Když je profesionalita nahrazena hloupostí


O kvalitě či spíše nekvalitě zpravodajství na České drtinové veřejnonesvéprávné si už povídají i ti pověstní vrabci na střeše. I takový modrásek jako Petr Štěpánek si tuto skutečnost uvědomuje. A divák je stále denně konfrontován se skutečným dnes už katastrofickým  stavem televizní žumpalistiky. A není to jen vina těch tří husiček a namistrovaného frajírka, jejichž tváře můžeme večer vidět. O úrovni také rozhodují ti, kteří jsou schováni v zákulisí a připravují večerní vysílání. Uvedu malý příklad toho, co je možné odvysílat během necelé půl hodiny jediného pořadu.

Po nezbytném „Ukrajinském“ začátku Událostí se z reportáže dovídáme, kolik přibývá dětí, jejichž rodiče nemají na zaplacení obědů ve školní jídelně. Ukazuje se dokonce škola, kde je takových dětí celá pětina a učitelky to řeší aspoň tak, že dětem kupují z vlastních peněz sušenky. Aby těm dětem aspoň něco mohly dát.

V polovině těchž Událostí jiná reportáž z jakési školní jídelny, která nám ukazuje, jak se zvětšuje počet dětí, které chodí na obědy do školní jídelny. A také jídla, která prý lépe nahrazují proslavenou UHO (pro neznalé universální hnědá omáčka). Ten inkriminovaný den to byl žraločí steak. Velký úspěch sice v záběrech vidět nebyl, ale reportáž chválí pestrost. A také výhodnost stravování ve školní jídelně. Vždyť za tu cenu, kterou rodiče doplácí, si to může každý dovolit.

Tak nevím. Dělají blbce oni z nás či jsou sami těmi blbci?

Bavor podpis_rex

Příspěvek byl publikován v rubrice Bavorovy poznámky se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

91 reakcí na Když je profesionalita nahrazena hloupostí

  1. strejda napsal:

    Ach Bavore, takovéto a podobné zprávy a k tomu velká tendenčnost vedly k tomu, že jsem vzdal poslouchání zpráv na TV. Zprávy si zjistím jinde a takjen přijdu o pohyblivé obrázky. Zato ale získám čas. Neschopnost, zaprodanost a amatérismus v naší žurnalistice je vskutku výstavní. K tomu je zbytečné diskutovat, protože náprava není nikde v dohledu.

    To se mi líbí

    • Cech napsal:

      Ne že náprava není nikde v dohledu náprava je možná rychlostí blesku.
      Stačí vyměnit ale okamžitě !! Uhdeho Dvořáka, no a domeček z karet se začne sypat sám.Protože naprosto viditelně si pan Petr Štěpánek v první řadě chrání svoji židli.
      To co udělá z veřejnoprávní televize částečně televizi průměrně lživou ale nemanipulující ve prospěch ODS je okamžitá výměna Uhdeho ale sofort.

      Když uvážíme ukázkový případ Pospíšila,který také zvážil svůj odchod z ODS pouze kvůli tomu aby se jeho funkce nedostaly do nepovolaných rukou nějakého jiného člena té ODS,která letí dolů jako kámen.
      Protože ani pan Chovanec nevyloučil onu možnost kdyby Pospíšil přestoupil k ČSSD,místo k ANO.
      Protože ty funkce co má Pospíšil, jsou prý pro Plzeńskou ČSSD velmi zajímavé a členství Pospíšila v ČSSD Chovanec nevidí jako problém.
      No bohužel to pro ČSSD dopadne špatně a Pospíšil raději půjde k ANO.
      Prostě k jakékoli další straně u které bude mít nějakou tu budoucnost,že si ty funkce udrží no pokud možno do smrti.

      To se mi líbí

      • ernest napsal:

        Chovanec o případném členství pospíšila v ČSSD – to nemá cenu komentovat – svůj k svému. Tímto upůsobem ČSSD jenom připraví vlastní konec.

