Že to tak není ??? Ale je, jenže když padají pochybné a zvrácené modly, to se to kope … To jsou zase kecy … Když se nadělovala logika, etc., tak koukám spousta chyběla, ale to dnes patří k bontonu.
          Jsem zvědav, kdy se konečně přijde na to, že J.Husa, dinosaury a Ježíše Krista mají vlastně na svědomí také – to v tom byl čert, aby se něco nenašlo … 🙂 …
          Aneb nesnesitelná lehkost bytí , že …

          To se mi líbí

        • Jos napsal:

          No jasně Petře, bránit se loupežnému přepadení je komunistický zločin. A zrovna tak byl komunistickej zločin hasit požár stohu. Za to Mašíni také postřelelili toho komunistu jednoho hasičského. Jděte se bodnout Petře.

          To se mi líbí

        • Mac napsal:

          lidi , jako jste vy, jsou buď provokatéři, nebo asociální psychopati

          Vaši hrdinové Mašínové podle Vám podobných vedli válku s komunismem.
          Ten svázanej policajt měl tedy statut válečného zajatce. Podříznout bezbraného válečného zajatce je podle mezinárodních konvencí válečný zločin.
          Takže kluci Mašínovic byli co?

          ale že se ptám, že jo, přeci hrdinové…….

          To se mi líbí

        • kočka šklíba napsal:

          Jo tak oni si začali komunisti, takže je v pořádku, když se podřízne krk omámenému a svázanému policajtovi, který chránil obyvatele právě před takovými zločinci jako byli, a jeden stále je, Mašínové a spol. Ono je pak v pořádku, když se okrade a zastřelí pokladník, který pouze plnil svoji povinnost a pak se ty peníze utratí na svojí potřebu, hnusná loupežná vražda. A ono je v pořádku, když se vystřelí oko hasičovi, který rovněž dělal svojí práci a hasil požár, který ti gauneři založili. Mašínové byli stvůry a jako stvůry se také chovali a nebojím se napsat, po tom, co jste sem napsal, že vy zřejmě jste něco podobného.

          To se mi líbí

          • Minorita napsal:

            Zakopaný pes je kočko v jedné „maličkosti“ – byl to pokladní v „komunistickém“ podniku , tedy méněcenný -> jaké pak ohledy. Samozřejmě, že v případě tržního prostředí by šlo o bestialitu nejhoršího kalibru, ale v „komouši“ ovládaném podniku a zemi ??? Pché, jen houšť …
            Nerozčilujte se, to je jen skutečná tvář běžného českého pravičáka, nic zvláštního, vlastně současný standart – tak to je …
            Skutečně je nezbytné a správné, se chtít, snažit, s každým domluvit ??? Opravdu ???

            To se mi líbí

    • oh napsal:

      Můžete klidně vrahovi připnout na hruď medajli – když seženete někoho, kdo má na ten úkon žaludek. Ale vražda zůstává vraždou, bez ohledu na to, do kolika vzletných frází jí zabalíte. A to platí úplně pro všechny vrahy, tak nějak napříč politickým spektrem.

      To se mi líbí

      • Minorita napsal:

        Takových, co na to mají žaludek je … A díky masírce valem houfně přibývají – bylo by možná pro Vás šokující, kolik že „ochotných“ by se samo aktivně přihlásilo a přiložilo ruku k dílu, tedy k ledačemus … Není to tak dlouho, co se veřejně trhalo koňmo …

        To se mi líbí

  5. Petr napsal:

    Víte, smutné jsou dvě věci.
    To, že autoři komentářů výše, které komentují můj názor na který mám právo kdybyste se pokakali, a za kterým si stojím již řadu let, minimálně pak od roku 2008 kdy jsem na svém bývalém blogu kladně přivítal ocenění bří. Mašínů medailí premiéra, nedokáží pochopit, ba co víc, ani se zamyslet nad tím, zda není něco rozumného na tom co je jiné, než jim bylo celý život rváno do palic. A nutno říci, že docela dobře, když vidím tu vygumovanost.
    Jenže, a to je ta druhá věc, které je mi docela líto, je prostě třeba počkat. Snad na další generaci. A nebo na někoho, kdo dokáže myslet a vzít v potaz, že jiný názor může mít také v něčem pravdu. Nemít zkostnatělé myšlení.
    Ale to je těžké, chápu. Zejména pro někoho, kdo najednou přišel o jistoty a už dvacet let to nemůže vydýchat. Jenže s tím se musíte popasovat sami holenkové.
    Zatím můžete stokrát volat, že bři. Mašínové jsou vrazi. Já si přečtu tento seznam: http://goo.gl/WHh1TL a vidím vrahy také jasně.
    Skrz prisma vašich pohledů bych musel za vrahy považovat i atentátníky na Heydricha, vždyť sakra zabili vysokého státního úředníka. A co partizáni ze SNP? Nevraždili?
    Jo jasně, Mašínové mohli sedět na zadku a zdobit okna. A nebo také komunisti nemuseli zadrátovat hranice. Jenže to by tu asi nikdo nezůstal, co?

