Podle sebe soudím tebe


Západní diplomati se předhánějí ve výhružkách, co udělají až Rusové… Ale nezdá se, že by Rusové chtěli něco udělat. Otázka Krymu byla otázka Sevastopolu a ten zase otázkou bezpečnosti. Zbytek je sice také Ruským zájmem, ale jen potud, pokud se NATO nerozhodne samo něco vyprovokovat. Rus je Rus a jeho mentalita je na hony odlišná od mentality většiny Evropanů. Tedy něco, s čím si Západ neví rady.

Ukrajinská majdanská domobrana začíná oficiálně pořádat vyzbrojování a výcvik dobrovolníků. Hlavně těch dobrovolníků, kteří už bojovali na Majdanu. Samozřejmě za podpory Unií. Někteří odborníci na Rusko totiž dobře vědí, že ruský medvěd nemá o Ukrajinu takový zájem, aby šel do jakékoli války. Ale také vědí, že medvěda lze vyprovokovat k útoku. Zejména bojůvkami, které budou terorizovat východo-ukrajinské Rusy. A vyvolat tím opačný jev, než který nastal v roce 1938. Tehdy ordneři terorizovali obyvatelstvo české. Na popud Německa, zahnaného do kouta přehnanými restrikcemi vítězů Světové války. Dnes stejní „vítězové“ podporují nacionalisty Ukrajinské a vědí, že tím podněcují i nacionalisty Ruské. Vyvolávají tím nového ruského samoděržavného cara, který se má chopit Romanovského praporu a chtít napodobovat své předchůdce. Ale tím carem nebude Putin. Ten car může vzejít z okruhu kolem nacionalisty Žirinovského. Ten se ostatně již projevil svým návrhem Polsku, Maďarsku a Rumunsku rozdělit Ukrajinu mezi tyto země a Rusko.

Výzvědné služby  mají problém, protože nezachytily přípravu na anexi Krymu. Jak poznamenal jeden diskutující pod článkem o tomto problému, nebylo patrně co zachycovat. Rusové prostě zareagovali na vzniklou situaci. A kdo zaznamenal kratičký článek o bleskovém přesunu ruských vojáků na jeden ze severomořských ostrovů, ten jistě chápe, že v ruské armádě stačí ráno zavelet a večer si dávají v daném místě svůj stakan.

Prostě Západ ví, že by sám do boje šel a chtěl by získat více. Ostatně se o to už snaží. A tutéž chuť přisuzují Rusku. Podle sebe soudím tebe.

Bavor podpis_rex

Příspěvek byl publikován v rubrice Bavorovy poznámky se štítky , , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

29 reakcí na Podle sebe soudím tebe

  1. moskyt napsal:

    Tuhle prognźu jsem potka na netu. Je to volný překlad.
    Ukrajinské orgány přijaly ruské ultimátum?
    Novinář Kyjev Times Maxim Ravreba zpozoroval v činnosti ukrajinskými orgány určité sekvence. Na stránce ve Facebook, vyslovil předpoklad, že začalo „vypouštění“ nacionalistických sil v politice. Věří, že současní ukrajinští představitelé souhlasili s ultimátem Ruské federace.Jako argumenty Ravreba přináší několik z následujících událostí: dekret proz. prez. Alexandra Turčinova o stažení ukrajinských vojsk z Krymu, setkání ministrů zahraničí Ruska a Ukrajiny Sergeje Lavrova a Andreja Deščycy stejně a také zabití Alexandra Muzyčka.
    Navíc, jak uvádí novinář, nadále státní moc přebírá odpovědnost za zabití, a odvolává ministra obrany Igor Tenjucha, který zastupoval „Svobodu“ a ministerstvo vnitra začíná útočit na „Pravý sektor“ a Samooboronu majdana. K tomu Maxim Ravreba dodává, že média-podporovatelé euromajdanu napsala, že Saša Bilij zemřel při svém zatčení.A Vitalij Kličko, který se distancoval od nacionalistů, požaduje rezignaci Alexandra Turčinova.
    Podle novináře, všichno dohromady, pokud se nad tím zamyslíme, je velmi podobné s ruskému ultimátu.
    Ravreba předpovídá, že lze odhadnout co bude následovat: politické reformy, odzbrojení všech milicí euromajdanu,federalizace, vyhlášení oficiálního statusu ruského jazyka, přeložení voleb na prosinec a návrat Viktora Janukovyče, kterého Rusko pokládá za legitimního prezidenta.“
    thekievtimes.ua/politics/345337-ukrainskaya-vlast-prinyala-ultimatum-rossii.html
    Jinak jsem se dočetl, že zřejmě začala noc dlouhých nožů. Zaměřená na všechny kdo neodevzdali zbraně, a to jsou především ti všichni pravicoví bojovníci z majdanu.