        To se mi líbí

  2. moskyt napsal:

    Nesledováním TV jsem přišel jen o to horší, Drtinu a Moravcovou a další „esa“ naší žumpálistiky. No a na netu si zprávy, obrázky i ty pohyblivé dokážu najít a navíc jsem poznal mnoho příjemných a chytrých lidí. A za to mi to stojí. Vždyť tady chci ještě nějaký čas pobejt. 🙂

    To se mi líbí

  3. Občan napsal:

    O nepříjemných tématech se ve „slušných“ médiích přece nemluví 😉 A pokud ano, pak takovým způsobem, aby byla co nejvíc rozmělněna a zlehčena.

    Viz. chudoba, a v mnoha případech již bída (sociologické termini technicii; skutečně je v tom dost významný rozdíl).
    Zpráva konstatuje, že existují i v sakra vyspělých zemích. Ovšem okamžitě následuje“vysvětlení“, že to jsou marginální skupiny, že ti lidé jsou nevzdělaní nebo mají nevyhovující vzdělání, že chlastají, fetují a gamblují, že dělají blbě placenou práci nebo nepracují vůbec, že mají moc dětí nebo moc málo dětí, že se jim nechce se „odstěhovat za prací“ apod.
    Divák je spokojen, protože JEHO se to přece netýká a „socky“ ho nemusejí zajímat. Účelu bylo dosaženo.
    Následuje důležitá zpráva o tom, kdo koho kde osouložil nebo kde a s kým se ožral.

    To se mi líbí

  4. Hudec napsal:

    Televizní zpravodajství (na kterékoliv stanici) je třeba brát už nikoliv jako zdroj informací, ale jako „šou“.
    Televarieté kdysi, TV zprávy dnes.
    Předem připravený scénář. Osoby a obsazení – dva baviči. Rychlé číslo se střídá s pomalým, aby divák nabral dech. Trochu překvapení či šoku.
    Ovšem trochu nového v porovnání s minulostí – všechno musí být mega či giga, super – prostě TO TU JEŠTĚ NEBYLO!

    Příklad:
    Borhyová: Vlna protestů se zvedla v Plzni proti volbě nového krajského hejtmana Šlajse….
    Hudec: Kurnik, já tu žiju, ale žádnou vlnu protestů jsem neviděl, a to courám po městě skoro furt. Jó, zaregistroval jsem nějakou internetovou petici proti Šlajsovi – politrukovi. Prý ji v kraji podepsalo 2500 lidí. Kolik je to procent z voličů…..? Aha.
    Kolik lidí přišlo protestovat při samotné volbě nového hejtmana? Deset? Aha….
    Kurnik, to je vlna jako bejk!

    To se mi líbí

    • Petrpavel napsal:

      ČT : Lidé protestovali proti ustavení Marvanové jako náměstkyně na Ministerstvu spravedlnosti.
      Záběr : osm mladých lidí se stejnorodými na jednom místě jedním „grafikem“ vytvořenými papírky A4 hovořícími cosi o jejím angažmá v kauze H-systém.
      Ano, zastala se a obhajovala postižené v kauze proti potrestaným a pak Klausem amnestovaným podvodníkům v čele se Smetkou. Že by potomci těch zlodějů? Jinak si to nedovedu vysvětlit. Tihle stojí ČT za zmínku při instalaci ministryně spravedlnosti? Stojí! Ne ty tisíce postižených. Jsou v ČT za to udržování mafiánského status quo placeni. Námi. Tragikomedie.

      To se mi líbí

    • renard napsal:

      Právě něco takového bylo u mne tou poslední kapkou. Vycvičen dobou před třiceti lety, kdy jsem na střídačku poslouchal Československou televizi nebo rozhlas a Hlas Ameriky, jsem pak ještě dlouhé roky sledoval zprávy všech běžných sdělovadel (internet tehdy ještě zdaleka nebyl to, co dnes). Mé znechucení ale postupně rostlo, jak jsem stále silněji vnímal rozpor mezi tém, co se mi prezentuje, a vlastní zkušeností. No a pak jsem se jednou zúčastnil demonstrace proti radaru a večer toho dne jsem zapnul televizní zprávy, kde o ní byla „reportáž“. Se slovy „a dost!“ jsem to vypnul a věřte nebo ne, už nikdy, skutečně NIKDY jsem od té doby žádné televizní zprávy neviděl. A žiju.