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Nevím, jaké jistoty, ale já se úspěšně živím jako OSVČ, nejsem tu jediný, kdo podobným procesem prochází nebo už prošel a nikdo tu nebrečí. To si jen někteří zastydlí pravičáci myslí, že být levicový znamená být líný. Omyl.Znám i několik voličů a příznivců vpravo, kteří jsou naopak líní a opilí, přesto svoji situaci přičítají komunistům a ne vlastní neschopnosti. Protože schopnost se nerozlišuje na pravo a levo.

      To se mi líbí

    • Mac napsal:

      vy jste xxx…..

      podříznout bezbranného svázaného, zastřelit při loupežném přepadení pokladníka, řádit jak černá ruka proti hasičům – to jsou prostě zločiny ať si pomatenci jako vy blekotají, co chtějí.

      Kdyby ti vaši „hrdinové“ zastřelili při přestřelce na těch zadrátovaných hranicích pohraniční stráž – to by se SNAD dalo omluvit, ale ani to by nebyl hrdinský čin.

      Vy jste infantilní obdivovatel násilí – že nejraději čtete brožované krváky?

      To se mi líbí

      • Petr napsal:

        No tak jsem blb. Vy jste spokojen a budete se dál rochnit ve svém bahýnku a já budu mít klid.

        Jen bych rád upřesnil jedno. Nejsem obdivovatel násilí a ani infantilní. Ale budu ho vždy hájit, bude-li jedinou možností jak proti němu bojovat. A nebyli to Mašínové, kdo vyhlásil válku. Byli to komunisti. A tak jí měli. A to je najednou bebíčko, co? Dodnes to nedokážou vydýchat, že jim někdo oplatil stejnou mincí.

        To se mi líbí

        • Mac napsal:

          kdo co nedokáže vydýchat? Pozůstalí po tom pokladníkovi?
          pořád si myslím, že ty plky nemůžete myslet vážně, takže vás beru jako provokatéra a tudíž končím tuto jalovou debatu.
          Vrazi Mašíni si žádnou debatu o sobě nezaslouží, ti si zaslouží akorát odplivnutí.

          Vám samozřejmě přeju krásné odpoledne a slastné rochnění v představách podřezaných hrdel

          To se mi líbí

          • Petr napsal:

            Víte Macu, nejsem komunista. Proto se nemohu rochnit v představách podřezaných hrdel. To je doménou komunistické bezpáteřní svoloče.

            Bavor tu někde (nevím jak si WP seřadí komentáře) uváděl Breivikův případ jako příklad. A myslím že to je příklad, který se hodí, byť ne tak jak asi Bavor myslel.

            Je nesporné, že Breivik postřílel levicovou mládež. Myslíte, že jsem tehdy jásal? Měl bych, ne? Je jasné, že levici přeci nemusím.

            To víte, že jsem nejásal. Levice tam totiž nikomu nevyhlásila válku a to co Breivik udělal byla obyčejná sprostá vražda. Tím to pro mě hasne.

            U nás byla situace jiná. Komunisté vraždili, kradli pošlapávali veškeré lidské svobody a navíc válku vyhlásili. A stejně tak jak budu obhajovat činy bří Mašínů budu obhajovat i činy slovenských partyzánů, protože se vždy dívám i na danou dobu. Jestli to nedokážete, je to bohužel váš problém.

            Pro mě Mašínové hrdinové jsou, stejně jako každý kdo nějak uškodil komunistickému režimu, protože komunismus je jedno z největších zel historie. Troufnu si říci, že jde o větší zlo než fašismus a německý nacismus. Byť mají k sobě blíž než si můžeme myslet.

            To se mi líbí

            • moskyt napsal:

              Se svými názory ale máte, ať se vám to líbí nebo, k nacismu nejblíž vy.

              To se mi líbí

              • Petr napsal:

                No pravda je taková, ať se to pro změnu líbí Vám a nebo ne, že asi vůbec nevíte co to je nacismus.
                A pokud se čirou náhodou domníváte, že to víte, můžete upřesnit, kde jsou mé názory blízké nacismu?
                Konkrétně. Na mém blogu máte materiálu dost. Ale pochybuji, že vůbec konstruktivně odpovíte, protože není jak holenku. Raději se dovzdělejte.

