Tak nám zabili Ferdinanda…


Vlastně to nebyl Ferdinand, ale Miroslav a nebyl zabit on, ale jeho ambice na funkci místopředsednickou v patlamentu. I rozohnil se onen Miroslav a zle lál spoluposlancům, že si nepřejí, aby měl možnost kdykoliv promluvit u pultíku. Nevidím do hlav oněch poslanců, ale nejsem přesvědčen o tom, že zrovna přednostní právo Miroslavova projevu bylo důvodem k tomu, že jeho ambice byla zabita. Spíše si většina poslanců přeje, aby se Miroslav vůbec nedostal do nějaké funkce. Ostatně on byl mezi těmi , kdo nechtěli v minulém volebním období povolit jakoukoli funkci Paroubkovi .
I ta Miroslava to vzala s takovou gracií, jakou by nikdo ani nečekal
Jsou prostě tací, kteří se domnívají, že jejich moc a vliv je „nafurt“. Je dobré jim občas srazit hřebínek.

Bavor podpis

Příspěvek byl publikován v rubrice Bavorovy poznámky se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

41 reakcí na Tak nám zabili Ferdinanda…

  1. moskyt napsal:

    Mám však pocit, že nový kandidát za TOPku je úplně stejný demagog jako Kalous- „nejlepší řečník“.

    To se mi líbí

    • Laco Grőssling napsal:

      Jasně, čeká se na třetího nominanta.

      To se mi líbí

      • Petrpavel napsal:

        Dojde-li k této předpovědi, a je to pravděpodobné, myslíte že naše média budou zvát a dotazovat se Kalouska, Gazdíka nebo té třetí nuly? Zvyk je železná košile. Potěšilo by mě, kdyby pro ty dva zbyl jen bulvár, kam patří. Jenomže …

        To se mi líbí

    • Cech napsal:

      Jaroslav Kmenta, známý investigativní novinář, odchází z deníku MF Dnes, se kterým byly jeho „objevy“ dlouhodobě spojeny.
      V magazínu Reflex,který patří konkurenci vysvětloval důvody, které lze shrnout do jednoho jména – Andrej Babiš.

      Jelikož středeční volba místopředsedů sněmovny znamenala zklamání pro Bakalu.
      Jeho místopředseda TOP 09 nebyl zvolen a bezprostředně poté dokonce prohlásil, že znovu již kandidovat nehodlá. Bakalův projekt následně do vedení komory nasunul dalšího kandidáta.

      No prostě Babiš pro své ministerské křeslo Bakalovy masmediální manipulační prostředky nepotřebuje, koupil si své vlastní a díky Babišově ochočovací kůře, pracují jeho manipulační prostředky mnohem pružněji než Bakalovy.
      Tomio Okamura a jeho (Úsvit) velice pravděpodobně použije poměrně starší ale hlavně již díky KDU – ČSL známé kluzky Klu-ski, jako nutnou zimní internetovou výbavu.
      To co se KDU – ČSL vyplatilo bylo Bělobrádkovo drzé čelo a stejně jako tehdá za vlády rozpočtové odpovědnosti a boje proti korupci panu Dukovi s Bakalou mu to vyšlo.
      Každopádně lze počítat s tím, že nyní pan Bakala bude velmi pečlivě zvažovat, co na podporu KDU – ČSL použije a koho na místo místopředsedy nasadí.

      To se mi líbí

  2. Petr Pelikán napsal:

    Bavore,

    prohlédnul jsem, korigoval a posel je na cestě zpět k Vám.

    To se mi líbí

  3. Strejda Olin napsal:

    Nemá cenu tady vypočítávat „hříchy“ pana Kalouska, každý masochista se jimi na internetu může opájet hodiny. Jeden by myslel, že takový člověk bude již dávno klientem ministerstva spravedlnosti v některém jeho vězeňském zařízení, že přinejmenším bude, jak se říká, „chodit kanálama“. Nic z toho se však neděje. Naopak, uchází se o vysoké funkce a jako politik dál žvaní do všeho a ovlivňuje životy milionů lidí. Drzé čelo je holt lepší, než poplužní dvůr. 😦

    To se mi líbí

  4. K-k. napsal:

    OT: Pane Bavore, jede posel… 😉

    To se mi líbí

  5. Strejda Olin napsal:

    Bereme to jako samozřejmost a ani nepřemýšlíme nad tím, jestli by to nemohlo být jinak. Nemohlo by to být tak, že funkce od starostů až po premiéra a ministry by obsazovali profesionální státní úředníci, vykonávající vůli voleného zastupitelstva a parlamentu a řídící se zákonem o státní službě?

    To se mi líbí

    • K-k. napsal:

      Strejdo Oline – a kdo by ty profesionální ministry, starosty atd. vybíral? A na základě čeho? Bývá to tak (mělo by být), že „politický“ funkcionář je jen na špici, ostatní – tajemníkem počínaje – by měli být profesionálové, chránění proti politické šikaně nadřízených. Proto by měl být onen služební zákon, který by mimo jiné zamezil vylomeninám typu „vybírání uklízečky na základě jejích politických názorů“. Jenomže to by značně omezilo počet obsazovatelných korýtek – a tak byl zákon přijat v r. 2002 – ale podle poslední verze SNAD vstoupí v platnost v r. 2015…

      To se mi líbí

    • Petr Pelikán napsal:

      Chcete ještě víc byrokracie a korupce?

      To se mi líbí

      • moskyt napsal:

        Ne, jasná pravidla!

        To se mi líbí

        • Petr Pelikán napsal:

          Pro jasná pravidla není třeba více byrokratů.

          To se mi líbí

          • Minorita napsal:

            Pro jakákoli pravidla je třeba arbitr, nebo někdo, kdo je schopen, pověřen zajistit dodržování. Nebo že by přítel známého zhasínání ???

            To se mi líbí

      • Strejda Olin napsal:

        Proč by to mělo znamenat víc byrokracie a korupce? Např. už 3x jsme měli „úřednickou“ vládu a myslím, že dokázala fungovat. Takový ministr, ředitel úřadu, starosta, šéf odboru apod. by byl vybírán podle zákona o státní službě, plnil by úřední agendu a úřad podle rozhodnutí volených zástupců (zastupitelstvo obce, kraje, parlamentu) a jimi by byl kontrolován a hodnocen. Osobně v tom vidím víc kladů než záporů.

        To se mi líbí

  6. Bavor V. napsal:

    Na chudáčka Miroslava se domluvil Babiš s Filipem? http://www.novinky.cz/domaci/320662-kalouska-zarizl-babis-s-komunisty-prohlasil-schwarzenberg.html
    Jako kdyby Filip potřeboval, aby ho někdo proti Kalouskovi „poštval“ 😉

    To se mi líbí

Komentáře nejsou povoleny.