      To se mi líbí

      • Hudec napsal:

        Nejspíš si chcete zachovat jistou duševní rovnováhu. Mne média živí, o to větší jsem skeptik. Sleduji je a protože řadu protagonistů v nich znám osobně, sleduji je s nadhledem a také s porozuměním.

        To se mi líbí

  5. Petrpavel napsal:

    Měl bych tu něco útěšného pro ramštajna, Carlose, tresen a příležitostné pravé nahlížeče, třeba jim to pomůže a uleví si, tady je přece svobodno :
    http://www.outsidermedia.cz/Ten-hystericky-plac-bezmocnosti-mne-rve-srdce-1.aspx

    To se mi líbí

    • vonrammstein napsal:

      Moc velkej smysl mně ten blábol nedává. To je nějakej komouš, co strouhá mrkvičku pravičákům, že nevyhráli volby? A to nepochopil, že vyhráli, akorát že až ty příští?

      To se mi líbí

    • Firefly napsal:

      Jejda, to jsem opravdu nečekal !

      Když je ta levice všude, zvedne daně, vysokou progresi dá do Ústavy.

      Taky právo na byt a důstojný život.

      Už se bojím…

      To se mi líbí

  6. Strejda Olin napsal:

    V této souvislosti by mě zajímalo, k čemu slouží politologie, jaký význam mají politologové a kdo je platí. Podle mě jsou to příživníci a pokud je platí stát, tak jsou to vyhozené peníze.

    To se mi líbí

    • Petrpavel napsal:

      Slouží přesně k témuž jako dříve sloužili politrukové.
      Jediný rozdíl je, že politruky dříve nezvali do televizí a rádií, aby komentovali politiky. Věděli, že MUSÍ, aby mohli do televizí a rádií, říkat totéž a že to je zbytečné vyhazování peněz. Teď máme peněz dost a propagandu potřebují víc než kdy předtím. Tak přidávají na obrátkách.

      To se mi líbí

      • Strejda Olin napsal:

        To bys politrukům křivdil. Známe je z vojny. Kromě svého hlavního úkolu objasňování politiky strany a vlády, úkolů a poslání ČSLA, útvaru, praporu a roty, se také starali (měli se starat) o výchovu vojáků, jejich materiální zabezpečení, ubytování, kulturu a sport. Díky literatuře a filmu je dnes na ně nahlíženo jako na dementní kariéristy, pablby a udavače. Nevím jak kdo, ale já jsem poznal (až na jednoho propagandistu) jen vzdělané, slušné a obětavé politruky, kteří pro vojáky udělali mnoho dobrého.

        To se mi líbí

        • moskyt napsal:

          Taky jsem měl štěstí na inteligentní politruky. Feldkuráti – osvětoví důstojníci – politruci – feldkuráti. 😉

          To se mi líbí

        • Petrpavel napsal:

          Připomněl jsi mi, že právě politruk organizoval mnohé výjezdy mimo kasárna za všelikými kulturními a sportovními akcemi, např. na představení kompletního Semaforu v Písku … Faktem ale je, že byli preferováni ti, kdo se zúčastňovali všech těch možných i nemožných soutěží ve znalostech kdečeho, ale mě to bavilo víc než běhat v maskáčích a střílet, tak proč ne?
          Je zajímavé, že většina politruků (bydleli jsme jistou dobu na sídlišti pro vojáky z povolání, otec ženy, než zemřel v jejích 11-ti létech, byl voják také, proto to vím) byla po roce 1969 z armády vyhozena.

          To se mi líbí

          • Strejda Olin napsal:

            Tak na toto téma také něco vím. U nás v baráku, dokonce v našem vchodu bydlelo několik oficírů a většinu jsem docela dobře znal. Po prověrkách po ´68 čtyři z nich z armády propustili. A všichni si našli pěkná místa. Dva ve fabrikách, jeden na poště a jeden dokonce v redakci novin. Neslyšel jsem je nadávat, spíš si to pochvalovali. Syn jednoho a dcera druhého vystudovali VŠ (veterinu a ekonomku). Je příznačné, že o práci přišli a stali se nezaměstnanými (a nezaměstnatelnými) až po převratu.