    To se mi líbí

    • Hudec napsal:

      Moskyte, to je zajímavé. Dík.

      To se mi líbí

    • Renard napsal:

      Kéž by to tak bylo. Obávám se ale, že Američané mají s Ukrajinou jiné záměry. Úmyslně nepoužívám slovo plány, protože oni neplánují: jejich cílem je prostě vyvolání chaosu a v něm se pak buď zorientují a nějak ho využijí (Kosovo, částečně Afghánistán), nebo dané území nechají zatím svému osudu (Libye, Sýrie, Irák atd.). Pokud na Ukrajině převládne rozum, dojde jim, že s Ruskem je třeba se domluvit a spolupracovat asi tak, jako to dělá Finsko. Pokud ne, pak budou dál provokovat (a my to podpoříme svými sankcemi a Gripeny), dokud Rusové nebudou MUSET zasáhnout tak, jako v Gruzii nebo na Kavkaze. A to by pak teprve začal řev typu „říkali jsme, že nezůstane u Krymu“. Pamatujete na tu scénu z filmu Rozmarné léto, kde stařík v podání Bohuše Záhorského rozhoupává lano pod kouzelníkem Arnoštkem, na něhož volá, aby slezl, nebo spadne, aby pak nakonec spokojeně konstatoval „já jsem to říkal“?

      To se mi líbí

        • Rosťa napsal:

          To je humus.

          To se mi líbí

        • strejda napsal:

          Je inteligentnější než ti prvoplánoví žumpalisté, ale cíl je stejný. Na východě čeká nepřítel a musíme se na něho vyzbrojit.
          Co mně ale potěšilo, Krym zruinuje Rusko a položí jeho ekonomiku. Pokud tomu tak je, tak by Ukrajina, chudší a menší než Rusko musela jásat. Elegantně se Krymu zbavila. A navíc objevné tvrzení že Rusko Krym nepotřebuje. K čemu ho pak potřebovala Ukrajina?
          Na Krymu viděl, jak píše, zfanatizované lidi, v Kyjevě na něho stříleli. Horší to ale bylo na Krymu.
          Ach jo. A to Rusy má rád, jak vypadají ti, co Rusy nenávidí?

          To se mi líbí

        • cobolik pacholik napsal:

          tak toho to som cital,to ani politruk tak neciganil a neprevracal,ked rusia zostrelila lietadlo KAL,hoci pravda 3 dni pisala,ze jeden den naruseny vzdusny priestor,duhy den vystrazna strelba a az na treti den ho zostrelili,sam povedal soudruzy,jak vite ,co slouzite pri obrane vzdusneho prostoru,to letadlo bylo dole hned.jak dobre,ze si mozem porovnat bo som starsi kon,taky 30 rocny,ci mladsi to vie docista hovno,alebo kuka jak puk,ked nieco dristnem,ked som bol v burakove,to len rozpravali o bahrajne,emiratoch,jak sa tam zije poniektory murari tam aj boli na dovolenku od nas z toho biurakova,ci dokonca jeden tam pracuje,ked sa im povie krym,myslia,ze nejaky rum…

          To se mi líbí

  2. Petrpavel napsal:

    Výsledek hlasování o ZAMÍTNUTÍ návrhu Okamury na obecné referendum :

    http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?g=58818&l=cz

    Tady je těch 121 miláčků ultrapravicového ma(e)jdanu na Ukrajině hlasujících PRO :

    http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw?g=58801&l=cz

    To se mi líbí

    • Strejda Olin napsal:

      Bylo by dobré si hlasování pamatovat. Určitě se o něm bude v budoucnu ještě hodně mluvit.