                To se mi líbí

            • Mac napsal:

              Víte Petře, jste únavnej a otravnej jako osina v …abych bavora nenaštval…. v rectu

              Pro Vás jsou zbabělí podlí vrahouni hrdinové, pro jiné prostě nejsou.

              U toho bychom se myslím mohli rozloučit, co říkáte.

              …i když – ještě drobnost. V 1989 jsem končil fakultu a v listopadu byl naprosto nadšený, že se děje to, v co málokdo ještě v létě doufal. Že komanč jde konečně od válu.

              To, co přišlo v následujících letech, bylo pro mě ( a bez debaty pro mraky jiných) obrovské zklamání. Ne pokud jde o mé soukromé materiálno, určitě si nestěžuji a určitě jsem na tom JÁ líp, než bych byl za komančů. To zklamání až zdrcení vyplývá z té neuvěřitelné ekonomické a morální devastace této země.
              Ale i když jsem nasr…..n na maximum, bolševika bych zpátky nechtěl.
              To je to, co vy – zastydlí antikomunističtí fanatici – nikdy nepochopíte.
              Že kritika současných poměrů není volání po renezanci socialismu. Je to prostě vyjádření odporu k takovým, jako jste vy, kteří mají v DNA to bolševické KDO NEJDE S NÁMI, JDE PROTI NÁM. Vy, kteří máte rudo před očima, že ten pokladní , který za svěřené peníze odpovídal, byl naprosto správně Mašíny odpraven.
              Takoví jako jste vy, se neustále (naprosto nechápu na jakém principu) vyvyšují arogantně nad své okolí, které nesdílí jejich ulétlé názory, a odmítají si připustit, že nejsou nic jiného než asociální odpad společnosti. Každé, nejenom té naší.

              Hezký večer

              To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                DNFTT

                To se mi líbí

              • Petr napsal:

                To je hezké, dokonale jste popsal VAŠE chování.
                To, že nechápete psaný text, souvislosti a nedokážete přijmou cizí názor o Vás hovoří dokonale.
                Já nikdy neřekl, že Vaše adorace bloševických přisluhovačů je špatná, Vy o mém názoru ano.
                To hovoří za vše.
                Dál se už s Vašima myšlenkama nehodlám špinit. Jsou jakési chladné, možná tím, že autorovo IQ je blízké bodu mrazu.

                To se mi líbí

            • Minorita napsal:

              Člověče, čím víc žvaníte ( a to jsem milosrdný ), tím víc do světa řve duševní bída … Slovo myslet neurážejte, nemáte s ním ani zbla nic společného. Tohle je klasická ukázka mentální výbavy „svobodného“ pravičáka … A klony podobné duševní prázdnoty tady čtvrtstoletí tvrdí muziku, nastavují měřítka, komentují a přepisují dějiny …
              Dá se konstatovat, že podobná IQ jsou totálním neštěstím kdekoli, kdykoli pro kohokoli, a né toliko ismy, ale Vám podobní „praktikující fanatičtí stupidi“ jsou tím skutečným zlem provázejícím lidstvo od prvopočátků …
              Bože, za co …

              To se mi líbí

      • Bavor V. napsal:

        Upravil jsem váš koment, protože použití takového slova jako přímého oslovení už nedovolím. Jinak je mi každé slovo celkem volné. Nejedná-li se o úplné vulgarismy.

        To se mi líbí

  6. cobolik pacholik napsal:

    serus petre.
    mas neodmyslitelne pravo na nazor a jak tak slabym kukom som kuknul,nikto neserie z tvojho nazoru a vobec ti nebrani,aby si aj ty sral bo oni pisu tiez len svoj nazor,dalej radu let si stojis za tym,ze vostry hosi masini dostali medailu ,co uznavam,ale neviem ci mas belma na ococh,abo strupy na mozgu,ked jednemu masinovy dal svazak tu medailu a ten hero masin sa nestitil zobrat,uz len z toho popudu bo ja zatata kurva a ked bojujem pre svojich proti komune a jej prislusnik mi da medailu a ja ju zoberiem,som ostatny smejd a horsi od hovna . v roku 1983 som chcel s mullerom zastrelit 4 vojakov,aby neboli brzda provozu v prekroceni hranic,8 mesiacov sme sa chystali,aby vyslo naisto,bo potom uz len opratka by bola ista,cely cas ma zralo,ze zastrelim taku holotu jak ja sam,nijake banky som nechcel vykradat,aby som mal prostriedky na boj,len som chcel ist do pizdy z tej pakarni,stale som mojmu priatelovy hovoril,ze zabijeme obycajnu holotu a dvoch z tych vojakov,jeden pepik a jeden cobol,to by ich boli zastrelili aj ostatny chlapci,bo bonzacke hovada,na hranicu bolo asi 40 km,auto vybavene,civil a podobne srandy,zbrane bez problemu plus municiu a hlavne cas,kym sa dozvezdia a vychadzalo minimalne 12 hodin,ak by sa nieco nepredvidane nestalo,co bohate stacilo,nic nevyslo,bo ma zavreli do posadkovej basy a potom dali podmienku,naisto nic nevedeli,co sa chystalo,bo by som bol v base zhnil,preslo vela rokov,zijem davno za hranicami,co by som bol,ak by som bol odpraskol tych prisluhovacov komunizmu ja o nic horsi prisluhovac bol, bo som sluzil a robil v tej komune jak ony,co pisem moze vyzniet jak fajna bajka,co mam v pazi,dodnes by som nemal problem zabit,ale nevinneho,to by som neprezral,ak by sa to stalo vtedy a ja prekrocil s kolegom ciaru do reichu,tam by som naisto povedal,ze som zajebal len komunisticke kurvy,ale v duchu by som vedel,ze som len obycajny vrah,vies co sa teraz deje v penn state,taky dabel,veteran z iraq,zastrelil dvoch state troopers,bo mu zavadzali,bo on serie na nejaky state a nenavidi federal government,tak jak timothy mc weigh,co vyhodil do luftu budynek v okla,bo on bojoval proti federalnej moci a za zabitie,clenov sekty davida vo waco(texas) vacsinov zeny a deti zhoreli za ziva po napadnuti cez agentov fbi,pre drvivu vacsinu amikov ostatny vrah,jak ten z penn tak ten z okla a je aj dost takych,co im drzia stranu,bo bojuju proti federalnej vlade a je viac tu pripadov takych akcii,ked americky buran serie na federal bo mu nepasuje,je dost takych jak ty v cz,co uznava masinov,ten z penn zabil dvoch ozbrojenych state troopers a mc weigh federalnych zamestnancov,co ich naplnov prace je vybavovanie dochodkov,nemocenskych,vyplacanie podpory a podobne srandy,kde federalny government vyplaca prachy jak masini,tak mc weigh,ci ten dobrodruh z penn to u mna obycajny vrahovia jak ja,keby vtedy ,co som chcel urobit urobil a mozem ta usistit petre,ze poznam tu v tej riti takych,no dvoch,co neutiekli so zajazdom,ale cez ciaru za tvrdej komuny a bolo do nich strielane,oni maju masinov tiez za vrahov,fajne dlhe a moze byt brane jak dobra beletria a scenar z hollywood,co mi jedno a mam v pazi a este petre,nic sa neboj,mozno dozijez,ze anthropoid CS7 jak si dam vykerovat na tu suchu ruku,to ty,co zabili tu kurvu z reichu,zanedlho budu obycajny vrahovia,co zabili dobrotinca ceskej holoty a potom dumaj,ked sa to statne,ze co je spravne,ci masin,ci vysadkari,vrah,co zabije pre pat korun uderom kladiva do hlavy staru slabu zenu 51 uderamy,tiez hovori,ze potreboval peniaze,taky jeden debil sedi v cobolove do konca zivota nazdar.

    To se mi líbí

  7. cobolik pacholik napsal:

    dalej petriku ja na svoje jistoty driem uz slabe 21 rokov a z toho slabe 17 jak ilegal a nikde som nedostal nic za darmo,ale ked slucham tu tie spravne prahlasenia,myslim,kde zijem, jak vlady,redaktorov a tych spravnych channels,to v tej komune zasranej som take bajky na takej urovni nepocul,bo ked si myslis,ze ten zasrany cobol,co tu pise mal nejake istoty? to som zistil za ten zasrany zivot,ze mam jedinu a ta je ,ze zdochnem,ty zober jedno jedine v potaz petriku a to svoj rozum ,alebo chod niekde do cudziny a opytaj sa,co sa robi s vrahom,bo myslim,ze ta nalakuje velmi lacnym lakom,bo ja seriem na nejaku ideologiu,ci spravny nazor,ja mam len svoj buransky kuk,ktory za 30 rokov sa sekol proklete malo.

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      čoboldo, já jen doplním nějakého Breivika. Postřílel levičáky a co za to? Žádnej metál, ale basa.

      To se mi líbí

      • Mac napsal:

        jasně, Breivik nebyl s Norskem ve válečném stavu, takže basa.
        Mašíni s komoušema ve válečném stavu byli, takže metál

        a pak že nezáleží na maličkostech 🙂

        To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.