            To se mi líbí

            • Bavor V. napsal:

              Faktem je, že když se tito lidé dostali z armády pryč, většinou jen zírali na skutečný život a opravdu si nestěžovali. Bylo jim v tom běžném životě podstatně lépe. A na nějakou politiku z vysoka…

              To se mi líbí

            • Hudec napsal:

              Politruk byl můj otec. Pravý a nefalšovaný. Z 50. let -mladý nadšený poručík (asi tak á la Tankový prapor a Černí baroni). Pak začal brát rozum a vystudoval to hnízdo revizionistů – VPA KG (Vojenská politická akademie Klementa Gottwalda – rozehnaná ihned po srpnu 68). Asi deset jeho vojáků mu dodnes (tj. po asi 40. a více letech) posílá vánoční pozdrav a dva ho přijeli navštívit teď, kdy se jeho život počítá asi už jen na dny, maximálně týdny. Žádní intelektuálové – zemědělec z Uherského Brodu, řidič náklaďáku z Mostu, nástrojař z Hradce atd.
              Třeba ten můj táta nebyl tak úplně zelený zločinec, říkám si s vědomím, že můj posudek není objektivní.

              To se mi líbí

    • Hudec napsal:

      Politologie je taková vševěda, něco jako marxismus-leninismus v době minulé.

      To se mi líbí

  7. lujjza napsal:

    „Kde blb, tam nebezpečno“.
    A když se ještě hloupost a omezenost spojí s nabobtnalým sebevědomím a částečným nebo naprostým nedostatkem charakteru, a taky třebas touhou po moci a po možnosti lidmi manipulovat, je vymalováno :-(. Samozřejmostí bývá i naprostá absence empatie, a říkáte svědomí? neznám…. naprosto směšné a zbytečné, ba škodlivé….
    No, a u některých je to i přání být v televizi, na obálkách (i uvnitř :-)) novin a časopisů, být „důležití“, být „celebrita“.
    Nebezpečnější jsou podle mě ti, kteří nechtějí být lidem na očích, zato chtějí tahat za drátky….. dostat se mezi „elitu“……… a málokteré svinstvo je jim natolik velké, aby nebyli ochotni dopustit se ho…..

    To se mi líbí

  8. lujjza napsal:

    Tohle taky není špatný…. http://blisty.cz/art/62104.html

    To se mi líbí

    • brtnikvbrlohu napsal:

      Připomíná mi to křeč kopající kobyly …

      To se mi líbí

    • Petrpavel napsal:

      Nevím jak vám ostatním, ale mě se po přejítí na tento odkaz (Britské listy) stane na dlouhé minuty počítač přetíženým, neovladatelným, bzučí v něm jako v úle (zloušeno 2x, napodruhé jsem musel natvrdo vypnout) . Potřetí už to raděj nezkouším.
      Víte asi, kam míří mé myšlenky…

      To se mi líbí

      • Bavor V. napsal:

        Tak tenhle problém nemám.

        To se mi líbí

        • Petrpavel napsal:

          Zkusil jsem potřetí, pak ještě na odkaz z mých „oblíbených položek“, vždy stejné. Nutný tvrdý reset, jinak nejde.
          Britské listy jsou mi zapovězeny…ještě že máme tu svobodu a nemáme cenzuru.

          To se mi líbí

          • Joda napsal:

            Mně osobně se stalo asi 3x, že mi po přechodu na Britské listy počítač zkolaboval. Ale dělalo mi to jen tehdy, když jsem na internet šel přes Explorer. Pokud jsem spustil Operu, byl přístup na Britské listy bez problémů. Nejsem ajťák, takže nevím, čím to je.

            To se mi líbí

            • Petrpavel napsal:

              Zkusil jsem znova, opět kolaps. Používám IE, myslím, 8. Přes Google Chrome to pak šlo. Taky nevím čím to je? Do dneška to šlo přes IE bez problémů.

              To se mi líbí

              • wiki napsal:

                AdBlock (= filtr proti zobrazování reklamy) mi hlásí, že na Blistech vypnul tohle video (vkládám tam mezery, aby to „nezlobilo“):

                http: // s.ytimg. com/yts/swfbin/player-vflGtoNEK/watch_as3.swf

                To se mi líbí

              • Petrpavel napsal:

                Děkuji wiki za informaci, ale je pro mě jako počítačového samouka nesrozumitelná 🙂 .