      To se mi líbí

  3. Petrpavel napsal:

    Vstoupil jsem po dlouhé době na jeden skok do jámy vlkové, s tímto zatímním výsledkem:
    Petrpavel napsal:
    Komentář čeká na schválení.
    Březen 26, 2014 v 7.03
    Šlo o stejný text jaký je zde v 06:54. Dvě pro mě důležitá, protože vypovídající, hlasování. Třetím „hřebíčkem do rakve“ je pro mě očekávaný (ne)výsledek církevní komise (i ty jejich úsměvy) :
    http://www.novinky.cz/domaci/331513-cirkve-neustoupi-expertni-komise-pro-restituce-konci.html
    Jestli toto jsou hodnoty, pak tedy jsem opravdu (Slime) nihilista, odmítající a mající negativní vztah k nim. Kazící atmosféru spokojené společnosti.
    Už jsem si vícekrát, jak jste jistě poznali, řekl že to komentovat nemá cenu. Jenom řekl, a nesplnil. Teď to říkám veřejně. Snad mi to pomůže ke zvládnutí…
    Vše dobré a nejlepší všem z této útulné hospůdky 🙂 .
    http://mixka.rajce.idnes.cz/Petrin_bludiste_25.3.2014/

    To se mi líbí

    • Cech napsal:

      Děkuji za připomenutí jak Dienstbierova ČSSD dokázala téměř nemožné.

      ABSOLUTNĚ NIC VE PROSPĚCH SVÉHO STŘEDOVÉHO VOLIČE PROZATÍM NEUDĚLALA A JAK VYPLÝVÁ Z DANÉHO DO KONCE VOLEBNÍHO OBDOBÍ NEUDĚLÁ.

      Nechce se mi do nekonečna opisovat priority a volební program ČSSD, protože nyní je naprosté většině středových voličů jasné, že Dienstbierova ČSSD se posunula o kousek více doprava než Babišův projekt ANO.
      Tím zásadním cílem do budoucna musí zůstat jediné; nenechat ČSSD opět vykrást nezasloužené hlasy voličů.
      Tak jak se ČSSD postavila proti svým voličům a vlastně proti většině Čechů, tak jak naprosto cíleně použila Bakalova a Křetínského média proti asociaci krajů,tedy vnitřně vybojovala vítězství Prahy nad zbytkem ČSSD.
      Proto a jen proto přeci žádný Čech nesmí dopustit aby stejné vítězství utrpěla nad celým národem.
      Agónie ČSSD bude mnohem horší než současná agónie ODS,protože odtrhnout Dienstbierovce od cecíků, si vyžádá více jak tvrdou ruku.Jsou po 7 letech opravdu vyprahlí.
      To podstatné je ovšem poněkud jiná a temnější káva.
      a) Siengrova skupina nejen, že mákla za 1x mili a pro Petra 2,6 mili ale jak se nyní ukazuje tak Singrovka okrade Česko cca. o 20 – 25 mili díky půjčkám firem v €.
      Při návratu koruny na reál na tom oligarchové trhnou na českém daňovém poplatníčkovi těch 20 – 25 mili.
      http://hn.ihned.cz/c1-61917600-banky-pujcuji-stale-vice-penez-v-eurech
      Pouze prosím podrobněji znamená přepsat kus dedu. mapy do lidské řeči ale nejsou lidi není čas, promiňte,snad to takto bude pro zamyšlení stačit.
      b) Jak napumpovat něco více do chemické tiskárny pana ministra.
      http://ekonomika.idnes.cz/mf-dnes-benzin-muze-podrazit-kvuli-babisove-poplatku-p07-/ekonomika.aspx?c=A140325_215535_domaci_vez
      neb zprivatizovat strategické rezervy na úkor dopravců a nakonec všech řidičů.
      Prostě když mi ti mizerní Češi za to jídlo nedali vice, tak jím ho zdražím takto a to se uvidí kdo je v Česku pánem.
      No a nyní jak si z nás pan Dienstbier nedávno dělal srandu, že Babiš sníží DPH na potraviny tak toto je ono snížení DPH na potraviny podle ČSSD.

      To se mi líbí

    • Cech napsal:

      No a stále mají Dienstbierovci přes 20 % – > jak je to možné to jsou voliči ČSSD skalnější než Schwarzenbergova víra ve spolupráci s Dienstbierem.
      http://www.novinky.cz/domaci/331571-volebni-preference-ano-raketove-rostou.html

      To se mi líbí

      • Bavor V. napsal:

        Já se domnívám, že hodně voličů ještě tuto vazbu neprohlédlo. Přece jen se daří ji úspěšně kamuflovat.