                To se mi líbí

              • wiki napsal:

                Po lopatě 😉 :
                – blisty si spouští nějaké video
                – k zobrazení toho videa je třeba cizí (=non IE) program (skript)
                – ten cizí program BY SE POTENCIÁLNĚ MOHL (?) „kousat“

                To se mi líbí

          • ernest napsal:

            A používáte Firefox?

            To se mi líbí

      • oh napsal:

        Také, jako pan Bavor, tenhle problém nemám.
        Dělá vám to jen tenhle odkaz, nebo se stejné chování projevuje i jindy?

        To se mi líbí

    • Petr Pelikán napsal:

      Článek jsem si přečetl a poslal panu Čulíkovi e-mail tohoto znění:

      „Ve Vašem článku „Commerzbank zrušila účet matce komunisty“ píšete, s odvoláním na článek Bernda Kastnera v „Süddeutsche Zeitung“, že Kerem Schamberger měl už tři roky u Commerzbank konto.

      Jak lze snadno z článku v „SZ“ zjistit, Kerem Schamberger žádné konto u Commerzbank neměl a nemá. On sám je klientem Sparkasse.

      Problematika onoho případu spočívá v tom, že matka Kerema Schamberga, která je již 45 let klientkou Commerzbank, tomuto udělila před třemi lety plnou moc pro své konto pro případ, kdyby se jí něco stalo. V prosinci 2013 ji banka telefonicky kontaktovala a oznámila jí, že nemůže tuto plnou moc na základě znalostí o zplnomocněném do budoucnosti dále udržovat. Na dotaz, o jaké informace se jedná, zaměstnankyně banky konkrétně neodpověděla, sdělila jen, že přišly z vnitřního oddělení banky a ona o tom nesmí mluvit. Na následující e-mailový dotaz odpověděla banka výpovědí konta. Zda je to správné či nesprávné, morální či nemorální, toť otázka. Je ale víc než svůdné, jen cíleně vybírat informace.

      V tomto kontextu je nutné uvést, jak již v roce 2012 psal časopis „Focus“, snaží se německé banky (nejen Commerzbank) od počátku vyloučit, aby se jejich klienty stali levicoví, pravicoví a religiózní extrémisté. Jak se lze dočíst, vyhodnocuje Commerzbank pravidelně zprávy „Ústavní ochrany“. Na tomto základě zrušila například v roce 2008 konto pravicového extremisty Ralfa Wohllebena.

      http://www.focus.de/finanzen/banken/kuendigung-von-konten-deutsche-banken-sortieren-extremisten-aus_aid_764708.html

      Aniž bych chtěl hlouběji rozebírat, zda bylo jednání Commerzbank v této záležitosti správné, morální či nutné – osobně to považuji za nesprávné, pokládám otázku, jaká by byla Vaše reakce, kdyby se nejednalo o matku komunisty, ale matku pravicového extremisty.

      To se mi líbí

      • Bavor V. napsal:

        Možná máte pravdu v tom, že takový článek by se na BL neobjevil a nebylo by na co reagovat.

        To se mi líbí

        • Petrpavel napsal:

          Ale vždyť Bavore to je zase jenom klasické matení z „německa“ nás tady – ty obě verze mají přece stejné vyznění, stejný výsledek „…nemůže dále udržovat…na dotaz …konkrétně neodpověděla…nesmí mluvit…odpověděla banka výpovědí konta..“.

          To se mi líbí

          • Bavor V. napsal:

            Ano, ale pokud by, jak naznačil Pelikán, šlo o pravicového extremistu, článek by na BL asi nevyšel. A na to jsem reagoval. Ostatní je věc týkající se úplnosti informace a patrně to je „ideově“ správně, ale věcně neúplné.

            To se mi líbí

          • Petr Pelikán napsal:

            Petřepavle,

            co tak, kdybyste si ten článek, na který BL odkazují, přečetl v originálu? A co tak se zamyslet nad tím, proč se nepíše třeba o tom, že ta samá banka zrušila konto „hnědého“ extremisty Ralfa Wohllebena?

            BL sugerují, že jsou takto postižováni „levicově“ smýšlející, což neodpovídá skutečnosti. Jaký že má dnešní článek nadpis?