        To se mi líbí

        • táta napsal:

          …Bavore
          nesouhlasím s VAŠÍM a zdejším hodnocením o ČSSD…..SICE s jiného uhlu…….souhlasím že pro mě je Dienstbier VELKÝM ZKLAMÁNÍM…….a to jsem ho volil v prvním kole,JE pro mě i čím dál víc zklamáním ČSSD…….POTUD se schodnu.

          Ovšem….toto…Já se domnívám, že hodně voličů ještě tuto vazbu neprohlédlo.

          ZA PRVÉ Dienstbier není ČSSD jeho názory sdílí jen část………ale co zde určitá část neumí rozlišovat bohužel ani VY je celkové možnosti levicového spektra a spíše levicového simpatizanta……pro plno lidí je stale nemožné volit KSČ A CO TEDY.

          nemusíme si vykládat že i kdyby jsme všichni levicově smýšlející to dali KSČ……..VLÁDU bude sestavovat pravice—–zatím je praktický nemožné aby vládu sestavovala KSČ.
          Tento pohled naprosto většina zde ignoruje………není to otom že by neprohlédli je to tristní možnost levicového voliče………..abych zabránil vládu KALOUSKA……VIDÍM čssd jako přece jen lepší volbu,sice stím nejsem nadšen,asi to dokonce tentokrát hodím KSČ,ALE CHÁPU lidi co to KSČ NEMUŽOU hodit že ta ČSSD je pro ně znouze ctnost.

          PROTO tu větu …………Já se domnívám, že hodně voličů ještě tuto vazbu neprohlédlo.

          vnímám jako naprosto nepochopení situace

          To se mi líbí

          • Bavor V. napsal:

            tato
            nemáte pravdu. Vy jste člověk už zkušený a tu Dienstbierovštinu poznáte. Ale kolik je takových, kteří to stále ještě žerou i s navijákem? A takové mám na mysli. Vás ne, vy už víte…

            To se mi líbí

            • táta napsal:

              Bavore

              pak byste to musel napsat jinak……..to očem píšete je část kterou bych stotožnil s paní nám známou S.Š……ABYCH pravdu řekl ta je na hony vzdálená mému vnímání,to je přání té paní dostat do této fáze ČSSD,UZNÁVÁM že Dienstbier ktomuto vnímání asi k mému překvapení asi směřuje ,ale jak píšu je to jen malá část,ona ČSSD MÁ BOHUŽEL mnoho proudů………ale jak jsem psal trochu ignorujete že bez sice špatné ČSSD TO zatím nejde jestli teda se nesmíříme že zde bude vládnout KALOUSEK.

              jak jsem napsal asi budu volit KSČ……..ALE hlasy pro čssd jsou třeba……..proto nemohu souhlasit že ČSSD JE TOTOŽNÁ respektive stejná jako pravice………a to zde defakto unisimo hodně z vás prezentujete

              To se mi líbí

              • Bavor V. napsal:

                tato
                ČSSD se chová stejně sebevražedně jako ODS a to je její největší chyba. A v tomto je totožná. Tvrdíte, že JD není ČSSD, ale on je představitelem a hybatelem současné ČSSD. Bohužel pro ni i pro nás.

                To se mi líbí

            • táta napsal:

              BAVORE
              ale pořád jdete od toho jádra……..ano chová se sebevražedně…….jenže jde o toto…….dobře volíme KSČ…..čssd zde nebude…….a bude zde vládnout KALOUSEK.

              NEZLOBTE SE to já dokavad nebude jiná strana………nebudu psat a přesvedčovat proti ČSSD………A TO z vás dost zde dělá………….já o voze VY O KOZE

              VY PRICIPIALNĚ JÁ o bídě levice KSČ NEMÁ MOŽNOST VLÁDNOUT…….to je očem píšu a to si dost voliču uvědomuje lepší mizerná Čssd než KALOUSEK A VTOM TOTOŽNÁ NENÍ

              To se mi líbí

            • Lex napsal:

              Na margo toho, co píše tata, nemohu nenapsat, co před časem říkal Václav Bělohradský. Že volební výsledky současné doby (a to zdaleka nejen u nás) představují kaleidoskop. Spektrum, kde vítězí protestní hlasy proti etablovaným stranám, které jako koalice s vládní odpovědností, a stejně tak jako opozice, zklamaly očekávání voličů, podvedly je neplněním volebních slibů.

              Byl jsem tradiční volič ČSSD, nikdy jsem nevolil pravici. ČSSD už volit nebudu. Je to parchant stejného ražení jako kalousekpartaj (myslím, že Petrpavel by mohl vyprávět, jestli se nemýlím, říkal, že tam před časem vlezl a na co přišel…).
              K tomu „kaleidoskopu“ patří fakt, že se fakticky rozplizlo pravo levé rozložení politických sil. Pravičáci unisono tvrdí, že ODS či TOP nepředstavují pravici, levičáci nevidí nic podstatně levicového na podpoře mafiokapitalismu ze strany ČSSD, která se v důsledku svého (zaslouženého) debaklu musela fakticky vzdát svého programu (a pokud ne, tak jsou to jen kecy).

              Kdo byl pravicovější než pravý úhel? Václav Klaus a jeho „boys“ na Hradě, včetně takového Petra Hájka.
              Nikdy bych nevěřil, že budu prakticky bezezbytku akceptovat jeho (Hájkovy) názory prezentované na ProtiProudu http://protiproud.parlamentnilisty.cz/svet/politika/

              Jo, a už zase jdu.

              To se mi líbí

        • Minorita napsal:

          Pardon, že vstupuji do konverzace…
          Nebo je jim to pane z Bavorů jedno, vyhovuje jim to, a onen potentát s MK v zákrytu je pro stávající elaborát přijatelný , stejně jako naprosté popření téměř všeho, čím se místní socialisté baziliškovsky oháněli. Napadlo někoho, že volič socialistů se vlastně má dobře, že je něco na výroku jisté slípky z té strany, že nejsou stranou pro bezdomovce a jiné potrefené, že ona skupina vzala za svou teorii o tom, že volit takovou stranu a styl je ztotožnění se s úspěšnými ???
          Jak jinak si to vysvětlit po tom, co socani předvádějí jak na úrovni tzv. vrcholné ( omlouvám se jak tomu slovu, tak jeho významu ) , tak regionální ( např. prostěradlo na radnici v Reichenbergu,, dojemná spolupráce s reformátory na místní úrovni , etc…) , jaký je rozdíl tedy mezi novou ČSSD Sobotky a spol. a jejich příznivci ???
          Ach, přesvědčené o shodném vizáži nových socialistů a tandemu kníža+MK nepřesvědčíte, zrovna tak jako o tom, že sice nepřímo, ale přece MK a spol. operují a ovlivňují z pozadí dění tak jako tak, že de facto uskuteční to co potřebují prostřednictvím někoho jiného ( samozřejmě s jeho vědomou účastí ) … Za to se dočtete, jak je onen „jiný“ ( myšlena Sobotkovsko – Dientbierovká ČSSD ) oproti MK+ks JINÝ, lepší, jak jsou prokazatelné nejen předvolební x-kráte ústně, tiskově i písemně deklarované lži a podvody vlastně normal a projev strategie nebo taktiky … Vauuu, vauuu…
          Když to vyhovuje, když je to chápáno a dokonce obhajováno, tak to asi vyhovuje, ne ???

          To se mi líbí

          • táta napsal:

            no každý má narok to vidět jinak.
            PRO MĚ je duležité a to je nespochybnitelné fakty pro mě jako obyčejného člověka…..co bylo za vlád když byla u moci ČSSD A KDYŽ BYL u moci TOPOLÁNEK,NEČAS,KALOUS.
            jestli pane minorita nevidíte rozdíl,pak at VÁM VYHOVUJE kalous

            HADAT SE NEBUDU…….JEDNO je jasné asi budu volit KSČ……..BOHUŽEL jestli nevznikne náká jiná strana levicová nebo se nestane zázrak že BABIŠ BUDE TO CO říká čemu nevěřím…….bude zde vládnout pravice

            To se mi líbí

            • Minorita napsal:

              Jenže to šlo o čas minulý, který dnes nehraje žádnou roli, a naopak se dnešní v tom samém oranžovém tričku předvádí co by souputníci těch Vámi jmenovaných potentátů … To je to, co sveřepě odmítáte pochopit, že pod lživě deklarovanou maskou jde o zmetky vlastně téměř stejného ( možná většího kalibru, neb se dokola ohání solidaritou a spravedlností, šmejdi ) …
              Mně Kalouse nepodsouvejte – MK de facto podporuje, rehabilituje každý, kdo ctí a podporuje to, co u socanů dnes vládne, to, co socialisté v praxi předvádí…
              Spíše popřemýšlejte nad tím, jak překvapivě lehce MK přežívá, tahá za figury, které obhajujete, respektive, které jste obhajoval, dokonce se snaží přejít do ofenzívy za skoro okaté pomoci laskavého Bohouše a Dientsbiera…
              Apropo, to za Paroubka nebo Zemana členové té strany věšeli na radnice ona prostěradla právě ve dny březnové ???
              A Babiš sem vůbec nepatří, to je celkově takové české specifikum podporovat a milovat taková individua …
              Pravice vládne i dnes, jen je z božího dopuštění v čele socialistů ňouma, vlastně celý kolektiv budižničemů, kteří na to neslyší …

              To se mi líbí

  4. Renard napsal:

    Oskar Krejčí k tématu Ukrajiny, jako vždy přesně: http://www.halonoviny.cz/articles/view/19053372

    To se mi líbí

    • Strejda Olin napsal:

      Trefa na komoru. Jeho slova do kamene tesat. Neustále se přesvědčuji, že máme hodně vzdělaných, chytrých a moudrých lidí. Bohužel je nenacházím tam, kde by byli více užiteční. Místo nich jsou tam hlupáci, kariéristé a loutky.

      To se mi líbí

  5. Strejda Olin napsal:

    Putin a Obama si telefonují, ministr zahraničí Lavrov jedná se svými protějšky, oficiální prohlášení Západu jsou plná silných slov. Chtělo by se ale říct „Z tohoto mraku pršet nebude“. Rusko zkrátka není outsider a Putin ožralou Jelcinem. Události na Majdanu však ukázaly na velmi nebezpečnou činnost „Trójského koně“ USA = NED (National Endowment for Democracy), nevládní organizace, podporující různé skupiny a hnutí v jejich boji „za svobodu, demokracii a lidská práva“. Nenechme se zmást, je to vlk v beránčím rouše. Ještě o ní uslyšíme.
    K zamyšlení jedna zapadlá věta: Situace ohrožuje velkorysé investice, které Čína na Ukrajině plánuje – vybudování velkého černomořského přístavu a pronájem velkých ploch úrodné zemědělské půdy.

    To se mi líbí

  6. moskyt napsal:

    Pro ty kdo vládnou ruštinou alespoň trochu, odkazuji na tento link http://nnm.me/blogs/weber2005/ukraina-rabota-nad-oshibkami-chastvi-ukraincy-eto-vy/#cut pěkně pohromadě spousta videí a odkazů na články, které názorně popisují „ruskou propagandu“ o fašismu na Ukrajině.

    To se mi líbí

  7. Strejda Olin napsal:

    Tak jsem si poslechl Obamu na tiskovce v Bruselu. Připomněl mi neodbytné a otravné podomní prodejce a pochybné trhovce se zázračnou mastí proti plešatění: „Břííídlicovýýý plyn, kúúúpte si břííídlicovýýý plyn…“. Ono to s tím americkým břidlicovým plynem, který by měl odstranit energetickou závislost EU na ruském plynu (a vytvořit energetickou závislost na USA) a tím Putinovi podrazit nohy v jeho „imperiálních choutkách“, nebude tak žhavé. http://www.zvedavec.org/komentare/2013/04/5429-amerika-nova-saudska-arabie-3cast.htm
    Jinak mi brífink afroameričana Obamy a šašků Barrosa a Van Rompuyho z ÚV EU silně připomněl demonstraci nerozborného přátelství mezi bratrským lidem a národy SSSR a ČSSR při návštěvě L.I.Brežněva v Praze. Dá-li se Obamovi věřit, za nejdůležitější považuji jeho utvrzování, že s rozšířením NATO na Ukrajinu se zatím nepočítá. Dostalo-li by Rusko k tomu dostatečné záruky, mohl by na to Putin slyšet. Že by však vrátil Krym Ukrajině o tom snad nikdo uvažovat nemůže.

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.