            To se mi líbí

            • Jos napsal:

              Pane Pelikáne, jako obvykle sugerujete Vy. A tvrdě, svinsky a bezohledně. Domníváte se snad, že banka zrušila i konto matky Ralfa Wohllebena?

              To se mi líbí

    • Hudec napsal:

      Všechno má své meze, řekl jednoroční dobrovolník Marek dvojsmyslně…
      (Z díla klasika)

      To se mi líbí

  9. brtnikvbrlohu napsal:

    Možná trochu OT, ale pro pobavení určitě – kontrolní otázka – kde jsou ti co se tady o nich zpívá dneska?

    To se mi líbí

    • Bavor V. napsal:

      Ale neříkejte, že jste je nikdy neviděl. Aspoň v naší veřejnonesvéprávné. Copak neznáte jména jako Pitr či Krejčíř a mnoho jiných z Orlické přehrady?

      To se mi líbí

    • Petrpavel napsal:

      Jak jsem se dočetl v komentářích k této parodii na youtube (dáno tam 2008) vyšla písnička na desce z Porty 1986. Byla to kritika, která se povolovala, poněvadž ti kritizovaní byli trnem v oku také politickým představitelům.
      Dnes bohužel nejde rozlišit politické představitele a ty zloděje, ve které se v písničce zmiňovaní přetavili v devadesátých létech. Splývají v jeden středo(čssd)pravý(odstop) proud.
      Líbí se mi tento komentář reagující na jinými posluchači avizovanou nadčasovost, vhodnost pro dnešní dobu : „…Jestliže je to naše tvrdá současná realita, „co“ se od tehdy změnilo, když je to parodie budovatelské písně z 50. let?..“

      To se mi líbí

    • Hudec napsal:

      Moc se omlouvám, ale nemohu jinak…
      Nevím už co to bylo za rok, kdy to zaznělo na Portě v našem městysi. 1986 nejpozději, ale možná o rok či dva dříve. Byl jsem tam ještě se svojí nebožkou první ženou Ivankou. A měl jsem v těsném dohledu tehdejšího ideologického tajemníka KV KSČ Inocence Šarmana (nosil na jednom z prstů obří prsten a tak jsme mu říkali Rumburak – koho chtěl nechal zmizet… pak povýšil na šéfa krajské VB) a ostatní. Radost neměli. A když Brontosauři zazpívali (už to neumím přesně), že „…někdo nám hodně vzal…“, tak se zvedli a odešli.
      Ten rok nevím přesně a ty Brontosaury by tu možná někdo uměl najít. Byl to drsný hit….
      (S těmi roky fakt tápu, sorry. Třeba se mi to motá.)

      To se mi líbí

  10. jolana88 napsal:

    a je se zase nad čím rozčílit .. medializovat ptákoviny – a lidi nechat panikařit – zas je na co nadávat.. K úrovni toho, co z TV vychází (projíždím občas net) – poplatky evidentně nejdou správným směrem – o „vedení“ nemluvě .. PS: jak je to s obědy? rodiče – povětšinou – berou přídavky na děti. Tak si halt nekoupí cigára (a že moc dobře vím o čem mluvím) . Jídelny – ano, úroveň se skutečně zlepšuje – jako všude je to o lidech.

    To se mi líbí

    • Rosťa napsal:

      Jste přesvědčena, že všichni kouří? Já mám jiné poznatky.

      To se mi líbí

      • jolana88 napsal:

        tak to jistě víte, že mnoho rodin (ne vlastní vinou) neumí dobře stanovit rozpočet a priority. kouření jsem uvedla jako příklad. Mezi rodinami s nízkými příjmy se pohybuji – a je skutečně rozdíl, zda někdo „nemá peníze“ – ale zajde do Maca.

        To se mi líbí

    • Petrpavel napsal:

      Rodiče povětšinou, po neustálém snižování hranice pro nárok na ně, neberou přídavky. Kdo pracuje, nebere. Berou ti, kdo si to zaslouží nejméně, ti co se nestarají ani o práci, ani o děti.

      To se mi líbí

      • jolana88 napsal:

        nárok na přídavky je do příjmu rodiny ve výši 2,4násobku životního minima. Při dvou dospělých a 2školácích je to 24600,-Kč. Problém se týkal rodin s nižšími příjmy – a ty jistě této hodnoty nedosahují.

        To se mi líbí

  11. Rosťa napsal:

    To je tu zase jeden článek. Bez zpráv bych večer neusnul a věřit se jim dá. Třeba loni mi tam moderátorka Novy ukázala, že v mrazu zmrzne voda. Až jsem se zastyděl, kolik let jsem žil v nevědomosti. Anebo třeba když nám ČT přenášela špičkové provedení geniálního díla v provedení uměleckého tělesa PEN klubu Kníže má k naší spíži blíže je také pravdivý, tak nevím, co furt máte? A jen víc takových Drtinových, jak by řekl pan expresident. Je vzdělaná, tituly před i za jménem, nikomu nenadržuje, neštěká, neskáče do řeči. Toť vzor moderátorských kvalit. Ale pro lůzu našeho všemi milovaného pana kardinála je to pořád málo. Se vám divím, opravdu. Ach jo.

    To se mi líbí

  12. moskyt napsal:

    Je to OT ale za zamyšlení to asi stojí.Tak vypadá americké vězení pro ženy v 21.století, do kterého se mohou dostat jen za lehčí přestupky do 1 roku. „Chain gang“. Odkaz je na ruské stránky, kdo s ruštinou nekamarádí, tak pod obrázky je odkaz na anglické stránky.

    To se mi líbí

    • moskyt napsal:

      Tak dlouho, až jsem zapomněl na odkaz. http://tipolog.livejournal.com/92610.html

      To se mi líbí

      • Hudec napsal:

        No to je skoro, jako by bylo vězení za trest a ne za odměnu. To je ale hrozné…!
        Kdo, sakra, chrání jejich lidskou důstojnost a lidská práva?
        To je ale nepořádek, to je ale nepořádek…… (řekl by dědeček Mrazíček)
        Zdali se tam ty dámy rády vracejí do lochu?
        Něco podobného hrůzného o Rusku by k tomu nebylo? Tam zavřeli ty kočky masturbující v kostele, či co to tam činily… Takové bezpráví, svině ruský…..
        P.S.: Nic proti masturbaci, to je každého soukromá věc. Ale snad raději na Letné, než ve svatostánku kterékoliv víry (říkám jako atheista).

        To se mi líbí

  13. strejda napsal:

    To co přikládám je pouhopouhý citát, ale ve své moudrosti odpovídá na položenou otázku. Není jen novinařina zaplevelená těmi …….. Je to v lidech, je to v lidech, je to v lidech!

    Otázka: „Doktore, než jste započal pitvu, zkontroloval jste tep?“
    Odpověď: „Ne“
    Otázka: „zkontroloval jste krevní tlak?“
    Odpověď: „Ne“
    Otázka: „zkusil jste nalézt známku dechu?“
    Odpověď: „Ne“
    Otázka: „Takže, je možné, že při započetí pitvy byla pacientka stále naživu?“
    Odpověď: „Ne“
    Otázka: „Jak si můžete být tak jist?“
    Odpověď: „Protože její mozek ležel ve sklenici na mém stole.“
    Otázka: „Nicméně, je i přesto možné, že byla stále naživu?“
    Odpověď: „Je možné, že byla stále na živu a vydělávala si jako právnička.“

    To se mi líbí

  14. Petrpavel napsal:

    Doba vymknutá z kloubů, šílí … alespoň jeden rozumný protest,ale stejně to vyhodí doi povětří :
    http://www.vasevec.cz/komentare/miroslav-nemec-jen-lide-chudi-duchem-bouraji-stavby-ktere-jeste-mohly-slouzit

    To se mi líbí

  15. varadero napsal:

    Z naší čt se stal stroj který sežere 7 miliard ročně a co za to vrací zpátky nam keří si tento obludný stroj platíme? humus v podobě zpráv z Ukrajiny ,jedinou možností je stroj rozebrat a postavit znova jiná možnost není stroj pokud ho necháme v současné podobě bude vyžadovat čím dál větší částky za chvíli to bude 8 miliard časem 9 a 10

    To se mi líbí

    • Anonymní napsal:

      Bojím se, že máte zcela pravdu. To co předváděl včera Karas bylo obludně jednostranné.
      Snad bude třeba přestat platit koncesionářské poplatky.

      To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.